Κι εγω αυτο εννουσα..
Τεσπα ασε αυτες τις συμβουλες,δεν αρχιζουμε για αλλους λογους τα ναρκωτικα και θα τα αρχισουμε για να ερθει ορεξη στο αγαπουλινι μας?..
αμα ηταν αγαπουληνι σου θα ειχε ουτος η αλλως ορεξη, δεν θα χρειαζοταν τπτ
Κι εγω αυτο εννουσα..
Τεσπα ασε αυτες τις συμβουλες,δεν αρχιζουμε για αλλους λογους τα ναρκωτικα και θα τα αρχισουμε για να ερθει ορεξη στο αγαπουλινι μας?..
Ναι οντως,τελικα ειμαι πολυ μαλακας,δε με αντεχω αλλο,παω να βαλω το αλλο μου nick μη παλιωσει..παλι μαλακιες λες φιλε...
www.emek.net/mx_gallery/dope.jpg] [/url]
Ναι οντως,τελικα ειμαι πολυ μαλακας,δε με αντεχω αλλο,παω να βαλω το αλλο μου nick μη παλιωσει..
Αφου θα εχει ορεξεις γιατι να φουνταρει,αυτο δε καταλαβα..αμα ηταν αγαπουληνι σου θα ειχε ουτος η αλλως ορεξη, δεν θα χρειαζοταν τπτ
Για σενα το ειπα ρε,που σε 2 λεπτα εχεις αλλαγη βαρδιας και θα μπεις με τον αλλο λογαριασμο..μην αργεις , περιμενω εδω...
Αφου θα εχει ορεξεις γιατι να φουνταρει,αυτο δε καταλαβα..
Τωρα ακουγεσαι(ή μαλλον βλεπεσαι)σωστη..ο τυπος ρωταει αν η γκομενα δεν εχει ορεξεις κι εγω σου λεω οτι αμα τον γουσταρε αληθινα θα ειχε ορεξη και δεν θα ειχε αναγκη απο τετοιες μαλακιες
αχαχχαχαχαχα ποιος εισαι ο εθνικος μας σταρ?Για σενα το ειπα ρε,που σε 2 λεπτα εχεις αλλαγη βαρδιας και θα μπεις με τον αλλο λογαριασμο..
Πουλια στον αερα πιανεις παντως..
Τωρα ακουγεσαι(ή μαλλον βλεπεσαι)σωστη..
αν ειναι θα σε ειδοποιησωΕνταξει ρε συ,κανενα προβλημα,αμα ειναι αξια κλασιματος να στα κλασω,δε θα σου χαλασω χατιρι..
Πωπω,πρεπει να εισαι πολυ εξυπνος ρε,πως τα καταλαβες ολα αυτα μεσα απο το ιντερνετ?Αληθεια,ποιανων ειμαι φερεφωνο?γιατι εισαι μονοκομματος αξεστος αποχαυνωμενος
και φερεφωνο ηλιθιων . θες κι αλλα?
Το πιανς το εγραψα γιατι ημουν σιγουρος οτι θα με πεις βλαχο,λοιπον αρχιζεις και με βριζεις χωρις λογο,λες χωρις αιτια οτι λεω μαλακιες και βαζεις μια εικονιτσα με μπαλονακια,λες βαρια λογια αλλα εγω τιποτα..
Ουτε στο νηπιαγωγειο δεν καναμε ετσι,λοιπον σοβαρεψου και πες μου γιατι λεω μαλακιες..
Τωρα δεν ειναι σοβαρα ποστ αυτα..φιλε αν δε γραψεις ολοκληρωμενη αποψη με επιχειρηματα βλαχος θα εισαι μια ζωη
Σορυ,δικο μου λαθος..οπα ρε παιδια ηρεμια δεν περιμενα να πιαστητε απο ενα πραμα που ειπα και να γινει τετοιος χαμος, το σαιτ απευθυνεται σε ενηλικες (ασχετο αν μπαινουν και παιδια) νομιζα οτι θα καταλαβενατε και την δοση αστειου αλλα και τα ορια αυτου που ειπα.
ετσι...................
Σορυ,δικο μου λαθος..
Ναι ρε,μη χαλιεσαι..απλα ξερω πολλα περιστατικα και ανθρωπους που εχουν χαθει αδικα απο αυτον το διαολο και γι αυτο ειμαι λιγο καθετος σε αυτο..