SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ναι μαναρι μου....αν σε τσουζει βαζε μαξιλαρακι στη καρεκλα.....ναι εγώ γαμάω εσύ τα παιρνεις
ναι μαναρι μου....αν σε τσουζει βαζε μαξιλαρακι στη καρεκλα.....ναι εγώ γαμάω εσύ τα παιρνεις
ναι μαναρι μου....αν σε τσουζει βαζε μαξιλαρακι στη καρεκλα.....
γουστερω....ερεθισε με μαναρι μου αλλα μη κουνας πολυ τον κωλο σου και πεσουν οι καποτες....σανιμουλη σε θελω (δε θα σε γαμησω φυσικα... α πα πα πα πα )
θα σε βαζελινωσω απαλα και μετα τη βρωμικη δουλεια θα την κανει ενας ΜΑΥΡΟΣ
εγω μονο θα σε ερεθισω για να σε προετοιμασω
Ακριβώς όμως!!!ωρε....μπηκαν τα γιδια στο μαντρι....
γουστερω....ερεθισε με μαναρι μου αλλα μη κουνας πολυ τον κωλο σου και πεσουν οι καποτες....
ολοι οι αριστεροι οταν βγηκε το διδυμο κωστακης-γιωργακης ελεγαν οτι αν καποιος ειχε πεσει σε κωμα το '60 και ξυπνουσε σημερα δεν θα ειχε χασει τιποτε αφου τα ιδια προσωπα τοτε και τωρα, και σε ρωταω εγω, αν καποιος ειχε πεσει σε κωμα το '30 και ξυπνουσε τωρα τι διαφορετικο θα ακουγε απο τον λογο της αριστερας;;;Είπα κ γω ότι θα πεις τίποτα έξυπνο!!!
Α)Τί σχέση έχει η ''ειδωλολατρεία'' των τότε κομμουνιστών με των αριστερών σήμερα;;;
Β)Ποια η διαφορά να προσκυνάς τον Λένιν κτλ με οποιαδήποτε εκκλησιαστική εικόνα ή την σημαία;;;
εσυ μην χασεις και μεινει απ' εξωωρε....μπηκαν τα γιδια στο μαντρι....
Μωρή ψωλού, τι θα γίνει; Θα βγεις στην πιάτσα σήμερα ή θα μείνουν παραπονεμένα τα πάκια;
Το συμπέρασμα;;;ολοι οι αριστεροι οταν βγηκε το διδυμο κωστακης-γιωργακης ελεγαν οτι αν καποιος ειχε πεσει σε κωμα το '60 και ξυπνουσε σημερα δεν θα ειχε χασει τιποτε αφου τα ιδια προσωπα τοτε και τωρα, και σε ρωταω εγω, αν καποιος ειχε πεσει σε κωμα το '30 και ξυπνουσε τωρα τι διαφορετικο θα ακουγε απο τον λογο της αριστερας;;;
δικο σου...Το συμπέρασμα;;;
Δεν νομίζω ότι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα,τελοσπάντων...δικο σου...
εσυ που καταληγεις;; πες μου..Δεν νομίζω ότι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα,τελοσπάντων...
Ελα λεμε
[size=20pt]ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟ [/size]
[size=20pt]ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ[/size]