Νέα

Τζένη Χειλουδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• Λιλας saw.jpg
    Λιλας saw.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 57

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :erection: :erection: :erection: :boobies:

Συνημμένα

• Λιλα-Εντουρο 2.jpg
    Λιλα-Εντουρο 2.jpg
    234,4 KB · Εμφανίσεις: 95

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Αρχες δεκαετιας του 90 και η Τζενη εχει μολις ξεκινησει καπου στην αρχη της Φυλης...Μπαινω μεσα με την στολη σαν το ναυτη του Τσαρουχη την βλεπω να σαλοναρει την περναω για γυναικα και μπαινω στο δωματιο.
Μετα απο λιγο ερχεται και το μονο που κανουμε για 10 λεπτα ειναι να της κραταω το χερι και να μιλαμε περι ανεμων και υδατων.
Το ιδιο βραδυ βρισκομαστε στο παρκ και γινομαστε ζευγαρι! Αυτο που μου εμεινε απο την σχεση μας τους επομενους 6 μηνες ηταν η καλη εννοουμενη τρελα της, η ευθυτητα της και η αγαπη της για την μητερα της.
Ζησαμε εντονες ερωτικες στιγμες και εφυγα οταν το αστερι της αρχισε να λαμπει γιατι ειχα μπροστα μου να τελειωσω τις σπουδες μου...
Ηταν ενα παιδι με μεγαλη καρδια που σεβοταν τους παντες αλλα ηταν αποφασισμενη να πετυχει ως γυναικα σε εναν κοσμο ανδροκρατουμενο..:
Τα οσα εζησε για μια δεκαετια μπορει να μη φτανουν για δυο ζωες και για πολλους απο δω για δεκα...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Αρχες δεκαετιας του 90 και η Τζενη εχει μολις ξεκινησει καπου στην αρχη της Φυλης...Μπαινω μεσα με την στολη σαν το ναυτη του Τσαρουχη την βλεπω να σαλοναρει την περναω για γυναικα και μπαινω στο δωματιο.
Μετα απο λιγο ερχεται και το μονο που κανουμε για 10 λεπτα ειναι να της κραταω το χερι και να μιλαμε περι ανεμων και υδατων.
Το ιδιο βραδυ βρισκομαστε στο παρκ και γινομαστε ζευγαρι! Αυτο που μου εμεινε απο την σχεση μας τους επομενους 6 μηνες ηταν η καλη εννοουμενη τρελα της, η ευθυτητα της και η αγαπη της για την μητερα της.
Ζησαμε εντονες ερωτικες στιγμες και εφυγα οταν το αστερι της αρχισε να λαμπει γιατι ειχα μπροστα μου να τελειωσω τις σπουδες μου...
Ηταν ενα παιδι με μεγαλη καρδια που σεβοταν τους παντες αλλα ηταν αποφασισμενη να πετυχει ως γυναικα σε εναν κοσμο ανδροκρατουμενο..:
Τα οσα εζησε για μια δεκαετια μπορει να μη φτανουν για δυο ζωες και για πολλους απο δω για δεκα...
ενα δακρυ κυλησε...  :'(

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ενας πουστης μουνουχισμενος είναι και εσυ ενας πουστης με αρχιδια που πηγες μαζι του :happy: :happy: :happy: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :effemine: :boobies:

Ενταξει εγω ειμαι ενας πουστης με αρχιδια . Εσυ τι ειδους πουστης εισαι ;

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.721
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• Λιλας saw.jpg
    Λιλας saw.jpg