Το ποστ ξεχειλίζει κόμπλεξ. Να προσπαθήσω να μαντέψω το γιατί; Τι έγινε, άνθρωπε; Δε σε γούσταρε καθόλου γιατί είσαι ένας χοντρός κωλόγερος που παράτησε γυναίκα και παιδιά και γι΄αυτό περίμενε υπομονετικά να τελειώσεις και να σταματήσεις να φέρνεις αηδία στο βλέμμα της; Ή μήπως πάλι είχε μικρή συμμετοχή γιατί στην πραγματικότητα ήσουν εσύ εκείνος που μύριζε; Έβγαλες τίποτα ένστικτα που ταιριάζουν περισσότερο σε γουρούνι παρά σε άνθρωπο; Για πες, από τρόπους και ευγένεια σκίζεις; Εγώ δεν το νομίζω, αφού δεν μπήκες καν στον κόπο να τη ρωτήσεις από που είναι και αμέσως της κόλλησες την ετικέτα βουλγάρα (δεν είναι). Και εδώ να πω και κάτι άλλο, έχεις επιλέξει να πηγαίνεις με "διαφορετικές" γυναίκες και μου είσαι και ρατσιστής. Σαν κάτι τσιγγάνους χρυσαυγίτες που γνωρίζω, ένα πράμα.
Είχαμε κανονίσει να περάσω μαζί της μια ώρα. Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και πεντακάθαρη, το δέρμα της είχε μια πολύ ωραία μυρωδιά. Ο χώρος ωραίος, καθαρός και ζεστός. Παρότι δεν είχα καθόλου καλή...απόδοση και σίγουρα την απογοήτευσα η τύπισσα μου φέρθηκε με ευγένεια, υπομονή και τρυφερότητα. Μάλιστα έμεινα και 15 λεπτά παραπάνω από τον συμφωνημένο χρόνο. Από την πλευρά της έμεινα πολύ ευχαριστημένος, από τον εαυτό μου έχω κάποια παράπονα για το πως διαχειρίστηκα κάποια πράγματα.
Κλείνοντας, να γράψω κάτι που ισχύει γενικά. Δεν μπορεί κανείς, επειδή πληρώνει, να απαιτεί από κάποια να γουστάρει κιόλας. Ένα σώμα δεν είναι προϊόν και μπορεί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και συνθήκες να μην λειτουργήσει, γιατί παίζει ρόλο και το μυαλό και εκείνο δεν αγοράζεται. Να γνωρίζουμε όλοι πως έχουμε απέναντί μας έναν ΑΝΘΡΩΠΟ, όχι ένα κομμάτι κρέας.