Νέα

Τζένη Χειλουδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Απίστευτο πράΜα  :S
Ποιος ξέρει τι να λέει,αν την βλέπει πως είναι τώρα,εκείνος ο εισαγγελέας;;;  :babycry:
δυστηχως περιπτωση που καηκε απο μονος του...φανταζομαι οτι θα βαραει κεφαλι στον τοιχο τωρα...

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Γαμησε τα δε θα πεις τιποτα περασμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα οταν καποιος θελει να φυγει απο τα φωτα της δημοσιοτητας και οτι αλλο εκανε? Πρεπει να ειναι στο σπιτι της στην πενα?
Και τα κοπροσκυλα παλι τι σε πειραξαν?
Κι εσύ τι είσαι;Αυτόκλητος υπερασπιστής;Λευκός ιππότης;

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280
Γνώρισε τους ανθρώπους, και αγάπησε τα ζώα.
Να είναι καλά και ευτυχισμένη με ότι έχει επιλέξει να κάνει στην ζωή της!  :smitten:

Συνημμένα

• xeiloudaki-768x431.jpg
    xeiloudaki-768x431.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 49
  • xeiloudaki3.jpg
    xeiloudaki3.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 48
  • gkourougk.jpg
    gkourougk.jpg
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 51

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Ηρεμία...
Μια χαρά παιδιά είστε και τα δυο σας!  :hi: :hi:

mmanolis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2015
Like
8
Πόντοι
0
Έχω πάει με αρκετές τρανς που ήτανε ποιο πολύ γυναίκες από πολλές γυναίκες που ξέρω. Αλλά σαν την ΕΥΑ δεν έχω συνάντηση είναι όλα μαζί τέλειο σώμα τέλειες καμπύλες και απίστευτος άνθρωπος να πω κρίμα  σταμάτησε  να δουλεύει μπορεί να περνάει καλά, θα πω κρίμα που χάθηκε και δεν μπορούμε να τη βρούμε :-)

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Τους ξεφτίλισε:
Κέρατο Ευαγγελάτου στην Στεφανίδου; «Ξέχασες τις ποδάρες μου πάνω στο γραφείο του…»

Ανάρτηση… «κόλαση» με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έκανε στο facebook η Τζένη Χειλουδάκη για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Δείτε τι έγραψε η Χειλουδάκη για το κέρατο Ευαγγελάτου στην Τατιάνα:

«σκατιανα …απορια της….να ακους λεει τον αντρα σου μελανια τον τραμπ σε ηχητικο ντοκουμεντο να μιλαει για το πως φακαρε ξανθια παρουσιαστρια παντρεμενη με παιδι και να εμφανιζεσαι σαν να μην τρεχει τιποτα με τρομερο γκουτσι πουκαμισο 1100ε…..μωρη απατημενη…….το στελλα φυγε κραταω μαχαιρι το ξεχασες;;;;;την ορνελα και τα κερια τα ξεχασες;;;; τις ποδαρες μου στο γραφειο πανω του στεφανιου σου τις ξεχασες ενω εκανες διπλα εκπομπη;;;;;; μωρη;;;;;; σταματα να μιλας πια ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ νοικοκερα σε απογνωση κακεκτυπο της οπρας και πλαστικοποιημενο βουρλο…..σταματα πια……»

Το περιεχόμενο αυτής της ανάρτησης δεν αποκλείεται να προκαλέσει (και λογικά) την αντίδραση του τηλεοπτικού ζευγαριού καθώς ανάλογους ισχυρισμούς και για άλλα γνωστά πρόσωπα έχει κάνει και στο παρελθόν η Τζένη Χειλουδάκη.

Εν των μεταξύ, η γνωστή τρανσέξουαλ, η οποία απασχόλησε τα media αρχικά με τις εμφανίσεις της ως μοντέλο του Βασίλη Κωστέτσου -και όχι μόνο- και στη συνέχεια με τον έρωτά της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, έχει καυτηριάσει με τον τρόπο της την εποχή της σκανδαλοθηρικής TV, όταν δημοσιογράφοι και παρουσιαστές τής έταζαν -σύμφωνα με τα γραφόμενά της στο βιβλίο- γη και ύδωρ για μία αποκλειστική συνέντευξή της.

Στις σελίδες του βιβλίου που κυκλοφορεί περιλαμβάνονται, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, οι προσφορές που δεχόταν προκειμένου να υποκύψει σε μια τηλεοπτική παρουσία ή μια συνέντευξη. Ακολουθούν αυτούσια αποσπάσματα που παραχώρησε ο εκδοτικός οίκος:

Νίκος Ευαγγελάτος

– «Ο Νίκος Ευαγγελάτος είμαι. Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ».

– «Θέλω 500.000 δρχ. Αλλιώς δεν βγαίνω».

– «Τα έχετε. Με την προϋπόθεση να μη βγείτε σε κανένα άλλο κανάλι».

– «Υπόσχομαι».

Τατιάνα Στεφανίδου

– «Η Τατιάνα είμαι. Ξέχνα τις εκπομπές στο Alter, κάνουμε κάτι πολύ καλό στον ΑΝΤ1, σε θέλω στην εκπομπή».

– «Να ’ρθω Τάττυ. Κλείσε μου εισιτήρια business class με την Aegean και τη σουίτα μου στο “Athens Plaza”».

– «Χρυσή μου, τι έφαγες; 24.000 λογαριασμό στη σουίτα;»

– «Κάλεσα μερικούς φίλους, ήπιαμε μερικά μπουκάλια σαμπάνια, τσακίσαμε τα σούσι και παίζαμε μπιρίμπα έως το πρωί, έχεις πρόβλημα Τάττυ;»

– «Να ξέρεις, Τζένη, θα τα πληρώσω από την τσέπη μου».

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Και μετα λενε εναντιον των πουστηδων :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :effemine:

giorgosmercurio

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Και μετα λενε εναντιον των πουστηδων :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :effemine:
Που είσαι μωρή βρωμιάρα?μπαναρίστηκα γιαπάρτυ σου και δε μου έστειλες ούτε ενα συλλυπητήριο ,μήνυμα και κάθεσαι και διαδίδεις ότι είσαι και έγκυος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom