Νέα

Βιογραφία | Στρατηγός Στυλιανός Γ. Παττακός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Θλίψη και οργή σου κάνουν; Είμαι σίγουρος πως ναι... (μιλάω για αυτό που παρέθεσα εγώ)

Ας απαντήσει όμως από περιέργεια στο ερώτημά μου...

ΥΓ: Μετά την τεσσάρα στον Άρη έλεγα θα το γεμίσετε. Μετά την Άντερλεχτ χλωμό το κόβω
ειναι πολλοι λιγα κατι τυπακια σαν και αυτα στο βιντεο για να μου προκαλεσουν θλιψη και οργη..
προκειται για ανθρωπους που πανηγυριζουν επειδη καινε "ενα πανι"..
ποσο ηλιθιος πρεπει να σαι για να πανηγυριζεις επειδη εκαψες "ενα πανι"?πολυ απο οτι φαινεται...
εκτος βεβαια αν αυτο το κομματι υφασμα συμβολιζει κατι πολυ μεγαλυτερο,οποτε το "ενα πανι" παει περιπατο..
ηλιθιοι ή υποκριτες λοιπον?
την καλημερα μου Φ.Π...για τα αυριανα προτιμω να τα πουμε μετα το ματσ..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ειναι πολλοι λιγα κατι τυπακια σαν και αυτα στο βιντεο για να μου προκαλεσουν θλιψη και οργη..
προκειται για ανθρωπους που πανηγυριζουν επειδη καινε "ενα πανι"..
ποσο ηλιθιος πρεπει να σαι για να πανηγυριζεις επειδη εκαψες "ενα πανι"?πολυ απο οτι φαινεται...
εκτος βεβαια αν αυτο το κομματι υφασμα συμβολιζει κατι πολυ μεγαλυτερο,οποτε το "ενα πανι" παει περιπατο..
την καλημερα μου Φ.Π...για τα αυριανα προτιμω να τα πουμε μετα το ματσ..

Εμένα μου αρέσει που της είχαν ζωγραφίσει και αγκυλωτό σταυρό επάνω. Ό, τι να 'ναι μιλάμε. Τεσπα.

Αντεύχομαι καλημέρες κι εγώ. Σκέπτομαι να πάω incognito όπως είχα κάνει και στο τελευταίο σας ματς με το GAYρο πέρυσι.  :tooth:

Θυμήσου κάποτε να σου πω για τις εντυπώσεις μου από τότε...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αντεύχομαι καλημέρες κι εγώ. Σκέπτομαι να πάω incognito όπως είχα κάνει και στο τελευταίο σας ματς με το GAYρο πέρυσι.  :tooth:

Θυμήσου κάποτε να σου πω για τις εντυπώσεις μου από τότε...
εγω ειχα πραξει παρομοιως στο περσινο μεταξυ μας 1-1 στο ΄β' γυρο.. :grin:
τα λεμε φιλε..

Επισκέπτης
Πάντως το κάψιμο σημαίας αποτελεί κόκκινο πάνι σταθερά βλέπω!!! :cheesy:

Δεν μπορείτε να μην βγείτε να κατακρίνετε την απαράδεκτη ενέργεια!!! :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Η ηλιθιοτητα σου σε κανει επικινδυνο. Η χρυσαυγουλοι που τοσο πολυ θαυμαζεις ειναι εξισου βλακες με σενα. Θα ηθελα καποια στιγμη να μπεις στα γραφεια τους και να μιλησεις με τους εξισου μαλακες αναρχιδους συναγωνιστες σου για τα πιστευω τους. Η κουβεντα με την μπερδεμενη φασιστοειδη γλιτσα που συχναζει εκει, θα γινει σε ενα πολυ ωραιο περιβαλλον με σβαστικες (ελληνικοτατες.. οταν τους γαμησε την μανα ενας Φριτζ δεν πειραξε, αλλα για τον Αμπντουλ πειραζει αφου τις εσκιζε την κωλοτρυπιδα), φωτογραφιες δολοφονων (χιλιαδων ανθρωπων) και το επιπεδο της συζητησης δεν θα ειναι ανωτερο (οπως ανωτεροι δηλωνουν) απο τους αναρχοαπλυτους και τους πακιστανους που κατηγορουν.
Γι'αυτο σου λεω ρε μαλακα.. απο θεωρια χορτασαμε. Φοβισμενα ψευτοφασιστακια του ιντερνετ..
Και επειδη εισαι ανυπαρκτος θελεις να τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι αλλα δεν μπαινουν. Εισαι τοσο μαλακας που τωρα προσπαθεις να κανεις τον αγανακτησμενο ελληνα δημοκρατη, που παραιτειτε στις κουβεντες σου "τωρα αν εσεις εισαστε αντιεξουσιαστες και εγω φασιστας ..στον πουτσο μου" και λες οτι θες αλλη μια χουντα. Εισαι τοσο ανιδεος ρε ανθρωπε.. Σκατα εχεις στο κεφαλι σου?
Οσο για τις εξηγησεις κρατα τες. Ξεκαθαρισε στον εαυτο σου ποσο ελληνας εισαι, γιατι προτιμας την πουτσα του γερμανου δεξιου συναγωνιστη σου απο την πακιστανικη, γιατι το παιζεις παγκοσμιος οδοιπορος οταν δεν εχεις αποριψει φυλετικες διαφορες, τι σημαινει εξουσια (στρατιωτικη) και ποσο καταλυουν προσωπικες ελευθεριες, τι φοβασαι τοσο.. Εχεις θεματα να λυσεις ρε δικε μου!

Εγώ θα σε χαρακτήριζα ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ (όλα κεφαλαία) διότι μου δίνεις την εντύπωση
με τα γραφόμενα σου ότι ψάχνεις ένα νεκροταφείο πεσόντων για την
Ελλάδα για να πας να χέσεις στον τάφο τους για να εκφρασεις το "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" σου, επειδή πέθαναν για τα σύνορα και
την σημαία και την πατριδα, και για να σε ελευθερώσουν από τους γερμανούς Ναζί που τόσο απεχθάνεσαι
και έρχεσαι εσύ ως ΕΞΥΠΝΟΣ και Φιλοσοφημένος ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ να λες
ότι σκατά σου κατέβει στο κεφάλι μέσα από το ΜΠΟΥ.

τέτοια αρχίδια έχουν οι αναρχικοί.

επίσης ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ  εγώ δεν εχω κανένα θεματάκι,το μόνο που εχω είναι ότι βλεπω
ότι κάποιοι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" Και κάτι άλλα τσουτσέκια ανάρχιδα που όταν ήταν τα ζόρικα την έκαναν
Αμέρικα και αλλού, και μόλις ησυχάσαμε από την λαίλαπα των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ να έρχονται
από Αμέρικα απεσταλμένοι και μας κυβερνάνε και να καταντάει η Ελλάδα ένα ΑΝΑΡΧΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
όπου ο κάθε ένας κάνει ότι του καυλώσει, παίρνει μίζες, λεηλατεί τα πάντα, και κανείς δεν πάει μέσα.
και κάτι άλλα ανάρχιδα αναρχοαριστεράκια που τα θρέφει ο ΣΟΡΡΟΣ θέλουν όλους τους πακιστανούς και
τα λαθράκια γιατί προφανώς κάνουν αλαξοκώλια, ή δεν ξέρω και εγώ τι.

Εγώ αυτό το θεματάκι ΕΧΩ και θα λυθεί σύντομα.

Μέτα βγάλε από το άβαταρ σου τα Ταϊλανδέζικα γιατί η
Ταϊλάνδη είναι μια χωρά που έχει δικτάτορα και βασιλιά.
και προφανώς δεν ξέρεις ότι είναι πολύ πιο ρατσιστές από εμάς.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ...γιατί είσαι και άσχετος.
και μάλλον εκεί σου αρέσει η δικτατορία η βασιλεία και ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
από ότι φαντάζομαι...τόσο σχετικός δηλαδή είσαι.

Επίσης εγώ σε αντίθεση με εσάς ΔΗΛΩΝΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και είμαι υπερήφανος
για αυτό, και δεν εχω τίποτα με τα σύμβολα.... αλλά με τους διαχειριστές αυτών.
γιατί εσείς τα βάζετε μονίμως με τα σύμβολα και σκοτώνεται πάντα αθώους βλ. ΜΑΡΦΙΝ.

Για τέτοια αρχίδια μιλαμε ότι έχετε.

Ενώ βεβαίως το φασισμό τον ταυτίζεται μόνο με τον Χιτλερ  (που είναι πρόσωπο)
δεν βλέπετε ότι ο Φασισμός κυριαρχεί ακόμη και σήμερα σχεδόν παντού
με άλλο φουστανάκι..
αλλά τι να λέμε τώρα αφου έχετε επιλεκτικές ευαισθησίες.

Σας φταίνε και οι ΜΠΑΤΣΟΙ που παίρνουν 900 ΕΥΡΩ και οι στολές τους

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

μια ζωή ΜΑΛΑΚΕΣ

ΓΑΜΩ την ΑΡΙΣΤΕΡΑ σας και την ΑΝΑΡΧΙΑ σας.

[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ[/size]
[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ[/size]

και σε προκαλώ μια που εχεις ευαισθησίες (αν δεν είναι επιλεκτικές) να απαντήσεις και σε αυτό..

[size=14pt]Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους [/size]

Επίσης να μου εξηγήσουν οι αριστεροί της Πούτσας και της βούρτσας (αν έχουν αρχίδια)
πως γίνεται να είναι με τους μετανάστες και ταυτόχρονα τα αριστερά κόμματα να υποστηρίζουν
τους εργαζόμενους;;;

Οι μετανάστες ποίους βλάπτουν και ποιους ωφελούν;;;

γιατί εγώ λέω ότι οι μετανάστες βλάπτουν τον απλό Έλληνα εργάτη και ωφελούν
το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και συμβάλλουν στην ΦΤΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

εσείς οι αριστεροί λοιπόν είσαστε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ και ΜΑΛΑΚΕΣ (ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ)

γιατί λέτε ότι είσαστε εναντίον του κεφαλαίου και υπέρ των εργαζομένων.
ενώ στην ουσία κάνετε το αντίθετο

συγνώμη για την έκφραση

αλλά

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

[size=20pt]ΦΑΣΙΣΤΕΣ[/size]

(άλλα όχι με πίπες) που κάνετε ως συνηθως.

PS: Σου εχω και ένα δωράκι (μια που δεν είσαι αριστερός)

Συνημμένα

• velouchiotis2.jpg
    velouchiotis2.jpg
    85,3 KB · Εμφανίσεις: 22

tsarkobios

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα.

Με όλο τον σεβασμό να πω τα εξής.
Όποιοι πηδιούνται, έχει καλώς... άστους να πηδιούνται
Όποιοι γουστάρουν μαύρους, έχει καλώς... άστους να τους γουστάρουν και όχι μόνο

Όμως,

Για τα γούστα περι πατρίδος, ας επικρατήσει απλά η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!  :coffee:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αριστερα καθιζηματα οτι και να πειτε η Επανασταση και ο Στυλιανος Παττακος θα μεινουν στην ιστορια!!!
οχι την ιστορια που εσεις θελετε να επιβαλετε με το ζορι και την διαστρεβλωση της με τους δηθεν ''νεκρους'' του πολυτεχνειου..
αλλα με τα εργα στην Ελλαδα, την οικονομικη αναπτυξη και το αισθημα ασφαλειας που ειχε η χωρα γενικοτερα :rockon:

οταν θα ξαναγυρισουμε θα ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ.........

και οι δεινοσαυροι στην ιστορια μεινανε αλλα δεν το κανουν και θεμα

οταν ξαναγυρισετε θα εχει παρει συνταξη η τρεμη

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πάρτε και άλλη μια ΒΕΝΤΟΥΖΑ 2500 ετών  :uglystupid:

πάντα επίκαιρο

Ισοκράτης: "Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας...

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την [size=15pt]αναρχία ως ευδαιμονία[/size]."

Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ. )

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
στην επταετια του καραφλα να δεις ποσο επικαιρος ηταν ο Ισοκρατης

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτη η γελοια προπαγανδα με την κατα το δοκουν ερμηνεια των γραφομενων του ισοκρατη ας σταματησει επιτελους...
παρουσιαζετε μια γραμμη απο ενα κειμενο πολυσελιδο,
που αν το διαβασεις ολοκληρο,βγαζεις εκ διαμετρου αντιθετο συμπερασμα απο το παραπανω!
ελεος με τον καθε πανηλιθιο!!!!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αυτη η γελοια προπαγανδα με την κατα το δοκουν ερμηνεια των γραφομενων του ισοκρατη ας σταματησει επιτελους...
που αν το διαβασεις ολοκληρο,βγαζεις εκ διαμετρου αντιθετο συμπερασμα απο το παραπανω!
ακριβώς
παρατήρησε επίσης με τι τουπέ το επαναλαμβάνουν κάποιοι πολιτικοί

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

διαφωνείς δηλαδη με τα γραφόμενα ή μήπως δεν βολεύουν

ή μήπως έστω και παραποιημένα (κατα καποιους "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ") δεν είναι ετσι;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ακριβώς
παρατήρησε επίσης με τι τουπέ το επαναλαμβάνουν κάποιοι πολιτικοί
με τα λεγομενα των πολιτικων δεν ασχολουμαι πια..πιο πολυ σεβομαι τα μελη του μπουρδελα.κομ...
διαφωνείς δηλαδη με τα γραφόμενα ή μήπως δεν βολεύουν

ή μήπως έστω και παραποιημένα (κατα καποιους "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ") δεν είναι ετσι;;
δεν εχει σημασια αν διαφωνω ή αν συμφωνω με τα λεγομενα σου....εδω κρινω την πρακτικη που χρησιμοποιησες...
αν θες να υποστηριξεις τη θεση σου κανε το με δικα σου επιχειρηματα,οχι με επικοινωνιακες φουσκες!!!
στη συγκεκριμενη περιπτωση,το να παραποιεις τα γραφομενα καποιου αλλου προς ιδιον οφελος(βασιζομενος στην αγνοια των συνομιλητων σου),
δεν ειναι τιμιο...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
δεν εχει σημασια αν διαφωνω ή αν συμφωνω με τα λεγομενα σου....εδω κρινω την πρακτικη που χρησιμοποιησες...
αν θες να υποστηριξεις τη θεση σου κανε το με δικα σου επιχειρηματα,οχι με επικοινωνιακες φουσκες!!!
στη συγκεκριμενη περιπτωση,το να παραποιεις τα γραφομενα καποιου αλλου προς ιδιον οφελος(βασιζομενος στην αγνοια των συνομιλητων σου),
δεν ειναι τιμιο...

Εμενα παντως μου αρεσε πολυ το ΡΗΤΟ του ισοκρατη .. (παρα πολυ θα ελεγα)

και αν εσυ δεν το μεταφραζεις ετσι, εγω το μεταφραζω.

επιχειρηματα εχω γραψει πολλα κατα καιρους.

Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι την ελλαδα μπορει να την ΣΩΣΕΙ ο Σαμαρας αντι του Γιωργακη (πες το μας και εμας  :cheesy:)  

Οσον αφορα την τιμιοτητα ειναι οπως το παρεις  :cheesy:

Παρτο οπως θες (παντως ειμαι πιο τιμιος απο τον ΣΑΜΑΡΑ :uglystupid: )

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ρε Rafman μπας και εισαι ο Γεωργαλας και μας το κρυβεις;
Η μπας και εισαι ο ιδιος ο Πλευρης;  :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Προς ΦΕΘΡΥ, Βολταιρο και λοιπους ηλιθιους που ισχυριζονται οτι δεν υπαρχουν ελληνες σε Κατω Ιταλια ( Μεγαλη Ελλαδα)....

ΡΕ μαγκες μια απορια....εαν δεν υπαρχουν ελληνες στην κατω ιταλια...γιατι οι οπαδοι της ομαδας του Κροτωνα (πολη που ιδρυθηκε απο ΕΛΛΗΝΕΣ) φωναζουν  "SALUTATE LA MAGNA GRECIA"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom