dimitrisit40
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Παρακαλώ μη γράφετε αγγληνικα
Παρακαλώ μη γράφετε αγγληνικα
τωρα που ειναι αυτη? Δεν ανοιγει το linkΤύπε η Κyra είναι Studio Girl Τώρα , κοίτα εδώ
Παιχτη λισεν...
Ιβεν [size=10pt]ΔΟΟΥ[/size] σι ις μορ δαν τεν γιαρς ιν Αθενς αι μετ χερ τζαστ ουαν ταιμ...γιου νοου γουαι?
Μπικοους σι γως κανσελ 2-3 ταιμς αοαρ μιτινγκς φορ δε βερυ σιριους ρισον οφ λαστ ναιτ παρτυ....
Δε γουμαν χας μπερντ φλατζες ιφ γιου νοου γουοτ αι μιν , θινκινγκ σι ις α λαξαρι καλ γκερλ μπατ χας νοτ ενι ντιφερενς γουιθ αν αλκοχολικ στριτ προστιτιουτ
Αιντε μαλακες γιδοβοσκοι
H Vanessa δεν ήταν στην δουλειά αυτή για να βγάζει λεφτά για τα λεφτά, να βάζει στην άκρη ας πούμε.
Ήταν για να περνάει καλά. Αν αυτό το καταφέρνει χωρίς να κάνει βίζιτες απλά δεν θα κάνει. Αν της λείψουν θα κάνει πάλι.
Οπότε αν την ψάχνετε και δεν την βρίσκετε πάει να πει ότι δεν θα της λείπουν.
Κλείνει και μια δεκαετία στη "δουλειά" όπου νά 'ναι. Πόσο πια ακόμα; Βαριέται κάποια...
Πάντως στην Ελλάδα είναι. Και που να βρει καλύτερα δηλαδή;
Τσιμπημένη αλλα τ αξιζει
Η Βανέσσα υπήρξε στο τοπ5 της καύλας από τις πάρα πολλές γυναίκες που έχω πάρει. Βίζιτα να χύνει σαν βρύση και να σε παρακαλάει να μην τελειώσεις αλλά να συνεχίσεις για να χύσει κι άλλο δεν βρίσκεις κάθε μέρα.
Επίσης υπήρξε και μια από τις πάρα πολύ όμορφες, σέξυ και ταυτόχρονα κλασσάτες γυναίκες που έχω γνωρίσει. Δυστυχώς όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος.
Και γι αυτήν και για μένα.
Ορθώς ομιλήσατε.Η Βανέσσα υπήρξε στο τοπ5 της καύλας ... και μια από τις πάρα πολύ όμορφες, σέξυ και ταυτόχρονα κλασσάτες γυναίκες που έχω γνωρίσει.
Δυστυχώς ουδέν αληθέστερο.... Δυστυχώς όμως ο χρόνος είναι αμείλικτος ...
Ακόμα και το 2014 είχε καταφέρει να διατηρηθεί. Μέσα σε ένα χρόνο η αλλαγή ήταν ραγδαία.Το κακο με την Βανεσσα ειναι οτι η φθορα εγινε παρα πολυ γρηγορα.
Το 2009 ελεγε οτι ειναι 24 και γινοταν πιστευτη, τωρα δειχνει για πανω απο 40
Δεν βλέπω το λόγο και το ακριβές σημείο της διαφωνίας μας και γράφω χωρίς ΚΑΜΜΙΑ διάθεση για αντιπαράθεση.Ακόμα και το 2014 είχε καταφέρει να διατηρηθεί. Μέσα σε ένα χρόνο η αλλαγή ήταν ραγδαία.
Man I just don't see it, and can't disagree more passionately, but of course I only met Vanessa in 2015. You guys talk about a glorious past, but she is charming, smart, classy and above all sexy in 2016.