Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
την χρυσα την εχεισ παρει??αξιολογο κομματι φαινετε απλα κατι εχει στην φατσα που ξινιζει!!λεσ να δοκιμασω με γωγω και οτι κατσει??να τησ πασαρω οτι αλλα εκανε στην ομηρου μπασ και κατσει απο την πρωτη??πριν ποσο καιρο δουλευε η γωγω ομηρου???
θελουν τροπο αυτα τα μαγαζια...
οτι κι εαν πεις προσεξε μην την προσβαλεις,
το εχασες το παιχνιδι...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Εγώ την έχω πάρει, πήγα για πρώτη φορά και αν και πολυ άνετη (δεν έπαιξε θέμα πετσέτας και τέτοια) παρόλα αυτα δεν έγινε τίποτε άλλο. Αν και με τάραξε στις ερωτήσεις (δουλειά,γάμος, σκυλιά) ήταν πολύ φιλική και άνετη. Με χάλασε το οτι το έπαιζε πού ειδική(επαγγελματίας αν και λέει οτι είναι στην ουσία δεν το έχω και πολύ, δεν έχει πτυχίο (η ίδια μου το είπε) ώστε να θεωρείται pro).  Αυτό με τα 50 μου το είπε και εμένα και μου έδωσε και κάρτα. Είμαι σε σκέψη τώρα. Να την πάρω στο σπίτι και ότι βγεί ( το πολύ πολύ να χαλάσω ένα πενηντάρικο σε τρίψιμο) ή να την ξαναεπισκεφτώ στον εν λόγω μαγαζι ? (τουλάχιστον και νη μην παίξει με αυτή θα αρχίζει να με μαθαίνει η σερίφισα με ότι αυτο συνεπάγεται :) )
στο σπιτι, γλιτωνεις και το 50ρικο...
προτεινω με το 100ρικο να την πας δυο ωρες σε ενα χοτελ,
ή και στο χώρο σου...
και να εχεις αυτοπεποιθηση...
αν δεις και δε γινεται, σταματα την και δωσε ενα 20ρικο να φυγει...

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
για την χρυσα τι γνωμη εχεισ???μπριζολιαζετε παντωσ ευκολα αφου με τραβαγε μεσ το μαγαζι να περασουμε!!!

stranger31

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
στο σπιτι, γλιτωνεις και το 50ρικο...
προτεινω με το 100ρικο να την πας δυο ωρες σε ενα χοτελ,
ή και στο χώρο σου...
και να εχεις αυτοπεποιθηση...
αν δεις και δε γινεται, σταματα την και δωσε ενα 20ρικο να φυγει...

Αυτό λέω να κάνω, για σπίτι, επίσης να προσθέσω ότι δια θέτει και μασαζοκρέβατο  :grin:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
!blis καμια αποψη για χρυσα??

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
η γωγω ποτε δουλευε στην ομηρου?

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τι να σου πω πηγα εκει ειδα τισ κοπελεσ και η γωγω ελειπε!!!!μου λεει κανε με χρυσα θα σε ικανοποιηση!!εντομεταξυ ειναι γνωστεσ με την ελενη απο ομηρου αρα  με εμπιστευοντουσαν!!σκαει μυτη η γωγω μετα απο λιγο με ρουχα κανονικα εκεινη την ωρα επιανε δουλια και τησ λεω την γωγω θελω οπωσ μου ειπεσ!!!μου λεει η γωγω δεν κανει φουλ παρε την χρυσα δεν σου αρεσει!!σαν να ηθελε να μου πασαρει οποια αυτη ηθελε!1και φυσικα εφυγα!!!εσυ τι λεσ γι αυτο???

αυτό είναι μιά κλασσική αντιμετώπιση ελληνικού μασαζτζίδικου...οι μουνάρες(αυτές οι λίγες τεσπα που κυκλοφορούν τεσπα) κάνουν μονο μασαζ,ενω οι άλλες οι μετριοτερες-μπαζα γαμιουνται για να χουν δουλεια...εν τω μεταξυ αρκετες φορες και τα μπαζα κάνουν μέχρι πιπες...εκεί είναι να τρελλαίνεσαι και να τους παίρνεις με τα τουφέκια!!!!!!!!ελλαδαρα ατελειώτη...δουλευόμαστε σε ενα κύκλωμα του κώλου όλοι μαζί με θυματα μοναδικα εμας τους μαλακες!

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η Μαρια ελληνιδα κοντοπουτανο δουλευει ακομα εκει?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
δεν εχω παρει ποτε διπλο εκει, δεν ξερω κατα ποσο ταιριαζουν.
γενικα , για το διπλο, να διαλεγετε μια κοπελα που εχετε ηδη μπριζολιαστει,
και να της λετε να φερει εκεινη οποια φιλη της θελει...
:rockon:

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα παθαινεις αμα αλλαζεις κινητο και μεταφερεις τα τηλ μονος σου.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Περασα σημερα, αδιαφορα τεμαχια!
Καπως κλικ μουκανε καποια Λαουρα , ψηλη μελαχροινη
ξερουμε κατι τις?

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Εχει να προτήνει καποιος καμια θεραπευτρια ακσιολογη αθτο το καιρό στο μαγαζί αυτό
Είναι διακοπές γύρισαν ή ακόμα;
Τι να επιλέξω;

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τι να σου πω πηγα εκει ειδα τισ κοπελεσ και η γωγω ελειπε!!!!μου λεει κανε με χρυσα θα σε ικανοποιηση!!εντομεταξυ ειναι γνωστεσ με την ελενη απο ομηρου αρα  με εμπιστευοντουσαν!!σκαει μυτη η γωγω μετα απο λιγο με ρουχα κανονικα εκεινη την ωρα επιανε δουλια και τησ λεω την γωγω θελω οπωσ μου ειπεσ!!!μου λεει η γωγω δεν κανει φουλ παρε την χρυσα δεν σου αρεσει!!σαν να ηθελε να μου πασαρει οποια αυτη ηθελε!1και φυσικα εφυγα!!!εσυ τι λεσ γι αυτο???

δεν θα ξεχασω τη  πρωτη επισκεψη στο ''θεα σαρωνικό'' στη γλυφαδα, πριν χρονια. πρωτη φορα, δεν ηξερα και δε με ξεραν. στο 35λεπτο, λέει η αλλη τελειωσαμε, χωρίς να πιάσει ούτε το οργανον. Ντυνομαι και φευγοντας, βλέπω στο σαλόνι την Ράνια (πρωην Σ-12, κλπ) την οποία δεν ειδα στην αφιξη, μαλλον δούλευε. Αγκαλίες, φιλά, κλπ. Κάνω παραπονα, σαφώς. Μου λέει - η Ράνια - ξαναπέρνα μέσα και γδύσου !. Επιστρέφει η δική μου, γδύνεται και πηγε all the way. Μου ζήτησε και συγνωμη, μετά. Το ονομα αυτης, Ερρικα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom