SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πάντα,πάντα,στο λέω ως καινούργιος!!! ;)
Το ίδιο βρε , όπως για την επανάσταση ?
Πάντα,πάντα,στο λέω ως καινούργιος!!! ;)
Ακριβώς!!!Το ίδιο βρε , όπως για την επανάσταση ?
Κύριε Στέφανε
Τι άποψη έχετε για τα ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙΑ του ΚΚΕ σε συντρόφους
Άντε πάω για νανι-νανι
σπέσιαλ για όλη την παρεα - ακούγετε ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έ , οι αγνοί και τίμιοι αγωνιστές πάντα διώκονται από μηχανισμούς και από συντρόφους περιορισμένης νοημοσύνης ... Τα ξέρεις και με τα δικά σας ... Ο Ιωαννίδης φυλάκισε τελικά τους αγνούς και τίμιους Παπαδόπουλο και τη λατρεία τον Παττακό ...
Αρά είσαι κομμουνιστής!!!Αρα;;;
KKE=XOYNTA
ΚΚΕ , ΧΟΥΝΤΑ =
Οκ,καληνύχτα=καλημέρα κομμουνί!!! :-*
ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ..
ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΤΕ
ΘΑ σας μαλώσει ο Τρικαρδούλης που είναι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ
πάντως εγώ από τον κομουνισμό παίρνω μόνο το ΜΟΥΝΙΣΜΟ
βάζω άνω τελεία θα συνεχίσω αύριο=σήμερα
ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ..
ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΤΕ
ΘΑ σας μαλώσει ο Τρικαρδούλης που είναι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ
πάντως εγώ από τον κομουνισμό παίρνω μόνο το ΜΟΥΝΙΣΜΟ
βάζω άνω τελεία θα συνεχίσω αύριο=σήμερα
Σε αυτό δεν μου είπες!!!Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ
ΚΚΕ=ΧΟΥΝΤΑ,ΡΑΦ=ΧΟΥΝΤΑ->ΡΑΦ=ΚΚΕ!!!Οκ,καληνύχτα=καλημέρα κομμουνί!!! :-*
Σας αφήνω τώρα
αύριο δηλαδη ΣΗΜΕΡΑ μπορεί να πούμε πάλι...
θα ετοιμάσω πιθανώς νέο ΒΙΝΤΕΑΚΙ με το SAMURAI ΣΤΥΛΙΑΝΟ
[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ[/size]
[size=20pt]ΑΘΑΝΑΤΟΣ[/size]
καλημέρα σας ;)
EDIT:
PS: O Κύριος Στέφανος δεν Απέφυγε να τοποθετηθεί για τα ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙΑ του ΚΚΕ
Ας το κάνει και ο ΤΡΙΚΑΡΔΟΥΛΗΣ (το ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ)
Από αυτό το σημείο , μέχρι του να τελεί σε μιά << Δημοκρατική >> χώρα ένα κΩμα εν διωγμώ και παρανομία , υπάρχει μιά διαφορά ...Ναι, είναι γνωστό ότι ο μπαρμπα- στρουμφ (έτσι λέμε τα φασιστοεθνίκα το μαρξ) στο χιλιαστικό του παραλήρημα (έτσι λέμε τα φασιστοεθνίκια το έργο του) προέβλεπε ότι ο κομμουνισμός θα επιβαλλόταν μέσω εκλογών και πάνω απ' όλα, θα σεβόταν τη διαφωνία...
Οι επιθετικοί προσδιορισμοί , μάλλον αποτελούν το πρώτο βήμα κατανόησης της Τάξης σου ... Σε καλό δρόμο είσαι ... Συνέχισε έτσι .Δεν ξέρω για γερμανοτσολιάδες αλλά ρε γαμώτο, οι οπουρτουνιστές ρεβιζιονιστές αστοί αντιδραστικοί, διαρκώς ψυθιρίζουν ότι ο λένιν τα έπαιρνε από τον κάιζερ...
Από αυτό το σημείο , μέχρι του να τελεί σε μιά << Δημοκρατική >> χώρα ένα κΩμα εν διωγμώ και παρανομία , υπάρχει μιά διαφορά ...
Ξέρω , ξέρω ... θα επικαλεστείς την γενική περιρρέουσα ατμόσφαιρα , τις συνθήκες της εποχής , στρατηγέ μου ιδού ο Στρατός σας , κ.λ.π.
Υ.Γ. Δανειστήκατε μυαλό από Ανάρχες;;; ... μιά και αυτά απ'όσα είμαι σε θέση να ακούω από άσχετους , γιά τα βαφτίσια τούτα ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ! Οι επιθετικοί προσδιορισμοί , μάλλον αποτελούν το πρώτο βήμα κατανόησης της Τάξης σου ... Σε καλό δρόμο είσαι ... Συνέχισε έτσι .
Θα τό'παιζα Πορνόπαπος και θα σού'γραφα πηγούλα , αλλά ως γνωστόν ο Καράφλας ( του οποίου τις σεξουαλικές προτιμήσεις γνωρίζεις καλύτερα , απ'όσα είμαι σε θέση να μαντέψω αγαπητέ Στρ8άκο ) είχε ΚΑΙ κολλητηλίκια με τους Αλεμανιάρηδες ΚΑΙ θαυμαστής του μοντέλλου τους ήτο !
Οι ψΙθΥροι μάλλον είναι γνωστός τρόπος επικοινωνίας σας ... πες μα κάτι νέο τώρα ... έλα ... τό'χεις ...
Με το θεματάκι μας , αυτά που γράφουμε δεν έχουν σχέση , αλλά έναν μετεξεταστέο , αν θέλεις να τον βοηθήσεις να προβιβαστεί ΔΕΝ τον κόβεις ...
Τον αφήνεις να λέει αυτά που ξέρει ...
Αλλάχτε και καμμιά κασέτα , μωρ'αδελφάκι μου ...
Όχι και κασέτα...Τί είμαστε, κνίτες που ακούνε Μαρίζα Κωχ στην παραλία; Μπλου Ρέη και βάλε παρακαλώ!
Επί του θέματος, τα είπα, δεν τα είπα;
Σκατά στους χουνταίους, ανεξαρτήτως σέχτας ή υποομάδας τους...
ο.κ. !