You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ από Studio De Paris κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 620
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα, γιατι τοσο νταηλικι βραδιατικα ? υπαρχει λογος ?ελα να ρωτησεις απο κοντα τοτε μονο θα μαθεις.....
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
ελα να ρωτησεις απο κοντα τοτε μονο θα μαθεις.....
δε μπορώ δεν έχω χρόνο για χάσιμο...σου κάνει ένας υποψήφιος πελάτης σου μια ερώτηση....
δεν είναι να κακό να πείς τι είσαι..κακό είναι να λέγονται πράγματα για σένα χωρίς να απαντάς..
με όλο το σεβασμό και σόρυ..
βικυ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν τα εχω αναγκη τα λεφτα σου κρατατα να παρεις γαριδακια.εχω πολλα.εγω παω με αντρες 100% κ μου γαμανε το μουνι τελεια.δεν ρωτανε τετοια για να γκαυλονουν δεν ειναι ανωμαλη....δε μπορώ δεν έχω χρόνο για χάσιμο...σου κάνει ένας υποψήφιος πελάτης σου μια ερώτηση....
δεν είναι να κακό να πείς τι είσαι..κακό είναι να λέγονται πράγματα για σένα χωρίς να απαντάς..
με όλο το σεβασμό και σόρυ..![]()
Φωτό του στουντίου ηταν τυπε...stronzo τις φωτο απο που τις βρηκες?
Γραφανε και κασσανδρας 3 στην μεση της καθε φωτό.
Είναι πρέπον νομιζω
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Φωτό του στουντίου ηταν τυπε...
Γραφανε και κασσανδρας 3 στην μεση της καθε φωτό.
Είναι πρέπον νομιζω![]()
ναι αν ειναι απο μπανερ ειναι οκ.
βικυ χαλαρωσε.
stronzo
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
stronzo τις φωτο απο που τις βρηκες?
από το site του Β60, παραπονεθηκε όμως το βικάκυ και τις εβγαλα
gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Εγω που την ειδα παντως κι απο κοντα τις προαλλες σε club της παραλιακης ,επαθα πλακα μαζι με ολο το υπολοιπο μαγαζι (αντρικο + γυναικειο πληθυσμο ) , εβαλε και λιγο παραπανω το χερακι της η Βικυ (Ξερει αυτη ! ) και εγινε εκει μεσα κολαση .... Την εχει τιμησει και κολλητος και εχει πει τα καλυτερα.....
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
κομπλεξ το λενε..καλα, γιατι τοσο νταηλικι βραδιατικα ? υπαρχει λογος ?
George Cumalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 229
- Πόντοι
- 6
Μακάρι να ήταν όλες οι γυναίκες έτσι. Είναι για χύσιμο με τη μάνικα...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.290
- Πόντοι
- 25.467
Γεια σας συναγωνιστές!
Το ρωτάω χωρίς σάλτσες: είναι τρανς;;
Μέτρα τα πλευρά της φίλε μου. Ο μόνος σίγουρος τρόπος. (Οι γυναίκες έχουν ένα παραπάνω).
Άσχέτως με την άνωθεν "Βιβλική" παρεξήγηση υπάρχουν αρκετές εμφανείς διαφορές στον γυναικείο σκελετό με κυριότερη την λεκάνη. Εξ αιτίας της διαδικασίας του τοκετού η γυναικεία λεκάνη είναι μορφολογικά πιο επίπεδη, στρογγυλεμένη και αναλογικά αρκετά μεγαλύτερη ώστε να επιτρέπει στο έμβρυο να περάσει. Άλλες διαφορές(αλλά λιγότερο εμφανείς) είναι ο στενότερος αναλογικά θώρακας, τα μικρότερα δόντια καθώς και τα λιγότερο έντονα κρανιακά χαρακτηριστικά όπως η εξωτερική ινιακή προεξοχή.
Επισκέπτης
Τελικα ας τα πουμε στα ισια η φιλη μας η βικυ ειναι γυναικα η τρανς
Επισκέπτης
Εχεις παει μαζι της. Τη παιζετε φιλε μου. Εγω δεν εχω βγει καθολου μαζι της
παιδιά επειδή η Βίκυ κατά την πολύ ταπεινή μου γνώμη είναι μέσα στα τοπ 5 που κυκλοφορούν σε studio για να μην πω στα 3 καλύτερα, λοιπόν τι έγινε που είναι τρανσ? λίγη φαντασία και το ξεπερνας αμέσως μ' αυτό το service κι αυτήν την εμφάνιση. γνώρισα και μία ανάλογη φίλη της Χαρά τη λένε, ίδια σε όλα!Έλα, πείτε!
makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.907
- Πόντοι
- 206
παιδιά επειδή η Βίκυ κατά την πολύ ταπεινή μου γνώμη είναι μέσα στα τοπ 5 που κυκλοφορούν σε studio για να μην πω στα 3 καλύτερα, λοιπόν τι έγινε που είναι τρανσ? λίγη φαντασία και το ξεπερνας αμέσως μ' αυτό το service κι αυτήν την εμφάνιση. γνώρισα και μία ανάλογη φίλη της Χαρά τη λένε, ίδια σε όλα!
YES !!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Μακαρι να ηταν ολες οι γυναικες ετσι!!!!
έτσι μπράβο μην γινόμαστε κομπλεξικοί, αφού τέτοια τυπάκια σαν τη Βίκυ αρέσουν σε όλους τους άντρες, δεν γίνεται δηλαδή να μην σου αρέσει αυτό το κορμί ήμαρτον!YES !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μακαρι να ηταν ολες οι γυναικες ετσι!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 8K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 128