You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τελικά ο Έλληνας έχει λεφτά ή τζάμπα κλαίγεται;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 815
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.751
- Πόντοι
- 456
Στα χωριά του Έβρου ρε φίλε? Όλο το ζουμί είναι στις πόλεις. Κ όσο πιο κεντρικά τόσο καλύτεραΠοιός έλεγε πριν κάποιες σελίδες, ότι στην επαρχία τα σπίτια ανεβαίνουν συνέχεια και είναι επένδυση;
![]()
Στα αζήτητα σπίτια σε τιμές ευκαιρίας στον ακριτικό Έβρο - Μονοκατοικία πωλείται προς 35.000 ευρώ
Σε Διδυμότειχο, Σουφλί αλλά και χωριά του Έβρου υπάρχουν πάρα πολλά ακίνητα, διαμερίσματα, μονοκατοικίες και οικόπεδα για τα οποία δεν υπάρχει ζήτηση, σύμφωνα με τον μεσίτη Αλέξανδρο Γερασούδη - Μονοκατοικία 100 τ.μ. πωλήθηκε προς 12.000 ευρώwww.protothema.gr
Στα χωριά του Έβρου ρε φίλε? Όλο το ζουμί είναι στις πόλεις. Κ όσο πιο κεντρικά τόσο καλύτερα
Με κορυφή τη Σωκράτους πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας. Το απόλυτο κέντρο
Μην τρελαθούμε , ότι τη ΝΔ την ψηφίζουν μόνο λεφτάδες ολιγάρχες , ζάμπλουτοι και παρατρεχάμενοι και πουτάνες των ανωτέρω. Αυτοί δεν είναι ούτε το 2% των ψηφοφόρων . Οι άλλοι είναι ηλίθιοι
που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα ... και την ψηφίζουν ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ... ή επειδή θέλουν να ονειρεύονται ... ότι θα γίνουν σαν τους παραπάνω .... ή ότι η κόρη τους θα βρει έναν γαμπρό από αυτό το ράφι .
Η απλά επειδή ΝΔ ψήφιζε και ο μπαμπάς-παππούς-προπάππος.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.107
- Πόντοι
- 6.056
Με μια διαφορά.Πλούσιοι και φτωχοι σαν το Μεξικο θα γινει η Ελλαδα
Στο Μεξικό οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΔΕΣ.
Στην Ελλάδα είναι ζητιάνοι .
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.382
- Πόντοι
- 7.046
Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που έχει τόσα χρήματα στο σπίτι, τα έχει ΜΑΥΡΑ, τόσο απλά. Δεν είναι απλώς ο φόβος χρεωκοπίας, ΔΕΝ μπορούν να τα δικαιολογήσουν. Το ίδιο κάνει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των Ελ. επαγγελματιών, τεχνικών, υδραυλικών, ταξιτζήδων, μηχανικών, δικηγόρων, γιατρών, πολιτικών, κ.λ.π.![]()
Η στιγμή που «μαϊμού» τεχνικός της ΔΕΗ φεύγει με 95.000 ευρώ κλεμμένα από σπίτι 66χρονης στο Παγκράτι
Ο νεαρός εξαπάτησε τη γυναίκα, λέγοντάς της πως υπάρχει διαρροή ρεύματος στο σπίτι - Την έπεισε να τυλίξει όλα τα χρήματά της σε αλουμινόχαρτο, για να μην καταστραφούνwww.protothema.gr
Και αλλη γρια με λεφτα στο σπιτι.
Εχει μεινει σε ολους οσους εχουν λεφτα η φοβια απο την περίοδο της κρισης με το κλείσιμο των τραπεζών και την πιθανότητα χρεοκοπίας τους δεν εξηγείται αλλιως γιατι εχουν δεκαδες ακομα και εκατοντάδες χιλιάδες ευρω σπιτια τους.
Τι ευφορία Θεέ μου να ζεις στην Μενάδρου και τα πέριξ στενά, μέσα στους σκατιάρηδες Πακιστανούς βρωμύλους και λοιπούς λαθροίσλαμίες. Η αξία γης εκεί είναι ανεκτίμητη (δεν σε ειρωνεύομαι, συμφωνώ: δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης, αλλά και η περιοχή γύρω γύρω αν είναι για τα σκουπίδια ή όχι)Με κορυφή τη Σωκράτους πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας. Το απόλυτο κέντρο
Με μια διαφορά.
Στο Μεξικό οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΔΕΣ.
Στην Ελλάδα είναι ζητιάνοι .
Όχι μόνο ζητιάνοι αλλά και σκλάβοι. Τρέχει σα τον Βέγγο ο νέος δικηγόρος για 600 ευρώ και από απέναντι πίνουν τσίπουρα συνταξιούχοι 50ρηδες, λάθρο, οπαδοί της Ρόμα και λοιποί επιδοματίες και τον κοροιδεύουν, όπως κοροίδευαν κάποτε οι δεσμοφύλακες τους μαύρους στις φυτείες της Αμερικής
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.382
- Πόντοι
- 7.046
Από γνωστό μου με κοσμηματοπωλείο/χρυσοχοείο, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι γιατροί, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ τα μνημόνια, συνεχίζουν να αγοράζουν χρυσές λίρες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ τιμής πώλησης.
Είναι τόσο πολλά τα χρήματα ορισμένων, που απλώς ψάχνουν τρόπους να αποθηκεύσουν/προστατεύσουν τον πλούτο τους, με διάφορους τρόπους. Δεν θα καθήσουν, σαν τα φτωχαδάκια, να δουν αν έπεσε ή ανέβηκε η λίρα 20-30€ για να αγοράσουν ή πουλήσουν, όταν βγάζουν ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3-10000€ από επισκέψεις στα γραφεία/ιατρεία. Και μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε ή ότι δεν γίνεται... εγώ μόνο ξέρω λίγους, που δεν είμαι και του χώρου.
Ή τι μαύρο χρήμα κυκλοφορεί στον χώρο που μας ενδιαφέρει ή που ασχολούμαστε όλοι, του αγοραίου έρωτος.
Είναι τόσο πολλά τα χρήματα ορισμένων, που απλώς ψάχνουν τρόπους να αποθηκεύσουν/προστατεύσουν τον πλούτο τους, με διάφορους τρόπους. Δεν θα καθήσουν, σαν τα φτωχαδάκια, να δουν αν έπεσε ή ανέβηκε η λίρα 20-30€ για να αγοράσουν ή πουλήσουν, όταν βγάζουν ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3-10000€ από επισκέψεις στα γραφεία/ιατρεία. Και μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε ή ότι δεν γίνεται... εγώ μόνο ξέρω λίγους, που δεν είμαι και του χώρου.
Ή τι μαύρο χρήμα κυκλοφορεί στον χώρο που μας ενδιαφέρει ή που ασχολούμαστε όλοι, του αγοραίου έρωτος.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.107
- Πόντοι
- 6.056
Οι μαύροι όμως , ελευθερώθηκαν κάποια στιγμή.όπως κοροίδευαν κάποτε οι δεσμοφύλακες τους μαύρους στις φυτείες της Αμερικής
Ο έλληνας σκατά θα τρώει πάντα.
Και θα χαίρεται ... που έδιωξε τους γλυξμπουργκ ...
ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ... ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ... ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΞΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ... ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΟΝ ...
δεν γινεται να ισχυει αυτος ο αρθιμος. Μην πιστευεις οτι διαβαζεις και μην το προωθεις.
Κοινη λογικη.
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Λόγω παραοικονομίας, φοροδιαφυγής, επιδοτήσεων από γονείς - παππούδες, κρατικά επιδόματα, πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, υπάρχει πολύ χρήμα σε πολλούς.
Μπορεί να υπάρχει ένα 25% που δεν έχει μία, αλλά είναι μειοψηφία.
Μπορεί να υπάρχει ένα 25% που δεν έχει μία, αλλά είναι μειοψηφία.
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.751
- Πόντοι
- 456
Εδώ είδα διαφήμιση στο Κολωνάκι. Πουλούσε η άλλη ένα διαμέρισμα " ανακαινισμένο " , σε πολυκατοικία του 70, 120 τμ κ ζητούσε 1 εκατομμύριο χαχαχα. Ρε πάμε καλά?Με κορυφή τη Σωκράτους πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας. Το απόλυτο κέντρο
Μια χαρά ισχύει.Ειναι το πιο εύκολο να βρεθεί αφού υπάρχει βάση δεδομένων όπως υπάρχει η αντίστοιχη βάση δεδομένων με τα ανασφαλιστα οχήματα που είναι στο ενάμιση εκατομμύριο.δεν γινεται να ισχυει αυτος ο αρθιμος. Μην πιστευεις οτι διαβαζεις και μην το προωθεις.
Κοινη λογικη.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.107
- Πόντοι
- 6.056
Αν είναι στην πλατεία .... ναι .Εδώ είδα διαφήμιση στο Κολωνάκι. Πουλούσε η άλλη ένα διαμέρισμα " ανακαινισμένο " , σε πολυκατοικία του 70, 120 τμ κ ζητούσε 1 εκατομμύριο χαχαχα. Ρε πάμε καλά?
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Πριν μερικά χρόνια σε studio, βλέπω απ, έξω καινούργια BMW X5 της κοπέλας που είχε βάρδια.
Την ρώτησα πως την δικαιολογεί, μου είπε πως έχει και άδεια καθηγήτριας ξένων γλωσσών και κόβει αβέρτα ΑΠΥ για να δικαιολογεί τα τεκμήρια. Με λίγα λόγια λύσεις υπάρχουν .....
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.854
- Πόντοι
- 12.756
Πριν μερικά χρόνια σε studio, βλέπω απ, έξω καινούργια BMW X5 της κοπέλας που είχε βάρδια.
Την ρώτησα πως την δικαιολογεί, μου είπε πως έχει και άδεια καθηγήτριας ξένων γλωσσών και κόβει αβέρτα ΑΠΥ για να δικαιολογεί τα τεκμήρια. Με λίγα λόγια λύσεις υπάρχουν .....
εχει μπει οριο στις ΑΠΥ νομιζω πιά , δεν παιζει αυτο το κολπο
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 16.089
- Πόντοι
- 3.846
Ακριβώς αυτό φίλε. Τα κανάλια σου πουλάνε μια παπάτζα και οι ίδιοι άνθρωποι που δεν έχουν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας σου λένε "ρε φίλε όλοι εκτός από εμένα έχουν λεφτά"
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
εχει μπει οριο στις ΑΠΥ νομιζω πιά , δεν παιζει αυτο το κολπο
... με το mydata ίσως.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.854
- Πόντοι
- 12.756
και πριν απο my data , ηταν μεχρι ενα ποσό όριο, μετα σε υποχρεωνε να ανοιξεις εταιρεία... με το mydata ίσως.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 22.107
- Πόντοι
- 6.056
Ποτέ δεν σε υποχρεώνει ρε παπάρα.και πριν απο my data , ηταν μεχρι ενα ποσό όριο, μετα σε υποχρεωνε να ανοιξεις εταιρεία
Απλά κάνεις εταιρεία επειδή δεν συμφέρει το 44% από τα 40Κ και πάνω.
Αλλά αν είναι μαύρα .... στα αρχίδια τους ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 9K