aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μολις εκανα νεο ρεκορ 11 φορες το γαμησα το παπι!!ειναι 3way τυπε,γιαυτο
μολις εκανα νεο ρεκορ 11 φορες το γαμησα το παπι!!ειναι 3way τυπε,γιαυτο
Μωρή τρελιάρα, πάλι αντιμιλάς; Άντε πάρε κάμια πίπα σε κάνα πάκι γιατί σε βλέπω να κοιμάσαι νηστική πάλι και να βρωμάει το χνώτο σου.
μολις εκανα νεο ρεκορ 11 φορες το γαμησα το παπι!!
ειναι ολο νευρα που ο βολταιρος ειναι ταξιδακια με τον γερουλανο και αυτον δεν τον παιζουν....
δοκίμασε και με κανα γυναικάκι...
και μη μου πεις ότι και η παλάμη θηλυκή είναι!
τουλαχιστον θοθωρε εγω γρασαρω εστω και δουλεμενες ροδελες, εσενα στην γρασαρουν...Εσύ τι μιλάς μωρή πορδή; Σου θίξαμε τη γκόμενα;
Μήπως σου είπε ότι ήταν παρθένα όταν της γρασάριζες τη ροδέλα;
Μωρή, καινούργιο γκόμενο βρήκες βλέπω. Άντε και καλούς απογόνους.
τουλαχιστον θοθωρε εγω γρασαρω εστω και δουλεμενες ροδελες, εσενα στην γρασαρουν...
καλα μεχρι πριν κανενα 6μηνο αν πληκτρολογουσες στον η/υ σου το ονομα chuck norris εβγαζε του κοσμου τις μαλακιες...το διαδυκτιο αποτελειται απο ολους εμαςΑγαπητέ alpula,
Εγώ δεν θα το σχολιάσω, κατά την γνώμη μου έχεις αρκετές γνώσεις η/υ, στον browser που χρησιμοποιείς πληκτρολόγησε Chase Manhattan Bank Andreas Papandreou και ενημερώσου...
Τους μεν τους ψήφισε το 44% των Ελλήνων,μέσα από τις εκλογές του δημοκρατικού μας πολιτεύματος,τους οποίους αν θέλουν-θέλουμε μπορούν-μπορούμε να τον "μαυρίσουν"-"μαυρίσουμε" στη συνέχεια,τους δε δεν τους κάλεσε κανείς,μόνοι τους ήρθαν στην εξουσία,με εθνική προδοσία,την τρομοκρατία των όπλων και τις διαταγές των Αμερικάνων...Χωρίς επ' ουδενί να θέλω να δώσω άφεση αμαρτιών στους πραξικοπηματίες, ποιος ρε φίλε ήταν χειρότερος?
Εκείνοι που βγήκαν έξω δια της στρατοκαυλίασης στο κεφάλι τους και έκαναν ότι έκαναν (διότι κάτι έκαναν και έφτιαξαν)
ή οι άλλοι που σε κυβερνούν και κάνουν τα ίδια και χειρότερα και ξεπουλάνε την Ελλάδα, αλλά το παίζουν δημοκράτες, αφού πρώτα σε είχουν κοροιδέψει?
Τουλάχιστον με τους άλλους, ήξερες τι ψώνιζες.
Εσύ τι μιλάς μωρή πορδή; Σου θίξαμε τη γκόμενα;
Μήπως σου είπε ότι ήταν παρθένα όταν της γρασάριζες τη ροδέλα;
Μωρή, καινούργιο γκόμενο βρήκες βλέπω. Άντε και καλούς απογόνους.
ρε βλακα καθυστερημενο εισαι, πως γραφεις ετσι;; ουτε τριχρονο δεν κανει τετοιους συνειρμους!!!Κι'εσένα σου αρέσει το ΠΡΑΣΟ, να το βάζεις στον κώλο σου.
Κι'εσένα σου αρέσει το ΠΡΑΣΟ, να το βάζεις στον κώλο σου.
ρε βλακα καθυστερημενο εισαι, πως γραφεις ετσι;; ουτε τριχρονο δεν κανει τετοιους συνειρμους!!!
ειναι και πανιβλακας, στο mixanikos.gr εχει το ιδιο αβαταρ και το ονομα τεο, και οταν του το ειπα πηγε και το αλλαξε, για τετοιο σαινι μιλαμε...Αστο ρε να παιξει το ΠΙΕΞΟΥΛΑΚΙ
εχω να του δινω μεχρι το πρωϊ
Εδω που τα λεμε για να εχει τοσους θαυμαστες ο κωλογερος θα πρεπει να τους ΠΗΔΑΕΙ καλα (ειναι γνωστη η λατρεια των κωλογερων για δροσερα αγορακια)....τουλαχιστον ρε στρακια σας δινει κανενα χαρτζηλικι?
ρε δεν ελεγα για σενα.....αλλα καρφωθηκες απο μονος σου.....ΧΑΙΒΑΝΙ!!!!!σανιμουλα ισιωνε λεμε
Δε φοβάσαι μωρή τρελιάρα μη ζηλέψει ο καινούργιος σου γκόμενος;
Ή θα τον ξαποστείλεις κι'αυτόν σαν τον Μεμά;
Σκάσε εσύ μωρή μαραμένη μπάμια.
ο γερος θα παει χορτατος, σας ξεκωλιαζε 7 χρονια, σας εκανε το κωλαντερο σαν αγωγο της ευδαπ..Εδω που τα λεμε για να εχει τοσους θαυμαστες ο κωλογερος θα πρεπει να τους ΠΗΔΑΕΙ καλα (ειναι γνωστη η λατρεια των κωλογερων για δροσερα αγορακια)....τουλαχιστον ρε στρακια σας δινει κανενα χαρτζηλικι?
ρε δεν ελεγα για σενα.....αλλα καρφωθηκες απο μονος σου.....ΧΑΙΒΑΝΙ!!!!!
ΤΩΡΑ εσενα για να του γλυψεις τα γερικα του αρχιδια ποσα σου δινει?ο γερος θα παει χορτατος, σας ξεκωλιαζε 7 χρονια, σας εκανε το κωλαντερο σαν αγωγο της ευδαπ..