Νέα

Βιογραφία | Στρατηγός Στυλιανός Γ. Παττακός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μωρή τρελιάρα, πάλι αντιμιλάς; Άντε πάρε κάμια πίπα σε κάνα πάκι γιατί σε βλέπω να κοιμάσαι νηστική πάλι και να βρωμάει το χνώτο σου. :pipa1:

Οταν τον βγαλεις εσυ μπορει, αλλα δεν τον βγαζεις ποτε απο το στομα σου  :uglystupid:

Τσιμπουκλου  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• PX75-WP.jpg
    PX75-WP.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 23

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εσύ τι μιλάς μωρή πορδή; Σου θίξαμε τη γκόμενα;
Μήπως σου είπε ότι ήταν παρθένα όταν της γρασάριζες τη ροδέλα; :fuck2:

Μωρή, καινούργιο γκόμενο βρήκες βλέπω. Άντε και καλούς απογόνους. :pipa1:
τουλαχιστον θοθωρε εγω γρασαρω εστω και δουλεμενες ροδελες, εσενα στην γρασαρουν...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Αγαπητέ alpula,
Εγώ δεν θα το σχολιάσω, κατά την γνώμη μου έχεις αρκετές γνώσεις η/υ, στον browser που χρησιμοποιείς πληκτρολόγησε Chase Manhattan Bank Andreas Papandreou και ενημερώσου...
καλα μεχρι πριν κανενα 6μηνο αν πληκτρολογουσες στον η/υ σου το ονομα chuck norris εβγαζε του κοσμου τις μαλακιες...το διαδυκτιο αποτελειται απο ολους εμας

Χωρίς επ' ουδενί να θέλω να δώσω άφεση αμαρτιών στους πραξικοπηματίες, ποιος ρε φίλε ήταν χειρότερος?
Εκείνοι που βγήκαν έξω δια της στρατοκαυλίασης στο κεφάλι τους και έκαναν ότι έκαναν (διότι κάτι έκαναν και έφτιαξαν)
ή οι άλλοι που σε κυβερνούν και κάνουν τα ίδια και χειρότερα και ξεπουλάνε την Ελλάδα, αλλά το παίζουν δημοκράτες, αφού πρώτα σε είχουν κοροιδέψει?
Τουλάχιστον με τους άλλους, ήξερες τι ψώνιζες.
Τους μεν τους ψήφισε το 44% των Ελλήνων,μέσα από τις εκλογές του δημοκρατικού μας πολιτεύματος,τους οποίους αν θέλουν-θέλουμε μπορούν-μπορούμε να τον "μαυρίσουν"-"μαυρίσουμε" στη συνέχεια,τους δε δεν τους κάλεσε κανείς,μόνοι τους ήρθαν στην εξουσία,με εθνική προδοσία,την τρομοκρατία των όπλων και τις διαταγές των Αμερικάνων...

Επιτήδειοι υπήρχαν και θα υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς... για όλους υπάρχει μια σφαίρα διαθέσιμη ακόμα και γι' αυτούς που τολμούν να προτάσσουν τα εθνικά συμφέροντα προκειμένου να κερδίσει έδαφος μια νέα ολιγαρχία ή αποτελούν φερέφωνα "δημοκρατικών" παρατάξεων για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
Αμα αυτός εκφράζει όλως τυχαίως τα ίδια με όσα αυθόρμητα σκέφτεται και προβληματίζουν τον απλό πολίτη....ο απλός πολίτης μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα του σκυψίματος προκειμένου να μην καπελωθεί από Μαρκεζίνιδες? Το μη χείρον δλδ?
Ξυπνήστε...έχουμε γεμίσει προβοκάτορες και παπαγαλάκια.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εσύ τι μιλάς μωρή πορδή; Σου θίξαμε τη γκόμενα;
Μήπως σου είπε ότι ήταν παρθένα όταν της γρασάριζες τη ροδέλα; :fuck2:

Μωρή, καινούργιο γκόμενο βρήκες βλέπω. Άντε και καλούς απογόνους. :pipa1:

Πιεξουλη αντε να σε κλασει ο παγκαλος να φρεσκαρεις το αρωμα σου..
μην του την πεσεις και σε γαμησει ομως  :uglystupid:

γιατι μπορει να χασει κανενα κιλο  :cheesy:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Εδω που τα λεμε για να εχει τοσους θαυμαστες ο κωλογερος θα πρεπει να τους ΠΗΔΑΕΙ καλα (ειναι γνωστη η λατρεια των κωλογερων για δροσερα αγορακια)....τουλαχιστον ρε στρακια σας δινει κανενα χαρτζηλικι?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Αστο ρε να παιξει το ΠΙΕΞΟΥΛΑΚΙ  :2funny: :2funny:

εχω να του δινω  :pipa1: :pipa1: :pipa1: μεχρι το πρωϊ  :cheesy:
ειναι και πανιβλακας, στο mixanikos.gr  εχει το ιδιο αβαταρ και το ονομα τεο, και οταν του το ειπα πηγε και το αλλαξε, για τετοιο σαινι μιλαμε...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εδω που τα λεμε για να εχει τοσους θαυμαστες ο κωλογερος θα πρεπει να τους ΠΗΔΑΕΙ καλα (ειναι γνωστη η λατρεια των κωλογερων για δροσερα αγορακια)....τουλαχιστον ρε στρακια σας δινει κανενα χαρτζηλικι?

σανιμουλα ισιωνε λεμε :cheesy:

Συνημμένα

• isione.jpg
    isione.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 20

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δε φοβάσαι μωρή τρελιάρα μη ζηλέψει ο καινούργιος σου γκόμενος;
Ή θα τον ξαποστείλεις κι'αυτόν σαν τον Μεμά;
:fuck1:

Σκάσε εσύ μωρή μαραμένη μπάμια.

Μωρη καποτα μην μου κλεβεις τα λογια μου, και τις μπαμιες
αλλα αν θελεις copyright απο μενα θα γαμιεσε 7 φορες με το παγκαλο για μια λεξη μου  :uglystupid:

το καταλαβες ΒΛΗΤΟ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο γερος θα παει χορτατος, σας ξεκωλιαζε 7 χρονια, σας εκανε το κωλαντερο σαν αγωγο της ευδαπ..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ο γερος θα παει χορτατος, σας ξεκωλιαζε 7 χρονια, σας εκανε το κωλαντερο σαν αγωγο της ευδαπ..
ΤΩΡΑ εσενα για να του γλυψεις τα γερικα του αρχιδια ποσα σου δινει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom