jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
τοσα βληματα δεν βρίσκεις ευκολα
ειναι ολα στην σουφρα σου
τοσα βληματα δεν βρίσκεις ευκολα
Καλημέρα τακα τακαειναι ολα στην σουφρα σου
Ασε φιλε να διασκεδασω και εγω,τοσα βληματα δεν βρίσκεις ευκολα σε τετοια ποσοτητα και ποιοτητα
Μακαρι να μπορουσες να γαμησεις σαν τα πακια αλλα,μονο τακα τακα
Εσενα Εντουρο-κροςς ουτε αυτοιε φυσικα τυπε,μονο οι πακιστανοι σε γαμανε ετσι που εισαι :S :S :S
Εσενα Εντουρο-κροςς ουτε αυτοι
Συμφωνω εχεις δρομο ακομη να κανεις και ψωλες να αρπαξεις Εντουρο-κροςς,καραφλη λουλου μου.Θα εχεις για βοηθοεγω οπως και ολο το υπολοιπο σαϊτ δεν ειμαστε τελειωμενα πουστρακια σαν εσενα τυπε που η σουφρα σου πεταει σπιθες
λίλα με αποφεύγεις ή είναι η ιδεα μου?Συμφωνω εχεις δρομο ακομη να κανεις και ψωλες να αρπαξεις Εντουρο-κροςς,καραφλη λουλου μου.Θα εχεις για βοηθο
τον τακα τακα.
Συμφωνω εχεις δρομο ακομη να κανεις και ψωλες να αρπαξεις Εντουρο-κροςς,καραφλη λουλου μου.Θα εχεις για βοηθο
τον τακα τακα.
Συμφωνω εχεις δρομο ακομη να κανεις και ψωλες να αρπαξεις Εντουρο-κροςς,καραφλη λουλου μου.Θα εχεις για βοηθο
τον τακα τακα.
Εντουρο-Κροςς μικροτσουτσουνη αγαπη μου,μην κολλας το προσωπο σου πανω στο δικο μου ,εισαι τοσο ομορφη που χαραμίζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!τυπε επειδη σε αυτη τη φωτογραφια φαινεται ποσο αυγοκεφαλος σκατομουρης εισαι,σου εχω μια που θα δειχνεις πιο ομορφος
λίλα με αποφεύγεις ή είναι η ιδεα μου?
Εντουρο-Κροςς μικροτσουτσουνη αγαπη μου,μην κολλας το προσωπο σου πανω στο δικο μου ,εισαι τοσο ομορφη που χαραμίζεσαι!!!!!!!!!!!!!!!