Νέα

Σας θυμίζει κάτι;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmakos1971
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μάλιστα ο "Γέρος της Δημοκρατίας" κάτι θα είχε να αναφέρει επ΄ αυτού ..
καλά στην ουσία ο γέρος της δημοκρατίας μόνο γέρος της δημοκρατίας δεν ήταν καθαρά ένας λαοπλάνος ήτανε στην δολοφονία Μπελογιάννη την έκανε μούγκα και κατάλαβε την αξία της αριστεράς στην Ελλάδα το 1964 με τα Ιουλιανά με την αποστασία του Μητσοτάκη και είπε στην βουλή σε μια κρίσιμη ψηφοφορία το ( μόνο στην αριστερά (ΕΔΑ)έχω πλέον εμπιστοσύνη και στον γιο μου τον Ανδρέα) 
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Nαι αλλά η Βουλή από το 1975 έως το 1982 έχει ανακαλέσει τις αποφάσεις που έθεταν εκτός νόμου το ΚΚΕ και έχει απορρίψει ως πλαστά όλα αυτά τα 'στοιχεία" που συνεχίζουν να κυκλοφορούν στο νετ. Ο Λ.Α.Ο.Σ συμφωνεί με αυτές τις αποφάσεις της Βουλής ή όχι? Κι αν δεν συμφωνεί γιατί δεν τοποθετείται?

Το τι έκανε η βουλή μετά το 75 δεν αναιρεί το τι έκανε πριν το 67. Επιπλέον, πολλά έχουν ειπωθεί και νομοθετηθεί στη βουλή για να αναιρεθούν αργότερα, άλλοτε από άλλες κυβερνήσεις, άλλοτε από άλλους υπουργούς.

Το ΛΑΟΣ που κολάει στην υπόθεση; Ζήτησε να τεθεί εκτός νόμου το κκ;
 
OP
OP
J

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
222
Like
0
Πόντοι
1
Mα αυτό λέω. Αν ασπάζεται όλα αυτά που λέει ο Παττακός ας το ζητήσει. Αν δεν το ζητά πάει να πει ότι θεωρεί αυτά που λέει ο Παττακός ψέματα όπως και όλη η δημοκρατική πολιτική σκηνή άλλωστε.Τόσο απλά.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Ο Παττακός είπε ότι δεν ήταν δική του ιδέα να τεθεί εκτός νόμου το κκ. Δεν είναι θέμα αν το ασπάζεται κανείς ή όχι, είναι θέμα ιστορικής αλήθειας. Μετά την μεταπολίτευση δε ζητά κανένας να είναι παράνομο το κκ γιατί απλούστατα υπάρχουν χειρότερα προβλήματα (όπως η αριστοκρατία του δικομματισμού).
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom