Νέα

Βία και ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 100,0%
  • ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΧΙ ΟΛΕΣ

• ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ....

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σου κ ειδικά στους χαρακτηρισμούς σου.Ειλικρεινά δεν μπορώ να συννενοηθώ μαζί σου,κάτι άλλωστε που το βλέπουν κ το εκφράζουν κ διάφορα αμερόληπτα εδώ μέσα.Δεν περίμενα κάτι άλλο από γαύρο.Πρόσεξε λέω γαύρο,όχι Ολυμπιακό.Δεν ξαναασχολούμαι πια μαζί σου.

Κ επειδή για να σε ξαναβουλώσω για χιλιοστή φορά εδώ μεσα,ο Μπάκας κ οι σφαίρες στον Μπάγεβιτς ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ επί διοίκησης Νικολαϊδη.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΙΚΕ...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καποιοι ειναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ εμπαθεις με τον Dark..
ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ειτε σας αρεσει ειτε όχι! ΑΝ τα ελεγε τα ιδια ο Σωτηρακόπουλος θα τον λέγατε ΕΓΚΡΙΤΟ..Τωρα,επειδη τα λέει ενας απλος φίλαθλος ειναι κακός ε?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βγάλτε βρε τις παρωπίδες....α'υριο μπορεί να είστε εσείς τα θύματα...κάντε πλάκα αλλά όχι ΠΟΛΕΜΟ..... :jerking:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φίλε dark πας να κάνεις κουβέντα με τη συνομοταξία των γαυροειδών κι εσύ καημένε...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Βαρέθηκα να ασχολούμαι μαζί σου κ ειδικά στους χαρακτηρισμούς σου.Ειλικρεινά δεν μπορώ να συννενοηθώ μαζί σου,κάτι άλλωστε που το βλέπουν κ το εκφράζουν κ διάφορα αμερόληπτα εδώ μέσα.Δεν περίμενα κάτι άλλο από γαύρο.Πρόσεξε λέω γαύρο,όχι Ολυμπιακό.Δεν ξαναασχολούμαι πια μαζί σου.

Κ επειδή για να σε ξαναβουλώσω για χιλιοστή φορά εδώ μεσα,ο Μπάκας κ οι σφαίρες στον Μπάγεβιτς ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ επί διοίκησης Νικολαϊδη.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΙΚΕ...
Ποιον να βουλωσεις και πως????? δεν εχεις απαντησει σε τιποτα  ακομα το 90% των τραγικων γεγονοτων εχουν προκληθει απο αεκτζιδες και μιλατε για βια?????? δεν πατε καλα
οσο για το γαυρος ειναι ΤΙΜΗ μου που ειμαι (Το Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη Α' έκδοση Μάιος 1998, Β' έκδοση, αναθεωρημένη και συμπληρωμένη, Ιανουάριος 2002 ΓΑΥΡΟΣ=ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ -ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εντάξει Μπαμπινιώτη,Καργάκο ή όπως αλλιώς θες.Τα κουβαδάκια σου κ σε άλλη παραλία τώρα.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε μην τσακωνεστε!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι savala,αλλά εγώ ΠΡΩΤΟΣ ,έχω αποκηρύξει τους οπαδούς της ομάδας μου που κάνουν τα αίσχη.Κ ΠΡΩΤΟΣ εδώ μέσα τάχθηκα υπέρ του Ντέμη που τους έδωσε.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μάλιστα ένας ''αεκτζής''(με μικρό το α),είχε μπει κ ανέβαζε βιντεάκια με ντου σε συνδέσμους γαύρων, κ του κάναμε χοντρό πέσιμο εδώ μέσα,εγώ κ ο αδελφός KALIS.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι savala,αλλά εγώ ΠΡΩΤΟΣ ,έχω αποκηρύξει τους οπαδούς της ομάδας μου που κάνουν τα αίσχη.Κ ΠΡΩΤΟΣ εδώ μέσα τάχθηκα υπέρ του Ντέμη που τους έδωσε.
Μάλιστα ένας ''αεκτζής''(με μικρό το α),είχε μπει κ ανέβαζε βιντεάκια με ντου σε συνδέσμους γαύρων, κ του κάναμε χοντρό πέσιμο εδώ μέσα,εγώ κ ο αδελφός KALIS.

αυτο εχει πραγματικα συμβει σαβαλα!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ ολόκληρος Μώραλης(το δεξι χέρι του Κόκκαλη στην ΠΑΕ),βγήκε κ παραδέχτηκε ΕΥΘΕΩΣ(κ προς τιμήν του)τις ευθύνες του Ολυμπιακού για την εκπομπη στο MAGIC κ την συμβολή της στην βία.Εμείς εδώ μέσα θα κολλήσουμε;

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εδώ ολόκληρος Μώραλης(το δεξι χέρι του Κόκκαλη στην ΠΑΕ),βγήκε κ παραδέχτηκε ΕΥΘΕΩΣ(κ προς τιμήν του)τις ευθύνες του Ολυμπιακού για την εκπομπη στο MAGIC κ την συμβολή της στην βία.Εμείς εδώ μέσα θα κολλήσουμε;

βεβαια η εκπομπη ξαναβγενει.......

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
βεβαια η εκπομπη ξαναβγενει.......
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.
Παρεπιπτόντως χρόνια μας πολλά σήμερα- του Λεωνίδα του Τριζήνιου- του Αγίου με τις 7 γυναίκες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ ετοιμάζουν συλλαλητήρια συμπαράστασης,για τα καημένα τους τα παιδιά που τα κατηγορούν άδικα. :'( :'( :'(

ΘΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΚΕΙ,ΠΡΩΤΟΣ

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν με ενδιαφερει αν θα εισαι εσυ εκει,εγω παντως θα ειμαι
δεν ειμαστε ολοι το ιδιο κ φυσικα κατηγορρουνται αδικα ορισμενοι κ καποιοι πληρωνουν το μαρμαρο τωρα για αλλους
ειδικα για αυτους που ειναι μεσα(ορισμενους),οι κατηγοριες ειναι φανταστικες...αλλα πως θα επειδειξει η πολιτεια το κυρος της???
αλλα ξεχασα εσεις ολοι ξερετε τα παντα καλυτερα,ακομη κ το ποιοι εφγαγαν το κακομοιρο το παλικαρι.
καληνυχτα κ περαστικα (πολλα φιλια στον φιλο μου τον ντετεκτιβ τον τετραπερατο,ξερει αυτος...)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Να ρωτήσω κάτι? Λέμε όλοι να οργανωθούμε στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών ομάδων  που είναι μπροστά κλπ. κλπ. Γνωρίζετε ότι όλες οι ομάδες  έχουν το δικό τους κανάλι? Ασχολείται 24 ώρες το 24ωρο με την ομάδα Chelsea TV, RealTV, TVBarca κλπ. Στην Ελλάδα κανάλι έχει ο Ολυμπιακός ,το Μάτζικ. Γιατί προκαλείστε? Είναι το κανάλι του Ολυμπιακού και προφανώς θα προβάλλει τα θέματα του Ολυμπιακού. Όπως και αν υπήρχε ΤV PAO ή TV AEK θα πρόβαλλε τα θέματα ΑΕΚ,ΠΑΟ. Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί το Μάτζικ κατηγορείται για προπαγάνδα .Εγώ πιστεύω ότι απλώς μας ενοχλεί σαν λαός και μόνο το άκουσμα της άλλης φωνής. Το Μάτζικ θα ήταν καλό αν έγραφε ΖΗΤΩ Ο ΠΑΟ ή ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ
Αυτή ηταν η γνώμη μου και απλώς την καταθέτω.
Όντως πολλοί της Θύρας 13 δουλεύουν στην ΚΑΕ του Παύλου. Εγω δεν κατηγορώ τον Παύλο. Ούτε το θεωρώ κακό. Ούτε αυτοί οι οπαδοί είναι "επαγγελματίες Παναθηναϊκοί" . Γιατί είναι κακό ο πρόεδρος να προσλαμβάνει οπαδούς της ομάδας του? Μπράβο στον Παύλο (και στον Σωκράτη).
Επίσης, είδαμε η ...διάλυση των οργανωμένων τί αποτελέσματα είχε. Πάλι ξύλο. Και πάλι οι οργανωμένοι καθόντουσαν μαζί (πχ στο Αρης - ΠΑΟΚ) παρά τα ...ονομαστικά εισιτήρια.

Επισκέπτης
Η διάλυση των συνδέσμων θα έχει πολλά πλεονεκτήματα.Κατ'αρχήν,δεν θα μπορεί πλέον να πηγαίνει το 14χρονο,να επηρεάζεται και να μπαίνει στη λογική του χουλιγκανισμού και της ψευτομαγκιάς.Λίγα να έχεις ακούσει για τους συνδέσμους,θα ξέρεις την επορροή που ασκούν οι παλιοί στα πιτσιρίκια.Έπειτα,δε θα μπορεί το κάθε πρεζόνι να βρίσκει καταφύγιο στο κλειστό δωμάτιο του συνδέσμου και να παίρνει ανενόχλητος τη δόση του.Επίσης,θα γίνεται η διανομή των εισιτηρίων πιο αξιοκρατικά.Δε θα παίρνει πλέον ο πρόεδρος του συνδέσμου τα εισιτήρια και θα τα μοιράζει σε όποιους αυτός επιθυμεί.Δεν μπορώ να ακούω άλλο για τα δήθεν καλά παιδιά που υπάρχουν στους συνδέσμους.Έχετε πάει στο πέταλο στο γήπεδο?Οι περισσότεροι καπνίζουν τουλάχιστον μπάφο.Σε εκδρομή με οργανωμένους μήπως?Εκεί είναι που σιχαίνεσαι τη ζωή σου.Θα συμφωνήσω με όσους λένε ότι οι σύνδεσμοι οπαδών με βάση τον αρχικό τους σκοπό αποτελούν έναν σωστό θεσμό,αλλά από τη στιγμή που έχουν πάρει όλοι τον λάθος δρόμο επειγόντως κλείσιμο!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
θα εισαι εκει megantoine?θα σκίσετε τα καλσον σας να μην παει ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Κουντουρης και ο ʼκης και ο ΑΛΕΚΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και κυκλοφορουν ελευθεροι,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ Η ΕΜΕΝΑ,το καταλαβαινεις αυτο?Εσυ τους οπλιζεις το χερι!

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
θα εισαι εκει megantoine?θα σκίσετε τα καλσον σας να μην παει ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Κουντουρης και ο ʼκης και ο ΑΛΕΚΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και κυκλοφορουν ελευθεροι,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ Η ΕΜΕΝΑ,το καταλαβαινεις αυτο?Εσυ τους οπλιζεις το χερι!
δεν υπερασπιζομαι κανενα απ αυτους κ ουτε με ενδιαφερουν !!!ΕΣΥ ομως εισαι τοσο σιγουρος πως αυτοι οι τυποι εχουν κανει κατι?δηλαδη πως βγαινει ρε ο καθενας κ λεει οτι του κατεβει???αλλα ξεχασα...εσυ γνωριζεις πολλα ρε αστυνομε σαινη αφου ησουν απ τους πρωτους που γξεραν ποιοι ηταν οι ενοχοι για το σκηνικο! κοιμησου laplace..καληνυχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom