ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Δεν ξέρω απλα το αναφέρω.
Παπάς= η απλούστερη μεταμφίεσηΕθεάθη ασημι ύποπτο βανάκι χτες το βράδυ να ανεβαίνει την μεσογειων στο ύψος της Αγ. παρασκευής. Με φιμέτζάμια. Μαρκα peugaut. Το ωραίο της υπόθεσης ειναι ότι οδηγουσε παπάς .
Είμασταν με ένα φιλαράκι. Βλέπω βανακι με φιμέ κατράμι τζαμια, πλησιαζω τάχυστα και κολλαω απο πισω του σε αποσταση αναπνοης για να τον ψαρωσω. Πάω δίπλα του και βλέπω το παράθυρο του οδηγου ανοιχτο και τον παπα ηλικιας 40-50 να μας κοζάρει περίεργα.....
Τον αφήνω να φύγει λιγο μπροστα και να σου ξανα στο πλάι. Είχε κλεισει το παραθυρο και δεν έβλεπες τίποτα. Κατεβαζει ταχυτητα και αρχίζει να τα χωνει. Απο πισω εγω να γλειφω τον προφυλακτιρα του. Αυτος να το πηγαινει φετες το βανακι. Κοντα στο σταυρο και ο φιλος μου να έχει χεστει απο τα μουτρα του παπα και να φοβαται μη βγάλει καμια κουμπουρα. Και οχι μονο. Οπου βλέπει παπα περνάει απέναντι......
Να μου λέει "ρε μαλακα παμε να φύγουμε να φτασουμε στα σπιτια μας".
Στο υψος του σταυρου... χωρίσαμε.
Παπάς= η απλούστερη μεταμφίεση
Στην πραγματικότητα ή πούστης ήταν ή εγκληματίας και έχει βανάκι για να μεταφέρει σεξ σλέηβς, θύματα απαγωγής, όπλα κλπ
τα πραματα ειναι απλα, τηλεφωνεις στο 100 , λες οτι θεωρεις ενα οχημα υποπτο παιρνεις ποπ κορν και παρακολουθεις το σκηνικο live να εκτυλισεται μπροστα σου.
Το γελιο ειναι οτι και η ασφαλεια χρησιμοποιει τετοια "υποπτα" οχηματα για παρακολουθησεις κλπ οποτε το γελιο ειναι διπλο αφου θα αποκαλυψεις την μεταμφιεση...
Κοιτα η αμφιεση ηταν αληθινη. Τα γενια θελω να πω ηταν αληθινα .
Οι μπατσοι θα κανουν αμεσως διασταυρωση πινακιδων και θα δουν αν είναι ασφαλιτικο ή όχι. ;)
Ρε μπας και ειναι μαθητευόμενοι καντινιερηδες?
Σε πολλά σπίτια έξω έχει βανάκια .... τυχαίο ?
το θρεντ της χρονιας
το θρεντ της χρονιας
Δεληγιώργη
Κάνει ο Dude τέτοια πράγματα;ύστερα το γάμησε ο dude007 με Δεληγιώργη και μαλακίες ... και έφτιαξε έναν ''ήρωα'' ο,τι να' ναι !!!
Ύστερα τον "έφαγα" από τον ήρωα Δεληγιώργη και την παρέα του και δροσίστηκα απίστευτα....
Κάνει ο Dude τέτοια πράγματα;
Δε φτάνει που μας ενημερώνεις ανελλειπώς, σου χρεώνουνε και... νεοεισερχόμενα μέλη!!!
καιρός να πέσουν οι μάσκες ... εγώ είμαι ο βανάκιας και εγώ έπλασα την ιστορία επί της οδού Δεληγιώργη, ζητάω δημόσια συγνώμη !!!
δλδη μας λες ότι ο μονος οριτζιναλ βανακιας που εχει βιωσει πραγματικα την εμπειρια της δεληγιωργη εισαι εσυ και ο άλλος ο Βανακιας είναι κλωνος και δεν εχει παει δεληγιωργη όπως εσυ?