Νέα

Βία και ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 100,0%
  • ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΧΙ ΟΛΕΣ

• ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ....

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εδω να εισαι ρε αλεξ,κ βλακεια σου που σκεφτηκες να φυγεις κιολασ
για τον καθε κομπλεξικο αστους να κλαινε την μοιρα τους
για ολα φταιει ο κοκκαλης κ ο ολυμπιακος κ η θυρα 7

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
WELCOME TO CHINATOWN. Οσο για αν τους ξέρουμε ή όχι θα φανεί. Δουλεία μου δεν είναι να πάω στην αστυνομία και να δώσω τους χάρους & και τα κοράκια, μασημένη τρόφη έχουν. Ραντεβού στο Πεκίνο.    

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
μάλιστα!προφανώς η-απέλπιδα-προσπάθειά μου για να ηρεμήσουμε σταματάει κάπου εδω! :idiot: :idiot: :idiot:
δεν "βάζω μυαλό" τελικά!δεν μπορώ να καταλάβω τι με κάνει να πιστεύω πως κάποια φορά ίσως καταφέρω να συννενοηθώ με μερικούς.......!αλλά τι να λέμα?εδώ καλά καλά δεν μπορεί να γίνει face to face  αυτό,σε μερικές περιπτώσεις!θα γίνει μέσω internet,όπου ο καθένας μπορεί άνετα να γράφει ότι θέλει?η χαρά του "τσάμπα μάγκα"!
καλά κάνεις ρε dark!sorry ρε φίλε!χίλια συγγνώμη(και το λέω 1000000% ειλικρινά)που σου έγραφα πριν να μην τους "τσιγκλάς"!δεν το χρειάζονται,έτσι κι αλλιώς!"αρπάζουν" και μόνοι τους!!!!ΤΕΛΟΣ από μένα στην συγκεκριμένη-σημερινή-.......συζήτηση!καλά....ξεμπερδέμματα

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
WELCOME TO CHINATOWN. Οσο για αν τους ξέρουμε ή όχι θα φανεί. Δουλεία μου δεν είναι να πάω στην αστυνομία και να δώσω τους χάρους & και τα κοράκια, μασημένη τρόφη έχουν. Ραντεβού στο Πεκίνο.   
γεια σου ρε αστυνομε Σαινη...ρε μηπως εισαι μεντιουμ???
τι σχεση εχεις με τον Πιτ Παπαδακο??ριχνεις ταρω???τον καφε τον λες???ρε μηπως δουλευεις στο σταρ τσανελ δημοσιογραφος?

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλα το ειπες makemyday...ετσι ειναι οι πιο πολλοι εδω..τσαμπα μαγκες...πισω απο εναν υπολογιστη ο καθενας λεει οτι θελει
κ οσο για τις προσπαθειες σου,κ εγω κ ο αλεξ,απ την αρχη εχουμε καταδικασει αυτες τις πραξεις κ κυριως το θανατο του παλικαριου
βεβαια καποιοι αλλοι επιθυμουν να βγαζουν το αντι-ολυμπιακο τους μενος
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
γεια σου ρε αστυνομε Σαινη...ρε μηπως εισαι μεντιουμ???
τι σχεση εχεις με τον Πιτ Παπαδακο??ριχνεις ταρω???τον καφε τον λες???ρε μηπως δουλευεις στο σταρ τσανελ δημοσιογραφος?
Όχι ρε, στην Ιντρακόμ εργάζομαι.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κλειδωνω το θρεντ μεχρι να μου απαντησει ο μουζαουι!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι να σας πω τώρα....προσέξτε μήπως και πειραχτούν τα καλά παιδάκια των από εδώ και των από εκεί...μήπως χαλάσουν οι στρατοί των προέδρων...μήπως και θιχτεί η αγαπημένη μας ομάδα...μήπως είμαστε εμείς τα επόμενα θύματα?....τι σκατά έχουμε στο κεφάλι μας....κεφαλογραβιέρα?.....ΕΛΕΟΣ........ΑΣ ΜΕΓΑΛΏΣΟΥΜΕ ΛΊΓΟ......γενικό σχόλειο......

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
τι να σας πω τώρα....προσέξτε μήπως και πειραχτούν τα καλά παιδάκια των από εδώ και των από εκεί...μήπως χαλάσουν οι στρατοί των προέδρων...μήπως και θιχτεί η αγαπημένη μας ομάδα...μήπως είμαστε εμείς τα επόμενα θύματα?....τι σκατά έχουμε στο κεφάλι μας....κεφαλογραβιέρα?.....ΕΛΕΟΣ........ΑΣ ΜΕΓΑΛΏΣΟΥΜΕ ΛΊΓΟ......γενικό σχόλειο......
όπως καταλαβαίνεις,αν διάβασες τι έγραφα,κάτι τέτοιο εννοούσα και'γω,φίλε,αλλά-τουλάχιστον στην αρχή-με...άλλα λόγια.προσπάθησα να είμαι προσεκτικός ώστε να μην παρεξηγηθεί κανείς αλλά......(φυσικά και δεν εννοώ τον dark,για να συνεννοούμαστε!όπως και να το κάνουμε,ακόμα και αν το.....99,9999% των σχολίων του είναι για τον Ολυμπιακό,κανείς δεν μπορεί ν'αμφισβητήσει πως έχει πάντα επιχειρήματα!η μάλλον σωστότερα,κανείς δεν θα έπρεπε ν'αμφισβητήσει!)τέλος πάντων,δεν έχει ουσία να προσπαθούμε κάτι τέτοιο,όπως φαίνεται!αλλά καλό είναι,νομίζω,οι "υπόλοιποι" να μην παρασυρόμαστε απαραίτητα(και αυτό το λέω ΚΑΙ για μένα)απ'αυτά και να συζητάμε ακόμα και τα πιο απαράδεκτα σκηνικά,αφού δεν πιστεύω πως οι περισσότεροι είμαστε "ντουβάρια",άρα μπορούμε να κουβεντιάσουμε και σαν άνθρωποι

Επισκέπτης
μια μανα εχασε το παιδι της και εσεις τσακωνεστε για το ποιος φταιει!!δεν με ενδιαφερει τι θα κανει ο κοκκαλης ,ο τζιγκερ,ο ορφανος!!να κοψουν το κεφαλι τους να βρουν τους δραστες και να τους στειλουν φυλακη!!και επιτελους να σταματησουν να κυκλοφορουν ολες αυτες οι κωλοφυλλαδες που πορωνουν τον κοσμο!!οι δε προεδροι των ομαδων να αρχισουν να συμπεριφερονται σαν ανθρωποι και οχι σαν ζωα!!και μιλαω για ολους τους προεδρους και ολες τις ομαδες!!

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Το καημενο το παιδι που τυχαια απο θυμα δεν ηταν θυτης

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι ολυμπιακοί έσκασαν εκεί για να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. Ήταν εφοδιασμένοι με δολοφονικά εργαλεία - ενώ οι παναθηναικοί πήγαν ΑΟΠΛΟΙ- και φόραγαν αλεξίσφαιρα γυλέκα και επικαλαμίδες κλπ.

Η φάρα του λιμανιού είναι ίδια και απαράλακτη παιδιά...

Επισκέπτης
οταν ακουνε τους προεδρους των ομαδων να αποκαλουν τους αντιπαλους κοτες και να κερνανε κρασι ντα πιπα,οταν τους βλεπουν να χτυπανε τους διατητες,οταν διαβαζουν εφημεριδες που χρησιμοποιουν τιτλους οπως ''χωρις βαζελινη΄΄,τι περιμενετε να κανουν??αρκετα!!!να αρχισουν να συμπεριφερονται ολοι σαν ανθρωποι και οχι σαν βουβαλοι!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
οταν ακουνε τους προεδρους των ομαδων να αποκαλουν τους αντιπαλους κοτες και να κερνανε κρασι ντα πιπα,οταν τους βλεπουν να χτυπανε τους διατητες,οταν διαβαζουν εφημεριδες που χρησιμοποιουν τιτλους οπως ''χωρις βαζελινη΄΄,τι περιμενετε να κανουν??αρκετα!!!να αρχισουν να συμπεριφερονται ολοι σαν ανθρωποι και οχι σαν βουβαλοι!!
warhol...εκτός από τον Κόκκαλη κότες ανέφερε τους παίχτες του ΠΑΟ και ο Φιλιππίδης ο πρώην προεδρός του ...το κρασί da pipa στάλθηκε μέσω του ''Πρωταθλητή'' αφού είχε στείλει πρίν ο ίδιος ο Τζιγγερ το κρασί ''Παράγκα''...ο ʼγγελος Φιλιππίδης είχε χτυπήσει τον Ευθυμιάδη μαζί με οπαδούς της ομάδας του μετά από πεναλτι μαρς που είχε δώσει....το ''χωρίς βαζελίνη'' ο ''Πρωταθλητής'' το έβαλε μετά την νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα Μπάσκετ και αφού το ''Derby'' έβαλε πρωτοσέλιδο την μέρα του αγώνα ''ελάτε να γλεντήσουμε'' και είχε τον Βασιλόπουλο να έχει σκύψει και τον Μπατίστ πίσω του όρθιος...τα αίτια φίλε είναι ποιό βαθιά...σε μία κορυφαία εφημερίδα της Ισπανίας μετά τον αγώνα για το C.L Ρεαλ-Μπάγερν και την γνωστή χειρονομία του ολλάνδου της Μπαγερν είχε πρωτοσέλιδο την άλλη μέρα,δείχνοντας την φωτό του εν λόγω παίχτη να κάνει την χειρονομία...''αυτό που θα το βάλεις στην ρεβάνς?''εκεί γιατί δεν άνοιξε μύτη?απλά αυτά είναι μόνο αφορμές...και μάλιστα ασήμαντες...τα αίτια είναι αλλού....τα ίδια γίνονται σε όλα τα στρώματα και επίπεδα της κοινωνίας...κρίμα.............

Επισκέπτης
μιλησα για ολους τους προεδρους ,ολων των ομαδων!!ο φιλλιπιδης ειχε μπει μεσα στο τερεν και εδερνε τον διαιτητη,ο κοκκαλης αποκαλουσε κοτες τους αντιπαλους!!τα ιδια χαλια ειναι και οι 2!!οπως χαλια ειναι ο κουγιας,ο ψωμιαδης και πολλοι αλλοι!!μαζι με τις μαλακισμενες εφημεριδες κανουν μονο ζημια!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φίλε..πάω στο γήπεδο χρόνια τώρα...δεν έχω μπλέξει ποτέ σε ξύλο...στην Θύρα 7 που πάω(δεν είμαι μέλος απλά πάω στο πέταλο) αν κάποιος πετάξει μπουκάλι μέσα βγαίνουν πολλοί και τον βρίζουν...να ξέρεις ότι σε 1 γήπεδο 33.000 οπαδών οι αλήτες δεν ξεπερνούν τους 100...εκεί φταίνε οι ομάδες...που δεν τους βρίσκουν ή αν τους βρίσκουν δεν τους διώχνουν....τα ίδια δεν γίνονται στις κάθε λογής πορείες,απεργίες...είναι θέμα κουλτούρας και πως έχουν μάθει κάποιοι να ζούν από τις οικογενειές τους....1 λογικός και εφημερίδα να διαβάσει δεν θα ''φτιαχτεί'' από αυτή...

Επισκέπτης
εγω βλεπω την εκπομπη της θυρας 7 οπου οι παρουσιαστες και μελη του συνδεσμου βριζουν ,απειλουν,φωναζουν!!ο κοκκαλης επρεπε να τους ειχε στειλει σπιτι τους!!τους συγκεκριμενους!!οχι ολους τους συνδεσμιτες!!αλλα οι κυριοι τσουκαλας και σια ουσιαστικα ,οταν παρουσιαζουν την εκπομπη  της θυρας 7 ,ειναι η εκπροσωποι του εν λογω συνδεσμου!!οσοι ασχολουμαστε με το γηπεδο ,ξεραμε οτι πλησιαζε η ωρα που θα ειχαμε νεκρους!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε φίλε,είναι οπαδική εκπομπή...τα ίδια και χειρότερα έλεγε ο Χατζηχρήστος της ΑΕΚ,ό Σαουρίδης του Αρη,ο άλλος του ΠΑΟΚ που έχει πεθάνει...τα ίδια είναι παντού...αν είσαι από Θεσ/νίκη θα έχεις ακούσει όταν παίζει αθηναϊκή ομάδα επάνω τι λένε στο ράδιο....αφού τα ξέρεις...τώρα ανακάλυψες την Αμερική?

Επισκέπτης
τα ιδια λενε!!και η γνωμη μου γι αυτους ειναι η ιδια που εχω και για τον τσουκαλα  και για τους παναθηναικους!!επειδη εσυ εισαι ολυμπιακος κκαι εγω αρης πρεπει να σε βριζω και να σε απειλω??δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom