οχι, δεν υπαρχει δυνατοτητα για ντουζ... αυτο παρεχεται μονο στις σαουνεςΝα κάνεις ντουζ φαντάζομαι δεν έχει πριν ξεκινήσεις;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mariospavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 301
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα επισκεφτώ το play πρωινές ώρες, γύρω στη 13:00οχι, δεν υπαρχει δυνατοτητα για ντουζ... αυτο παρεχεται μονο στις σαουνες
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
κανα ζευγαρι ή γυναικα παιζει πουθενα απο τα σινεμα?
Πέρασα εχθές από Play το απογευματάκι , για πρώτη φορά.
Πολύ καπνιλα μέσα. Στα δωμάτια δεν υπήρχε ιδιαίτερη δραστηριότητα, οι περισσότεροι (γύρω στα 15 άτομα) κόβανε βόλτες πάνω κάτω. Δεν παίχτηκε τίποτα με κανέναν. εντύπωση με έκαναν κάτι παππουδια που κυκλοφορούσαν εκεί. Αν είναι κάποιος τακτικός πελάτης, θα χαρώ να λάβω μήνυμα γνωριμίας.
Πολύ καπνιλα μέσα. Στα δωμάτια δεν υπήρχε ιδιαίτερη δραστηριότητα, οι περισσότεροι (γύρω στα 15 άτομα) κόβανε βόλτες πάνω κάτω. Δεν παίχτηκε τίποτα με κανέναν. εντύπωση με έκαναν κάτι παππουδια που κυκλοφορούσαν εκεί. Αν είναι κάποιος τακτικός πελάτης, θα χαρώ να λάβω μήνυμα γνωριμίας.
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Δευτέρα θα πάω κ γω...κ στα 3 (Blue, Play, Βίλμα)
Ypotaktikh_poustra
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ιδανικά θα ήθελα να πάω παρέα με κάποιον σε κάποιο που μαζεύει κυρίως μεγάλους. Ποιο αξίζει για να βρω μόνο μεγαλύτερους σε ηλικία?
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
ΒίλμαΙδανικά θα ήθελα να πάω παρέα με κάποιον σε κάποιο που μαζεύει κυρίως μεγάλους. Ποιο αξίζει για να βρω μόνο μεγαλύτερους σε ηλικία?
Ypotaktikh_poustra
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Έχει ακόμα κόσμο αυτο?
Gay_ThRaKi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2023
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Στο Βίλμα πάντα έχω βρει ένα μέσο όρο 4-5 άτομα. Την τελευταία φορά που πήγα στον εξώστη έπαιζε όλο το παιχνιδιΈχει ακόμα κόσμο αυτο?
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Εγώ την Δευτέρα που πήγα κατά τις 10μιση το πρωί είχε 4 άτομα... έκατσα κανά μισάωρο, είχε 3 παππουδια που τον έπαιζαν στα κάτω καθίσματα βλέποντας τσόντα, ανέβηκα εξώστη, ήταν ένας στην γωνια κ χάιδευε τον καβάλο του όταν με είδε...δεν έδωσα σημασία. Πέρασε κ ένας νεαρός γεματουλης, έκατσε για λίγο στα καθίσματα μπροστά μου να δει αν κάνω κίνηση αλλά είδε πως εγώ δεν....
Πήρε το σακίδιο του κ έφυγε. Μετά έφυγα κ γω κ πήγα στο Blue που άνοιξε. Ο κόσμος άρχισε να έρχεται μετά τις 1 το μεσημέρι. Το Play είχε πιο πολύ σε σχέση με το blue...εκεί έκανα κ τις φάσεις μου κ ευχαριστήθηκα γαμησι
Πήρε το σακίδιο του κ έφυγε. Μετά έφυγα κ γω κ πήγα στο Blue που άνοιξε. Ο κόσμος άρχισε να έρχεται μετά τις 1 το μεσημέρι. Το Play είχε πιο πολύ σε σχέση με το blue...εκεί έκανα κ τις φάσεις μου κ ευχαριστήθηκα γαμησι
Εγώ την Δευτέρα που πήγα κατά τις 10μιση το πρωί είχε 4 άτομα... έκατσα κανά μισάωρο, είχε 3 παππουδια που τον έπαιζαν στα κάτω καθίσματα βλέποντας τσόντα, ανέβηκα εξώστη, ήταν ένας στην γωνια κ χάιδευε τον καβάλο του όταν με είδε...δεν έδωσα σημασία. Πέρασε κ ένας νεαρός γεματουλης, έκατσε για λίγο στα καθίσματα μπροστά μου να δει αν κάνω κίνηση αλλά είδε πως εγώ δεν....
Η Βιλμα μαζευει κοσμο (το λιγοστο κοσμο που μαζευει) μονο Σαββατο και Κυριακη - ειδικα τις καθημερινες οι θαμωνες ειναι μονοψηφιος αριθμος.
Οι καλυτερες επιλογες ειναι το play και μετα το blue vision
και στα 2. αναλογα και τι γουσταρεις βεβαια. και ποιο σου ταιριαζει σαν χωρος.Στο play ή στο blue γινονται καλυτερες φασεις;
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
.....για καταδρομική θα μπεις;;;Καλησπέρα σαν νέος στην φάση θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να μπω μέσα με φουλ face για ευνόητους λόγους!
Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι;;; Εχεμύθεια υπάρχει εκεί μέσα...μην αγχώνεσαι
Αν εισαι πρωταρης και ντρεπεσαι να μπεις για να μην σε δουν ή μηπως πετυχεις καποιο γνωστο, καλυτερα να προτιμησεις καθημερινες και πρωινες ωρες που συνηθως εχει λιγο κοσμοΚαλησπέρα σαν νέος στην φάση θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να μπω μέσα με φουλ face για ευνόητους λόγους!
Το θέμα είναι ότι θέλω να έχει κόσμο για να βρω καμία κωλοτρυπιδα να ανοίξω φίλε μου...Αν εισαι πρωταρης και ντρεπεσαι να μπεις για να μην σε δουν ή μηπως πετυχεις καποιο γνωστο, καλυτερα να προτιμησεις καθημερινες και πρωινες ωρες που συνηθως εχει λιγο κοσμο
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.187
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε μπες με στολή Άη Βασίλη για ξεκαρφωμαΚαλησπέρα σαν νέος στην φάση θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να μπω μέσα με φουλ face για ευνόητους λόγους!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις