You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Τελικα ρε Ραφμαν εισαι πολυ μαλακας. Για βιντεακια στο γιουτουμπι καλος εισαι.. Εσυ και τα λοιπα φασιστακια της κακιας ωρας.
Αγαπη τα χρυσαυγουλα στο ιντερνετ ειναι πολυ αγρια ομως!!
υ.γ1 Ενας μοντ δεν υπαρχει για να παρει θεση? Ειναι ολοι απασχολημενοι με τους κλωνους τους μαλλον.. Φασιστικος υμνος "για μια ελλαδα που θα σκεπασει ολη τη γη"? Σας γαμω τα συνορα και την σημαια τοτε.. Αφου υπαρχει ελευθερια λογου ;)
υ.γ2 ο Μαλακας ραφμαν ή οποιος αλλος θελει ας μου λυσει την απορια τι ειναι "αναρχοαριστερα". Πως καταφερνει καποιος να τα συνδεει αυτα τα 2..
Δεν καταλαβα που χαλάστηκες DING DONG (με το "φασιστικό" ΥΜΝΟ χαλάστηκες)
για μένα δεν είναι καθόλου φασιστικός όπως λες.
να τον ξαναβάλω λοιπόν
και να σου πω οτι:
[size=20pt]ΖΗΤΩ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ[/size]
[size=20pt]ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ[/size]
[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ[/size]
αν χαλιεσαι ΞΥΔΑΚΙ
και εξηγουμαι..
Eγω εχω και σύνορα και πατρίδα και μεταναστεύω κιόλα όποτε γουστάρω..και οπου γουσταρω... αν γουσταρω
αλλα ειμαι Ελληνας και δεν γουσταρω παγκοσμιοποιηση..και λαθρακια και πακιστανους στη χωρα μου.
αν τους γουσταρησω θελω θα παω στο ΠΑΚΙΣΤΑΝ ή οπου αλλου να τους βρω.
Αν και εχω καποια αστεράκια (**) με την "ΕΞΟΥΣΙΑ" οπως ειναι σημερα
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΥΝΤΑ οπως τον Βετζατζιβα αν το επιασες
ειμαι δηλαδη "ανιεξουσιαστης" και εγω αλλα στην αντιθετη οχθη με εσας ;)
τωρα αν εσεις εισαστε αντιεξουσιαστες και εγω φασιστας (στον Πουτσο μου)
Και αν εσείς δεν πηγάζετε από την αριστερά δεν πηγάζω ούτε και έγω
οι περισσοτεροι απο σας δηλωνουν αριστεροι και τεως ΚΚΕδες
Για αυτο σας εμπλεξα και συνεχιζω να το κανω
αλλά σε τι σας ενοχλεί ο "ΦΑΣΙΣΜΟΣ" δεν κατάλαβα, αυτό που υπάρχει σήμερα είναι δημοκρατία
γυρω σου και σε παγκοσμιο επειπεδο;;
Μια "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δεν μπορει να ειναι φασισμος;;
ή μηπως ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ εχει μονο μια οψη;;
Οταν ολα αυτα τα ξεμπερδεψεις απο το μυαλο σου και μου εξηγησεις τι σημαινει εξουσια
τοτε αν εχεις αποριες να στις ΛΥΣΩ.
Το αν ειμαι μαλακας... ναι ομολογω οτι το εχω βαρέσει πολλές φόρες
(δεν φανταζομαι εσυ να να μην ΒΑΣΑΝΙΣΕΣ το πεος σου καθολου επειδη πιθανως ως αναρχικος εχεις επιλεκτικες ευαιθησιες.)
Αυτα
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ράφη, ράφη, που με τις ψωλές ετράφη...
Πιεξούλη σήμερα τον ΑΡΠΑΞΕΣ ή πάλι πεινασμένο ήρθες
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μωρή ψωλού, αποφάσισε με ποιόν νικ θα γράφεις γιατί μας ζάλισες.
Ενα εχω ρε
My name is [size=20pt]RAFMAN [/size]
Και ειναι τιμη μου να λεω:
[size=18pt]ΔΟΞΑ και τιμη στον ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΤΤΑΚΟ[/size]
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ω ρε πουστη μου..... και τολεγα εγω. Δεν ειμαι Ελληνας.... Δεν ειμαι Ελληνας.......Στρατηγος εν αποστρατεια.
τωρα το τι εκανε η κυβερνηση καραμανλη....δεν εχει τοση βαση....
στις καρδιες ολων των Ελληνων, ειναι και παραμενει ενας Στρατηγος!!! και μαλιστα γενναιος.
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εχεις δίκιο.
Μεγάλη μαλακία που λυπήθηκε και δεν καθάρισε μερικούς ληστοδημοκράτες μαζί με τους απογόνους τους που μας κατέστρεψαν και αποτελείωσαν την χώρα μας.
Πες τα
RESPECT
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ειστε και ανιστοριτοι μπαγλαμαδες. Ποτε εγινε ο Μιστερ Μιστρις Στρατηγος; εεε; εεε;Στρατηγος εν αποστρατεια.
τωρα το τι εκανε η κυβερνηση καραμανλη....δεν εχει τοση βαση....
στις καρδιες ολων των Ελληνων, ειναι και παραμενει ενας Στρατηγος!!! και μαλιστα γενναιος.
simera pesan ta prwta giaourtia. eutuxws uparxoun ki alla ... pige o alavanos ston agio panteleimona na to paixei dimokratis kai iperaspitis twn ftwxwn. aleeeeko giaourti !!!!borei ontws na itan apo akrodexies organwseis ta giaourtia alla paw stoixima oti polloi katoikoi tou agiou pantelimona kai twn gurw perioxw ntha thelan na tou rixoun ena kese ela re alavane na meineis ston agio panteleimona i sta patisia pou meta tis 9 to vradu den tolmas na vgeis exw kai ase tis paparologies !!! to paizoun oloi dimokrates ex apostasews.. opws voleuei. kai afou eimaste se thema gia xounta oloi oi pateres tis dimokratias kai ethnoswtires mas me to pou egine to kinima tin kanan gia exwterika.. katse ellada kai kane antistasi an eisai magkas , meine me ton lao kai kathodigise ton. xipniste paidia!! den uparxoun aristeroi kai dexioi. uparxoume emeis o laos !!! emeis pou douleuoume apo to prwi sto vradu gia ena mistho tou kwlou kai leme kai euxaristw. emeis pou mas douleuoun psilogazi apo to prwi sto vradu oloi ka itous koitame les kai vlepoume ton ainstain !! xipniste paidia , enwmenoi gia na swthoume. oxi diaxwrismous
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
simera pesan ta prwta giaourtia. eutuxws uparxoun ki alla ... pige o alavanos ston agio panteleimona na to paixei dimokratis kai iperaspitis twn ftwxwn. aleeeeko giaourti !!!!borei ontws na itan apo akrodexies organwseis ta giaourtia alla paw stoixima oti polloi katoikoi tou agiou pantelimona kai twn gurw perioxw ntha thelan na tou rixoun ena kese ela re alavane na meineis ston agio panteleimona i sta patisia pou meta tis 9 to vradu den tolmas na vgeis exw kai ase tis paparologies !!! to paizoun oloi dimokrates ex apostasews.. opws voleuei. kai afou eimaste se thema gia xounta oloi oi pateres tis dimokratias kai ethnoswtires mas me to pou egine to kinima tin kanan gia exwterika.. katse ellada kai kane antistasi an eisai magkas , meine me ton lao kai kathodigise ton. xipniste paidia!! den uparxoun aristeroi kai dexioi. uparxoume emeis o laos !!! emeis pou douleuoume apo to prwi sto vradu gia ena mistho tou kwlou kai leme kai euxaristw. emeis pou mas douleuoun psilogazi apo to prwi sto vradu oloi ka itous koitame les kai vlepoume ton ainstain !! xipniste paidia , enwmenoi gia na swthoume. oxi diaxwrismous
Σωστος ;)
PS: Θα φάνε πολλά γιαούρτια οι "επιλεκτικοί αισθηματίες" αριστεροί από δω και πέρα
το ψωμάκι και η ανοχή τελειώνουν σύντομα.
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Ου μωρη λελετα, ουυυυυυυυυυυυυυβρε μπαγλαμα στρατηγους λεμε οσους αποστρατεύονται με το βαθμο του αντιστρατηγου τιμης ενεκεν...
αι κατουρα που βγαζεις και γλωσσα για τον ΠΑΤΤΑΚΟ.
Αλλο πως αποκαλειται, και αλλο τι ειναι. γκεγκε; Αλλο στρατηγος εν αποστρατεία, αλλο αντιστρατηγος, αλλο υποστρατηγος. Αλλα που να ξερεις εσυ απο βαθμους. Ι5α σε κοβω. Τι να γινει φιλαρακο; Οι αδελφες βγαινουν εκτος στρατευματος, (αν και δεν νομιζω πλεον)
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[size=14pt]Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους [/size]
Επίσης να μου εξηγήσουν οι αριστεροί της Πούτσας και της βούρτσας (αν έχουν αρχίδια)
πως γίνεται να είναι με τους μετανάστες και ταυτόχρονα τα αριστερά κόμματα να υποστηρίζουν
τους εργαζόμενους;;;
Οι μετανάστες ποίους βλάπτουν και ποιους ωφελούν;;;
γιατί εγώ λέω ότι οι μετανάστες βλάπτουν τον απλό Έλληνα εργάτη και ωφελούν
το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και συμβάλλουν στην ΦΤΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
εσείς οι αριστεροί λοιπόν είσαστε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ και ΜΑΛΑΚΕΣ (ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ)
γιατί λέτε ότι είσαστε εναντίον του κεφαλαίου και υπέρ των εργαζομένων.
ενώ στην ουσία κάνετε το αντίθετο
συγνώμη για την έκφραση
αλλά
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
[size=20pt]ΦΑΣΙΣΤΕΣ[/size]
PS: Τα λέμε αργά
Επίσης να μου εξηγήσουν οι αριστεροί της Πούτσας και της βούρτσας (αν έχουν αρχίδια)
πως γίνεται να είναι με τους μετανάστες και ταυτόχρονα τα αριστερά κόμματα να υποστηρίζουν
τους εργαζόμενους;;;
Οι μετανάστες ποίους βλάπτουν και ποιους ωφελούν;;;
γιατί εγώ λέω ότι οι μετανάστες βλάπτουν τον απλό Έλληνα εργάτη και ωφελούν
το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και συμβάλλουν στην ΦΤΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
εσείς οι αριστεροί λοιπόν είσαστε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ και ΜΑΛΑΚΕΣ (ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ)
γιατί λέτε ότι είσαστε εναντίον του κεφαλαίου και υπέρ των εργαζομένων.
ενώ στην ουσία κάνετε το αντίθετο
συγνώμη για την έκφραση
αλλά
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
[size=20pt]ΦΑΣΙΣΤΕΣ[/size]
PS: Τα λέμε αργά
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ου μωρη λελετα, ουυυυυυυυυυυυυυ
Αλλο πως αποκαλειται, και αλλο τι ειναι. γκεγκε; Αλλο στρατηγος εν αποστρατεία, αλλο αντιστρατηγος, αλλο υποστρατηγος. Αλλα που να ξερεις εσυ απο βαθμους. Ι5α σε κοβω. Τι να γινει φιλαρακο; Οι αδελφες βγαινουν εκτος στρατευματος, (αν και δεν νομιζω πλεον)
Μην κολλάς στο βαθμό όμως, να κολλάς στους σημερινούς κοινωνιολόγους που μας κυβερνάνε.
και είναι απεσταλμένοι και εγκληματικά ανεπαρκείς. ;)
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Δεν την ζησατε ρε κωλοπαιδα την χουντα. δεν την ζησατε ρε μαλακισμενα.
Δεν την ζησατε. Δεν ζησατε ρε μαλακισμενα, καιρους που τρεμαμε σε καθε κτυπημα της πορτας, μη ερθει ο χωροφυλακας και παρει τον πατερα για "ταξιδακι αναψυχης" στο long Island γιατι ο ρουφιανος ο γειτονας τον καρφωσε επειδη πηγαινοντας στη δουλεια του βαδιζε στο αριστερο πεζοδρομιο.
Δεν την ζησατε ρε κωλοπαιδα την χουντα.
Ου να χαθητε βουτυρομπεμπεδες...... ουστ στα τσακιδια... ουστττττττ
Δεν την ζησατε. Δεν ζησατε ρε μαλακισμενα, καιρους που τρεμαμε σε καθε κτυπημα της πορτας, μη ερθει ο χωροφυλακας και παρει τον πατερα για "ταξιδακι αναψυχης" στο long Island γιατι ο ρουφιανος ο γειτονας τον καρφωσε επειδη πηγαινοντας στη δουλεια του βαδιζε στο αριστερο πεζοδρομιο.
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δεν την ζησατε ρε κωλοπαιδα την χουντα. δεν την ζησατε ρε μαλακισμενα.
ΖΗΣΑΜΕ ομως τη χρεοκοπημένη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και το αποτέλεσμα είναι να γουστάρουμε ΧΟΥΝΤΑ
Γούστα είναι αυτά ;)
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ροζαλίτσα, σάλτα και γαμί.
Αν σαλτάρω θα σε ΠΗΔΗ (αλλά ξέχνα το) ;)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
η δημοκρατία φταίει που έχεις για τον πούτσο πολιτικούς;ΖΗΣΑΜΕ ομως τη χρεοκοπημένη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και το αποτέλεσμα είναι να γουστάρουμε ΧΟΥΝΤΑ
Γούστα είναι αυτά ;)
rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χουνταιοι με το πουλι στο χερι
Στον ΑΕΡΑ
[flash=550,400]]