You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βανάκια έξω από μπουρδέλα ή studio !!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 251
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Αφήστε τις μαλακίες λέω γω γιατί έτσι εκθέτετε κόσμο. Παραβίαση προσωπικών δεδομένων (φωτογραφία -φωνή) ε΄θναι κακούργημα. Οι φωτογραφίες σε αυτοκίνητα που καρφώνονται από τα διακριτικά τους μπορούν να κλείσουν σπίτια ή να εκθέσουν κόσμο γενικά. Σταματήστε τις μαλακίες γιατί δεν ξέρετε ποιος διαβάζει το θρέντ. Σκεφτείτε να μπει ένας γιος και να δει το αμάξι του μπαμπά έξω από μπουρδέλο και να το πει στη μαμά.
Ο Μπουτάρης κόλλησε σε βανάκι αυτοκόλλητο που έλεγε «Είμαι γάιδαρος»
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Αφήστε τις μαλακίες λέω γω γιατί έτσι εκθέτετε κόσμο. Παραβίαση προσωπικών δεδομένων (φωτογραφία -φωνή) ε΄θναι κακούργημα. Οι φωτογραφίες σε αυτοκίνητα που καρφώνονται από τα διακριτικά τους μπορούν να κλείσουν σπίτια ή να εκθέσουν κόσμο γενικά. Σταματήστε τις μαλακίες γιατί δεν ξέρετε ποιος διαβάζει το θρέντ. Σκεφτείτε να μπει ένας γιος και να δει το αμάξι του μπαμπά έξω από μπουρδέλο και να το πει στη μαμά.
εισαι βανακιας τυπε?
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Σκεφτείτε να μπει ένας γιος και να δει το αμάξι του μπαμπά έξω από μπουρδέλο και να το πει στη μαμά.
"Μάνα, κάνεις κι εσύ στο γέρο φουλ προγραμματάκι σαν το Χριστινάκι που γαμάει στη Φωκαίας;" ;)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Μπα, όχι τύπε! Έχω λιμο μερσεντες, τραβάει καλύτερα μουνάκιαεισαι βανακιας τυπε?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.740
- Πόντοι
- 7.885
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.890
- Πόντοι
- 5.975
Ύποπτα βανάκι έγινε θέμα και στο Μακελειό!!!
www.makeleio.gr/?p=402602]http://www.makeleio.gr/?p=402602[/url]
www.makeleio.gr/?p=402602]http://www.makeleio.gr/?p=402602[/url]
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
Είναι και πορτοκαλί,αυτό.... >
η κατασταση ειναι σοβαρη πρεπει να παρεμβει ο δεληγιωργοβανακιας
ειχε ανοιξει και θρεντ πώλησης τσιγάρων και καπνού - έμαθα - ο σπουγγενάκιας >η κατασταση ειναι σοβαρη πρεπει να παρεμβει ο δεληγιωργοβανακιας
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
ειχε ανοιξει και θρεντ πώλησης τσιγάρων και καπνού - έμαθα - ο σπουγγενάκιας >
πανε καλα οι δουλειες εμαθα,ειναι φουγαρα τα μεταλαγμενα στην δεληγιωργη
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.606
- Πόντοι
- 42.697
ΓΙΑΝΝΗΣ DR
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Εθεάθη ασημι ύποπτο βανάκι χτες το βράδυ να ανεβαίνει την μεσογειων στο ύψος της Αγ. παρασκευής. Με φιμέτζάμια. Μαρκα peugaut. Το ωραίο της υπόθεσης ειναι ότι οδηγουσε παπάς .
Είμασταν με ένα φιλαράκι. Βλέπω βανακι με φιμέ κατράμι τζαμια, πλησιαζω τάχυστα και κολλαω απο πισω του σε αποσταση αναπνοης για να τον ψαρωσω. Πάω δίπλα του και βλέπω το παράθυρο του οδηγου ανοιχτο και τον παπα ηλικιας 40-50 να μας κοζάρει περίεργα.....
Τον αφήνω να φύγει λιγο μπροστα και να σου ξανα στο πλάι. Είχε κλεισει το παραθυρο και δεν έβλεπες τίποτα. Κατεβαζει ταχυτητα και αρχίζει να τα χωνει. Απο πισω εγω να γλειφω τον προφυλακτιρα του. Αυτος να το πηγαινει φετες το βανακι. Κοντα στο σταυρο και ο φιλος μου να έχει χεστει απο τα μουτρα του παπα και να φοβαται μη βγάλει καμια κουμπουρα. Και οχι μονο. Οπου βλέπει παπα περνάει απέναντι......
Να μου λέει "ρε μαλακα παμε να φύγουμε να φτασουμε στα σπιτια μας".
Στο υψος του σταυρου... χωρίσαμε.
Είμασταν με ένα φιλαράκι. Βλέπω βανακι με φιμέ κατράμι τζαμια, πλησιαζω τάχυστα και κολλαω απο πισω του σε αποσταση αναπνοης για να τον ψαρωσω. Πάω δίπλα του και βλέπω το παράθυρο του οδηγου ανοιχτο και τον παπα ηλικιας 40-50 να μας κοζάρει περίεργα.....
Τον αφήνω να φύγει λιγο μπροστα και να σου ξανα στο πλάι. Είχε κλεισει το παραθυρο και δεν έβλεπες τίποτα. Κατεβαζει ταχυτητα και αρχίζει να τα χωνει. Απο πισω εγω να γλειφω τον προφυλακτιρα του. Αυτος να το πηγαινει φετες το βανακι. Κοντα στο σταυρο και ο φιλος μου να έχει χεστει απο τα μουτρα του παπα και να φοβαται μη βγάλει καμια κουμπουρα. Και οχι μονο. Οπου βλέπει παπα περνάει απέναντι......
Καθόλου τυχαίο.Σε πολλά σπίτια έξω έχει βανάκια .... τυχαίο ?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Το πιο ποιοτικό είναι τα ξυλόγλυπτα...
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4.751
- Πόντοι
- 736
Εθεάθη ασημι ύποπτο βανάκι χτες το βράδυ να ανεβαίνει την μεσογειων στο ύψος της Αγ. παρασκευής. Με φιμέτζάμια. Μαρκα peugaut. Το ωραίο της υπόθεσης ειναι ότι οδηγουσε παπάς .
και ?
fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 4.751
- Πόντοι
- 736
λοιπον εβγαλα λαβρακι .. το συγκεκριμενο βανακι ειναι νοικιασμενο κατι που σημαινει οτι σιγουρα νοικιαστηκε για να εξυπηρετησει σκοτεινους σκοπους !!
βρισκοταν ιασωνος και κεραμεικου γωνια. H εταιρεια ΑNSA CAR RENTAL εχει ως βαση το αεροδρομιο ελευθεριος βενιζελος !!! ποιοι νοικιασαν βανακι και ηρθαν στα μπουρδελα ? με τι σκοπο ??
www.imagebam.com/image/184782421383992] [/URL]
οργανωμενος εισαγομενος πορνοτουρισμος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 681
- Εμφανίσεις
- 32K
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 35K