Νέα

Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 685
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (4 μέλη και 9 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.938
Πόντοι
1.106
τι που το έχουν ρε φίλε δε βλέπεις τι γίνεται στα δελτία ειδήσεων που μπουκάρουν οι ρομά και βρίσκουν 100 χιλιάρικα στον έναν στα
ντουλάπια, 270 χιλιάρικα στα σκαλοπάτια στον άλλον , 90 χιλιάρικα η άλλη η γριούλα χθες… σπίτια τους τα χουν
Τυπε καλά τα λες αλλα δεν ισχύει αυτό για τους Ρομα
Δόθηκε τέλος εδώ και πολλούς μήνες από τον Χρυσοχοϊδη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.933
Πόντοι
5.506
Από γνωστό μου με κοσμηματοπωλείο/χρυσοχοείο, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι γιατροί, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ τα μνημόνια, συνεχίζουν να αγοράζουν χρυσές λίρες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ τιμής πώλησης.

Είναι τόσο πολλά τα χρήματα ορισμένων, που απλώς ψάχνουν τρόπους να αποθηκεύσουν/προστατεύσουν τον πλούτο τους, με διάφορους τρόπους. Δεν θα καθήσουν, σαν τα φτωχαδάκια, να δουν αν έπεσε ή ανέβηκε η λίρα 20-30€ για να αγοράσουν ή πουλήσουν, όταν βγάζουν ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3-10000€ από επισκέψεις στα γραφεία/ιατρεία. Και μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε ή ότι δεν γίνεται... εγώ μόνο ξέρω λίγους, που δεν είμαι και του χώρου.

Ή τι μαύρο χρήμα κυκλοφορεί στον χώρο που μας ενδιαφέρει ή που ασχολούμαστε όλοι, του αγοραίου έρωτος.
Να ξέρεις όμως ότι από κάτω σου ακριβώς έγραψε γνωστός μου γιατρός που κατάφερε να λουκετιασει κτηνιατρείο σενιο που του δώσανε και μερικά ακίνητα και τώρα ζει σε υπέροχο ευάερο-ευηλιο υγρασιασμενο υπόγειο. Άρα δεν κάνουν όλοι για όλα.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
903
Πόντοι
86
και 10 σελιδες να μου ποσταρεις ισχυει αυτο που ειπα.
Χρησιμοποιησε την κοινη λογικη για να δεις γιατι δεν ισχυει.

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
903
Πόντοι
86
Μια χαρά ισχύει.Ειναι το πιο εύκολο να βρεθεί αφού υπάρχει βάση δεδομένων όπως υπάρχει η αντίστοιχη βάση δεδομένων με τα ανασφαλιστα οχήματα που είναι στο ενάμιση εκατομμύριο.
κι επειδη υπαρχει βαση, οτιδήποτε πουν οι σελίδες στο ιντερνετ σημαίνει πως ισχύει;

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.425
Πόντοι
6.166
και 10 σελιδες να μου ποσταρεις ισχυει αυτο που ειπα.
Χρησιμοποιησε την κοινη λογικη για να δεις γιατι δεν ισχυει.
Τυπε είναι με τα επίσημα στοιχεία της ΑΑΔΕ
Το νούμερο είναι τεράστιο και δεν μπορεί να οφείλεται σε πολίτες ,που είναι «αμελείς» και «ξεχασιαρηδες», όπως λένε οι αρμόδιοι!

Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας

Τέλη κυκλοφορίας για 5,9 εκατομμύρια οχήματα από το σύνολο των 6,7 εκατομμυρίων, πληρώθηκαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ. Η εμπρόθεσμη καταβολή αφορά το 88% των οχημάτων

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.649
Πόντοι
456
Τυπε είναι με τα επίσημα στοιχεία της ΑΑΔΕ
Το νούμερο είναι τεράστιο και δεν μπορεί να οφείλεται σε πολίτες ,που είναι «αμελείς» και «ξεχασιαρηδες», όπως λένε οι αρμόδιοι!

Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ για τα τέλη κυκλοφορίας

Τέλη κυκλοφορίας για 5,9 εκατομμύρια οχήματα από το σύνολο των 6,7 εκατομμυρίων, πληρώθηκαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ. Η εμπρόθεσμη καταβολή αφορά το 88% των οχημάτων
Δεν είχαν καλή σύνδεση ίντερνετ μάλλον και δε μπόρεσαν να πλερώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom