Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ

Τα πράματα έχουν ως εξής....

Οι τύποι στο μαγαζάκι αυτό είναι πανέξυπνοι. Έχουν μπεί στο thread αυτό με διάφορα nicknames και μιλάνε για χρύσα και άσπρα άλογα. 2η φορά που πάω, και μου εμφανίζεται διαφορετική χρύσα. Τη πρώτη φορά έφαγα φόλα μόνο μασάς 60€ και τίποτα άλλο, όσο και αν το προσπάθησα...αλλά η κοπέλα στο τέλος μου λέει το κορυφαίο..ξέρεις δεν είμαι η χρύσα. 2η φορά σήμερα πάω ψιλιασμένος και ζητάω τη χρύσα. Μου έρχεται η ίδια και της λέω κάνε μεταβολή και πες στη χρύσα να έρθει. Έρχεται ένα μελαχρινό κοκαλιάρικο ψιλοτσαούσα και μου λέει εγώ είμαι η χρύσα, οπότε λέω ας περάσω. Μου λεέι να την προπληρώσω και της κάνω θέλω το φουλ πρόγραμμα με jacuzzi και της σκάω το 100αρικο. Στο ζουμί τώρα. Μασάζ άθλιο και ένω στην αρχή κάτι πήγε να παιχτεί, τελικά έμεινε με το τζινάκι της και την μπλουζίτσα και ούτε που ακούπμησε τίποτα.

Συμπέρασμα:
1. όλες οι κοπέλες το παίζουν χρύσα και εκμεταλεύονται όσους διαβάζουν αυτά τα κολοποστς.
2. μένεις με το πουλί στο χέρι περιμένοντας τη χρύσα.
3. στο τέλος σου το παίζουν παρθένες και σου λένε ξέρεις δεν είμαι εγώ η χρύσα.
4. έχουν βάλει κάποιους εδώ μέσα να γράφουν μαλακίες για να ψαρώνουν μερικοί(όπως και γω) και να τα σκάνε.
5. ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ 2η ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ 5η
6. ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
Το "μελαχροινο κοκκαλιαρικο, ψιλοτσαουσα", ειναι η Χρυσα που τελευταια, για καποιο λογο εβγαινε και σαν Μυρτω
σε οσους δεν την ηξεραν και σερβιρει τη μπριζολα, Α Ε Ρ Α μηπως κανεις κατι λαθος??
Αν ελεγες πχ για Χριστινα Ρουμανα και Ευα Ελληνιδα, δεν μου εχουν σερβιρει Π Ο Τ Ε μπριζολα και μου εχουν
πει ξεκαθαρα, πως Δ Ε Ν αλλα η Χρυσα και οι αλλες ολες πολυ ευκολα...
Κριμα για τα λεφτα σου και το σπασιμο...

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96

:2funny:      παρομοιο   παιζοταν και στο σολωμου  στο μελινοσπιτο.  ολοι ζητουσαν την δεσποινα(  χωρις  να ξερουν ποια ειναι ).  το ειχαν βρει και αυτες και παρουσιαζονταν ως δεσποινα.  τουλαχιστον εκει ολες γδυνοντουσαν  και δεν εμενε κανεις με το  πουλι στο χερι.    και ολοι ηταν  ικανοποιημενοι.   και οι δεσποινες  και οι πελατες( που  πηδηξαν την δεσποινα )       

κι αν κόλλαγες και κονδυλώματα, ακόμα πιό ευχαριστημένος...

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ

Τα πράματα έχουν ως εξής....

Οι τύποι στο μαγαζάκι αυτό είναι πανέξυπνοι. Έχουν μπεί στο thread αυτό με διάφορα nicknames και μιλάνε για χρύσα και άσπρα άλογα. 2η φορά που πάω, και μου εμφανίζεται διαφορετική χρύσα. Τη πρώτη φορά έφαγα φόλα μόνο μασάς 60€ και τίποτα άλλο, όσο και αν το προσπάθησα...αλλά η κοπέλα στο τέλος μου λέει το κορυφαίο..ξέρεις δεν είμαι η χρύσα. 2η φορά σήμερα πάω ψιλιασμένος και ζητάω τη χρύσα. Μου έρχεται η ίδια και της λέω κάνε μεταβολή και πες στη χρύσα να έρθει. Έρχεται ένα μελαχρινό κοκαλιάρικο ψιλοτσαούσα και μου λέει εγώ είμαι η χρύσα, οπότε λέω ας περάσω. Μου λεέι να την προπληρώσω και της κάνω θέλω το φουλ πρόγραμμα με jacuzzi και της σκάω το 100αρικο. Στο ζουμί τώρα. Μασάζ άθλιο και ένω στην αρχή κάτι πήγε να παιχτεί, τελικά έμεινε με το τζινάκι της και την μπλουζίτσα και ούτε που ακούπμησε τίποτα.

Συμπέρασμα:
1. όλες οι κοπέλες το παίζουν χρύσα και εκμεταλεύονται όσους διαβάζουν αυτά τα κολοποστς.
2. μένεις με το πουλί στο χέρι περιμένοντας τη χρύσα.
3. στο τέλος σου το παίζουν παρθένες και σου λένε ξέρεις δεν είμαι εγώ η χρύσα.
4. έχουν βάλει κάποιους εδώ μέσα να γράφουν μαλακίες για να ψαρώνουν μερικοί(όπως και γω) και να τα σκάνε.
5. ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ 2η ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ 5η
6. ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ

κι εγώ δεν έχω καλή γνώμη για αυτό το μέρος, δεν θα πήγαινα για κανένα λόγο

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
Το "μελαχροινο κοκκαλιαρικο, ψιλοτσαουσα", ειναι η Χρυσα που τελευταια, για καποιο λογο εβγαινε και σαν Μυρτω
σε οσους δεν την ηξεραν και σερβιρει τη μπριζολα, Α Ε Ρ Α μηπως κανεις κατι λαθος??
Αν ελεγες πχ για Χριστινα Ρουμανα και Ευα Ελληνιδα, δεν μου εχουν σερβιρει Π Ο Τ Ε μπριζολα και μου εχουν
πει ξεκαθαρα, πως Δ Ε Ν αλλα η Χρυσα και οι αλλες ολες πολυ ευκολα...
Κριμα για τα λεφτα σου και το σπασιμο...

Αγορίνα θα σου πω το εξής,

Μια χαρά το πήγα και σε καμία άλλα μασατσίδικα που έχω πάει έχω φάει μπριζόλα απο τη πρώτη.
ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΤΟΥΖ ΝΑ ΕΨΑΞΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΟΥ και βρήκε ένα τιμολόγιο που είχα και μετά με ρώταγε το ονομά μου και στο τέλος μου πετάει το κορυφαίο, να της δείξω την ταυτότητα για να με εμπιστευτεί!!! Δηλαδή εντελώς για το πούστσο η γκόμενα. Όσον αφορά την ομορφιά στο μαγαζάκι της συγγρού που πήγα σήμερα είχε πολύ πιο ωραία μωρά και έκανες παιχνίδι αμέσως.
Αυτή η καργιολίτσα η χρύσα είναι πολύ κατώτερη απο άλλες αμφανισιακά. Τι να πω, απορώ που κάποιοι τν κάνουν θεά!!!

Συμπέρασμα
Ούτε να παραπληροφορήσω θέλω ούτε τίποτα απο αυτά. Απλός είναι η δεύτερη φορά που τρώω φόλα εκεί μέσα και καλό θα είναι να προστατέψουμε υποψήφιους.
Σου πασάρουν τη καραμέλα της χρύσας εδω μέσα και μάσας και  πάς, αλλά δν γαμάς.
Μετανοιώνω που δεν ζήτησα απόδειξη ο μαλάκας!!!

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Αγορίνα θα σου πω το εξής,

Μια χαρά το πήγα και σε καμία άλλα μασατσίδικα που έχω πάει έχω φάει μπριζόλα απο τη πρώτη.
ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΤΟΥΖ ΝΑ ΕΨΑΞΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΟΥ και βρήκε ένα τιμολόγιο που είχα και μετά με ρώταγε το ονομά μου και στο τέλος μου πετάει το κορυφαίο, να της δείξω την ταυτότητα για να με εμπιστευτεί!!! Δηλαδή εντελώς για το πούστσο η γκόμενα. Όσον αφορά την ομορφιά στο μαγαζάκι της συγγρού που πήγα σήμερα είχε πολύ πιο ωραία μωρά και έκανες παιχνίδι αμέσως.
Αυτή η καργιολίτσα η χρύσα είναι πολύ κατώτερη απο άλλες αμφανισιακά. Τι να πω, απορώ που κάποιοι τν κάνουν θεά!!!

Συμπέρασμα
Ούτε να παραπληροφορήσω θέλω ούτε τίποτα απο αυτά. Απλός είναι η δεύτερη φορά που τρώω φόλα εκεί μέσα και καλό θα είναι να προστατέψουμε υποψήφιους.
Σου πασάρουν τη καραμέλα της χρύσας εδω μέσα και μάσας και  πάς, αλλά δν γαμάς.
Μετανοιώνω που δεν ζήτησα απόδειξη ο μαλάκας!!!
Δεν υπονοησα ποτε πως πας να παραπληροφορησεις, απλα καμια φορα παιζει να "τρομαξουμε"
καποια αθελα μας με το στυλ μας και για λογους ασφαλειας να "φαμε" φολα...
Ασε που αν σε βρουνε "μποσικο" θα προτιμησουν να στα παρουν χωρις να μπριζολιαστουνε
και χεστηκαν για τα λεφτα σου και το σπασιμο σου...
Κοινως οι περισσοτερες μας εχουν καλως η κακως, για μαλακες!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κι εγώ δεν έχω καλή γνώμη για αυτό το μέρος, δεν θα πήγαινα για κανένα λόγο
ε καλά μην πας. άσε να πηγαίνουν αυτοί που έχουν καλή ιδέα για το μέρος. Προφανώς θάχουν τους λόγους τους

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
ε καλά μην πας. άσε να πηγαίνουν αυτοί που έχουν καλή ιδέα για το μέρος. Προφανώς θάχουν τους λόγους τους

δεν τους εμποδίζω, ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα  ;)

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπονοησα ποτε πως πας να παραπληροφορησεις, απλα καμια φορα παιζει να "τρομαξουμε"
καποια αθελα μας με το στυλ μας και για λογους ασφαλειας να "φαμε" φολα...
Ασε που αν σε βρουνε "μποσικο" θα προτιμησουν να στα παρουν χωρις να μπριζολιαστουνε
και χεστηκαν για τα λεφτα σου και το σπασιμο σου...
Κοινως οι περισσοτερες μας εχουν καλως η κακως, για μαλακες!

δηλαδή όταν βλέπουν κάθε μέρα και ότι πάμε στο μασάζ  και ακουμπάμε κατοστάρες με μοναδικό σκοπό να  μπριζολιάσουμε (αδιαφορόντας για την ποιότητα χώρου ,υγιεινής ,επίπεδο θεραπευτριών, υπηρεσίες μασάζ κλπ )και όταν το μπριζόλιασμα στα στούντιο το πληρώνεις 50, τι θέλετε να μας βλέπουν για πρώτη μαγκιά , για λιγούρια μας βλέπουν ,που θέλουν να το παίξουν << οι εραστές των μασατζίδικων>>

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

:2funny:      παρομοιο   παιζοταν και στο σολωμου  στο μελινοσπιτο.  ολοι ζητουσαν την δεσποινα(  χωρις  να ξερουν ποια ειναι ).  το ειχαν βρει και αυτες και παρουσιαζονταν ως δεσποινα.  τουλαχιστον εκει ολες γδυνοντουσαν  και δεν εμενε κανεις με το  πουλι στο χερι.    και ολοι ηταν  ικανοποιημενοι.   και οι δεσποινες  και οι πελατες( που  πηδηξαν την δεσποινα )       

:rockon: :rockon: :rockon:

Που το θυμήθηκες τώρα!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Τι τιμές έχει τώρα αυτό το 'ίδρυμα?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
σήμερα στη Σκουφά βρίσκονται και οι θεραπεύτριες της Φαλήρου λόγω ανακαίνισης του τελευταίου...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Κορασίδων ναι. Πελατών; Φαντάζομαι -όπως έγραφε κάποιος συναγωνιστής πριν λίγες μέρες- να επισκεφτεί το ίδρυμα υποψήφιος πελάτης και να του συστήσουν τα κορίτσια. Μόλις 14 Χρύσες!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Το Κολωνάκι καλά κρατεί ακόμη. Δεν το φοβάμαι....

Και 2-3 Μυρτώ...... :grin:

Αν και "Κολωνάκι" δύναται να υποστηρίζει ένα γερό κατασκεύασμα ($$$).
Αν πάντως ήθελα να τιμήσω τη Χρύσα και μου συστήνονταν 14 κορίτσια με το όνομα Χρύσα και 2-3 με το όνομα Μυρτώ, θα επέλεγα κάποια με το όνομα Μυρτώ μπας και ήταν η Χρύσα.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Αν και "Κολωνάκι" δύναται να υποστηρίζει ένα γερό κατασκεύασμα ($$$).
Αν πάντως ήθελα να τιμήσω τη Χρύσα και μου συστήνονταν 14 κορίτσια με το όνομα Χρύσα και 2-3 με το όνομα Μυρτώ, θα επέλεγα κάποια με το όνομα Μυρτώ μπας και ήταν η Χρύσα.
:2funny: :2funny: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom