Νέα

Βάσω Λασκαράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MESOLOGI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 833K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Όσοι  ασχολούνται με τα σοσιαλ  fb twiter κλπ θα έπρεπε να βαλουν το θρεντ της εκει να το δει για να μάθει ότι καποιοι ξεροχύνουν για παρτυ της,
Και ίσως δει γενικώς το μπού κομ ως μια καλή ευκαιρία για μια δευτερη καριέρα..
Ποιος ξέρει, ας το προσπαθήσουμε.
Το μπου έχει ´σωσει ´ πολλές κοπέλες.
Ο αντισθένης έχει νοικοκυρέψει πολλές αυτά τα χρόνια.

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
Όσοι  ασχολούνται με τα σοσιαλ  fb twiter κλπ θα έπρεπε να βαλουν το θρεντ της εκει να το δει για να μάθει ότι καποιοι ξεροχύνουν για παρτυ της,

Είναι τόσο μουνάρα που το ξέρει ότι ξεροχύνει στόλος ανδρών για πάρτη της..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Ο 6ος στόλος

1349@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2014
Like
4.962
Πόντοι
446
Όσοι  ασχολούνται με τα σοσιαλ  fb twiter κλπ θα έπρεπε να βαλουν το θρεντ της εκει να το δει για να μάθει ότι καποιοι ξεροχύνουν για παρτυ της,
αδερφε αν γκουγκλαρει το ονομα της θα το χει δει μην αγχωνεσαι ;)

pyles6

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιο μουτρακι η Βασω
Αλλα με το που χωρισε αρχισε τα εξω και τα ναζια

Ολες οι γυναικες το ιδιο

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Σιγουρα καποιος θα της το εχει σφυριξει τι παιζει εδω μεσα για παρτυ της. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως για τους περισσοτερους δεν θα το μαθουμε ποτε εαν ειναι τοσο καλη στο κρεββατι οσο στις φωτο.

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.star.gr/publishingimages/2013/09/220913171246_6095.jpg[/img[/URL]]
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επισκέπτης
URL]]

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.131
Πόντοι
6.256
Σιγουρα καποιος θα της το εχει σφυριξει τι παιζει εδω μεσα για παρτυ της. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως για τους περισσοτερους δεν θα το μαθουμε ποτε εαν ειναι τοσο καλη στο κρεββατι οσο στις φωτο.
Δε μας ενδιαφέρει καθόλου αν είναι καλή στο κρεβάτι,
Να τη γαμήσουμε θέλουμε.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλύπτει για το δύσκολο κομμάτι του διαζυγίου και τη σημερινή της σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/wp-content/uploads/2018/01/laskaraki-682x384.jpg[/img[/URL]]

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για το χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη σχέση τους σήμερα.
Η ανακοίνωση του διαζυγίου της Βάσως Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη τον περασμένο Σεπτέμβρη έκλεισε έναν κύκλο ζωής, με τους δύο ηθοποιούς να τραβούν χωριστούς δρόμους, παραμένοντας όμως πάντα οικογένεια για το καλό της 4χρονης κόρης τους, Εύας. Η Βάσω Λασκαράκη μιλά ανοιχτά για το χωρισμό της στο περιοδικό People και στην Πένυ Θωμοπούλου.

[color=navy]Στις 28 Σεπτεμβρίου ανακοινώσατε με τον Γιάννη το διαζύγιο σας, μετά από 8 χρόνια σχέσεις και 4 χρόνια γάμου, με μια επιστολή προς τα μέσα για να μην υπάρχει παραφιλολογία. Παρ’ όλ’ αυτά ακούστηκαν και γράφτηκαν διάφορα για το λόγο που χωρίσατε και για το χρονικό διάστημα που είστε χωριστά. Τι απαντάς;[/color]
Δεν διαβάζω τίποτα και δεν ασχολούμαι με όσα γράφονται. Καθένας μπορεί να λέει το οτιδήποτε για τον οποιοδήποτε. Είναι δικαίωμα του. Δεν θα καθόμουν ποτέ να κάνω λαϊκό δικαστήριο για το τι πήγε στραβά στο γάμο μου. Σίγουρα είναι στενάχωρο και δεν είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιάννης θέλαμε να έχει αυτή την κατάληξη η ιστορία μας. Στη ζωή όμως δεν υπάρχει πάντα happy end. Μόνο εγώ και ο Γιάννης ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη και ποια είναι η αλήθεια. Και αυτό θα το κρατήσουμε για εμάς.

[color=navy]Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα σε ένα διαζύγιο;[/color]
Όταν αποφασίζεις να χωρίσεις, παίρνεις μια συνειδητή απόφαση. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι πώς θα διαχειριστείς την απόφασή σου σε σχέση με το παιδί, καθώς εμείς ήμασταν γονείς και όχι απλά ένα παντρεμένο ζευγάρι. Συμβουλευτήκαμε ειδικό για το πώς θα μεταφερθεί όλο αυτό στο παιδί. Στη σχέση μας πάντα κινούμαστε με βάση το καλό του παιδιού. Στο παιδί λες την αλήθεια με όσο πιο απλά λόγια μπορείς, για να την κατανοήσει, γιατί πρέπει να κατανοήσει τη νέα κατάσταση. Τα παιδιά διαισθάνονται και καταλαβαίνουν πράγματα που δεν φανταζόμαστε. Δεν είναι τι θα πεις σε ένα παιδί, αλλά τι αισθάνεται και εισπράττει εκείνο. Τα παιδιά από βρέφη πιάνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

[color=navy]Εσύ έχεις επισκεφτεί κάποιον ειδικό; [/color]
Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία τριάμισι χρόνια, ασταμάτητα. Με έχει βοηθήσει πολύ και με το παιδί και με το πώς διαχειρίζομαι δύσκολες καταστάσεις. Πιστεύω πως είναι ένα μεγάλο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου.

[color=navy]Η σχέση σου με τον Γιάννη μετά το διαζύγιο σε ανθρώπινο επίπεδο έχει διαταραχθεί;[/color]
Ξέρεις ποιο είναι το αστείο σε τέτοιες καταστάσεις; Οι τριβές υπάρχουν μέχρι να πάρεις απόφαση να χωρίσεις. Μετά το χωρισμό βλέπεις τα πράγματα πιο απλά και καθαρά. Ο Γιάννης θα είναι πάντα ο πατέρας του παιδιού μου. Οι τρεις μας θα είμαστε πάντα οικογένεια. Εγώ εκτιμώ πράγματα στον Γιάννη και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Πάντα θα έχουμε στήριγμα ο ένας τον άλλον και για την Εύα και για εμάς. Και καλό είναι αυτό να μην το ξεχνάνε τα ζευγάρια όταν χωρίζουν. Δεν πρέπει να πετάμε τα καλά στοιχεία ενός ανθρώπου. Ό,τι κι αν συμβεί είναι ο ίδιος άνθρωπος που αγαπήσαμε, ερωτευτήκαμε και επιλέξαμε να κάνουμε οικογένεια.

[color=navy]Έχεις σκεφτεί τι στιγμή θα που θα δεις τον Γιάννη με νέα σύντροφο; Μπορείς να είσαι φίλη με κάποιον με τον οποίο έχεις χωρίσει;[/color]
Από τη στιγμή που έχουμε χωρίσει, ο καθένας μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε ευτυχισμένοι και πάνω από όλα να είναι ευτυχισμένη η Εύα. Σίγουρα δεν με εκφράζει το πρότυπο της Σουηδίας, όμως θα σου ξαναπώ ότι ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Εγώ πλέον είμαι έτοιμη να την αντιμετωπίσω.

[MEDIA=youtube][/MEDIA]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/showbiz/vaso-laskaraki-apokalyptei-gia-dyskolo-kommati-tou-diazygiou-kai-ti-simerini-tis-schesi-ton-gianni-tsimitseli/2201323]Πηγή[/url[/URL]]

Συνημμένα

• .laskaraki..jpg
    .laskaraki..jpg
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 210

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355