kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.076
- Πόντοι
- 6.256
Ενταξει, μεγαλωσε κι αυτη,
Εεε εντάξει στα 42 πλέον δεν τις λες μεγάλες, μπήκε στην τάξη των milfs και τα πάει μια χαρά εκεί, αν και για μένα σε φωτογραφίες όπως αυτή μου μοιάζει κοριτσάκιΕνταξει, μεγαλωσε κι αυτη,
Ανετα την αλλαζα με γερονικολου,Εεε εντάξει στα 42 πλέον δεν τις λες μεγάλες, μπήκε στην τάξη των milfs και τα πάει μια χαρά εκεί, αν και για μένα σε φωτογραφίες όπως αυτή μου μοιάζει κοριτσάκι
κοιτά καλό και η Γερονικολού πιο νέο μοντέλο αλλά εγω σταθερή αξία Βασούλα, πουτανίζει και λίγο τώρα τελευταίαΑνετα την αλλαζα με γερονικολου,
Καλή και η γερονικολου αλλα η Βάσω βγάζει κατι που θες να την γαμησεις αγρια,βγαζει ενα πουτανε στυλ που κατα τη γνωμη μου η γερονικολου δεν το βγαζειΑνετα την αλλαζα με γερονικολου,
Έρχεται καλοκαίρι και θέλει να μας το κάνει πέτρα η μιλφαραΘεε μου μεσημεριατικα ποσο να χυσουμε πιατοπ μιλφάρα της Ελλάδας
Πολύ καύλα γυναίκα. Ένα δυνατό σπερμάτιασμα σε αυτό το μουτράκι επιβάλλεται νομίζω.Θεε μου μεσημεριατικα ποσο να χυσουμε πιατοπ μιλφάρα της Ελλάδας
Όταν κοιμάται η κόρη δύσκολο. Θα ξυπνήσει από τις φωνές της μάνας.Οταν κοιμαται η κορη της, πρεπει να γαμας τη μανουλα της, την Βασω
Πρέπει να χει καλή ηχομόνωση το σπίτι. Αλλιώς όταν λείπει η κόρη να μπορώ να βγάλω και άγρια γούστα πάνω στη ΒασούλαΣε αλλο δωματιο εννοω με κλειστες πορτες, με ανεμιστηρες
Είναι γυναικάρα, όχι τσουλε, που όμως θα βγάζει γούστα στο κρεβάτι αυτή!Φιλε οταν εβλεπα το Σοι σου, ηθελα να τη πηδαγα με χαστουκια και φτυσιματα
Φίλε φαντασίωση να στέλνει τη μικρή στο σχολείο το πρωί, να φεύγει και ο Σουλτάτος πώς τον λένε για τη δουλειά και εκείνη να μένει σπίτι αφού δεν έχει γυρίσματα εκείνη την μέρα. Να πηγαίνεις εσύ να την ξεφτυλίζεις στην πούτσα μέχρι το μεσημέρι που θα γυρίσουν οι άλλοι δύο και όταν γυρίζουν σπίτι, αυτή σαν να μη συμβαίνει τίποτα αλλά να ξέρει ότι την ξεπάτωσες και την πέρασες πόσα χέρια όλη τη μέρα...Φιλε οταν εβλεπα το Σοι σου, ηθελα να τη πηδαγα με χαστουκια και φτυσιματα
Να την ξεσκίζεις την Βασούλα όλη την ημέρα και να την αφήνεις το μεσημέρι να πηγαίνει να πάρει το παιδί της από το σχολείο με το κωλαρακι της ανοιχτόΚαριολα μανα ειναι
Να την ξεσκίζεις την Βασούλα στο δωμάτιο της κόρης της όταν λείπει στο σχολείοΠανω κατω στον πουτσο στο σαλονι του σπιτιου της η μιλφαρα μανα