Διαγραμμένο μέλος 241643
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2024
- Like
- 249
- Πόντοι
- 20
Καλή δουλειά φίλε. Μερικές φώτο παλιές της Βασούλας για βραδινό χαλαρωτικό τρομπάρισμα μετά τη δουλειά.Είπα να μην τρομπάρω πριν πάω στην δουλειά, αλλά για πάρτη σου Βασούλα μαλακίστηκα μέχρι τέλους!!! Απωθημένο είσαι αφού!!
Πέταξε και τίποτα τώρα το καλοκαίρι έχουμε βαρεθεί με τις ίδιες φωτό συνέχεια!!!
Αδερφός είσαι!!!! Με το που βλέπω αυτή την γυναίκα καυλώνω απίστευτα και την τρομπάρω όπου βρω χύστη μου!!Καλή δουλειά φίλε. Μερικές φώτο παλιές της Βασούλας για βραδινό χαλαρωτικό τρομπάρισμα μετά τη δουλειά.
Καυλάρα μου δεν υπάρχει ημέρα που να μην καυλαντίσω για χάρη σου!!! Αυτο το σταρένιο δέρμα, αυτή η κορμάρα, με την καυλόφατσα και τις γκριμάτσες σου με καυλώνουν όσο τίποτα μιλφάρα μου!
Καυλάρα μου δεν υπάρχει ημέρα που να μην καυλαντίσω για χάρη σου!!! Αυτο το σταρένιο δέρμα, αυτή η κορμάρα, με την καυλόφατσα και τις γκριμάτσες σου με καυλώνουν όσο τίποτα μιλφάρα μου!
Καλό και δροσερό τρομπάριαμα!Φίλε συναγωνιστή για χάρη σου άνοιξα το Google Drive για να βρώ παλιότερες φωτογραφίες και βίντεο της 2ης κοινής γκάβλας (η πρώτη είναι ΑΕΚΑΡΑ)
Είσαι αδερφός πραγματικός!!! Να ξέρεις πως στο διάλειμμα μου πάντα ανοίγω το σάιτ κ μόλις βλέπω ποστάρισμα που να την αφορά δεν αντέχω!! Έτσι κ σήμερα κλείστηκα στην τουαλέτα κ τρόμπαρα για το βιντεάκι της καυλαρας! Τέτοια γλωσσόφιλα δεν κάνει καμία σ όλες τις σειρές! Κ αυτό το κορμάκι που είχε σκέτη απόλαυση για γλύψιμο μέχρι τελικής πτώσεως να χύνει στο στόμα μου τους χυμούς της!!! Κ μετά να τρέμει από την παύλα στο γαμησι!!!Καλό και δροσερό τρομπάριαμα!
Μας καυλώνουν οι αλληθωρεςτέρμα αλλήθωρη
Μας καυλώνουν οι αλληθωρες
Μα οι αληθωρες κάνουν καλό σεξ. Λίγο προσοχή στο τσιμπούκι θέλει μη βγάλει κατά λάθος κάνα μάτιΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ
και :
Καλό και δροσερό τρομπ
Πέτρα μας τον έκανε πάλι η μουναρα.Καλό και δροσερό τρομπάριαμα!
Δεν μας τα λες καλα,ασε που μπορει να εχει διευρυμενο οπτικο πεδιοτέρμα αλλήθωρη
Τα πόδια της αποτελούν αντικείμενο λατρείας για τους συμπρωταγωνιστές της. Πως η πούτσα τους δεν γίνεται γκλίτσα από κρανιά στα γυρίσματα απορώ. Δροσιστικό ντους όπως κάνει και η Βασούλα στο τέλος του βίντεο για τον καύσωναΑδερφέ μου @boobookies ότι και να πω για την αφεντιά σου είναι λίγο!!! Μπήκα το πρωι μέσα στο λιοπύρι αλλά δεν υπήρχε κάτι για την βασούλα και δεν τον βρόντηξα! Μπήκα τώρα το μεσημέρι και τι να δω... πριν καν πατήσω να δω τα βιντεακια είχα γίνει τούμπανο για την μιλφάρα!! Χωρίς αιρκοντίσιον στο δωμάτιο και με έναν ανεμιστήρα τον τρομπάρω για 2η φορά για την ψώλα μου!!! Τι μιλφαρος είναι γτχμ και με αυτά τα γλωσσόφιλα! Κρίμα που σταμάτησε να γυρίζει τέτοιες σειρές! Επλίζω το καλοκαίρι να με ανταμείψει η μουνάρα μου και να δώσει υλικό για την ψωλή μου!!!
Σε ευχαριστώ για τα βιντεάκια συνέχισε την φοβερή προσπάθεια ΝΟΝΟ ΑΕΚ κ Βασούλα!!!
Τα πόδια της και ειδικά τα σταρένια μπούτια της ειναι το κάτι άλλο και είναι κρίμα να μην βρεθεί σε κάποια σκηνή να τονίσει αυτό το δυνατό της σημείο! Για τα γλωσσόφιλα έχουμε ξαναπεί είναι η ν1 στην ελληνική τιβι! Κρίμα που δεν έπαιξε σε σειρά του Κοκκινόπουλου!Τα πόδια της αποτελούν αντικείμενο λατρείας για τους συμπρωταγωνιστές της. Πως η πούτσα τους δεν γίνεται γκλίτσα από κρανιά στα γυρίσματα απορώ. Δροσιστικό ντους όπως κάνει και η Βασούλα στο τέλος του βίντεο για τον καύσωνα
"Σταρένια μπούτια" πόσο ποιητικό!Τα πόδια της και ειδικά τα σταρένια μπούτια της ειναι το κάτι άλλο και είναι κρίμα να μην βρεθεί σε κάποια σκηνή να τονίσει αυτό το δυνατό της σημείο! Για τα γλωσσόφιλα έχουμε ξαναπεί είναι η ν1 στην ελληνική τιβι! Κρίμα που δεν έπαιξε σε σειρά του Κοκκινόπουλου!