τα μελη......Αλήθεια τον Δημητρακόπουλο ποιός τον πληρώνει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βία και ΠΑΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 309
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σωστόςςςς.......τα μελη......
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα μελη......
Έχω καμία εβδομάδα να γράψω γιατί πραγματικά στην θεματολογία των οπαδικων που είναι και η μόνη που με ενδιαφέρει , δεν μπορώ να συνεννοηθώ με κανέναν και έτσι αποφάσισα να μην ξαναγράψω και απλά να παρατηρώ αν με ενδιαφέρει κάποιο νέο από τη θεματολογία c.g. ,μπουρδελα, city tours κ.τ.λ
Αποφάσισα να ξαναγράψω γιατί βλέπω ότι το θέμα που με ξενέρωσε συνεχίζεται ενώ βλέπεται ότι ήταν πραγματικό λάθος της αστυνομίας να πάρει ΕΝΟΡΚΕΣ καταθέσεις από ανθρώπους(ένοχους η όχι θα το κρίνει η δικαιοσύνη και όχι εμείς ) χωρίς την παρουσία ΝΟΜΙΚΟΥ , πράγμα που δεν στέκει και καταρρίπτει μέρος η και ολόκληρη την δικογραφία και αντί να μιλάτε για το μέγα φιάσκο της αστυνομίας εσείς μιλάτε πάλι για τον ΘΕΙΟ και τους κακούς δολοφόνους Ολυμπιακούς , έτσι σας βολεύει έτσι σας καθοδηγεί το ΤΥΦΛΟ οπαδικο σας μίσος για τον Ολυμπιακό και τα «κακά» δολοφονικά «μέλη» του Ολυμπιακού , λες και στις δικές σας ομάδες δεν γίνονται τα ίδια η και χειρότερα και για όλα φταίει η ύπαρξη του Ολυμπιακού δεν πειράζει όμως εγώ σε αυτή τη φαρσοκωμωδία σταματάω τώρα να παίρνω μέρος .
Για να μην νομίζετε ότι είμαι σαν και εσάς να ξέρετε ότι εμένα με έχει στεναχωρήσει και ξενερώσει αφάνταστα που άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν πάρει μέρος σε αυτή την υπόθεση αλλά όχι και να βγαίνουν οι Ολυμπιακοί δολοφόνοι και όλοι οι άλλοι άσχετοι με την υπόθεση
με σενα τα εχουμε πει σε πμ!!!να πανε φυλακη ολοι οι δολοφονοι ανεξαρτητου ομαδας χρωματος φυλου εθνικοτητας!!!!!!!!Έχω καμία εβδομάδα να γράψω γιατί πραγματικά στην θεματολογία των οπαδικων που είναι και η μόνη που με ενδιαφέρει , δεν μπορώ να συνεννοηθώ με κανέναν και έτσι αποφάσισα να μην ξαναγράψω και απλά να παρατηρώ αν με ενδιαφέρει κάποιο νέο από τη θεματολογία c.g. ,μπουρδελα, city tours κ.τ.λ
Αποφάσισα να ξαναγράψω γιατί βλέπω ότι το θέμα που με ξενέρωσε συνεχίζεται ενώ βλέπεται ότι ήταν πραγματικό λάθος της αστυνομίας να πάρει ΕΝΟΡΚΕΣ καταθέσεις από ανθρώπους(ένοχους η όχι θα το κρίνει η δικαιοσύνη και όχι εμείς ) χωρίς την παρουσία ΝΟΜΙΚΟΥ , πράγμα που δεν στέκει και καταρρίπτει μέρος η και ολόκληρη την δικογραφία και αντί να μιλάτε για το μέγα φιάσκο της αστυνομίας εσείς μιλάτε πάλι για τον ΘΕΙΟ και τους κακούς δολοφόνους Ολυμπιακούς , έτσι σας βολεύει έτσι σας καθοδηγεί το ΤΥΦΛΟ οπαδικο σας μίσος για τον Ολυμπιακό και τα «κακά» δολοφονικά «μέλη» του Ολυμπιακού , λες και στις δικές σας ομάδες δεν γίνονται τα ίδια η και χειρότερα και για όλα φταίει η ύπαρξη του Ολυμπιακού δεν πειράζει όμως εγώ σε αυτή τη φαρσοκωμωδία σταματάω τώρα να παίρνω μέρος .
Για να μην νομίζετε ότι είμαι σαν και εσάς να ξέρετε ότι εμένα με έχει στεναχωρήσει και ξενερώσει αφάνταστα που άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν πάρει μέρος σε αυτή την υπόθεση αλλά όχι και να βγαίνουν οι Ολυμπιακοί δολοφόνοι και όλοι οι άλλοι άσχετοι με την υπόθεση
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δυστυχώς όμως επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι κατικοεδρεύουν οι χειροτεροι απο Πειραιά μεριά.όσοι εδώ μέσα ξέρουν τους όρους που έθεσαν οι οπαδοι των 2 ομάδων,όταν έκλεισαν το ραντεβού στην Λαυρίου,κ τελικά με τι όπλα κατέβηκαν οι γαύροι,θα καταλάβουν για τι φάρα μιλάμε για όλους αυτούς που κατέβηκαν τελικά εκεί.ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ Κ ΤΟ ΛΕΩ ΑΝΟΙΧΤΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ:ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ & ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.Κ μην μου απαντήσετε φίλοι γαύροι ότι τόσα είναι κ τα αντίστοιχα ποσοστά φιλαθλών των ομάδων στην Ελληνική επικράτεια,γιατί θα γελάσω.
Αλήθεια θα πάνε σήμερα ''υγειείς'' φίλοι του Ολυμπιακού να συμπαρασταθούν στα καημενα τα παιδιά που θα δώσουν συνέντευξη τύπου,επειδή τους κατηγορούν άδικα;
Αλήθεια θα πάνε σήμερα ''υγειείς'' φίλοι του Ολυμπιακού να συμπαρασταθούν στα καημενα τα παιδιά που θα δώσουν συνέντευξη τύπου,επειδή τους κατηγορούν άδικα;
<<Eνόχους ή όχι>> Τι μας λες τώρα ίσως είσαι ο μοναδικός εν Ελλάδι που δεν ξέρει ποιοί τον έφαγαν. Αν θες να σου πω εγώ 5 με όνομα παρατσούκλι και σύνδεσμο. Η δικαιοσύνη δεν έχει να κρίνει τίποτα, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να τους χώσει φυλακή ΙΣΟΒΙΑ. Επίσης κακοί οπαδοί υπάρχουν παντού- η διαφορά είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του προέδρου.Έχω καμία εβδομάδα να γράψω γιατί πραγματικά στην θεματολογία των οπαδικων που είναι και η μόνη που με ενδιαφέρει , δεν μπορώ να συνεννοηθώ με κανέναν και έτσι αποφάσισα να μην ξαναγράψω και απλά να παρατηρώ αν με ενδιαφέρει κάποιο νέο από τη θεματολογία c.g. ,μπουρδελα, city tours κ.τ.λ
Και γω δεν θα ξανασχολιόμουν με το θέμα αλλά δες την εκπομπή της ΘΥΡΑΣ 7 να φρίξεις + την ανικανότητα εισαγγελέων & αστυνομικών που με κάμερες -ντοκουμέντα,μαρτυρίες κ.λ.π αντί να τους έχουν ήδη χώσει μέτα όπως θα γινόταν σε κάθε άλλη περίπτωση, ακόμα το λιβανίζουν μπας και περάσει η μπόρα. Αλλά για όλα έχουν γνώση οι φύλακες.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όπως πάντα Κινέζοι.............
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι λες ρε μεγαλε αληθεια? να σου πω 50 ονοματα απο την 13 που δουλευουν για τον Γιαννακοπουλο?<<Eνόχους ή όχι>> Επίσης κακοί οπαδοί υπάρχουν παντού- η διαφορά είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του προέδρου.
κοπλεξαρες ε κοπλεξαρες
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ντροπη σου μονο αυτο εχω να πω και κριμα για την ΑΕΚ που εισαι οπαδος της εισαι πολυ χειροτερος απο αυτους στην λαυριου ρε κομπλεξικε ξεχνας το 96 τον προφη που εσφαξε τον Καρνεζη στην γλυφαδα? μηπως ηταν αεκτζης? ξεχνας τον χατζιχρηστο και τα αλλα παιδια ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ ΚΟΠΛΕΞΙΚΕ
διαγραφομαι
Στο καλό κ άντε στην συνέντευξη για να συμπαρασταθεις στα καημένα τα παιδιά
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
τι λες ρε μεγαλε αληθεια? να σου πω 50 ονοματα απο την 13 που δουλευουν για τον Γιαννακοπουλο?
κοπλεξαρες ε κοπλεξαρες
Ακόμα εδώ είσαι;
φίλε Dark-με τον κίνδυνο να "παρεξηγηθώ",αφού δεν μου "πέφτει λόγος" εφόσον δεν έλαβα μέρος στην συζήτηση νωρίτερα-θυμάσαι πως μέχρι τώρα(και η αλήθεια είναι πως δεν έχει αλλάξει κάτι,ακόμα συμφωνούμε σχεδόν σε όλα)όταν υπήρχε "διαφωνία" εδώ μέσα είμαστε στην ίδια "πλευρά",αλλά ρε φίλε,δεν υπάρχει λόγος και να "τσιγκλάς" τον άλλον-τον alex στην προκειμέμη περίπτωση-δεν συμφωνώ μαζί του,ούτε τον "δικαιολογώ" που τα βλέπει όλα "ίσα και όμοια" ενώ φυσικά δεν είναι,αλλά αφού είναι διαπιστωμένο πια,πως δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε όλοι,τουλάχιστον ας μην τη "λέμε" ο ένας στον άλλον εδώ μέσα!ούτε-οι περισσότεροι από μας,τουλάχιστον-ήμασταν εκεί,αλλά και ούτε είναι "εύκολο" για κάποιον φανατικό για την ομάδα του να παραδεχθεί πως "οι δικοί του" είναι "χειρότεροι",κτλ.οπότε ας μην χαλάμε τις καρδιές μας και'μεις εδώ μέσα.το λέω σε σένα-και όχι στον alex-επειδή πιστεύω πως υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να "παρεξηγηθεί" η πρόθεσή μου,από σένα.Ακόμα εδώ είσαι;
by the way,ελπίζω τελικά όλα να κυλήσουν όπως πρέπει και να μην γίνει τελικά κανένα "όργιο" πάλι και να την βγάλουν καθαρή,όσοι αποδειχθεί πως ήταν μπλεγμένοι σ'αυτήν-και όχι μόνο σ'αυτήν-την ιστορία!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Σε ευχαριστώ για το μήνυμα.Κ πάλι έγραψα ένα μήνυμα που ήταν γενικό κ πάλι η απάντηση προς αυτό ήταν με προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου,τους οποιους τους άφησα έτσι χωρίς να τους ανταποδώσω γιατί θεωρώ ότι έχω επίπεδο.Δηλαδή σε λίγο θα φοβόμαστε να γράφουμε κάτι που δεν αρέσει στους γαύρους απότ ον φόβο ότι θα παρεξηγηθούν κ θα τα κάνουν μπουρδέλο πάλι εδώ μέσα.Σε όποιον δεν αρέσει η κριτική που γίνεται ας απαντήσει με επιχειρήματα κ όχι με βρισιές.Αλλά το ''η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει,μα κόκκαλα τσακίζει το ξέρεις'';Με είδες πουθενά να βρίζω εγώ κανέναν;
Μια φορά μόνο,το έκανα στον Germaon(τον είπα κόπανο) κ του ζήτησα συγνώμη.Εδώ είναι ας το επιβεβαιώσει ο Germaon,αλλά έχει καταντήσει νυσάφι.Όποιος δεν αντέχει να μιλάει....ΔΡΟΜΟ... & βέβαια κ πάλι:ΣΤΟ ΚΑΛΟ...
Μια φορά μόνο,το έκανα στον Germaon(τον είπα κόπανο) κ του ζήτησα συγνώμη.Εδώ είναι ας το επιβεβαιώσει ο Germaon,αλλά έχει καταντήσει νυσάφι.Όποιος δεν αντέχει να μιλάει....ΔΡΟΜΟ... & βέβαια κ πάλι:ΣΤΟ ΚΑΛΟ...
συμφωνώ και δεν είπα φυσικά πως έβρισες κανέναν,εννοείται!απλά-και το εννοώ αυτό-έχω πιο πολύ "θάρρος" με σένα,αφού συνήθως-και εγώ-όποτε προσπαθήσω να θίξω κάποιο θέμα-με γαύρο-στο οποίο διαφωνούμε,γίνεται.....μύλος η κατάσταση.γι'αυτό και το έγραψα σε σένα,απλά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα εδώ μέσα,μεταξύ μας.και sorry-και πάλι-που απευθύνθηκα σε σέναΣε ευχαριστώ για το μήνυμα.Κ πάλι έγραψα ένα μήνυμα που ήταν γενικό κ πάλι η απάντηση προς αυτό ήταν με προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου,τους οποιους τους άφησα έτσι χωρίς να τους ανταποδώσω γιατί θεωρώ ότι έχω επίπεδο.Δηλαδή σε λίγο θα φοβόμαστε να γράφουμε κάτι που δεν αρέσει στους γαύρους απότ ον φόβο ότι θα παρεξηγηθούν κ θα τα κάνουν μπουρδέλο πάλι εδώ μέσα.Σε όποιον δεν αρέσει η κριτική που γίνεται ας απαντήσει με επιχειρήματα κ όχι με βρισιές.Αλλά το ''η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει,μα κόκκαλα τσακίζει το ξέρεις'';Με είδες πουθενά να βρίζω εγώ κανέναν;
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε φιλε νταρκ εισαι πραγματικα πολυ ασχετοςΣε ευχαριστώ για το μήνυμα.Κ πάλι έγραψα ένα μήνυμα που ήταν γενικό κ πάλι η απάντηση προς αυτό ήταν με προσωπικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου,τους οποιους τους άφησα έτσι χωρίς να τους ανταποδώσω γιατί θεωρώ ότι έχω επίπεδο.Δηλαδή σε λίγο θα φοβόμαστε να γράφουμε κάτι που δεν αρέσει στους γαύρους απότ ον φόβο ότι θα παρεξηγηθούν κ θα τα κάνουν μπουρδέλο πάλι εδώ μέσα.Σε όποιον δεν αρέσει η κριτική που γίνεται ας απαντήσει με επιχειρήματα κ όχι με βρισιές.Αλλά το ''η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει,μα κόκκαλα τσακίζει το ξέρεις'';Με είδες πουθενά να βρίζω εγώ κανέναν;
κ αν νομιζεις πως ξερεις τι εχει γινει στην λαυριου,καλα κανεις,να εισαι σιγουρος πως ετσι ειναι
αλλα απορω πως την εχουν δει ολοι οι αντιολυμπιακοι κ γνωριζουν τους δολοφονους
ρε τι εγινε ολοι ντετεκτιβ γινατε??α ρε νουμερα που υπαρχουν τελικα..αλλα δεν πειραζει αυτο που σας συμφερει λετε..
μεταξυ αλλων μ αρεσει που μιλας κ εσυ νταρκ για επιχειρηματολογια!
το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???
Επισκέπτης
+100000ρε φιλε νταρκ εισαι πραγματικα πολυ ασχετος
κ αν νομιζεις πως ξερεις τι εχει γινει στην λαυριου,καλα κανεις,να εισαι σιγουρος πως ετσι ειναι
ρε τι εγινε ολοι ντετεκτιβ γινατε??α ρε νουμερα που υπαρχουν τελικα..αλλα δεν πειραζει αυτο που σας συμφερει λετε..
μάλλον τελικά όμως δεν είναι και τόσο "κρυφά" τα πράγματα,αφού και'γω-και σίγουρα πάρα πολλοί ακόμα-έχουμε ακούσει "πάνω κάυω" ακριβώς το τι έγινε και εγώ προσωπικά ξέρω(εννοώ έχω μάθει.αλλά από πηγή μου πολύ έμπιστη)πολλά πράγματα που "δεν δικαιολογούνται" και επιβεβαιώνουν όλες σχεδόν τις προσαγωγές.τώρα το τι θα αποδειχθεί είναι άλλο κεφάλαιο,φίλε.μιλάμε για πολύ άσχημες καταστάσεις,οπότε ας προσπαθήσουμε(έστω και μόνο για τέτοιες περιπτώσεις)να μην μιλάμε μόνο σαν γαύροι η βάζελοι,η αεκτζήδες(εγώ είμαι βάζελος,όπως έχω αναφέρει πολλές φορές)ρε φιλε νταρκ εισαι πραγματικα πολυ ασχετος
επιτέλους ρε φίλε,σταματήστε οι περισσότεροι Ολυμπιακοί να απαντάτε(κατά κανόνα στον dark,βέβαια)σαν....ένας!!σκεφτείτε και λίγο ο καθένας με το δικό του μυαλό!!!!
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλα εσυ μουζαοκατι οπως σε λενε,τωρα εχει το σταρ ειδησεις βαλε να δεις τι εγινε στην παιανια τρεχα ρε γρηγορα μην το χασεις
να σου πω εχεις καμμια σχεση με τον επιθεωρητη Κλουζω????παλι καλα που γελαω με εσας ρε λιγακι μεσημεριατικα
να σου πω εχεις καμμια σχεση με τον επιθεωρητη Κλουζω????παλι καλα που γελαω με εσας ρε λιγακι μεσημεριατικα
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κ κατι αλλο..αν εσυ ξερεις πραγματικα γιατι δεν πας στην αστυνομια να τους δωσεις ρε τετραπερατε??
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κοιτάξτε να δείτε ρε που όταν αφορά το Ολυμπιακό εκτός από καθηγητές ποδοσφαίρου που μας είχατε συνηθίσει μέχρι τώρα γίνατε και εισαγγελείς και ξέρετε ποτέ καταρρίπτεται μια δικογραφία και ποτέ όχι γίνατε και αστυνόμοι(Μπεκας ) και ντετέκτιβ(Σαινιδες) και και ότι θέλετε αρκεί να χύσετε χολή εναντίον του Ολυμπιακού .μάλλον τελικά όμως δεν είναι και τόσο "κρυφά" τα πράγματα,αφού και'γω-και σίγουρα πάρα πολλοί ακόμα-έχουμε ακούσει "πάνω κάυω" ακριβώς το τι έγινε και εγώ προσωπικά ξέρω(εννοώ έχω μάθει.αλλά από πηγή μου πολύ έμπιστη)πολλά πράγματα που "δεν δικαιολογούνται" και επιβεβαιώνουν όλες σχεδόν τις προσαγωγές.τώρα το τι θα αποδειχθεί είναι άλλο κεφάλαιο,φίλε.μιλάμε για πολύ άσχημες καταστάσεις,οπότε ας προσπαθήσουμε(έστω και μόνο για τέτοιες περιπτώσεις)να μην μιλάμε μόνο σαν γαύροι η βάζελοι,η αεκτζήδες(εγώ είμαι βάζελος,όπως έχω αναφέρει πολλές φορές)
επιτέλους ρε φίλε,σταματήστε οι περισσότεροι Ολυμπιακοί να απαντάτε(κατά κανόνα στον dark,βέβαια)σαν....ένας!!σκεφτείτε και λίγο ο καθένας με το δικό του μυαλό!!!!
Και δεν απαντάω μόνο στον dark που είναι απλά το κλασικό παράδειγμα ανεγκέφαλου αντιολυμπιακου(ακουστέ ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τους κανόνες του ραντεβού στην Λαυρίου αλλά δεν τους τήρησαν οι ολυμπιακοί---μιλάμε για μυαλό παιδιού 5 χρόνων ) –εξάλλου οι ομάδες σας δεν παίζουν ρόλο ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και όλοι άλλοι είστε ακριβώς ΙΔΙΟΙ .
Απαντάω σε οποίον έχει την άποψη ότι φταίνε οι Ολυμπιακοί που υπάρχουν και είναι δολοφόνοι , γιατί φαίνεται ότι έχετε πολύ κοντή μνήμη και ξεχνάτε ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ [
3;ΕΚΤΖΗ ΠΡΟΦΗ που έσφαξε τον Καρνέζη , ξεχνάτε τις σφαίρες που έστειλε η οριτζιναλ στον Μπαγιεβιτς και τις απειλές για την οικογένεια και την ζωή του που είχε καταγγείλει ,ξεχνάτε τους πιστολάδες στα μάρμαρα τις Φιλαδέλφειας, μιλάτε για βία και ΞΕΧΝΑΤΕ το παλικάρι(οπαδός του ολυμπιακού) που πέθανε από φωτοβολίδα στην κωλογειτονιτσα σας την Φιλαδέλφεια από αεκτζιδες και ξεχνάτε τι τράβαγε ο Ολυμπιακός όταν ερχόταν με τον Μπαγεβιτς εκεί , Ξεχνάτε ποιοι κοπάνησαν τον διαιτητή ΜΠΑΚΑ μήπως ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ της φλωριτζιναλ?
ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ (σαν την ομάδα σας ) αλλά δεν πειράζει αποφάσισα να είμαι εδώ και να σας τα θυμίζω κομπλέξαρες ε νούμερα
Όσο για το αν δίνουμε τις ίδιες απαντήσεις ε τι να κάνουμε φαίνεται ο θειος έχει προσλάβει 4.000.000 υπάλληλους και μας τα υπαγορεύει το πρωί στην δουλεία μας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 583
- Εμφανίσεις