Νέα

Βία και ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 100,0%
  • ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΧΙ ΟΛΕΣ

• ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ....

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φίλε...αυτό έλειπε....να τσακωθώ για τις ομάδες...έχω φίλους και αεκτζή και παναθηναϊκό....αν γίνει πόλεμος όλοι θα πάμε....μην τρελλαθούμε...για ομάδες,πολιτική και τυχερά παιχνίδια δεν πρέπει ποτέ να τσακώνεσαι....βρωμάνε και τα 3.....κάνουμε πλάκα...αλλά έως εκεί.....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για να τελειώνω ξανα,με το συγκεκριμένο θέμα.Ο warhol με καλύπτει πλήρως σε ότι γράφει,οπότε βαριέμαι να τα παραθέτω γιατί βαρέθηκα να βαράω τα ίδια πατώντας τα πλήκτρα συνέχεια.Απλώς κάτι τελευταίο γιατί διάβασα πολλούς γσύρους κ μη με πολλές αναφορές στο πρόσωπό μου,κ καλά έκαναν γιατί εγώ το (ξανα)ανακίνησα το θέμα με δική μου ευθύνη.

Η βία δεν έχει χρώμα.Η βία είναι χαρακτηριστικό το οποίο διακρίνει το ζώον άνθρωπο κ αποτελεί ιδιαίτερο γνώρισμά του όπως η ανάγκη για σεξ,για διάλογο,για επικοινωνία κ.α.
Η βία υπάρχει από τα προϊστορικά & συνάμα από τα ιστορικά χρόνια,δηλαδή από τότε που υπάρχουν γραφές κ γνωρίζουμε τους χιλιάδες πολέμους που διέξαγαν ΠΑΝΤΑ οι άνθρωποι.
Η βία έχει πολλές μορφές:πολιτική,θρησκευτική,ζωτικότητας & έλλειψης χώρου,προπαγανδιστική,ανούσια,ορμέφυτη,οικιοθελής,επιχειρηματική κ τέλος εκεί που μας ενδιαφέρει κ αναλωνόμαστε,ΟΠΑΔΙΚΗ.
Η οπαδική βία υπάρχει σε όλα τα γήπεδα & σε όλες τις ομάδες & σε όλες τις χώρες του κόσμου:Αγγλία(θρυλικοι ʼγγλοι χούλιγκανς),Ολλανδία(έταιροι θρυλικοί Ολλανδοί χούλιγκανς),Γερμανία(όταν παίζουν έξω,τα σπάνε),Τουρκία(ουδέν σχόλιον), Ιταλία(Χέιζελ,Γιουβέντους,κ ο πρόσφατος φόνος του Ιταλού καραμπινιέρι),Γαλλία(με πρόσφατο νεκρό σε παιχνίδι των Καννών) & βεβαίως-βεβαίως η Ελλαδίτσα μας.

Η βία στην Ελλάδα,κατ' εμέ,δεν έχει πάρει τις διαστάσεις άλλων χωρών.όμως δείχνει με ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ βήματα ότι θα τις φτάσει.
Η βία στην Ελλάδα,έχει βρει πρόσφορο έδαφοςσε όλα τα γήπεδα της χώρας μας,σε όλες τις κατηγορίες,ακόμα κ στο τελευταίο τοπικο πρωτάθλημα του Νομού Γρεβενών(αναφέρω τυχαία τα συμπαθέστατα Γρεβενά,γιατί πήγα πρόσφατα & εντυπωσιάστηκα-να πάτε).Οπότε η ΒΙΑ & ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.

Κ τώρα στις 3 μεγάλες ομάδες του κέντρου που αναφερόμαστε κ τσακωνόμαστε από πρωίας.Ολυμπιακός,ΑΕΚ ,Παναθηναϊκός έχουν κ οι 3,κάποια ομάδα περισσότερο ,κάποια ομάδα λιγότερο επιδείξει,πολλαπλά δείγματα βίας.Κ οι τρεις.Κ για να μην μεροληπτώ,σας λέω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν επιδείξει τα περισσότερα γεγονότα βίας-δεν με ενδιαφέρει όμως εδώ.
Έχω όμως να κάνω μια παρατήρηση που με ενοχλεί κ την (ξανά)αναφέρω:από τις 3 ομάδες του κέντρου,ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ, & αυτή είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς με έτος ίδρυσης το 1825 με την διοίκηση που την αντιπροσωπεύει, κ ΜΟΝΟ  ΑΥΤΗ,εθελοτυφλούσε τόσα χρόνια κ σιωπηρά  έκανε τα στραβά μάτια & πολλές φορές έκανε κ πλάτες σε πράξεις βίας των οπαδών της.Όταν ένας επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης μου βγαίνει κ μου λέει ότι ''αυτούς τους φιλάθλούς έχουμε,αν σας αρέσει'', σε μένα με την φτωχή μου λογική & κρίση ο συγκεκριμένος τύπος σε συνδυασμό με δεκάδες άλλα δείγματα(TV MAGIC,αλώνισμα οργανωμένων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κατά την διάρκεια ματς,πλάτες σε δίκες οργανωμένων και άλλα πολλά)θεωρείτια μεγάλος συνυπεύθυνος για την έξαρση της ΒΙΑΣ στην χώρα μας.Αυτή είναι η διαφορά του Ολυμπιακού σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό κ την Α.Ε.Κ.,είτε σας αρέσει φίλοι Ολυμπιακοί είτε όχι.

Ευχαριστώ που με προσέξατε.
Καληνύχτα σε όλους...κ σε κάποιους καλά μυαλά.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
εγω βλεπω την εκπομπη της θυρας 7 οπου οι παρουσιαστες και μελη του συνδεσμου βριζουν ,απειλουν,φωναζουν!!ο κοκκαλης επρεπε να τους ειχε στειλει σπιτι τους!!τους συγκεκριμενους!!οχι ολους τους συνδεσμιτες!!αλλα οι κυριοι τσουκαλας και σια ουσιαστικα ,οταν παρουσιαζουν την εκπομπη  της θυρας 7 ,ειναι η εκπροσωποι του εν λογω συνδεσμου!!οσοι ασχολουμαστε με το γηπεδο ,ξεραμε οτι πλησιαζε η ωρα που θα ειχαμε νεκρους!
Α..μάλιστα..χειρότεροι είναι αυτοί οι 'συγκεκριμένοι' κάφροι που βγαίνουν και βρίζουν η αυτός που τους δίνει το βήμα???

Μετά λέμε..μα καλέ..ποιος προωθεί τη βία???

Επισκέπτης
ολοι εχουν ευθυνες!!οπαδοι,προεδροι,εφημεριδες,πολιτικοι!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Οτι και να λέμε το καλύτερο παράδειγμα απο πλευράς ΠΑΕ ο Ντέμης, που ξέρει μόνο να δίνει οπαδούς....

( Νά' δινε και κανα ψιλό!!!!!! )

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το έγραψα χθες το βράδυ,αλλά το παίζω κ σήμερα για να το δουν κ οι πρωινοί φίλοι,αφού κυρίως με κάποιους από αυτούς ήρθαμε σε προστριβή.Δείτε λοιπόν:

Η βία δεν έχει χρώμα.Η βία είναι χαρακτηριστικό το οποίο διακρίνει το ζώον άνθρωπο κ αποτελεί ιδιαίτερο γνώρισμά του όπως η ανάγκη για σεξ,για διάλογο,για επικοινωνία κ.α.
Η βία υπάρχει από τα προϊστορικά & συνάμα από τα ιστορικά χρόνια,δηλαδή από τότε που υπάρχουν γραφές κ γνωρίζουμε τους χιλιάδες πολέμους που διέξαγαν ΠΑΝΤΑ οι άνθρωποι.
Η βία έχει πολλές μορφές:πολιτική,θρησκευτική,ζωτικότητας & έλλειψης χώρου,προπαγανδιστική,ανούσια,ορμέφυτη,οικιοθελής,επιχειρηματική κ τέλος εκεί που μας ενδιαφέρει κ αναλωνόμαστ ε,ΟΠΑΔΙΚΗ.
Η οπαδική βία υπάρχει σε όλα τα γήπεδα & σε όλες τις ομάδες & σε όλες τις χώρες του κόσμου:Αγγλία(θρυλικοι ʼγγλοι χούλιγκανς),Ολλανδία(έταιροι θρυλικοί Ολλανδοί χούλιγκανς),Γερμανία(όταν παίζουν έξω,τα σπάνε),Τουρκία(ουδέν σχόλιον), Ιταλία(Χέιζελ,Γιουβέντους,κ ο πρόσφατος φόνος του Ιταλού καραμπινιέρ ι),Γαλλία(με πρόσφατο νεκρό σε παιχνίδι των Καννών) & βεβαίως-βεβαίως η Ελλαδίτσα μας.

Η βία στην Ελλάδα,κατ' εμέ,δεν έχει πάρει τις διαστάσεις άλλων χωρών.όμως δείχνει με ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ βήματα ότι θα τις φτάσει.
Η βία στην Ελλάδα,έχει βρει πρόσφορο έδαφοςσε όλα τα γήπεδα της χώρας μας,σε όλες τις κατηγορίες,ακόμα κ στο τελευταίο τοπικο πρωτάθλημα του Νομού Γρεβενών(αναφέρω τυχαία τα συμπαθέστατ α Γρεβενά,γιατί πήγα πρόσφατα & εντυπωσιάστ ηκα-να πάτε).Οπότε η ΒΙΑ & ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.

Κ τώρα στις 3 μεγάλες ομάδες του κέντρου που αναφερόμαστ ε κ τσακωνόμαστ ε από πρωίας.Ολυμ πιακός,ΑΕΚ ,Παναθηναϊκός έχουν κ οι 3,κάποια ομάδα περισσότερο ,κάποια ομάδα λιγότερο επιδείξει,πολλαπλά δείγματα βίας.Κ οι τρεις.Κ για να μην μεροληπτώ,σας λέω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν επιδείξει τα περισσότερα γεγονότα βίας-δεν με ενδιαφέρει όμως εδώ.
Έχω όμως να κάνω μια παρατήρηση που με ενοχλεί κ την (ξανά)αναφέρω:από τις 3 ομάδες του κέντρου,ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ, & αυτή είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς με έτος ίδρυσης το 1825 με την διοίκηση που την αντιπροσωπε ύει, κ ΜΟΝΟ  ΑΥΤΗ,εθελοτυφλούσε τόσα χρόνια κ σιωπηρά  έκανε τα στραβά μάτια & πολλές φορές έκανε κ πλάτες σε πράξεις βίας των οπαδών της.Όταν ένας επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης μου βγαίνει κ μου λέει ότι ''αυτούς τους φιλάθλούς έχουμε,αν σας αρέσει'', σε μένα με την φτωχή μου λογική & κρίση ο συγκεκριμέν ος τύπος σε συνδυασμό με δεκάδες άλλα δείγματα(TV MAGIC,αλώνισμα οργανωμένων μέσα στους αγωνιστικού ς χώρους κατά την διάρκεια ματς,πλάτες σε δίκες οργανωμένων και άλλα πολλά)θεωρείτια μεγάλος συνυπεύθυνο ς για την έξαρση της ΒΙΑΣ στην χώρα μας.Αυτή είναι η διαφορά του Ολυμπιακού σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό κ την Α.Ε.Κ.,είτε σας αρέσει φίλοι Ολυμπιακοί είτε όχι.

Καλημέρα σε όλους...κ σε κάποιους καλά μυαλά.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το έγραψα χθες το βράδυ,αλλά το παίζω κ σήμερα για να το δουν κ οι πρωινοί φίλοι,αφού κυρίως με κάποιους από αυτούς ήρθαμε σε προστριβή.Δείτε λοιπόν:

Η βία έχει πολλές μορφές:πολιτική,θρησκευτική,ζωτικότητας & έλλειψης χώρου,προπαγανδιστική,ανούσια,ορμέφυτη,οικιοθελής,επιχειρηματική κ τέλος εκεί που μας ενδιαφέρει κ αναλωνόμαστ ε,ΟΠΑΔΙΚΗ.
Η οπαδική βία υπάρχει σε όλα τα γήπεδα & σε όλες τις ομάδες & σε όλες τις χώρες του κόσμου:Αγγλία(θρυλικοι ʼγγλοι χούλιγκανς),Ολλανδία(έταιροι θρυλικοί Ολλανδοί χούλιγκανς),Γερμανία(όταν παίζουν έξω,τα σπάνε),Τουρκία(ουδέν σχόλιον), Ιταλία(Χέιζελ,Γιουβέντους,κ ο πρόσφατος φόνος του Ιταλού καραμπινιέρ ι),Γαλλία(με πρόσφατο νεκρό σε παιχνίδι των Καννών) & βεβαίως-βεβαίως η Ελλαδίτσα μας.

Η βία στην Ελλάδα,έχει βρει πρόσφορο έδαφοςσε όλα τα γήπεδα της χώρας μας,σε όλες τις κατηγορίες,ακόμα κ στο τελευταίο τοπικο πρωτάθλημα του Νομού Γρεβενών(αναφέρω τυχαία τα συμπαθέστατ α Γρεβενά,γιατί πήγα πρόσφατα & εντυπωσιάστ ηκα-να πάτε).Οπότε η ΒΙΑ & ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.

Κ τώρα στις 3 μεγάλες ομάδες του κέντρου που αναφερόμαστ ε κ τσακωνόμαστ ε από πρωίας.Ολυμ πιακός,ΑΕΚ ,Παναθηναϊκός έχουν κ οι 3,κάποια ομάδα περισσότερο ,κάποια ομάδα λιγότερο επιδείξει,πολλαπλά δείγματα βίας.Κ οι τρεις.Κ για να μην μεροληπτώ,σας λέω ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν επιδείξει τα περισσότερα γεγονότα βίας-δεν με ενδιαφέρει όμως εδώ.
Έχω όμως να κάνω μια παρατήρηση που με ενοχλεί κ την (ξανά)αναφέρω:από τις 3 ομάδες του κέντρου,ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ, & αυτή είναι ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς με έτος ίδρυσης το 1825 με την διοίκηση που την αντιπροσωπε ύει, κ ΜΟΝΟ  ΑΥΤΗ,εθελοτυφλούσε τόσα χρόνια κ σιωπηρά  έκανε τα στραβά μάτια & πολλές φορές έκανε κ πλάτες σε πράξεις βίας των οπαδών της.Όταν ένας επιχειρηματίας-ιδιοκτήτης μου βγαίνει κ μου λέει ότι ''αυτούς τους φιλάθλούς έχουμε,αν σας αρέσει'', σε μένα με την φτωχή μου λογική & κρίση ο συγκεκριμέν ος τύπος σε συνδυασμό με δεκάδες άλλα δείγματα(TV MAGIC,αλώνισμα οργανωμένων μέσα στους αγωνιστικού ς χώρους κατά την διάρκεια ματς,πλάτες σε δίκες οργανωμένων και άλλα πολλά)θεωρείτια μεγάλος συνυπεύθυνο ς για την έξαρση της ΒΙΑΣ στην χώρα μας.Αυτή είναι η διαφορά του Ολυμπιακού σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό κ την Α.Ε.Κ.,είτε σας αρέσει φίλοι Ολυμπιακοί είτε όχι.

Καλημέρα σε όλους...κ σε κάποιους καλά μυαλά.
αν θελεις να μιλησουμε λογικα, αν κρινω απο τα γραφομενα σου  πραγμα που νομιζω οτι σημερα σε ενδιαφερει , γιατι εχθες αλλα εγραψες , Απαντησε μου σε κατι Ποιας ομαδας οι φιλαθλοι εχουν αποδεδειγμενα ΣΚΟΤΟΣΕΙ και μαλιστα 2 φορες ? (προφης-φωτοβολιδα)
και σε κατι αλλο ο Παυλος ο Γιαννακοπουλος οταν αποκαλει την 13ΠΑΙΔΙΑ του και οταν τους εχει βγαλει απο την φυλακη χιλαδες φορες δεν προαγει την βια?
προκαταβολικα να σου πω οτι συμφωνω με αυτα που εγραψες για 7 και κοκκαλη

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
φιλε νταρκ 2 πραγματα συμβαινουν με σενα...
ή υπαρχουν 2 διαφορετικοι ανθρωποι με το ιδιο account κ γραφει ο καθενας την δικη του γνωμη ή εισαι διχασμενη προσωπικοτητα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον άτυχο φίλο του ΠΑΟ τον σκότωσε ΑΕΚΤΖΗΣ πρεζάκι.Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με ευθύνη της οποιαδήποτε ΠΑΕ αυτό.Κ συ ή εγώ,αν σφάξουμε κάποιον οπαδό αλλης ομάδας έξω στον δρόμο γιατί είμαστε πρεζάκια,δεν νομίζω ότι φταίει η ομάδα μας γι αυτό.

Για τον άτυχο Παναγιώτου-τον φίλο του Ολυμπιακού ,ο οποίος τύχαινε να ήταν ΓΕΙΤΟΝΑΣ μου κ να έχουμε μεγαλώσει & παίξει ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,σκοτώθηκε σε πορεία του Ολυμπιακού προς την Νέα Φιλαδελφεια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός που διακόπηκε με το καπνογόνο.Επειδή γνωρίζω την υπόθεση λόγω του ότι ήξερα το παιδί κ την οικογένειά του,ο ατυχος Παναγιώτου σκοτώθηκε από ΛΑΘΟΣ από φίλο του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της πορείας των οπαδών του Ολυμπιακού στην Νέα Φιλαδέλφεια.Ο οπαδός του Ολυμπιακού που τον σκότωσε,άναψε καπνογόνο κ από λάθος το εκτόξευσε στον άτυχο Παναγιώτου στην κοιλιακή χώρα όπου κ απεβίωσε.Η δίκη αναβλήθηκε πολλές φορές γιατί ο οπαδός του Ολυμπιακού κάτά την διάρκεια της δίκης πάθαινε κρίσεις κ έχανε συνέχεια στις αισθήσεις του,μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στο βάρος των κατηγοριών.Έκτοτε έχω χάσει τα ίχνη της υπόθεσης για το τι έγινε.Το συγκεκριμένο γεγονός δεν το θεωρώ πράξη βίας γιατί ήταν ένα ατυχες περιστάτικο,όπως κ ένα αυτοκινητιστικό.

Όσο για τον Γιαννακόπουλο που λες,όλοι γνωρίζουμε ότι ότι λεέι κ κάνει για τους οπαδούς του ΠΑΟ,έχει να κάνει με την γραφικότητα που τον διακρίνει κ δεν τους χρησιμοποιεί για ιδιοτελής σκοπούς.
[/color]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
φιλε νταρκ 2 πραγματα συμβαινουν με σενα...
ή υπαρχουν 2 διαφορετικοι ανθρωποι με το ιδιο account κ γραφει ο καθενας την δικη του γνωμη ή εισαι διχασμενη προσωπικοτητα...

Είδες κάπου να ανέρεσα κάτι;κ χθες κ σήμερα κ όλες αυτές τις μέρες λέω ότι ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα κρούσματα βίας μακράν από όλες τις ομάδες,γιατί αυτά γίνονται αν όχι με τις πλάτες,τουλάχιστον γίνοντια με την ανοχή της διοίκησης σας.Δεν είπα-ξείπα.ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΛΕΩ

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Το καημενο το παιδι που τυχαια απο θυμα δεν ηταν θυτης
Ρε ΖΩΟ το καημένο το παιδί είναι ΝΕΚΡΟΣ!!! Επιτέλους σταματήστε να ασχολείστε μαζί του πάει πέθανε, τον φάγατε!!! Λέτε για νεκρούς και συμπεριφέρεστε χειρότερα. Μακάρι να μην σε αξιώσει ποτέ ο Θεός να είσαι αδερφός ενός <<καημένου παιδιού>>. ΕΛΕΟΣ....
R.I.P. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν με νοιάζει τι έγινε στην Παιανία,αλλά ρε παιδιά οι Αρχαίοι Έλληνες σεβόντουσαν & τιμούσαν τους νεκρούς ακόμα κ των αντιπάλων τους.Ας δείξουμε τον δέοντα σεβασμό στον άτυχο νεκρό.Εμ πάση περιπτώση,μπορεί ο Μιχαλάκης να ήταν ένα ζωηρό παιδί,αλλά δεν παύει τα όνειρα ενός νέου ανθρώπου ,να σταμάτησαν να υφίστανται ακαριαία.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν με νοιάζει τι έγινε στην Παιανία,αλλά ρε παιδιά οι Αρχαίοι Έλληνες σεβόντουσαν & τιμούσαν τους νεκρούς ακόμα κ των αντιπάλων τους.Ας δείξουμε τον δέοντα σεβασμό στον άτυχο νεκρό.Εμ πάση περιπτώση,μπορεί ο Μιχαλάκης να ήταν ένα ζωηρό παιδί,αλλά δεν παύει τα όνειρα ενός νέου ανθρώπου ,να σταμάτησαν να υφίστανται ακαριαία.
νομιζω πως την λυπη μας κ την ντροπη μας για οτι εγινε στο παλικαρι την ειχαμε δειξει στο προηγουμενο θεμα που κλειδωθηκε τελικα..
η κανω λαθος νταρκ???

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν θυμάμαι,αλλά μπορεί κ να έχεις δίκιο.Κάποιοι όμως συνεχίζουν να μην σέβονται.Είναι άξιοι της μοιρας τους.Αν είναι δυνατόν να είμαστε ευαίσθητοι στους ''δικούς'' μας νεκρούς κ στους ''άλλους'' νεκρούς να είμαστε αυστηροί.

ΟΛΟΙ ΜΑΝΕΣ ΕΙΧΑΝ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τον άτυχο φίλο του ΠΑΟ τον σκότωσε ΑΕΚΤΖΗΣ πρεζάκι.Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με ευθύνη της οποιαδήποτε ΠΑΕ αυτό.Κ συ ή εγώ,αν σφάξουμε κάποιον οπαδό αλλης ομάδας έξω στον δρόμο γιατί είμαστε πρεζάκια,δεν νομίζω ότι φταίει η ομάδα μας γι αυτό.

Για τον άτυχο Παναγιώτου-τον φίλο του Ολυμπιακού ,ο οποίος τύχαινε να ήταν ΓΕΙΤΟΝΑΣ μου κ να έχουμε μεγαλώσει & παίξει ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,σκοτώθηκε σε πορεία του Ολυμπιακού προς την Νέα Φιλαδελφεια στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός που διακόπηκε με το καπνογόνο.Επειδή γνωρίζω την υπόθεση λόγω του ότι ήξερα το παιδί κ την οικογένειά του,ο ατυχος Παναγιώτου σκοτώθηκε από ΛΑΘΟΣ από φίλο του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια της πορείας των οπαδών του Ολυμπιακού στην Νέα Φιλαδέλφεια.Ο οπαδός του Ολυμπιακού που τον σκότωσε,άναψε καπνογόνο κ από λάθος το εκτόξευσε στον άτυχο Παναγιώτου στην κοιλιακή χώρα όπου κ απεβίωσε.Η δίκη αναβλήθηκε πολλές φορές γιατί ο οπαδός του Ολυμπιακού κάτά την διάρκεια της δίκης πάθαινε κρίσεις κ έχανε συνέχεια στις αισθήσεις του,μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στο βάρος των κατηγοριών.Έκτοτε έχω χάσει τα ίχνη της υπόθεσης για το τι έγινε.Το συγκεκριμένο γεγονός δεν το θεωρώ πράξη βίας γιατί ήταν ένα ατυχες περιστάτικο,όπως κ ένα αυτοκινητιστικό.

Όσο για τον Γιαννακόπουλο που λες,όλοι γνωρίζουμε ότι ότι λεέι κ κάνει για τους οπαδούς του ΠΑΟ,έχει να κάνει με την γραφικότητα που τον διακρίνει κ δεν τους χρησιμοποιεί για ιδιοτελής σκοπούς.
[/color]

Τι λες ρε dark αλήθεια? Πολύ μονόπλευρα και όπως σε συμφέρουν τα βλέπεις τα πράγματα ρε φίλε ? ο Πατέρας του Παναγιωτου βγήκε στα κανάλια την επόμενη των γεγονότων στην Λαυρίου και είπε ότι το παιδί του το σκότωσε οπαδός της αεί με πιστόλι φωτοβολίδας και εσύ λες ότι το έκανε Ολυμπιακός με καπνογόνο?(άσχετο αλλά αν έχεις πάει έστω και μια φορά γήπεδο ξέρεις ότι τέτοιος θάνατος από καπνογόνο δεν γίνεται) εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω εσύ ?
Όσο για τον Γιανακοπουλο είναι γραφικός και ο Κοκκαλης δολοφόνος ε? τότε στην Ιταλία γιατί πλήρωσε εγγυήσεις να βγουν έξω οπαδοί του παο ? επειδή είναι γραφικός? Μήπως θέλεις ονόματα από 10 οπαδούς της 13 ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ που δουλεύουν στην ΚΑΕ ΠΑΩ η στην εταιρεία του? Δεν στα έχουν πει καλά μάλλον . όπως δεν απαντάς και στην αποδεδειγμένη βία λεκτική και όχι μόνο στον Μπαγιεβιτς και τις απειλές? , ούτε για την δολοφονική επίθεση στον Μπάκα ή στον Ευθυμιαδη ?
Καταλαβαίνω ότι μισείς τον Ολυμπιακό αλλά Είσαι μεγάλο παιδί ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ

Επισκέπτης
το θεμα ειναι ποια ομαδα εχει τα περισσοτερα κρουσματα βιας?αυτο που εχει σημασια ειναι να σταματησουν αυτα τα αισχη!!τα παιδια πρεπει να θαβουν τους γονεις και οχι οι γονεις τα παιδια!!!

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το παιδί εκείνη τη μέρα σκοτώθηκε κατά λάθος από ολυμπιακούς με φωτοβολίδα.Οι ολυμπιακοί τότε έκαναν δύο πορείες,η μία μεγάλη με την συνοδεία αστυνομίας και άλλη μία γύρω στα 200 άτομα μόνοι τους για να την πέσουν σε αεκτζήδες.Κάποια στιγμή οι δύο πορείες βρέθηκαν απέναντι και επειδή οι λίγοι δε φορούσαν επίτηδες διακριτικά έπεσε η φωτοβολίδα πριν προλάβουν να αντιληφθούν ότι ήταν ομοιδεάτες.Αν δεν είστε παρόντες σε κάτι μη γράφετε ανακρίβειες αναπαράγουντας πράγματα που είτε διαβάσατε είτε ακούσατε από τρίτους που για δικούς τους λόγους τα παρουσάζουν όπως τα θέλουν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Pamtax σε ευχαριστώ με κάλυψες.Δεν ηξερα τόσες λεπτομέρειες,ήξερα όμως ότι πέθανε από ο Παναγιώτου από φίλο του Ολυμπιακού.Τι να κάνουμε τώρα,το είπε ο ίδιος στην δίκη.Όσο για τον ξερόλα Αλέξανδρο που τα ξέρει όλα,ο πατέρας του Παναγιώτου δεν βγήκε ΠΟΤΕ σε κανάλια(τότε δεν υπήρχαν παράθυρα κ μπούρδες-παρά μόνο το ΜEGA από ιδιωτική τηλεόραση).Ο πατέρας του Παναγιώτου ΞΕΡΟΛΑ Αλέξανδρε,είχε κάνει τότε πριν 2 βδομάδες εγχείρηση  καρδιάς.Με το που σκοτώθηκε ο Παναγιώτου ,ο πατέρας του εισάχθηκε αμέσως στο νοσοκομείο γιατί παρουσίασε ανησυχητικά καρδιακά προβλήματα,φυσιολογικό με αυτό που του έλαχε.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ.

Όσο για τον Γιαννακόπουλο,μπορεί έτσι να είναι.Αλλά είναι πταίσματα μπροστά στις πλάτες που έχει κάνει ο Κόκκαλης κ που φαίνονται άκομψα,προς τα έξω.Κ εμ πασή περιπτώση δεν με νοιάζει κιόλας για τον γιαννακόπουλο-δεν είμαι βάζελος,αλλά η δικιά μου ομάδα,έχει δείξει τι κάνει σε αυτό τον τομέα.

ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ,ΑΝΕΤΡΕΞΕ,ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Κ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.
Μετά μίλα γιατί εκτίθεσαι.
                          Φιλικά

Υ.Γ.:Σου είπα οτι τον Παναγιώτου τον ήξερα.Μ΄ναμε στην ίδια γειτονια.Επέτρεψέ μου να ξέρω περισσότερα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Pamtax σε ευχαριστώ με κάλυψες.Δεν ηξερα τόσες λεπτομέρειες,ήξερα όμως ότι πέθανε από ο Παναγιώτου από φίλο του Ολυμπιακού.Τι να κάνουμε τώρα,το είπε ο ίδιος στην δίκη.Όσο για τον ξερόλα Αλέξανδρο που τα ξέρει όλα,ο πατέρας του Παναγιώτου δεν βγήκε ΠΟΤΕ σε κανάλια(τότε δεν υπήρχαν παράθυρα κ μπούρδες-παρά μόνο το ΜEGA από ιδιωτική τηλεόραση).Ο πατέρας του Παναγιώτου ΞΕΡΟΛΑ Αλέξανδρε,είχε κάνει τότε πριν 2 βδομάδες εγχείρηση  καρδιάς.Με το που σκοτώθηκε ο Παναγιώτου ,ο πατέρας του εισάχθηκε αμέσως στο νοσοκομείο γιατί παρουσίασε ανησυχητικά καρδιακά προβλήματα,φυσιολογικό με αυτό που του έλαχε.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΜΙΜΑΘΗΣ.

Όσο για τον Γιαννακόπουλο,μπορεί έτσι να είναι.Αλλά είναι πταίσματα μπροστά στις πλάτες που έχει κάνει ο Κόκκαλης κ που φαίνονται άκομψα,προς τα έξω.Κ εμ πασή περιπτώση δεν με νοιάζει κιόλας για τον γιαννακόπουλο-δεν είμαι βάζελος,αλλά η δικιά μου ομάδα,έχει δείξει τι κάνει σε αυτό τον τομέα.

ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ,ΑΝΕΤΡΕΞΕ,ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Κ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ.
Μετά μίλα γιατί εκτίθεσαι.
                           Φιλικά

Υ.Γ.:Σου είπα οτι τον Παναγιώτου τον ήξερα.Μ΄ναμε στην ίδια γειτονια.Επέτρεψέ μου να ξέρω περισσότερα

θα επρεπε να ντρεπεσαι κανονικα για το μισος που βγαζεις εισαι πραγματικα τυφλος απο τη τρελα και το μισος σου
ο πατερας του παναγιωτου εμφανιστηκε στον Παπαδακη στον αντ1 την επομενη της λαυριου και ειπε οτι εχει την καρδια του αλλα βγαινει με αφορμη τα γεγονοτα και ειπε αυτα που ειπε πες μου ομως και για αυτα φταιει ο κοκκαλης?
Μαχαίρωμα

&#
932;ο 1982, δυο αδέλφια οπαδοί του Άρη μαχαίρωσαν τον Άρη Δημητριάδη, οπαδό του ΠΑΟΚ, έξω από το γήπεδο του Χαριλάου. Ο άτυχος φίλαθλος, που υπέκυψε στο νοσοκομείο. Ήταν το πρώτο θύμα των χούλιγκαν στη χώρα μας.

Ο τραγικός Χαράλαμπος Μπλιώνας

Λίγα χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 1986, ο δάσκαλος Χαράλαμπος Μπλιώνας παρακολούθησε τον ποδοσφαρικό αγώνα Λάρισα-ΠΑΟΚ όταν μια φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ του έκοψε την καρωτίδα. Και τότε όλη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από το γεγονός, αλλά κανείς δεν φρόντισε για τη λήψη ουσιαστικών μέτρων.

Το επόμενο κρούσμα έλαβε χώρα πέντε χρόνια αργότερα: στις 13 Ιανουαρίου 1991, ο οποαδός του Ολυμπιακού Γιώργος Παναγιώτου έχασε τη ζωή του στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, λίγη ώρα πριν από τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Φωτοβολίδα των οπαδών της ΑΕΚ καρφώθηκε στην κοιλιά του και πέθανε από αιμορραγία.

Tο μαχαίρι του θανάτου εμφανίζεται ξανά τον Μάιο του 1995, αλλά σε διαφορετικό άθλημα. Μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, για τα πλέι οφ του μπάσκετ στο γήπεδο της Γλυφάδας, σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών μαχαιρώνεται ο Γιώργος Καρνέσης ο οποίος χάνει τελικά την ζωή του.

Νοέμβριος 1998, Νίκαια: Πριν τον αγώνα Προοδευτικής - Ιωνικού, σε συμπλοκές «φιλάθλων» πυρπολείται 16χρονος οπαδός της Προοδευτικής. Αυτός τουλάχιστον γλίτωσε με μερικά εγκαύματα.

Δεκέμβριος 2004, Αμπελόκηποι: Οπαδός του ΠΑΟΚ εκτοξεύει θραύσμα από... νιπτήρα και πετυχαίνει τον φίλαθλο του Παναθηναϊκού Μιχάλη Πατεράκη στο αριστερό μάτι. Χάνει την όρασή του.

οσο για το τι κανει η δικια σου ομαδα σε αυτον το τομεα σου ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ τη δολο&
#966;ονικη επιθεση στον διαιτητη ΜΠΑΚΑ (το ξεχασες????????)
το Μπαγιεβιτς???????? επιτελους απαντα επι της ουσιας εξυπνακια???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom