RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
οκ σορυ
Το post του gianevan αρχίζει γράφοντας:Αν δεν σας κανει κοπο μπορειτε να μου στειλετε και μενα το τηλεφωνο ενεκεν bachelor party τελος Ιουλιου?
Αν δεν σας κανει κοπο μπορειτε να μου στειλετε και μενα το τηλεφωνο ενεκεν bachelor party τελος Ιουλιου?
Το post του gianevan αρχίζει γράφοντας:
" Πριν απ'όλα να προλάβω τα δεκάδες π.μ. που θα μου ζητάνε τηλ. Παιδιά η κοπέλα έχει καταχώρηση στο εσκορτστουρς που για να έχετε πρόσβαση πρέπει να εγγραφείτε. Εύκολο είναι δεν θέλει μάστερ στην πληροφορική. Στην καταχώρηση έχει και φωτογραφίες και τηλ."
Εκεί θα βρείτε και άλλες που πιθανόν να σας αρέσουν περισσότερο από τη Βανεσσα που εμένα δε μου άρεσε στο πρόσωπο και το πλαστικό στήθος αλλά είναι ΚΥΡΙΑ!
20 μερουλες ακομα και μετα.....bye-bye!!!!!!
Ποιος bye-bye; Η Βανέσσα;
Εμένα μου είπε πως σκοπέυει να ασκήσει το λειτούργημά της για 1,5 χρόνο ακόμη, τώρα πότε θα πάει διακοπές η κοπέλα δε ρώτησα, άμα την ξαναδώ θα ρωτήσω να σας πώ.
Ntροπή σου, να την απατάς με τη γυναίκα σου. χε χε
Η Βανεσσα μιλαει ελληνικα η μονο αγγλικα?Α! Έχουμε προχωρημένη σχέση! Της έχω ξηγηθεί και δεν θα μου κάνει ζήλιες. Άσε που δεν της κάνω κι εγώ για το γκόμενο! Έτσι είναι αυτά, οι προχωρημένες σχέσεις θέλουν αμοιβαιότητα.
Η Βανεσσα μιλαει ελληνικα η μονο αγγλικα?
Προτιμάει να μιλάει Αγγλικά που τα κατέχει πολύ καλά. Υποθέτω πως τα Ελληνικά της είναι κάτω του μετρίου.
Τα καταλαβαίνει όλα όμως...
Ρε παίδες τι μαλακία είναι αυτο το τετραψήφιο νούμερο στο ******? Πως θα επικοινωνήσω μαζί της? Μέσω e-mail χλωμό το βλέπω. Αν κάποιος που έχει το τηλέφωνο της και έχει τη διάθεση να το μοιραστεί, θα το εκτιμούσα πολύ.
Είσαι σε λάθος θρεντ. Στην άλλη Βανέσσα αναφέρεσαι.και μία για τους φίλους απο τα βόρεια
η αλήθεια είναι ότι τη βρήκα αλλού από εκεί που γράφεις, βρέθηκε όμως ;)Στην απάντησή μου 186 στην παράθεση από alkis-petinis, 2η σειρά δεξιά, βλέπεις το σάιτ που πρέπει να ψάξεις to τηλ.
Άντε γρήγορα γιατί θα το σβύσει κι από εκεί ο Soli!