Νέα

Βάσω Λασκαράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MESOLOGI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 859K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
Εγώ έρχομαι σε αυτό το νήμα γιατί θέλω να δω πόσο μπορεί να ξεπεσει ένας άντρας, για μια ξυνή χαζή τρύπα.
εδω εγω κανω νυχτερινες επιδρομες σε ενα σπιτι οταν ερχετε ενα καυλακι να δει τους γονεις της απτις σπουδες της με κινδυνο να γινω βουκινο σε ολα τα χωρια της περιοχης αν με καταλαβουν, με την ελπιδα μηπως εκεινη τη φορα ξεχασει να κλεισει τη κουρτινα καλα και μπορεσω να δω το υπερτατο κωλο της, τι μου λες τωρα... ο αντρας για το μουνι μπορει να κανει θαυματα η να ξεφτηλιστει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.335
Πόντοι
9.297
Η Βασούλα με μια φιλη της καυλες απίστευτες
2572023627482766629.jpg
Αυτές;Ελπίζω να αστειεύεσαι...:coffee:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
vasolaskaraki_20230928_061128_1.jpg
τι γλώσσα ειναι αυτη τι τσιμπούκια θα κανει η Βασούλα και με αυτα τα βυζια κατι ισπανικά που θα κάνει
που ξερεις, παρολο που εχει ωραιο στοματακι γλωσσα κτλ, μπορει να ειναι κομοδινο και να κανει τερμα ξενερωτη και βαρετη πιπα, οπως τερμα ξενερωτες ειναι και οι περισσοτερες φωτο που ανεβαζει. η ακομα χειροτερα, να μη κανει καθολου πιπα. ναι υπαρχουν γυναικες που δε τους αρεσει

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.586
Πόντοι
456
που ξερεις, παρολο που εχει ωραιο στοματακι γλωσσα κτλ, μπορει να ειναι κομοδινο και να κανει τερμα ξενερωτη και βαρετη πιπα, οπως τερμα ξενερωτες ειναι και οι περισσοτερες φωτο που ανεβαζει. η ακομα χειροτερα, να μη κανει καθολου πιπα. ναι υπαρχουν γυναικες που δε τους αρεσει
Φουλ ξενέρωτη τη κόβω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.335
Πόντοι
9.297
εδω εγω κανω νυχτερινες επιδρομες σε ενα σπιτι οταν ερχετε ενα καυλακι να δει τους γονεις της απτις σπουδες της με κινδυνο να γινω βουκινο σε ολα τα χωρια της περιοχης αν με καταλαβουν, με την ελπιδα μηπως εκεινη τη φορα ξεχασει να κλεισει τη κουρτινα καλα και μπορεσω να δω το υπερτατο κωλο της, τι μου λες τωρα... ο αντρας για το μουνι μπορει να κανει θαυματα η να ξεφτηλιστει
Της κάνεις στο-ματι-κο σεξ δηλαδή ...την έχεις βάλει στο μάτι...και περιμένεις μια ευκαιρία.
Δεν μπορείς να αφιερώσεις μια μέρα για μια μονοήμερη στην Θεσσαλονίκη να βγάλεις γούστα;

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
Φωτογραφία χθεσινή με τον Διευθυντή του θεάτρου "Νέος Ακάδημος" ενώ τη χαμουρεύει. Ο σύζυγος στην Κρήτη για προεκλογική εκστρατεία
πρωτον δε βλεπω πουθενα στη φωτο χαμουρεμα. εκτος κ αν το δεξι χερι του γραπωνει κωλο. και δευτερον για κουνιστρουλης μου κανει, οποτε....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.335
Πόντοι
9.297
Μόνο Ελληνίδες επαγγελματίες έχω πετύχει τόσο ξενερωτες.
Όλες οι ξένες πάντα το είχαν στο ρεπερτόριο τους...οι Ελληνίδες όμως ΟΧΙ.
Άρα σε ερασιτέχνες οι ξενερωτες είναι προφανώς πιο πολλές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πρωτον δε βλεπω πουθενα στη φωτο χαμουρεμα. εκτος κ αν το δεξι χερι του γραπωνει κωλο. και δευτερον για κουνιστρουλης μου κανει, οποτε....
Φρικαρα κι εγώ...δες πιο πριν τι έγραψα!

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
Της κάνεις στο-ματι-κο σεξ δηλαδή ...την έχεις βάλει στο μάτι...και περιμένεις μια ευκαιρία.
Δεν μπορείς να αφιερώσεις μια μέρα για μια μονοήμερη στην Θεσσαλονίκη να βγάλεις γούστα;
θα γινει, αλλα πρεπει να κατσω να κανω καλη ερευνα ενοικιασης μουνιου, να ειναι δλδ οσο το δυνατον πιο κοντα στα γουστα μου και να με καυλωνει, γιατι δε λεει τωρα να μου βγει κομοδινο η αλλη. τοσα χιλιομετρα θα κανω και ενα 400αρι θα το φαω γενικα, οποτε...

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
Άρα σε ερασιτέχνες οι ξενερωτες είναι προφανώς πιο πολλές.
εχω φιλο που μια πρωιν του, που τη ξερω ειναι απο δω....... μπορει να τη πεθενε στο γαμησι, και στο σπιτι και εξω στα ορθια οπουσηποτε.... αλλα πιπα δεν εκανε ποτε

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.838
Πόντοι
1.336
εχω φιλο που μια πρωιν του, που τη ξερω ειναι απο δω....... μπορει να τη πεθενε στο γαμησι, και στο σπιτι και εξω στα ορθια οπουσηποτε.... αλλα πιπα δεν εκανε ποτε
Μην την πουν και ανώμαλη! Αχ τι κόμπλεξ υπάρχουν ακόμη στις μέρες μας...:2funny::2funny:
Αλήθεια, ο φίλος σου την εγλυφε καθόλου;

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
Μην την πουν και ανώμαλη! Αχ τι κόμπλεξ υπάρχουν ακόμη στις μέρες μας...:2funny::2funny:
Αλήθεια, ο φίλος σου την εγλυφε καθόλου;
δε νομιζω για αυτο το λογο. απλα δε θα της αρεσει. και ο φιλος δεν ειναι κανας μετριος. εμφανησιμος γυμναστηρια, καθαρος κτλ... και μια αλλη απο δω που τα ειχε με ενα αλλο παλικαρι, τα ιδια εκανε.... πιπα οχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom