rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μωρή σκατοκέφαλη ψωλού, μήπως έχεις περίοδο; Όλο τα ίδια λες, πες και κάτι καινούργιο.
Έχεις χαζέψει από τις σφαλιάρες που σου ρίχνει ο νταβάς σου;
Σκουξε Μωρη
Μωρή σκατοκέφαλη ψωλού, μήπως έχεις περίοδο; Όλο τα ίδια λες, πες και κάτι καινούργιο.
Έχεις χαζέψει από τις σφαλιάρες που σου ρίχνει ο νταβάς σου;
Καταλήγω στο ότι δεν έχει υπάρξει πραγματικός ιδεολόγος μέχρι σήμερα...εσυ που καταληγεις;; πες μου..
Μωρή τσιμπουκορουφήχτρα λωλάθηκες; Εσύ τρως τους πούτσους, εγώ θέλεις να σκούζω;
Μωρή λουλουδού, άντε πάρε κάνα τσιμπούκι από κάνα πάκι μπας και λιγδώσεις τ'άντερο σου. Τέτοια ψωμόλυσα που είσαι μου θες και βιβλία του Πατακού.
να αγορασεις καμια ομπρελα της προκοπης....
φτωχομπινε...
να αγορασεις καμια ομπρελα της προκοπης....
φτωχομπινε...
υ.γ1 Ενας μοντ δεν υπαρχει για να παρει θεση? Ειναι ολοι απασχολημενοι με τους κλωνους τους μαλλον.. Φασιστικος υμνος "για μια ελλαδα που θα σκεπασει ολη τη γη"? Σας γαμω τα συνορα και την σημαια τοτε.. Αφου υπαρχει ελευθερια λογου ;)
υ.γ2 ο Μαλακας ραφμαν ή οποιος αλλος θελει ας μου λυσει την απορια τι ειναι "αναρχοαριστερα". Πως καταφερνει καποιος να τα συνδεει αυτα τα 2..
Mε το ήθος που σε διακρίνει με αυτά που λές, μήν ξεφτυλίζεσαι άλλο, επιασες κατω πάτο,Πάλι εδώ είσαι μωρή βρωμιάρα; Γύρνα πίσω στο λαγούμι σου να κάνεις παρέα στα πάκια που σου γαμάνε την κωλάρα.
Παίξε το πουλι σου βρε βλάκα που θες και υποστηριξη απο τους μοντ κι αλλαξε το ντινγκ ντονγκ σε τακ τακ που σου πάει καλύτερα
τραβα στο κοσμοπολιταν μωρη ξανθοψειρα εσυ ;) ;)
Εχεις δίκιο.Ρε αφηστε το γερο Πατακο να πεθανει με την ησυχια του. Τις μαλακιες που εκανε τις πληρωσε και δυστηχως τις πληρωσαν κι αλλοι. Πλεον το ανθρωπακι ειναι ακινδυνο, τι ασχολουμαστε ? Εδω εχουμε τον ΓΑΠ που ξεπουλαει τα παντα, σε λιγο οι μισοι Ελληνες δεν θα εχουν να φανε και καποιοι αχολουνται με απολιθωματα
επιτελους.σωστος εισαι φιλε.Ρε αφηστε το γερο Πατακο να πεθανει με την ησυχια του. Τις μαλακιες που εκανε τις πληρωσε και δυστηχως τις πληρωσαν κι αλλοι. Πλεον το ανθρωπακι ειναι ακινδυνο, τι ασχολουμαστε ? Εδω εχουμε τον ΓΑΠ που ξεπουλαει τα παντα, σε λιγο οι μισοι Ελληνες δεν θα εχουν να φανε και καποιοι αχολουνται με απολιθωματα
Μίλησε και το άλλο αρχίδι, ο σαπιοκοιλιάς.