λιγο ελάχιστα που είδα Θεμο την δευτέρα, μου φανηκε πως την είδα. αμα την ξέρει κάποιος ας την ρωτησειόχι ρε συναγωνιστή πως σου ήρθε αυτό
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ από Studio De Paris κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hostos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 620
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.314
- Πόντοι
- 5.435
αν περάσεις από Συγγρού παράδρομο κοντά στο κίνκυ νομίζω θα την βρεις, ρώτα την. Πάντως και τις προάλλες κάπου εδώ μέσα κάποιος άλλος είπε πάλι πως την είδε στο ΟΛΑ να χορεύειλιγο ελάχιστα που είδα Θεμο την δευτέρα, μου φανηκε πως την είδα. αμα την ξέρει κάποιος ας την ρωτησει
αν περάσεις από Συγγρού παράδρομο κοντά στο κίνκυ νομίζω θα την βρεις, ρώτα την. Πάντως και τις προάλλες κάπου εδώ μέσα κάποιος άλλος είπε πάλι πως την είδε στο ΟΛΑ να χορεύει
ας ρωτήσει την Χαρά γιατί την Βίκυ δύσκολα θα την πετύχει
δυστυχώς ή ευτυχώς πλεον δεν μένω Αθήνα για να μπορώ να τσεκάρω.αν περάσεις από Συγγρού παράδρομο κοντά στο κίνκυ νομίζω θα την βρεις, ρώτα την. Πάντως και τις προάλλες κάπου εδώ μέσα κάποιος άλλος είπε πάλι πως την είδε στο ΟΛΑ να χορεύει
παλι εγω ειχα ρωτησει
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.314
- Πόντοι
- 5.435
τέτοιος έρωτας πια με τον Βίκη...δυστυχώς ή ευτυχώς πλεον δεν μένω Αθήνα για να μπορώ να τσεκάρω.
παλι εγω ειχα ρωτησει
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 4.130
Για να καταλάβω δουλεύει πεζοδρόμιο, ή είναι κάποιο μπαρ?ας ρωτήσει την Χαρά γιατί την Βίκυ δύσκολα θα την πετύχει
δυστυχώς ή ευτυχώς πλεον δεν μένω Αθήνα για να μπορώ να τσεκάρω.
παλι εγω ειχα ρωτησει
αρχηγέ αν περάσω από Συγγρού που μάλλον θα περάσω θα ρωτήσω εγώ την Χαρά ;)
Για να καταλάβω δουλεύει πεζοδρόμιο, ή είναι κάποιο μπαρ?
ήξερα πεζοδρόμιο παρέα με την Χαρά αλλά διάβασα ότι δέχεται και κατ'οικον σαν call-girl τι να σου πω
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.314
- Πόντοι
- 5.435
ή αν δω το ΘΕΜΟ τον ρωτάω και εγώαρχηγέ αν περάσω από Συγγρού που μάλλον θα περάσω θα ρωτήσω εγώ την Χαρά ;)
οκ τύπε, καλά καυλαντίσματααρχηγέ αν περάσω από Συγγρού που μάλλον θα περάσω θα ρωτήσω εγώ την Χαρά ;)
οκ τύπε, καλά καυλαντίσματα
θενξ τύπε χαρά μου να τις καυλαντίζω
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ή αν δω το ΘΕΜΟ τον ρωτάω και εγώ
Ελπίζω μόνο το ραντεβού σας να μην γίνει στο Χίλτον γιατί ο κύριος αυτός έχει μια (χμμμ...) περίεργη ;) προϊστορία με το εν λόγω ξενοδοχείο
φρέσκια ενημέρωση από το μέτωπο όπου εντοπίστηκε και η Βίκυ
τι να πει κανείς γι αυτό το πλάσμα το οποίο βάζει κάτω πολλά από τα δυνατά ονόματα των στουντιοκόριτσων σε θέμα ομορφιάς πάντα
το όχημα της μαύρη SLK παρκαρισμένο λίγο μετά το Κίνκυ Όπερα όπου σταματήσαμε για να καυλαντίσουμε......απλά τέλεια στην εμφάνιση όπου πραγματικά ξεροχύσαμε βλέπωντας την
η τιμή εκκίνησης για όλο το πακέτο είναι στα 80€ σε δικό της χώρο
Υ.Γ κάποιοι που ρώτησαν για το αν έχει εμφανιστεί στον Θέμο όχι δεν είχε ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο όπως μου είπε ;)
τι να πει κανείς γι αυτό το πλάσμα το οποίο βάζει κάτω πολλά από τα δυνατά ονόματα των στουντιοκόριτσων σε θέμα ομορφιάς πάντα
το όχημα της μαύρη SLK παρκαρισμένο λίγο μετά το Κίνκυ Όπερα όπου σταματήσαμε για να καυλαντίσουμε......απλά τέλεια στην εμφάνιση όπου πραγματικά ξεροχύσαμε βλέπωντας την
Υ.Γ κάποιοι που ρώτησαν για το αν έχει εμφανιστεί στον Θέμο όχι δεν είχε ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο όπως μου είπε ;)
φρέσκια ενημέρωση από το μέτωπο όπου εντοπίστηκε και η Βίκυ
Αυτη λεγεται Χαρα. Ειναι φιλη της Βικυς
Αυτη λεγεται Χαρα. Ειναι φιλη της Βικυς
η Χαρά ήταν λίγα μέτρα πιο κάτω όπου μας απαξίωσε δεν έχω μπερδευτεί ξέρω πολύ καλά τι γράφω
αλλαξανε αυτοκινητα για να μας μπερδεψουνε. Η βικυ πηρε τη μαυρη slk και η χαρα την μπλε
γαμησέτα τα αυτοκίνητα θα κοιτάμε ή τα μωρά
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.314
- Πόντοι
- 5.435
βασικά προτιμώ το αυτοκίνητο...γαμησέτα τα αυτοκίνητα θα κοιτάμε ή τα μωρά
Συναγωνηστες, οπως ειπε και ο Μακης περασαμε χθες απο Συγγρου και ειδαμε τη Βικη σε μια MΠΛΕ slk(Μακη απο την καυλα επαθες αχρωματοψια αγορινα μου )....
Αν και δεν ειμαι καθολου φαν της μεταλλαγμενης ηδονης, αυτη τη ΜΟΥΝΑΡΑ την εσκιζα ανετα....
Μονο η φωνη προδιδει οτι καποτε ηταν αγορακι...
σοβαρά μιλάς???????? :o
φίλε είχα καυλώσει από πριν με την Κορίνα είδα και την Βικάρα που να θυμάμαι ο καψερός τι αυτοκίντο οδηγούσε
σοβαρά μιλάς???????? :o
φίλε είχα καυλώσει από πριν με την Κορίνα είδα και την Βικάρα που να θυμάμαι ο καψερός τι αυτοκίντο οδηγούσε
εντάξει δικαιολογείσαι... το να πάθεις πλάκα με τη Βίκυ είναι νορμάλ. Εγώ που την έχω δει και πάνω από δυό τρεις φορές εξακολουθώ να παθαίνω πλάκα..μιλάμε για ΤΗΝ εμφάνιση!!!
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 21