Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 263
- Πόντοι
- 21
Πάτρα Σέρρες Ηράκλειο Κομοτηνή σίγουραΣε ποια μέρη ρε φιλλλαράκι;
Πάτρα Σέρρες Ηράκλειο Κομοτηνή σίγουραΣε ποια μέρη ρε φιλλλαράκι;
Εγώ το ξέρω...πες τα αυτά στις μπουχεσες Αθηνεζους και Σαλονικιους που θέλουν να πίνουν καφέ βλέποντας Ακρόπολη / Λευκό Πυργο αντίστοιχα.Υπάρχουν δεκαπέντε πόλεις με 50χθλ πλας ειδικά αυτές που χουν φοιτήτριες είναι πολύ καλά
Εγώ το ξέρω...πες τα αυτά στις μπουχεσες Αθηνεζους και Σαλονικιους που θέλουν να πίνουν καφέ βλέποντας Ακρόπολη / Λευκό Πυργο αντίστοιχα.
Πάλι καλά ..να μαθαίνουν λίγο σεβασμό τα μαλακιστηρια.Κι εκει θα πίνουν καφέ βλέποντας τα γερόντια και τις φοιτητοπαρέες να τους μιλάνε στον πληθυντικό
Φίλε πολύ ντιζαστερ φάση είσαι ναουμΚι εκει θα πίνουν καφέ βλέποντας τα γερόντια και τις φοιτητοπαρέες να τους μιλάνε στον πληθυντικό
Θεσσαλονίκη τύπε, με μερικές γύρες χασάπικο , μαζεύω χαρέμι . Και τώρα που είμαι σιτεμένος.Εγώ το ξέρω...πες τα αυτά στις μπουχεσες Αθηνεζους και Σαλονικιους που θέλουν να πίνουν καφέ βλέποντας Ακρόπολη / Λευκό Πυργο αντίστοιχα.
Θεσαλονικη επειδή μαζεύει κ πολύ βλαχια από γκόμενες και έχει κ λαικουρες πολλές γαμάς πιο εύκολα από Αθήνα πάντωςΘεσσαλονίκη τύπε, με μερικές γύρες χασάπικο , μαζεύω χαρέμι . Και τώρα που είμαι σιτεμένος.
Αθήνα, αυτά έχουν τελειώσει προ πολλού.
Είσαι νέος στο σαι τύπε, το παιδί είναι γνωστό έχει προβλημαΦίλε πολύ ντιζαστερ φάση είσαι ναουμ
Κασσελακης φάση?????Είσαι νέος στο σαι τύπε, το παιδί είναι γνωστό έχει προβλημα
Όταν ήταν μικρός χτύπησε το κεφάλι του και έπεσε στη χύτρα με την απελπισια
Και όταν μεγάλωσε του σοδομισαν τη σουφρα και του έμεινε
Το 20 %δεν έχει μία το 50% την βγαζει οριακά το 15 % την βγαζει άνετα κι ένα 5% υπερανετα
Ειδικά το bold σημαίνει δεν έχει χρήμα.
Κάπου διάβασα ότι η ιδιοκατοίκηση έχει αρχίσει και πέφτει σταθερά. Μάλιστα σε σχέση με πριν δέκα χρόνια πρέπει να είναι στο -15% αν θυμάμαι καλά.
Μάλιστα πολλοί πούλησαν πολλά σπίτια σε κάτι χωριά που ήταν άδεια και πλήρωναν ΕΝΦΙΑ, για 20 μέρες το χρόνο που πήγαιναν, Πάσχα κλπ.
Θα μου πεις "σιγά τα ωά για το κολόσπιτο". Προσωρινά ναι. Αλλά αν κάποιος γονιός έχει 2 ή 3 παιδιά, κάποια θα μείνουν χωρίς κάποια πατρική στέγη. Δηλαδή, το σπίτι στην επαρχία, ίσως ήταν αποκούμπι για κάποιους. Πλέον, δεν υπάρχει ούτε αυτό.
Το 82% του δηλωθέντος -και άρα φορολογήσιμου- εισοδήματος προέρχεται από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.
Το 72% έχει καταθέσεις λιγότερες των 1000 ευρώ.
Τα 2/3 των 400.000 ελεύθερων επαγγελματιών δηλώνει ετήσιο εισόδημα λιγότερο των 10.000 ευρώ.
Το 80% των 300.000 επιχειρήσεων δηλώνει ζημίες ή κέρδη μικρότερα ή ίσα με τον κατώτατο μισθό.
Οπότε η απάντηση στην ερώτηση του νηματοθέτη εξαρτάται από το σε ποιον έλληνα από όλους τους παραπάνω αναφερόμαστε.