You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mariospavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 301
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bukkakeboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
παιζει κανα bukkake στην πολη;
Guristroulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 139
- Πόντοι
- 1
παιζει κανα bukkake στην πολη;
Δύσκολο φίλε για Θεσσαλονίκη! Τσάμπα ψάχνεις
Μόνο αν γίνει κάνα private από καμία εφαρμογή, αλλά στα τσοντοσινεμα της Θεσσαλονίκης δεν.....
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
ΒίλμαΚαλησπερα. Ποιο τσονταδικο θα προτεινατε για καποιον που του αρεσουν οι μεγαλες ηλικιες? Ενδιαφερομαι για ωριμους παθητικους ηλικιωμενους. Που συχναζουν κυριως?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οποίος θέλει να αδειάσει ας στείλει pm
peteinos40
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Ανοιχτό είναι το Βίλμα; Λέγανε ότι έκλεισε...
το βιλμα ειναι ακομη ανοιχτο. αυτο που εκλεισε ειναι το λαικονΑνοιχτό είναι το Βίλμα; Λέγανε ότι έκλεισε...
δυσκολο ως αδυνατο... οχι μονο για τα τσονταδικα της Θεσσαλονικης αλλα και της Αθηνας....Δύσκολο φίλε για Θεσσαλονίκη! Τσάμπα ψάχνεις
Μόνο αν γίνει κάνα private από καμία εφαρμογή, αλλά στα τσοντοσινεμα της Θεσσαλονίκης δεν.....
konstantinos290
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
καλημερα κανενα νεο εδω?
Με ενδιαφέρει η ιδέα να γονατισω και να το κάνουν πολλά άτομα αλλά επειδή δεν ξέρω απο αυτα είναι κάτι που υπάρχει μέρος να μπορεί να γίνει;παιζει κανα bukkake στην πολη;
Ενα στεκι της Θεσσαλονικης στο οποιο πιστευω οτι υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να κανεις ομαδικο blowjob ειναι η Βιλμα.Με ενδιαφέρει η ιδέα να γονατισω και να το κάνουν πολλά άτομα αλλά επειδή δεν ξέρω απο αυτα είναι κάτι που υπάρχει μέρος να μπορεί να γίνει;
Αλλα στο μερος αυτο πηγαινουν κυριως μεγαλες ηλικιες. Αν δεν σε ενοχλει η ηλικια, πηγαινε καποιο Σαββατο ή Κυριακη, νωρις το πρωι, και ανεβα πανω στον εξωστη. Οταν εχει καποιο κοσμο στο σινεμα, στο πισω μερος γινονται σοδομα και γομορα. Εχω πετυχει απιστευτες παρτουζες που δεν περιγραφονται και που ειναι πολυ δυσκολο να διοργανωθουν διαφορετικα. Βεβαια αυτο στις καλες εποχες (προ πανδημιας) που πηγαινε και περισσοτερος κοσμος. Αλλα και τωρα, αν πας καποιο Σαββατο πρωι ή νωρις το μεσημερι, ολο και κατι θα βρεις... οι πιθανοτητες να βρεις 2 ή 3 ατομα να τους κανεις ταυτοχρονα στοματικο, δεν ειναι λιγες. Τωρα για περισσοτερα ατομα το βλεπω πολυ δυσκολο.
Ypotaktikh_poustra
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Πωπω πραγματικά με βοηθάς πολύ. Μπορεί απλά να διάβασα την απάντηση σου σε κάποιον άλλο αλλά πως κ πως θέλω να πάω κι εγώ. Τις επόμενες μέρες θα πάω οπωσδήποτε όπως φαίνεται. Άλλωστε έχω κ μια αγάπη για τους ωριμους κυρίους. Ανυπομονώ να το επισκεφτώ είτε μόνος είτε με παρέα. Σκοπός αλλωστε είναι ένας. Να φάμε κ να καταπιουμε όσο το δυνατόν περισσότερα.Ενα στεκι της Θεσσαλονικης στο οποιο πιστευω οτι υπαρχουν αρκετες πιθανοτητες να κανεις ομαδικο blowjob ειναι η Βιλμα.
Αλλα στο μερος αυτο πηγαινουν κυριως μεγαλες ηλικιες. Αν δεν σε ενοχλει η ηλικια, πηγαινε καποιο Σαββατο ή Κυριακη, νωρις το πρωι, και ανεβα πανω στον εξωστη. Οταν εχει καποιο κοσμο στο σινεμα, στο πισω μερος γινονται σοδομα και γομορα. Εχω πετυχει απιστευτες παρτουζες που δεν περιγραφονται και που ειναι πολυ δυσκολο να διοργανωθουν διαφορετικα. Βεβαια αυτο στις καλες εποχες (προ πανδημιας) που πηγαινε και περισσοτερος κοσμος. Αλλα και τωρα, αν πας καποιο Σαββατο πρωι ή νωρις το μεσημερι, ολο και κατι θα βρεις... οι πιθανοτητες να βρεις 2 ή 3 ατομα να τους κανεις ταυτοχρονα στοματικο, δεν ειναι λιγες. Τωρα για περισσοτερα ατομα το βλεπω πολυ δυσκολο.
Μπεταντινάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2022
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Μιας και πρόσφατα πέρασα ας κάνω μια ενημέρωση της κατάστασης.
Λαϊκόν έκλεισε.
Βίλμα
5 ευρώ η είσοδος σαν χώρος πολύ σκοτεινός σε βαθμό να βλέπεις μόνο φιγούρες και αυτό αφού περάσει ώρα και συνηθίσουν τα μάτια σου. Κλιματισμός δεν υπάρχει και ο χώρος είναι πάρα πολύ βρόμικος με πολλά από τα καθίσματα σπασμένα. Από κόσμο έχει παππούδες κυρίως αλλά το πολύ να έχω δει 5 άτομα μαζί στον χώρο. Το προτείνω μόνο αν θέλετε πολύ ώριμους.
Blue Vision
Δυστυχώς ανέβασε την είσοδο στα 10 ευρώ. Παλιά μου άρεσε πολύ η φάση εκεί.
Xplay
8 ευρώ η είσοδος με οκ κόσμο και σαν χώρος είναι αρκετά καλό. Σχετικά καλή καθαριότητα αν και στο υπόγειο μυρίζει πολύ έντονα κάτι από τον εξαερισμό. Έχει καμπίνες κτλπ και είναι μεγάλος χώρος μάλλον το πιο value for money.
Υπάρχει και η σάουνα αλλά δεν έχω πάει πρόσφατα. Προτείνω να αποφύγετε το τζακούζι.
Κάντε μια γύρα απο όλα και δείτε τι σας ταιριάζει δεν είναι και πολλά.
Αν κάποιος ξέρει για καταστάσεις χωρίς είσοδο ας ενημερώσει σε pm.
Λαϊκόν έκλεισε.
Βίλμα
5 ευρώ η είσοδος σαν χώρος πολύ σκοτεινός σε βαθμό να βλέπεις μόνο φιγούρες και αυτό αφού περάσει ώρα και συνηθίσουν τα μάτια σου. Κλιματισμός δεν υπάρχει και ο χώρος είναι πάρα πολύ βρόμικος με πολλά από τα καθίσματα σπασμένα. Από κόσμο έχει παππούδες κυρίως αλλά το πολύ να έχω δει 5 άτομα μαζί στον χώρο. Το προτείνω μόνο αν θέλετε πολύ ώριμους.
Blue Vision
Xplay
8 ευρώ η είσοδος με οκ κόσμο και σαν χώρος είναι αρκετά καλό. Σχετικά καλή καθαριότητα αν και στο υπόγειο μυρίζει πολύ έντονα κάτι από τον εξαερισμό. Έχει καμπίνες κτλπ και είναι μεγάλος χώρος μάλλον το πιο value for money.
Υπάρχει και η σάουνα αλλά δεν έχω πάει πρόσφατα. Προτείνω να αποφύγετε το τζακούζι.
giwrgospap1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σκέφτομαι να πάω στο xplay. Γενικά η φάση είναι οκ για έναν πρωτάρη; ή καλύτερα στο blue vision που είναι πιο γνωστό;Μιας και πρόσφατα πέρασα ας κάνω μια ενημέρωση της κατάστασης.
Λαϊκόν έκλεισε.
Βίλμα
Blue Vision
Xplay
Ευχαριστώ!
Μπεταντινάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2022
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Για πρώτη φορά είτε στο ένα είτε στο άλλο μια χαρά είναι. Προτείνω το xplay γιατί μάλλον θα έχει παραπάνω κόσμο αφού το άλλο ανέβασε το εισιτήριο και έχει και πιο ωραίο "ντεκόρ". Απο το πρωί στις 10 που ανοίγει μέχρι τις δύο έχει σχετικά λίγο κόσμο (αλλά τι να τους κάνεις του πολλούς;) ενώ απόγευμα μετά τις 5 μάλλον θα έχει περισσότερο. Καλή διασκέδαση και stay safe!Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σκέφτομαι να πάω στο xplay. Γενικά η φάση είναι οκ για έναν πρωτάρη; ή καλύτερα στο blue vision που είναι πιο γνωστό;
Ευχαριστώ!
Μπεταντινάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2022
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Το μεγαλύτερο ερώτημα βέβαια είναι τι κόσμο ψάχνεις. Μεγαλύτερους; Μικρότερους; Ενεργητικούς; Παθητικούς; Σε κάθε μέρος είναι λίγο διαφορετικά.Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σκέφτομαι να πάω στο xplay. Γενικά η φάση είναι οκ για έναν πρωτάρη; ή καλύτερα στο blue vision που είναι πιο γνωστό;
Ευχαριστώ!
Petran Antarion
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Εθ
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σκέφτομαι να πάω στο xplay. Γενικά η φάση είναι οκ για έναν πρωτάρη; ή καλύτερα στο blue vision που είναι πιο γνωστό;Πήγα την Κυριακή blue vision, είχε 15 άτομα.Κοσμο στα 2 glory hole και στις καμπίνες πήγαιναν, ερχόταν διάφοροι.
Μπεταντινάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2022
- Like
- 170
- Πόντοι
- 1
Απόγευμα να φανταστώ η βράδυ;
Petran Antarion
Μέλος
- Εγγρ.