Νέα

Βίκυ από Studio De Paris κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 620
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
λιγο ελάχιστα που είδα Θεμο την δευτέρα, μου φανηκε πως την είδα. αμα την ξέρει κάποιος ας την ρωτησει
αν περάσεις από Συγγρού παράδρομο κοντά στο κίνκυ νομίζω θα την βρεις, ρώτα την. Πάντως και τις προάλλες κάπου εδώ μέσα κάποιος άλλος είπε πάλι πως την είδε στο ΟΛΑ να χορεύει  :think:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αν περάσεις από Συγγρού παράδρομο κοντά στο κίνκυ νομίζω θα την βρεις, ρώτα την. Πάντως και τις προάλλες κάπου εδώ μέσα κάποιος άλλος είπε πάλι πως την είδε στο ΟΛΑ να χορεύει  :think:

ας ρωτήσει την Χαρά γιατί την Βίκυ δύσκολα θα την πετύχει :(

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
δυστυχώς ή ευτυχώς πλεον δεν μένω Αθήνα για να μπορώ να τσεκάρω.
παλι εγω ειχα ρωτησει

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
δυστυχώς ή ευτυχώς πλεον δεν μένω Αθήνα για να μπορώ να τσεκάρω.
παλι εγω ειχα ρωτησει

αρχηγέ αν περάσω από Συγγρού που μάλλον θα περάσω :grin: θα ρωτήσω εγώ την Χαρά ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ή αν δω το ΘΕΜΟ τον ρωτάω και εγώ  :tooth:

Ελπίζω μόνο το ραντεβού σας να μην γίνει στο Χίλτον γιατί ο κύριος αυτός έχει μια (χμμμ...) περίεργη  ;) προϊστορία με το εν λόγω ξενοδοχείο  :)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
φρέσκια ενημέρωση από το μέτωπο όπου εντοπίστηκε και η Βίκυ :rockon: :rockon: :rockon:

τι να πει κανείς γι αυτό το πλάσμα το οποίο βάζει κάτω πολλά από τα δυνατά ονόματα των στουντιοκόριτσων σε θέμα ομορφιάς πάντα :grin:

το όχημα της μαύρη SLK παρκαρισμένο λίγο μετά το Κίνκυ Όπερα όπου σταματήσαμε για να καυλαντίσουμε......απλά τέλεια στην εμφάνιση όπου πραγματικά ξεροχύσαμε βλέπωντας την :cum: :cum: :cum:

η τιμή εκκίνησης για όλο το πακέτο είναι στα 80€ σε δικό της χώρο :fuck1: :fuck1:

Υ.Γ κάποιοι που ρώτησαν για το αν έχει εμφανιστεί στον Θέμο όχι δεν είχε ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο όπως μου είπε ;) :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
φρέσκια ενημέρωση από το μέτωπο όπου εντοπίστηκε και η Βίκυ :rockon: :rockon: :rockon:

τι να πει κανείς γι αυτό το πλάσμα το οποίο βάζει κάτω πολλά από τα δυνατά ονόματα των στουντιοκόριτσων σε θέμα ομορφιάς πάντα :grin:

το όχημα της μαύρη SLK παρκαρισμένο λίγο μετά το Κίνκυ Όπερα όπου σταματήσαμε για να καυλαντίσουμε......απλά τέλεια στην εμφάνιση όπου πραγματικά ξεροχύσαμε βλέπωντας την :cum: :cum: :cum:

η τιμή εκκίνησης για όλο το πακέτο είναι στα 80€ σε δικό της χώρο :fuck1: :fuck1:

Υ.Γ κάποιοι που ρώτησαν για το αν έχει εμφανιστεί στον Θέμο όχι δεν είχε ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο όπως μου είπε ;) :grin:

Αυτη λεγεται Χαρα. Ειναι φιλη της Βικυς

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
αλλαξανε αυτοκινητα για να μας μπερδεψουνε. Η βικυ πηρε τη μαυρη slk και η χαρα την μπλε

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Συναγωνηστες, οπως ειπε και ο Μακης περασαμε χθες απο Συγγρου και ειδαμε τη Βικη σε μια MΠΛΕ slk(Μακη απο την καυλα επαθες αχρωματοψια αγορινα μου   :tooth:)....
Αν και δεν ειμαι καθολου φαν της μεταλλαγμενης ηδονης, αυτη τη ΜΟΥΝΑΡΑ την εσκιζα ανετα....  :cum: :cum:
Μονο η φωνη προδιδει οτι καποτε ηταν αγορακι...

σοβαρά μιλάς???????? :o

φίλε είχα καυλώσει από πριν με την Κορίνα είδα και την Βικάρα που να θυμάμαι ο καψερός τι αυτοκίντο οδηγούσε :dunno:

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
σοβαρά μιλάς???????? :o

φίλε είχα καυλώσει από πριν με την Κορίνα είδα και την Βικάρα που να θυμάμαι ο καψερός τι αυτοκίντο οδηγούσε :dunno:

εντάξει δικαιολογείσαι... το να πάθεις πλάκα με τη Βίκυ είναι νορμάλ. Εγώ που την έχω δει και πάνω από δυό τρεις φορές εξακολουθώ να παθαίνω πλάκα..μιλάμε για ΤΗΝ εμφάνιση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom