tyrovrwmikoulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
με μια λέξη: ΝΑΙ
Ειναι τρανς παιδες και το κουλουρι το σταματισε μου το ειπε εχτες.ΔυστυχωςΑμα δινει κουλουρακι σταρχιδια μας....
Ειναι τρανς παιδες και το κουλουρι το σταματισε μου το ειπε εχτες.Δυστυχως
Απο εμενα σιγουρα δεν θα ξαναπαρει μεροκαματο.Για ψευτικο αιδιο δεν δινω δεκαραΆμα εκοψε το κωλούρι θα πεινάσει
το θέμα είναι πώς είναι από κοντά ρε αδερφέ...ξερω πείτε με μαλακα και επαναλαμβανόμενο αλλά δείτε τις φωτο αυτές.
δηλαδή ρε μαγκες αυτό το ΜΟΥΝΙ είναι trans? εσείς δηλαδή όταν βλέπετε τετοια πιπινια ειναι δυνατον να μην αναρωτιέστε?
επειδει πας εσυ με πατσαβουρες δεν θα πεις εμενα επειδει ειμαι ετσι τρανς.κ σοθ ειπε κανενας να ερθεις να με γαμησεις.κ να βγουνε η φοτο μου απο το συγκεκριμενω ποστ δεν της εβγαλα για εδω να μπωρουν να της εμφανιζουντο θέμα είναι πώς είναι από κοντά ρε αδερφέ...
και από μηλαράκι πώς πάει;;;
επειδει πας εσυ με πατσαβουρες δεν θα πεις εμενα επειδει ειμαι ετσι τρανς.κ σοθ ειπε κανενας να ερθεις να με γαμησεις.κ να βγουνε η φοτο μου απο το συγκεκριμενω ποστ δεν της εβγαλα για εδω να μπωρουν να της εμφανιζουν
τρανς ορθογραφία??επειδει πας εσυ με πατσαβουρες δεν θα πεις εμενα επειδει ειμαι ετσι τρανς.κ σοθ ειπε κανενας να ερθεις να με γαμησεις.κ να βγουνε η φοτο μου απο το συγκεκριμενω ποστ δεν της εβγαλα για εδω να μπωρουν να της εμφανιζουν
Πάλι αγρίεψες Βικούλα!!! ¨Άραγε τι να σου συμβαίνει;
δεν μας παρατας κ εσυ.οσο θελω θα νευριαζω.δεν κανω τιποτα καλο ουτε πιπα ουτε γαμηση.μαθε την γκομενα σου με ενα καφε να σου τα κανει ολα.να βγουν η φοτο μου τωραΜετα απορουμε γιατι πευτουμε σε στραβες πουτανες ,
το κοριτσι εχει βαρδια απ οτι δειχει το μπανερ και τωρα το πειραζετε και θα νευριασει , σκευτειτε τον επομενο συναγωνιστη ...
Βικυ κλεισε το νετβοκ , και αντε να κανεις καμια πιπα γιατι μετα θα λενε οτι δεν εισαι και καλη πιπατζου μεσα σ ολα τ αλλα
Γεκικα απο εμφανιση οντως λεει.. τωρα αν ειναιη οχι τρανς , δε μπορω να ξερω
(βασικα απ οτι καταλαβα για τις τρανς ο ορος τρανς δεν παιζει , υπαρχουν γυναικες και αντρες , και αυτες ειναι γυναικες ... το λεει και η ταυτοτητα :- )
δεν μας παρατας κ εσυ.οσο θελω θα νευριαζω.δεν κανω τιποτα καλο ουτε πιπα ουτε γαμηση μεθε την κομενα σου με ενα καφε να σου τα κανει ολα.να βγουν η φοτο μου απο εδω
Η Συγκεκριμενη φραση της θα μεινει στην ιστοριαΠεριοδος??
μια περουκα κ πηγαινεΗ Συγκεκριμενη φραση της θα μεινει στην ιστορια
Όσο δικιο και να ειχε για προσβλητικές εκφρασεις που μπορει να εγραψαν συναγωνιστες, το γάμησε
Βικυ, ζουμε στο φυλης99 να σε δουμε
δεν μας παρατας κ εσυ.οσο θελω θα νευριαζω.δεν κανω τιποτα καλο ουτε πιπα ουτε γαμηση.μαθε την γκομενα σου με ενα καφε να σου τα κανει ολα.να βγουν η φοτο μου τωρα
να βγουν η φοτο μου τωρα
χαλαρωσε να πεις καμια αλλη οχι εμενα.λοιπόν χαλαρωσε λίγο αν εχεις την καλοσυνη, οι φωτο σου βγήκανε
στη τελική μη βαζεις καν φωτο. δηλαδή αν έλεγα ΄΄δειτε τις καινουργιες φωτό΄΄και εβαζα τη διευθυνση της σελίδας θα αλλαζε κάτι?
ταχουμε ξαναπεί εισαι μουνί τριφασικό...μη τρελλαίνεσαι...εκανε η φυση λαθος και η επιστήμη το θαύμα της...
και πολύ καλα εκανες