εχω προβλημα ρε γαμωτο,αν δεν ριξω φαπες στα καπουλια δεν μπορω να χυσω
Εννοείται πωσ μπορείς να μου κοκκινίσεις τα καπούλια αρκεί να είσαι καλός επιβήτορας lagoudaki
Σού'φεξε λαγουδάκη....... Ο μικρός βγάζει γούστα! ;)
εχω προβλημα ρε γαμωτο,αν δεν ριξω φαπες στα καπουλια δεν μπορω να χυσω
Εννοείται πωσ μπορείς να μου κοκκινίσεις τα καπούλια αρκεί να είσαι καλός επιβήτορας lagoudaki
Ασε ρε φιλε. Μην μας στριμωξεις πουθενα!!!!!κανεις για τσοντοσινεμα σημερα?
τυπε στειλε στον λαγουδακηκανεις για τσοντοσινεμα σημερα?
Τι ωρα λες;κανεις για τσοντοσινεμα σημερα?
Γιατι ρε τυπε, εργολαβια τους εχει παρει;τυπε στειλε στον λαγουδακη
Εσυ θες και αισθημα!Τι ωρα λες;
Παμε για κανενα ποτακι πρωτα να γνωριστουμε;
τυπε ο λαγουδακης δεν τους θελει μονο για πηδημα οπως εσυΓιατι ρε τυπε, εργολαβια τους εχει παρει;
Μ'αρεσει να παιζουν τα βλεμματα, τα τυχαια αγγιγματα, και οι στιγμες αμηχανιας.Εσυ θες και αισθημα!
Αντιθετα τα λες. Ο Λαγουδακης ειναι ο μπερμπαντης και γω ο σιγουρος...τυπε ο λαγουδακης δεν τους θελει μονο για πηδημα οπως εσυ
του αρεσει και το ρομαντζο
loipon?
δεν κανονισες με τον σφε ρε τυπε?θα παει κανεις σημερα? εχω ορεξη να τσιμπουσω τρελα αλλα οχι να με παρουν gangbang
δεν κανονισες με τον σφε ρε τυπε?
Το αναψα το πουτανακι και τωρα με φτυνει επειδη δεν εχω αμαξι.δεν κανονισες με τον σφε ρε τυπε?
τυπε μηπως του ειπες για τιποτα παρτουζες και φοβηθηκε?Το αναψα το πουτανακι και τωρα με φτυνει επειδη δεν εχω αμαξι.
Ελλεηνα πουστρακια...
Το αναψα το πουτανακι και τωρα με φτυνει επειδη δεν εχω αμαξι.
ελα μωρο μου,τι κανεις;κανεις για τσοντοσινεμα σημερα?
απεφυγε γλυκε μου τα σινεμα που σου λενε οι αλλοι,εκει θα στην πεσουν ολοι μαζι για ψεκασμο,θελεις να παμε για ενα ποτακι να τα πουμε χαλαρα σε πρωτη φαση;θα παει κανεις σημερα? εχω ορεξη να τσιμπουσω τρελα αλλα οχι να με παρουν gangbang