giorgosmercurio
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Dyn για φαντάσου να βλεπει ο Σηφακας απο το avatar αυτά που γράφουμε...τυπε εγω νομιζα οτι το ειχες τεραστια αναγκη :S :S
Dyn για φαντάσου να βλεπει ο Σηφακας απο το avatar αυτά που γράφουμε...τυπε εγω νομιζα οτι το ειχες τεραστια αναγκη :S :S
tτ θεμα τζενη αλαζη θεμα τ γαμησατε εντελος
τυπε σας ειμαστε επιεικεις, μια φορα ετυχε, δεν το κανουνε δα και σε ολα τα θεματα
πες του να πανα γαμιθει κ δ αυτου καλο βραδυ
τυπε εγω νομιζα οτι το ειχες τεραστια αναγκη :S :S
τυπε τον απαξιωσες τον λιλα γτ ετσι τυπε?του εχουμε σεβασμο του λιλα εδω :Sτυπε οπως καταλαβες ολοι οι σοβαροι και σκληροι χυστες χεσμενο τον εχουν τον λιλα :S :S :S
ενα δακρυ κυλησε... :'(Αρχες δεκαετιας του 90 και η Τζενη εχει μολις ξεκινησει καπου στην αρχη της Φυλης...Μπαινω μεσα με την στολη σαν το ναυτη του Τσαρουχη την βλεπω να σαλοναρει την περναω για γυναικα και μπαινω στο δωματιο.
Μετα απο λιγο ερχεται και το μονο που κανουμε για 10 λεπτα ειναι να της κραταω το χερι και να μιλαμε περι ανεμων και υδατων.
Το ιδιο βραδυ βρισκομαστε στο παρκ και γινομαστε ζευγαρι! Αυτο που μου εμεινε απο την σχεση μας τους επομενους 6 μηνες ηταν η καλη εννοουμενη τρελα της, η ευθυτητα της και η αγαπη της για την μητερα της.
Ζησαμε εντονες ερωτικες στιγμες και εφυγα οταν το αστερι της αρχισε να λαμπει γιατι ειχα μπροστα μου να τελειωσω τις σπουδες μου...
Ηταν ενα παιδι με μεγαλη καρδια που σεβοταν τους παντες αλλα ηταν αποφασισμενη να πετυχει ως γυναικα σε εναν κοσμο ανδροκρατουμενο..:
Τα οσα εζησε για μια δεκαετια μπορει να μη φτανουν για δυο ζωες και για πολλους απο δω για δεκα...
Γυναικα?
Ρε λιλα μπροστα της φαινεσαι οπως ο Φουρθιωτης μπροστα στον Λαρυ Κινγκ...Γυναικα?
Ενας πουστης μουνουχισμενος είναι και εσυ ενας πουστης με αρχιδια που πηγες μαζι τουΡε λιλα μπροστα της φαινεσαι οπως ο Φουρθιωτης μπροστα στον Λαρυ Κινγκ...
Ενας πουστης μουνουχισμενος είναι και εσυ ενας πουστης με αρχιδια που πηγες μαζι του
Το ιδιο σαν και εσεναΕνταξει εγω ειμαι ενας πουστης με αρχιδια . Εσυ τι ειδους πουστης εισαι ;
Γυναικα?
ζηλευεις μωρη αστερω;
Ρε λιλα μπροστα της φαινεσαι οπως ο Φουρθιωτης μπροστα στον Λαρυ Κινγκ...
Ενταξει εγω ειμαι ενας πουστης με αρχιδια . Εσυ τι ειδους πουστης εισαι ;