Νέα

Βία και ΠΑΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡ

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 10 100,0%
  • ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΧΙ ΟΛΕΣ

• ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ....

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    10

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συλλαλητήρια ας γίνουν όσα θέλουν.Δεν με νοιάζει.Δημοκρατία έχουμε εξάλλου.ʼλλωστε έχουν γίνει συλλαλλητήρια υπέρ των ενόχων της 17 Νοέμβρη,Χρυσαυγιτών & χουντικών.Στων γαύρων θα κολλήσουμε τώρα;

Εμένα με ενοχλεί που ενώ ακόμα το χώμα,που έριξαν πάνω από τον άτυχο Μιχάλη δεν έχει κάτσει καλά ακόμα,οι ''φίλοι'' του Ολυμπιακού,σκέπτονται να κάνουν τέτοιου είδους συλλαλητήρια.Είναι σαν να λένε στους βάζελους,ότι καλά σας κάναμε ότι σας κάναμε,καλά σας φάγαμε τον οπαδό,τι θέλετε τώρα.Αντί να αποσυμφορηθεί η ατμόσφαιρα όπως πρέπει,το μόνο που θα πετύχει το συλλαλητήριο θα είναι να φορτίσει την ατμόσφαιρα κ να τα κάνει χειρότερα.Κατ εμέ πρέπει να απαγορευτεί τέτοιου είδους συλλαλλητήριο από την κυβέρνηση(μιας κ λέει ότι θέλει να πάρει μέτρα κατά της βίας) κ ας έρχεται σε σύγκρουση με την βασική δημοκρατική αρχή του ''συγκντρώνεσθε''.

Βέβαια όσοι ''φίλοι'' του Ολυμπιακού θέλουν να πάνε σε αυτά,έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να πάνε.Ελπίζω κ εύχομαι με όλη μου την καρδιά οι δικές τους μάνες,να μην είναι οι επόμενες που θα κλάψουν...

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Kαι ολα αυτα που κανουν τα συγκεκριμενα λαμογια που ανεφερες γινονται με τις ευλογιες του αρχιχουλιγκαν Κοκκαλη.Μεχρι χθες ο καραγκιοζης αυτος χασκογελουσε μαζι με την αληταρια.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Συλλαλητήρια ας γίνουν όσα θέλουν.Δεν με νοιάζει.Δημοκρατία έχουμε εξάλλου.ʼλλωστε έχουν γίνει συλλαλλητήρια υπέρ των ενόχων της 17 Νοέμβρη,Χρυσαυγιτών & χουντικών.Στων γαύρων θα κολλήσουμε τώρα;

Εμένα με ενοχλεί που ενώ ακόμα το χώμα,που έριξαν πάνω από τον άτυχο Μιχάλη δεν έχει κάτσει καλά ακόμα,οι ''φίλοι'' του Ολυμπιακού,σκέπτονται να κάνουν τέτοιου είδους συλλαλητήρια.Είναι σαν να λένε στους βάζελους,ότι καλά σας κάναμε ότι σας κάναμε,καλά σας φάγαμε τον οπαδό,τι θέλετε τώρα.Αντί να αποσυμφορηθεί η ατμόσφαιρα όπως πρέπει,το μόνο που θα πετύχει το συλλαλητήριο θα είναι να φορτίσει την ατμόσφαιρα κ να τα κάνει χειρότερα.Κατ εμέ πρέπει να απαγορευτεί τέτοιου είδους συλλαλλητήριο από την κυβέρνηση(μιας κ λέει ότι θέλει να πάρει μέτρα κατά της βίας) κ ας έρχεται σε σύγκρουση με την βασική δημοκρατική αρχή του ''συγκντρώνεσθε''.

Βέβαια όσοι ''φίλοι'' του Ολυμπιακού θέλουν να πάνε σε αυτά,έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να πάνε.Ελπίζω κ εύχομαι με όλη μου την καρδιά οι δικές τους μάνες,να μην είναι οι επόμενες που θα κλάψουν...
Το συλλαλλητήριο φίλε θα γίνει για να πάνε απλά στην φυλακή αυτοί που φταίνε....και όχι κάποιοι που έτυχε να είναι εκεί...και δεν έχει καμία σχέση με τον άτυχο φίλαθλο...εγώ δεν πάω σε τέτοια γιατί δεν με εκφράζουν και πιστεύω πως δεν είναι του χαρακτήρα μου να συμμετέχω σε συλλαλλητήρια και χουλιγκάνους...πάω γήπεδο 15 χρόνια και πότε μα ποτέ δεν έχω πετάξει ούτε 1 μπουκάλι ή κέρμα...δεν στα λέω να μου πείς ''μπράβο'' απλά όλοι δεν είναι ίδιοι...φυσικά στην δικιά σου ομάδα υπάρχουν λιγότεροι χούλιγκαν και αλήτες....αφού και σαν σύνολο είστε λιγότεροι σαν οπαδοί...και δεν το λέω με χιουμοριστικό τρόπο...η βία δεν έχει χρώμα φίλε μου...πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να εξαφανίσουμε αυτά τα αποβράσματα....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ειναι τυχαιο αδέλφια οτι ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ αμεσως ΟΛΑ τα ΜΜΕ μιλούν για Αθωα κακόμοιρα παιδια του ΔΣ του οσφπ(τοιν κουντουρη, τον αλεκο και τον ακη τους ειδαν ολο το ΔΣ των cockneys αθηνας κ απο εκει το έμαθα οπως τους ειδαν και σχεδον ολοι οι παναθηναικοι-ολυμπιακοι που ηταν εκει)και βαλαν δικηγορο τον γνωστο υπερασπιστη της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και των παιδεραστων και εμπορων ναρκωτικών Δημητρακόπουλο που βγαινει στα καναλια και τον Κούγια που υπερασπιζεται μέχρι και τον οδηγο-φονια των παιδιων στα τέμπη και εμπορους ναρκωτικών?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Περμένετε να κελαϊδήσουν και οι βουλευτές από τα 2 κόμματα που είναι στο κύκλωμα να αηδιάσετε... Ένας (Α' Πειραιά και ανεξάρτητος τώρα) δεν ήταν δικηγόρος τους για τα επεισόδια στο Ηράκλειο?

Επόμενο είναι το σημιτοκοκκαλικό κατεστημένο να προστατεύει κάποιους από τους 250 μισθοφλώρους του.

Καμμιά έκπληξη.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
alfa291 ειναι γνωστοί...
θυμασαι τότε που ειχαν κάψει την Ν.Σμύρνη και βγαίναν όλοι αυτοι δακρυσμένοι και μιλουσαν για τον ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΗΝΟ που θέλουν να τον καταστρέψουν?
ειδικα ο ανεξάρτητος ειναι ΤΡΕΛΗ ΒΡΩΜΑ..
Καλα αν ηταν ο Σημίτης εξουσία ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι τώρα θα ειχε ανακυρηχθεί σε ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ η ημέρα της δολοφονίας του οπαδού μας..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ο ανεξάρτητος αποκαλείται στην πιάτσα "ο κύριος απαλλαγή". Ειδικότητά του η απαλλαγή "ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ".....

Όσον αφορά το βραδύγλωσσο έκτρωμα, όπως τα έκανε σε όλους τους άλλους τομείς με τη διαφθορά και τις εθνικές ταπεινώσεις, τα έκανε και στον αθλητισμό: Σκ...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ειναι και στον Μάκη τώρα..Συνθίζει να κλάει σε κάθε ευκαιρία..πχ 'αδικία οσφπ', 'διωξιμο με τις κλωτσιες απο το κόμμα του' κλπ..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ετσι για να το βουλώσουν επιτέλους μερικοί εδώ μεσα:

Πρωτοπόρος ο Ντέμης σύμφωνα με το Σουφλιά στα θέματα της βίας.Αισιόδοξος ο υπουργός με το θέμα του γηπέδου όπως τόνισε σε πηγαδάκια.Τα χρονικά περιθώρια δεν περισσεύουν, οι ποδοσφαιριστές που αγωνιούν για το μέλλον τους είναι πολλοί και παρόλο που η ΑΕΚ έχει σχεδόν εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και κατ? επέκταση τη συμμετοχή της στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις. Μέχρι παρεξηγήσεως μάλιστα.

Κ αναλυτικά η είδηση στο:

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Με κάθε λεπτομέρεια περιγράφει τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου
ένας εκ των κατηγορουμένων για φυσική αυτουργία στην κατάθεσή του. Ο 38χρονος οπαδός του Ολυμπιακού αναφέρει πως έπεσαν όλοι πάνω στον 25χρονο οπαδό και ο ίδιος τον χτύπησε δύο φορές με το σίδερο στο κεφάλι. Στη συνέχεια - όπως λέει - 5 άτομα ηγέτες συνδέσμων του Ολυμπιακού, τον χτύπησαν και τρία άτομα, τα οποία και κατονομάζει, τον μαχαίρωσαν. Επίσης αναφέρει πως το ραντεβού θανάτου είχε κλειστεί δέκα ημέρες πριν τα επεισόδια στη Λεωφόρο Λαυρίου στο δημαρχείο Περιστερίου και σε αυτό ήταν παρών και ο αδικοχαμένος οπαδός του Παναθηναϊκού.

Εξάλλου, προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη 25 και την ερχόμενη Παρασκευή 27 Απριλίου έλαβαν, όπως αναμενόταν, από τους Εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση των επεισοδίων στη Λεωφόρο Λαυρίου και τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού οι πέντε νεαροί που κλήθηκαν ως ύποπτοι για ηθική αυτουργία. Οι τελευταίοι εμφανίστηκαν ενώπιον των Εισαγγελέων με τους συνηγόρους τους και ζήτησαν προθεσμία, ώστε να παραλάβουν τη δικογραφία και να προετοιμάσουν τις καταθέσεις τους. Και οι πέντε αρνήθηκαν τις πράξεις για τις οποίες καλούνται να καταθέσουν και προαναγγέλλουν ότι θα αμφισβητήσουν τη νομιμότητα της προδικασίας.

Υπενθυμίζεται πως οι καταθέσεις που είχαν δοθεί στην Ασφάλεια κρίθηκαν άκυρες, επειδή οι μάρτυρες υπέγραψαν ένορκες καταθέσεις χωρίς την παρουσία δικηγόρου και χωρίς να χαρακτηρίζονται κατηγορούμενοι. Οι πέντε επιρρίπτουν επίσης ευθύνες στην αστυνομία για τη μη λήψη μέτρων για τον αγώνα βόλεϊ, με αφορμή τον οποίο ορίστηκε το ραντεβού θανάτου, ενώ κάνουν λόγο για σκευωρία σε βάρος στελεχών του Ολυμπιακού. Τέλος, υποστηρίζουν ότι τα επεισόδια δεν ήταν προσχεδιασμένα ή οργανωμένα, αλλά και ότι το υποτιθέμενο ραντεβού «εφευρέθηκε» από την αστυνομία.
απο το

τα επεισοδια ΔΕΝ ΗΤΑΝ προσχεδιασμενα.......και το ραντεβου εφευρεθηκε απο την αστυνομια!!!!!!!!!ΙΣΟΒΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  που μας δουλευετε κιολας.....

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Φίλε νικ μην περιμένεις τίποτα-η δολοφονία του Μιχάλη θα φορτωθεί στον Χατζηπετρή- το πρώτο μελετημένο έγκλημα στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχει 0 ενόχους. Αν ήταν οπαδός του Ολυμπιακού θα ξανάνοιγαν την Γιάρο και την Μακρόνησο.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
«Συγγνώμη από την οικογένειά του»

20/4/2007 11:02

Σοκάρει με την ομολογία του ένας εκ των οπαδών του Ολυμπιακού ο οποίος παραδέχτηκε ότι χτύπησε δύο φορές με σίδερο στο κεφάλι τον Μιχάλη Φιλόπουλο. Ο 38χρονος, φερόμενος ως ύποπτος της δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού, στην κατάθεσή του περιγράφει τα υπόλοιπα πρόσωπα που εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο, ενώ έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά του θύματος. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι «είχαμε σταμπάρει από παλιά το θύμα»  και αποκάλυψε ότι το ραντεβού του θανάτου είχε κλειστεί στο δημαρχείο του Περιστερίου.

Πιο συγκεκριμένα ο οπαδός του Ολυμπιακού στην κατάθεσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για τα επεισόδια στη Λεωφόρο Λαυρίου πριν από τον αγώνα βόλεϊ μαζευτήκαμε στην ?Ερυθρόλευκη Στρατιά?, τον σύνδεσμό που είναι κοντά στο γήπεδο Καραϊσκάκη και αποφασίσαμε να πάμε στην Παιανία να πάρουμε το αίμα μας πίσω για δύο περιστατικά που είχαν γίνει στο Παγκράτι. Εκεί και τις δύο φορές ήταν το παιδί που σκοτώθηκε στην Παιανία από τον Κολωνό και το είχαμε σταμπάρει από τότε. Αυτός ήταν γνωστός και είχε χτυπήσει παιδιά δικά μας. Εκεί στην ?Ερυθρόλευκη Στρατιά? ήμασταν περίπου 50 άτομα. Λίγες μέρες πριν από τα επεισόδια βρεθήκαμε οι αντίπαλοι φίλαθλοι, στο Περιστέρι μάλλον, στην πλατεία, στο δημαρχείο και δώσαμε ραντεβού για την Παιανία. Εκεί ήταν και το παιδί που σκοτώθηκε. Δεν μαλώσαμε εκεί και δώσαμε ραντεβού για την Παιανία. Συναντηθήκαμε στο Καραϊσκάκη. Εκεί οι Ν.Κ., Τ.Π., Μ.Μ. και Μ.Κ. μάς είπαν ότι όποιος δεν ήθελε να πάει, να έφευγε και όσοι πήγαιναν δεν θα έκαναν πίσω. Μαζεύτηκαν όλοι οι σκληροπυρηνικοί του Ολυμπιακού. Εμένα μου φώναζαν όταν πήγαινα στο γήπεδο γιατί είμαι πρεζάκι, όμως με φώναζαν για το ξύλο γιατί ξέρουν ότι μπαίνω πάντα μπροστά».

«Μέσα και Σέρβοι»

«Εκεί, στο Καραϊσκάκη, είδα ότι όλα τα παιδιά, γύρω στα 300 άτομα, είχαν κράνη, φωτοβολίδες, ξύλα, μαχαίρια, σιδερολοστούς, έτοιμοι για επεισόδια. Εγώ είχα σιδερολοστούς και φορούσα κράνος. Μαζί μας ήταν και 50 Σέρβοι από την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα. Στον Σταυρό που κάναμε στάση οργανωθήκαμε καλά. Πήραμε ξύλα, πέτρες, λοστάρια και ό,τι άλλο βρίσκαμε. Ήμασταν έτοιμοι για πόλεμο. ʼλλωστε γι΄ αυτό πηγαίναμε, κανένας δεν ενδιαφερόταν για το παιχνίδι. Τη στάση την κάναμε γιατί έφυγαν οι Ζητάδες που μας συνόδευαν και εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να εξοπλιστούμε καλύτερα. Φτάνοντας στο σημείο οι Παναθηναϊκοί μάς πέταξαν μολότοφ, πέτρες, μπουκάλια και φωτοβολίδες, αλλά εμείς δεν σπάγαμε και πέφταμε πάνω τους. Οι Σέρβοι που ήταν μαζί μας πέταξαν χειροβομβίδες κρότου-λάμψης. Εγώ ήμουν στην πρώτη γραμμή μαζί με τον Τ.Κ., τον Μ.Μ. και τον Μ.Κ., τον Τ.Π. και τον Μ. Όλοι εκτός από εμένα κρατούσαν μεγάλα μαχαίρια».

«Ζητώ συγγνώμη»

«Όλοι στην πρώτη σειρά φορούσαμε κράνη εκτός από τον Ν.Κ. Κάνουμε ?ντου? στους Παναθηναϊκούς. Όλοι έφυγαν και μόνο ο Κολωνιώτης έμεινε τελευταίος και έγραφε τα επεισόδια με το κινητό τηλέφωνο. Πέσαμε όλοι πάνω του. Εγώ του έριξα δύο με το σίδερο στο κεφάλι. Ο Τ.Κ., ο Τ.Π., ο Μ.Μ. τον χτύπησαν με ξύλο, ενώ ο Κ. και ο Τ. με μαχαίρι. Τον είδα που έπεσε από το δικό μου χτύπημα. Γινόταν πόλεμος και ο καθένας έσωζε το τομάρι του. Η κατάσταση είχε ξεφύγει. Γινόταν μάχη σώμα με σώμα, πόλεμος. Από τους Παναθηναϊκούς ήταν ο Ηλ., ο Κ. και ο Η.Π. Εγώ δεν ήθελα να πεθάνει το παιδί. Νιώθω τύψεις. Στη θέση του θα μπορούσα να ήμουν εγώ. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά του».

Στο μεταξύ ευθύνες στην Αστυνομία για τα επεισόδια της Λαυρίου έριξαν οι πέντε ύποπτοι που κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στην εισαγγελία. Και τα πέντε άτομα, εκ των οποίων οι δύο είναι στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ζήτησαν την ακύρωση της μέχρι τώρα δικογραφίας λόγω σφάλματος στην διαδικασία των καταθέσεων, ενώ σε ερώτηση ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού δήλωσαν άσχετοι με το όλο ζήτημα. Παράλληλα, χαρακτήρισαν «ψυχοπαθή και ναρκομανή» τον ύποπτο που κατέθεσε πως σκότωσε μαζί με άλλους τρεις τον Φιλόπουλο. Οι ύποπτοι πήραν προθεσμία και θα παρουσιαστούν ξανά στον εισαγγελέα στις 24 και 27 του μήνα.

Η αστυνομία έχει μεγάλες ευθύνες για τα επεισόδια της Λαυρίου σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι πέντε ύποπτοι, εκ των οποίων οι δύο είναι στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που κλήθηκαν να καταθέσουν το πρωί της Πέμπτης στην εισαγγελία. Όλοι τους ακολούθησαν κοινή υπερασπιστική γραμμή, λέγοντας πως οι αστυνομικές αρχές δεν έκαναν τίποτε για να εμποδίσουν την πομπή από μηχανάκια, παρά το γεγονός ότι πέρασαν μέσα από την Αθήνα και παρότι πολλοί επιβαίνοντες σε αυτά είχαν κοντάρια και άλλα «υλικά πολέμου».

Παράλληλα, οι δικηγόροι των πέντε ατόμων ζήτησαν την ακύρωση της δικογραφίας καθώς υποστηρίζουν πως οι μέχρι τώρα καταθέσεις έγιναν με παράνομο και εσφαλμένο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ερώτηση ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού «MEGA», όλοι τους δήλωσαν «αθώοι και άσχετοι με το όλο ζήτημα». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκαν αναφορικά με την κατάθεση ενός άλλου υπόπτου, ο οποίος παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον Μιχάλη Φιλόπουλο μαζί με άλλα τρία άτομα, απάντησαν πως το συγκεκριμένο άτομο ήταν ψυχοπαθής και ναρκομανής.

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό, οι ύποπτοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και μπροστά στον εισαγγελέα, ζητώντας παράλληλα προθεσμία για να προετοιμαστούν για την υπεράσπισή τους. Τελικά τους δόθηκε προθεσμία έως τις 24 και 27 Απριλίου.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
επιτελους βγαλτε την μαρμελαδα απο τα ματια........

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αλλα ναι ξερω....."δύο είναι στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ζήτησαν την ακύρωση της μέχρι τώρα δικογραφίας λόγω σφάλματος στην διαδικασία των καταθέσεων, ενώ σε ερώτηση ρεπόρτερ τηλεοπτικού σταθμού δήλωσαν άσχετοι με το όλο ζήτημα. Παράλληλα, χαρακτήρισαν «ψυχοπαθή και ναρκομανή» τον ύποπτο που κατέθεσε πως σκότωσε μαζί με άλλους τρεις τον Φιλόπουλο. ............."

Επισκέπτης
Ρε νικ κανείς υγιής φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν υπερασπίζεται τους ενόχους,ούτε έχει μαρμελάδα στα μάτια.Για μένα μακάρι να τιμωρηθούν παραδειγματικά τόσο αυτοί που τον δολοφόνησαν όσο και αυτοί που οργάνωσαν τα επισόδεια.Αλλά δεν μπορώ να ακούω  για τους "αλήτες φιλάθλους του Ολυμπιακού" που "έφαγαν" το αθώο παιδάκι,γιατί ούτε αυτός που σκοτώθηκε ήταν κανάς τυχαίος περαστικός,ούτε αυτοί που τον σκότωσαν αντιπροσωπεύουν τα εκατομύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού.Όσοι συμμετείχαν στα επισόδεια στη Λαυρίου είναι νομικά ή ηθικά ένοχοι.Απλα επειδή έτυχε κάποιοι να "νικήουν"στη μονομαχία και κάποιοι να "χάσουν,χαρακτηρίζονται οι μεν ως εγκληματίες και οι δε ως αθώα θύματα,ενώ θα μπορούσαμ κάλλιστα να είχαμε τους αντίστροφους χαρακτηρισμούς,αν το αποτέλεσμα της μάχης ήταν διαφορετικό.

OP
OP
N

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε νικ κανείς υγιής φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν υπερασπίζεται τους ενόχους,ούτε έχει μαρμελάδα στα μάτια.Για μένα μακάρι να τιμωρηθούν παραδειγματικά τόσο αυτοί που τον δολοφόνησαν όσο και αυτοί που οργάνωσαν τα επισόδεια.Αλλά δεν μπορώ να ακούω  για τους "αλήτες φιλάθλους του Ολυμπιακού" που "έφαγαν" το αθώο παιδάκι,γιατί ούτε αυτός που σκοτώθηκε ήταν κανάς τυχαίος περαστικός,ούτε αυτοί που τον σκότωσαν αντιπροσωπεύουν τα εκατομύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού.Όσοι συμμετείχαν στα επισόδεια στη Λαυρίου είναι νομικά ή ηθικά ένοχοι.Απλα επειδή έτυχε κάποιοι να "νικήουν"στη μονομαχία και κάποιοι να "χάσουν,χαρακτηρίζονται οι μεν ως εγκληματίες και οι δε ως αθώα θύματα,ενώ θα μπορούσαμ κάλλιστα να είχαμε τους αντίστροφους χαρακτηρισμούς,αν το αποτέλεσμα της μάχης ήταν διαφορετικό.
εσυ ειπες κατι εχθες που μου αρεσε παρα πολυ(συμφωνησα 100%)αλλα δεν μπορω να το βρω.....κατι για τους συνδεσμους ητανε..

εγκληματιες χαρακτηριζονται διοτι ειχαμε νεκρο!!!αν πλακωθουμε στο ξυλο εμεις οι δυο και με κερδισεις μαγκια σου αλλα αμα με ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ εν ψυχρο και με μαχαιριες στα αρχιδια και πανω απο το πτωμα μου φωναζεις ετσι γαμανε τα μανιατακια τοτε φιλε μου εισε εγκληματιας!!!!να εισαι σιγουρος οτι αμα ητανε αντιθετα τα πραγματα τα ιδια θα ελεγα!!!εσεις οι καλοι γαυροι εχετε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια να διωξετε τους αληταραδες απο την οικογενεια σας αμα τους καλυπτετε με διαφορες δικαιαολογιες(ναρκωμανης-ψυχοπαθης.....)να ειστε σιγουροι οτι οι επομενοι νεκροι δεν θα αργησουν να ερθουν........

Επισκέπτης
εσυ ειπες κατι εχθες που μου αρεσε παρα πολυ(συμφωνησα 100%)αλλα δεν μπορω να το βρω.....κατι για τους συνδεσμους ητανε..
Είναι στο θέμα που βρισκόμαστε τώρα,αλλά στην προηγούμενη σελίδα(στην 13).

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6

εγκληματιες χαρακτηριζονται διοτι ειχαμε νεκρο!!!αν πλακωθουμε στο ξυλο εμεις οι δυο και με κερδισεις μαγκια σου αλλα αμα με ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ εν ψυχρο και με μαχαιριες στα αρχιδια και πανω απο το πτωμα μου φωναζεις ετσι γαμανε τα μανιατακια τοτε φιλε μου εισε εγκληματιας!!!!να εισαι σιγουρος οτι αμα ητανε αντιθετα τα πραγματα τα ιδια θα ελεγα!!!εσεις οι καλοι γαυροι εχετε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια να διωξετε τους αληταραδες απο την οικογενεια σας αμα τους καλυπτετε με διαφορες δικαιαολογιες(ναρκωμανης-ψυχοπαθης.....)να ειστε σιγουροι οτι οι επομενοι νεκροι δεν θα αργησουν να ερθουν........
τι λες ρε νικ δηλαδη το να πλακωθουμε το θεωρεις λογικο?για τις κωλοομαδες?με αυτην την λογικη κ ο αλλος πηγε να πλακωθει αλλα τελικα ηταν ατυχος κ εφαγε μια στο κεφαλι κ απεβιωσε
τι μαλακιες ειναι αυτες ρε,ξυλο κ μαχαιρια?που ειμαστε στην αφρικη?
βεβαια μπορει κ καποιοι να μην εχουν κ τιποτα αλλο στην ζωη τους να κανουν,τοτε αλλαζει το θεμα

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
συμφωνω κ το εχω ξαναπει
ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ!!!αλλα αυτοι που φταινε ομως μαγκες ετσι?οχι να βρουμε κανα δυο μαλακες να τους φορτωσουμε τα παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom