tsarkobios
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ρε σεις...
Να πω και εγώ κάτι ή θα πείτε ότι είμαι προκατειλημμένος ;
Να πω και εγώ κάτι ή θα πείτε ότι είμαι προκατειλημμένος ;
δεν νομιζω οτι λενε το συνθημα προς τιμη των ελληνων της νοτιας ιταλιας ουτε νιωθουν φιλελληνεςΠρος ΦΕΘΡΥ, Βολταιρο και λοιπους ηλιθιους που ισχυριζονται οτι δεν υπαρχουν ελληνες σε Κατω Ιταλια ( Μεγαλη Ελλαδα)....
ΡΕ μαγκες μια απορια....εαν δεν υπαρχουν ελληνες στην κατω ιταλια...γιατι οι οπαδοι της ομαδας του Κροτωνα (πολη που ιδρυθηκε απο ΕΛΛΗΝΕΣ) φωναζουν "SALUTATE LA MAGNA GRECIA"?
δεν νομιζω οτι λενε το συνθημα προς τιμη των ελληνων της νοτιας ιταλιας ουτε νιωθουν φιλελληνες
η περιοχη αποκαλουταν απ'την αρχαιοτητα magna grecia λογω των αποικιων
Χρόνια πολλά, να τα χιλιάσει ο μέγιστος και αγαπημένος ήρωας όλων των Ελλήνων Υποστράτηγος Στυλιανός Παττακός. 8 Νοε είναι τα γενέθλια του. Σήμερα λοιπόν, ο μεγάλος αυτός στρατιωτικός, πολιτικός και συγγραφέας έγινε 99 ετών. Πρόκειται για θαύμα της φύσης που χρήζει επιστημονικής μελέτης. Ποιος άλλος 99χρονος που έχει περάσει, πόλεμο, κατοχή , φυλακή και μια ζωή στερήσεις και κακουχίες, γράφει ακατάπαυστα και δημοσιεύει άρθρα και βιβλία! Να ζήσεις χίλια χρόνια στρατηγέ μου!
Χρόνια πολλά στον ΣΤΥΛΙΑΝΟ για χθες
Χρόνια πολλά, να τα χιλιάσει ο μέγιστος και αγαπημένος ήρωας όλων των Ελλήνων Υποστράτηγος Στυλιανός Παττακός.
μια ζωή στερήσεις και κακουχίες, γράφει ακατάπαυστα και δημοσιεύει άρθρα και βιβλία!
Χρόνια πολλά, να τα χιλιάσει ο μέγιστος και αγαπημένος ήρωας όλων των Ελλήνων Υποστράτηγος Στυλιανός Παττακός. 8 Νοε είναι τα γενέθλια του. Σήμερα λοιπόν, ο μεγάλος αυτός στρατιωτικός, πολιτικός και συγγραφέας έγινε 99 ετών. Πρόκειται για θαύμα της φύσης που χρήζει επιστημονικής μελέτης. Ποιος άλλος 99χρονος που έχει περάσει, πόλεμο, κατοχή , φυλακή και μια ζωή στερήσεις και κακουχίες, γράφει ακατάπαυστα και δημοσιεύει άρθρα και βιβλία! Να ζήσεις χίλια χρόνια στρατηγέ μου!
οχι... θα λέμε για τον ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΖΕΦΡΥΊσα μωρή λελέδες, με το "στρατηγό" σας!
Κατ' αρχήν ποιανών "όλων των Ελλήνων" ρε νούμερο? Από που το βγάζεις αυτό? Επειδή εσύ δεν έχεις άλλο πρότυπο, πα να πει ότι όλοι είναι σαν και σένα?
Κατά δεύτερον, ποιός "υποστράτηγος"? Έχει ΑΠΟΤΑΧΘΕΙ από το στρατό, δεν έχει πια βαθμό, είναι απλός πολίτης. Να πω και εγώ ότι είμαι αστροναύτης δηλαδή επειδή έτσι γουστάρω?
Τρίτον, ποιές "στερήσεις και κακουχίες"? Το πως ζουνε οι καραβανάδες το ξέρουμε όλοι (όλοι υπηρετήσαμε), και ειδικά αυτός όσο έκατσε και μέσα, είχε δικό του διαμέρισμα.
Άντε λοιπόν με τις μαλακίες σας, να 'ναι καλά το γεροντάκι (όλα τα γεροντάκια να 'ναι καλά δηλαδή), αλλά μέχρι εκεί!
Νισάφι με τις παπαριές!
και κλασικα επιχειρημα κανεναοχι... θα λέμε για τον ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΖΕΦΡΥ
να τον χαίρεστε και να τον βάλετε και στο ΞΥΔΙ (αφου σας ΕΣΩΣΕ)
Πρασινο ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ του ΚΛΑΣΟΚ
Εμεις τον κλανουμε τον ΤΖΕΦΡΥ και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ Στυλιανο Αθανατο
διοτi ειναι μολις 99 ετών HighLader
οχι... θα λέμε για τον ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΖΕΦΡΥ
να τον χαίρεστε και να τον βάλετε και στο ΞΥΔΙ (αφου σας ΕΣΩΣΕ)
Πρασινο ΧΛΕΧΛΕΔΕΣ του ΚΛΑΣΟΚ
Εμεις τον κλανουμε τον ΤΖΕΦΡΥ και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ Στυλιανο
Ποιό Τζέφρυ και κλασόκ βρε νούμερο?
Μίλησα εγώ για τίποτα άλλο έκτός από το γεράκο?
και κλασικα επιχειρημα κανενα
ειχε την απαντηση ετοιμη.αυτο του εμαθαν αυτο λεει
τι σχεση εχουν αυτα που λες με τις κακουχιες που και καλα περασε ο παττακος1> Αναγκαίο Μνημόνιο ;)
2> τα ΜΜΕ είναι φερέφωνα τους.
3> Ψηφίζουν ότι θέλουν χωρίς εσένα (επειδή εσύ τους ψήφισες)
4> Σε εκβιάζουν με εκβιαστικά διλήματα
5> Σε παραμυθιασανε οτι λεφτά υπαρχουν.
6> Οι πακιστανοί και οι αλλοδαποί έχουν καλύτερη μεταχείριση από σένα που πληρώνεις τα ταμεία
7> Ότι πλήρωσες τα προηγούμενα χρόνια στα ταμεία τα έκαναν Δομημένα ομόλογα
8> Τωρα σου λένε ότι μαζί τα φάγατε (ΠΑΓΚΑΛΟΣ)
θες και άλλα;;
Ποιό Τζέφρυ και κλασόκ βρε νούμερο?
Μίλησα εγώ για τίποτα άλλο έκτός από το γεράκο?
1> Αναγκαίο Μνημόνιο ;)
2> τα ΜΜΕ είναι φερέφωνα τους.
3> Ψηφίζουν ότι θέλουν χωρίς εσένα (επειδή εσύ τους ψήφισες)
4> Σε εκβιάζουν με εκβιαστικά διλήματα
5> Σε παραμυθιασανε οτι λεφτά υπαρχουν.
6> Οι πακιστανοί και οι αλλοδαποί έχουν καλύτερη μεταχείριση από σένα που πληρώνεις τα ταμεία
7> Ότι πλήρωσες τα προηγούμενα χρόνια στα ταμεία τα έκαναν Δομημένα ομόλογα
8> Τωρα σου λένε ότι μαζί τα φάγατε (ΠΑΓΚΑΛΟΣ)
θες και άλλα;;