Η ηλιθιοτητα σου σε κανει επικινδυνο. Η χρυσαυγουλοι που τοσο πολυ θαυμαζεις ειναι εξισου βλακες με σενα. Θα ηθελα καποια στιγμη να μπεις στα γραφεια τους και να μιλησεις με τους εξισου μαλακες αναρχιδους συναγωνιστες σου για τα πιστευω τους. Η κουβεντα με την μπερδεμενη φασιστοειδη γλιτσα που συχναζει εκει, θα γινει σε ενα πολυ ωραιο περιβαλλον με σβαστικες (ελληνικοτατες.. οταν τους γαμησε την μανα ενας Φριτζ δεν πειραξε, αλλα για τον Αμπντουλ πειραζει αφου τις εσκιζε την κωλοτρυπιδα), φωτογραφιες δολοφονων (χιλιαδων ανθρωπων) και το επιπεδο της συζητησης δεν θα ειναι ανωτερο (οπως ανωτεροι δηλωνουν) απο τους αναρχοαπλυτους και τους πακιστανους που κατηγορουν.
Γι'αυτο σου λεω ρε μαλακα.. απο θεωρια χορτασαμε. Φοβισμενα ψευτοφασιστακια του ιντερνετ..
Και επειδη εισαι ανυπαρκτος θελεις να τα βαζεις ολα στο ιδιο καζανι αλλα δεν μπαινουν. Εισαι τοσο μαλακας που τωρα προσπαθεις να κανεις τον αγανακτησμενο ελληνα δημοκρατη, που παραιτειτε στις κουβεντες σου "τωρα αν εσεις εισαστε αντιεξουσιαστες και εγω φασιστας ..στον πουτσο μου" και λες οτι θες αλλη μια χουντα. Εισαι τοσο ανιδεος ρε ανθρωπε.. Σκατα εχεις στο κεφαλι σου?
Οσο για τις εξηγησεις κρατα τες. Ξεκαθαρισε στον εαυτο σου ποσο ελληνας εισαι, γιατι προτιμας την πουτσα του γερμανου δεξιου συναγωνιστη σου απο την πακιστανικη, γιατι το παιζεις παγκοσμιος οδοιπορος οταν δεν εχεις αποριψει φυλετικες διαφορες, τι σημαινει εξουσια (στρατιωτικη) και ποσο καταλυουν προσωπικες ελευθεριες, τι φοβασαι τοσο.. Εχεις θεματα να λυσεις ρε δικε μου!
Εγώ θα σε χαρακτήριζα ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ (όλα κεφαλαία) διότι μου δίνεις την εντύπωση
με τα γραφόμενα σου ότι ψάχνεις ένα νεκροταφείο πεσόντων για την
Ελλάδα για να πας να χέσεις στον τάφο τους για να εκφρασεις το "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" σου, επειδή πέθαναν για τα σύνορα και
την σημαία και την πατριδα, και για να σε ελευθερώσουν από τους γερμανούς Ναζί που τόσο απεχθάνεσαι
και έρχεσαι εσύ ως ΕΞΥΠΝΟΣ και Φιλοσοφημένος ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ να λες
ότι σκατά σου κατέβει στο κεφάλι μέσα από το ΜΠΟΥ.
τέτοια αρχίδια έχουν οι αναρχικοί.
επίσης ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ εγώ δεν εχω κανένα θεματάκι,το μόνο που εχω είναι ότι βλεπω
ότι κάποιοι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" Και κάτι άλλα τσουτσέκια ανάρχιδα που όταν ήταν τα ζόρικα την έκαναν
Αμέρικα και αλλού, και μόλις ησυχάσαμε από την λαίλαπα των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ να έρχονται
από Αμέρικα απεσταλμένοι και μας κυβερνάνε και να καταντάει η Ελλάδα ένα ΑΝΑΡΧΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
όπου ο κάθε ένας κάνει ότι του καυλώσει, παίρνει μίζες, λεηλατεί τα πάντα, και κανείς δεν πάει μέσα.
και κάτι άλλα ανάρχιδα αναρχοαριστεράκια που τα θρέφει ο ΣΟΡΡΟΣ θέλουν όλους τους πακιστανούς και
τα λαθράκια γιατί προφανώς κάνουν αλαξοκώλια, ή δεν ξέρω και εγώ τι.
Εγώ αυτό το θεματάκι ΕΧΩ και θα λυθεί σύντομα.
Μέτα βγάλε από το άβαταρ σου τα Ταϊλανδέζικα γιατί η
Ταϊλάνδη είναι μια χωρά που έχει δικτάτορα και βασιλιά.
και προφανώς δεν ξέρεις ότι είναι πολύ πιο ρατσιστές από εμάς.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ...γιατί είσαι και άσχετος.
και μάλλον εκεί σου αρέσει η δικτατορία η βασιλεία και ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
από ότι φαντάζομαι...τόσο σχετικός δηλαδή είσαι.
Επίσης εγώ σε αντίθεση με εσάς ΔΗΛΩΝΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και είμαι υπερήφανος
για αυτό, και δεν εχω τίποτα με τα σύμβολα.... αλλά με τους διαχειριστές αυτών.
γιατί εσείς τα βάζετε μονίμως με τα σύμβολα και σκοτώνεται πάντα αθώους βλ. ΜΑΡΦΙΝ.
Για τέτοια αρχίδια μιλαμε ότι έχετε.
Ενώ βεβαίως το φασισμό τον ταυτίζεται μόνο με τον Χιτλερ (που είναι πρόσωπο)
δεν βλέπετε ότι ο Φασισμός κυριαρχεί ακόμη και σήμερα σχεδόν παντού
με άλλο φουστανάκι..
αλλά τι να λέμε τώρα αφου έχετε επιλεκτικές ευαισθησίες.
Σας φταίνε και οι ΜΠΑΤΣΟΙ που παίρνουν 900 ΕΥΡΩ και οι στολές τους
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
μια ζωή ΜΑΛΑΚΕΣ
ΓΑΜΩ την ΑΡΙΣΤΕΡΑ σας και την ΑΝΑΡΧΙΑ σας.
[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ[/size]
[size=20pt]ΖΗΤΩ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ[/size]
και σε προκαλώ μια που εχεις ευαισθησίες (αν δεν είναι επιλεκτικές) να απαντήσεις και σε αυτό..
[size=14pt]Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους [/size]
Επίσης να μου εξηγήσουν οι αριστεροί της Πούτσας και της βούρτσας (αν έχουν αρχίδια)
πως γίνεται να είναι με τους μετανάστες και ταυτόχρονα τα αριστερά κόμματα να υποστηρίζουν
τους εργαζόμενους;;;
Οι μετανάστες ποίους βλάπτουν και ποιους ωφελούν;;;
γιατί εγώ λέω ότι οι μετανάστες βλάπτουν τον απλό Έλληνα εργάτη και ωφελούν
το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και συμβάλλουν στην ΦΤΗΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
εσείς οι αριστεροί λοιπόν είσαστε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ και ΜΑΛΑΚΕΣ (ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ)
γιατί λέτε ότι είσαστε εναντίον του κεφαλαίου και υπέρ των εργαζομένων.
ενώ στην ουσία κάνετε το αντίθετο
συγνώμη για την έκφραση
αλλά
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
[size=20pt]ΦΑΣΙΣΤΕΣ[/size]
(άλλα όχι με πίπες) που κάνετε ως συνηθως.
PS: Σου εχω και ένα δωράκι (μια που δεν είσαι αριστερός)