Kavlospiro09
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2021
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καυλοφατσα είναι η Βασούλα
Καποιος σουλτατοςποιος σεφ την γαμαει???
Κοίτα μόνο τι μπουταρες έχει. Καβλα σκέτηη γυναικα ειναι απιστευτη καβλα τωρα εσεις π δεν το βλεπεται απορω τι γκομενες γαματε
εχω χυσει απειρα για χαρη της φιλε ασε....Κοίτα μόνο τι μπουταρες έχει. Καβλα σκέτη
Ειδικά στο σίριαλ που έπαιζε έβαζε κάτι φορεματακια... Πολύ χύσιμο...εχω χυσει απειρα για χαρη της φιλε ασε...
συμφωνω και επαυξανω!!!ναρα ειναι!!ρε παιδια τι μουναρος ειναι αυτος... εχετε καμια εικονα της;
edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου
Τυπε αμα η γκομενα δεν ειναι γουρουνομουρα,κρυοκωλη,με μυτογκα και το κυριοτερο δεν εμφανιζεται σε αντικειμενικο καναλι με ονομα σκουαι τι να κλασει...Καποια που να μοιαζει λιγοτερο με ελλε'ι'νιδα της διπλανης πορτας ρε παιδια...βαριεμαι!
Πόσες φορές θα τον παίξουμε μέχρι να βρούμε καμιά γυμνή φωτογραφία της?Να σου στραγγίζει τον πουτσο κάθε μέρα
Ναι αλλα η σια που ειναι ακριβως αυτο σου αρεσει?Καποια που να μοιαζει λιγοτερο με ελλε'ι'νιδα της διπλανης πορτας ρε παιδια...βαριεμαι!
Ελλεεινιδα της διπλανης πορτας η Σια της καρδιας μου;Ψηλη , ξανθια , με ανοιχτο δερμα, μπλε ματια;Διπλανη πορτα Σκανδιναβικης χωρας ναι...Διπλανη πορτα Ελλαδας ....με καμμια κυβερνηση...Πλακα μας κανεις;!;Ναι αλλα η σια που ειναι ακριβως αυτο σου αρεσει?
Εμενα με φιαχνει πλεον πιο πολυ η βασουλα
Όπως το γράφεις.Για γουστοζικες καταστάσεις...Πύραυλος για άγρια γούστα