Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
και εσύ καλέ μου συναγωνιστη πως και είχες το τηλέφωνο της;;; Και αφού ήταν με πελάτη πως και δεν τα πήρε και από εσένα;;; Άρα και πουτανα αν ήταν στο σινεμά έρχεται για την καύλα της... εκτός και να την πλήρωσες...αν όχι τι σε πειράζει αν εκτός σινεμά κάνει βίζιτες;;;
1ον. Απο αλλο συναγωνιστη πηρα το τηλεφωνο της και
2ον. Εχω μια γνωριμια με ιδιοκτητρια κωλομπαρου και της ειχα προτεινει να την στειλω εκει για δουλεια και ειχε δεχτει (τελικα δεν πηγε)
3ον.Δεν σκεφτικες μηπως το αφεντικο του ΑΤ την πληρωνε για να γαμιετε μεσα στο ΑΤ για να τραβαει λιγουρια για να εχει πελατες το ΑΤ;;; (λεω εγω τωρα!!)

• Like
Αντιδράσεις: jimi09

dimitris19251925

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Την πεμπτη τελευταια καμπινα , η ξανθια με εναν δικο της επαιξαν στην τελευταια καμπινα......

dimitris19251925

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
10
Πόντοι
0
κατα τις 12 το βραδυ , εχει λιγα κιλακια αλλα κανει καλο τσιμπουκι..

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.194
Πόντοι
17.576
2ον. Εχω μια γνωριμια με ιδιοκτητρια κωλομπαρου και της ειχα προτεινει να την στειλω εκει για δουλεια και ειχε δεχτει (τελικα δεν πηγε)
3ον.Δεν σκεφτικες μηπως το αφεντικο του ΑΤ την πληρωνε για να γαμιετε μεσα στο ΑΤ για να τραβαει λιγουρια για να εχει πελατες το ΑΤ;;; (λεω εγω τωρα!!)
οκ...σε όλα συμφωνώ... χωρίς να αφορά εσένα αυτό που θα πω ... Τα τσονταδικα ανέκαθεν ήταν χώροι που σύχναζαν γκέι και εψαχναν κανένα ενεργητικό που ήθελε να ξεχαρμανιασει...τον τελευταίο καιρό 2...3 χρόνια κράζουν τον ιδιοκτήτη του at (και όχι μόνο) για στημένα ζευγάρια...ακόμα και έτσι να είναι από την στιγμή που γίνεται φάση (με όσους ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ σε αυτή την φάση δηλαδή πηγαίνουν ψάχνοντας τέτοια ιστορία) χωρίς να στοιχίσει κάτι έξτρα ... Γιατί θα πρέπει να με νοιάζει από πού προέρχεται το ζευγάρι;;;; Και κάτι τελευταίο που έχω ξαναπεί και εγώ και άλλοι 2 γνωστοί μου (ο ένας είναι και μέλος του μπου) έχουμε πάει στο σινεμά όχι ταυτόχρονα με κοπέλες όχι επαγγελματίες και έχουμε κάνει φάση με άλλα άγνωστα άτομα από εκεί...θα το ξαναέκανα αλλά εκείνη που γουσταρε τέτοια σκηνικά τώρα και για αρκετό διάστημα ακόμα είναι εκτός Ελλάδας...(Κύπρο)...στα υπόψιν δεν μας έδωσε κανένας χαρτζιλίκι....

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21

Φίλος όλο φίδια και φιδέμπορες βλέπεις παντού.... βεβαίως κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια μιλάς.

Και φυσικά  σε ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες και μας επιβεβαίωσες το γεγονός ότι δουλεύεις και λίγο σαν νταβατζής όταν λες ότι στέλνεις γυναίκες εκεί για δουλειά.

Ε λοιπόν αυτό είναι και το πρόβλημα όταν κάποιοι από εσάς (ευτυχώς που είστε και λίγοι) και που θέλετε να κονομήσετε κανένα χαρτζιλικάκι προσπαθώντας να εκμεταλλευτείτε τον κόσμο του ατ  χαλάτε όλο το κλίμα και μετά δημιουργείτε και εντυπώσεις από πάνω λέγοντας ότι κάποιος άλλος συναγωνιστής σου είπε που αυτουνού του το είπε κάποιος άλλος και έτσι η τρίχα γίνεται τριχιά.
Αυτό που έχω όμως να σου πω είναι ότι έχω γίνει μάρτυρας περιστατικού που μπήκε ζευγάρι και ζητήσανε λεφτά και τους πέταξαν κλοτσηδόν από τον χώρο. Οπότε πρόσεχε μην βρεθείς προ εκπλήξεων και εσύ και η φιλενάδα σου «ιδιοκτήτρια κωλόμπαρου».

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
οκ...σε όλα συμφωνώ... χωρίς να αφορά εσένα αυτό που θα πω ... Τα τσονταδικα ανέκαθεν ήταν χώροι που σύχναζαν γκέι και εψαχναν κανένα ενεργητικό που ήθελε να ξεχαρμανιασει...τον τελευταίο καιρό 2...3 χρόνια κράζουν τον ιδιοκτήτη του at (και όχι μόνο) για στημένα ζευγάρια...ακόμα και έτσι να είναι από την στιγμή που γίνεται φάση (με όσους ΣΥΝΕΙΔΗΤΆ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ σε αυτή την φάση δηλαδή πηγαίνουν ψάχνοντας τέτοια ιστορία) χωρίς να στοιχίσει κάτι έξτρα ... Γιατί θα πρέπει να με νοιάζει από πού προέρχεται το ζευγάρι;;;; Και κάτι τελευταίο που έχω ξαναπεί και εγώ και άλλοι 2 γνωστοί μου (ο ένας είναι και μέλος του μπου) έχουμε πάει στο σινεμά όχι ταυτόχρονα με κοπέλες όχι επαγγελματίες και έχουμε κάνει φάση με άλλα άγνωστα άτομα από εκεί...θα το ξαναέκανα αλλά εκείνη που γουσταρε τέτοια σκηνικά τώρα και για αρκετό διάστημα ακόμα είναι εκτός Ελλάδας...(Κύπρο)...στα υπόψιν δεν μας έδωσε κανένας χαρτζιλίκι....

Φίλε δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι ότι υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να κάνουν απλά την καύλα τους, και απλά ότι κάποιοι βρίσκονται και τυγχάνουν τυχεροί που εντάσσονται σε αυτό το amateur παιχνίδι.
Και όλα αυτά επειδή το στενό τους μυαλό δεν μπορεί να το καταλάβει προσπαθούν να βρουν τι άλλο μπορεί να συμβαίνει και λένε πχ είναι βίζιτες, τις πληρώνει ο ιδιοκτήτης, οι άντρες τους είναι πούστηδες και φέρνουν τις γυναίκες τους για να πιάσουν και αυτοί καμία πούτσα, και ότι άλλη παπαριά μπορούν να σκεφτούν.
Τι να πεις πια για τον κλασσικό Ελληνάρα.
Πάντως από εμένα οφείλω να σου πω ένα μεγάλο respect για αυτά που γράφεις.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.194
Πόντοι
17.576
Φίλος όλο φίδια και φιδέμπορες βλέπεις παντού.... βεβαίως κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια μιλάς.

Και φυσικά  σε ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες και μας επιβεβαίωσες το γεγονός ότι δουλεύεις και λίγο σαν νταβατζής όταν λες ότι στέλνεις γυναίκες εκεί για δουλειά.

Ε λοιπόν αυτό είναι και το πρόβλημα όταν κάποιοι από εσάς (ευτυχώς που είστε και λίγοι) και που θέλετε να κονομήσετε κανένα χαρτζιλικάκι προσπαθώντας να εκμεταλλευτείτε τον κόσμο του ατ  χαλάτε όλο το κλίμα και μετά δημιουργείτε και εντυπώσεις από πάνω λέγοντας ότι κάποιος άλλος συναγωνιστής σου είπε που αυτουνού του το είπε κάποιος άλλος και έτσι η τρίχα γίνεται τριχιά.
Αυτό που έχω όμως να σου πω είναι ότι έχω γίνει μάρτυρας περιστατικού που μπήκε ζευγάρι και ζητήσανε λεφτά και τους πέταξαν κλοτσηδόν από τον χώρο. Οπότε πρόσεχε μην βρεθείς προ εκπλήξεων και εσύ και η φιλενάδα σου «ιδιοκτήτρια κωλόμπαρου».
να είσαι καλά...σε ευχαριστώ!!!!

jimi09

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
56
Πόντοι
1
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταργια...εμενα με εχει τσιμπουκοσι η γνωστη ξανθεια εχω γαμισει 2-3 γκομενες που μπικαν σαν ζευγαρι μεσ τα χρονια αυτα και δεν με νοιαζει πιοσ την εφερε πιοσ την πληροσε κλπ...περασα καλα .παω κανα 2 φορεσ τον μηνα αν κατσει σκινικο καλοσ αν δεν κατσει οκ τα μπουρδελα διπλα εινε δεν χρειαζετε να το φιλοσοφιτε μερικοι ευτιχοσ λιγοι το ολο θεμα .αν περιμεναμε να γαμισοθμε μουνι μονο πιγενοντασ στο ατ με το καυλι στο χερι θα ειμασταν .

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255

Και φυσικά  σε ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες και μας επιβεβαίωσες το γεγονός ότι δουλεύεις και λίγο σαν νταβατζής όταν λες ότι στέλνεις γυναίκες εκεί για δουλειά.

Ε λοιπόν αυτό είναι και το πρόβλημα όταν κάποιοι από εσάς (ευτυχώς που είστε και λίγοι) και που θέλετε να κονομήσετε κανένα χαρτζιλικάκι προσπαθώντας να εκμεταλλευτείτε τον κόσμο του ατ  χαλάτε όλο το κλίμα και μετά δημιουργείτε και εντυπώσεις από πάνω λέγοντας ότι κάποιος άλλος συναγωνιστής σου είπε που αυτουνού του το είπε κάποιος άλλος και έτσι η τρίχα γίνεται τριχιά.
Η φιλη μου που ειναι ιδιοκτήτρια κωλόμπαρου μου ειχε πει οτι εψαχνε για γυναικες και μονος μου πηρα πρωτοβουλια να πω στην ξανθια να παει εκει μονο και μονο για να την ψαρεψω και να δω αν δεχοταν ή οχι ετσι ωστε να δω αν ειναι του επαγγελματος ή οχι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ
κανεις λαθος και ουτε χρηματα ζητησα απο την ιδιοκτήτρια κωλόμπαρου ή απο οποιοδηποτε αλλον οποτε προσεχε τι γραφεις
τι εννοεις με αυτο που λες οτι θα βρεθω προ εκπλήξεων;;; μηπως εισαι πληροφοριοδοτης του τμηματος ηθων;;;
εγω ειπα οτι εκανα μια εξηπηρετιση σε μια φιλη χωρις αμοιβη

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Η φιλη μου που ειναι ιδιοκτήτρια κωλόμπαρου μου ειχε πει οτι εψαχνε για γυναικες και μονος μου πηρα πρωτοβουλια να πω στην ξανθια να παει εκει μονο και μονο για να την ψαρεψω και να δω αν δεχοταν ή οχι ετσι ωστε να δω αν ειναι του επαγγελματος ή οχι ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ
κανεις λαθος και ουτε χρηματα ζητησα απο την ιδιοκτήτρια κωλόμπαρου ή απο οποιοδηποτε αλλον οποτε προσεχε τι γραφεις
τι εννοεις με αυτο που λες οτι θα βρεθω προ εκπλήξεων;;; μηπως εισαι πληροφοριοδοτης του τμηματος ηθων;;;
εγω ειπα οτι εκανα μια εξηπηρετιση σε μια φιλη χωρις αμοιβη

μπορει να ηταν λιγο "ακομψο" το τελευταιο σχολιο του φιλιπα3739,
πολλα γραφονται εν θερμω στα -ελληνικα- φόρα
(γι αυτο τα λενε και "φόρα"! γιατί γραφονται πραγματα εν θερμώ, με ...φόρα! χωρις πολυ αναλυση)
μην δωσει κανεις συνεχεια σε κατι τετοιο. απλα δεν ειναι κατι σημαντικο.

• Like

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Σήμερα πεζει τίποτα παίδες χάθηκε η ουσία του θρεντ

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Φαντασίωση του καθενός ότι μπενουν ζευγάρια εκεί μέσα νορμάλ βίζιτες Νάι εδώ στα σουιγκεραδικα στα 10 ζευγάρια τα 9 είναι βίζιτες

Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
82
Πόντοι
1
Φαντασίωση του καθενός ότι μπενουν ζευγάρια εκεί μέσα νορμάλ βίζιτες Νάι εδώ στα σουιγκεραδικα στα 10 ζευγάρια τα 9 είναι βίζιτες
το θεμα δεν ειναι οτι πανε βιζιτουδες εκει το θεμα ειναι οτι οταν διαβαζει ο κοσμος σχεδον καθε μερα παραμυθια για ζευγαρια που πανε στο σινεμα μαζευονται και απλα περιφερονται ολη μερα χωρις κανενα νοημα περιμενοντας το ζευγαρι η την υποταχτικη ξανθια να παει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταργια...εμενα με εχει τσιμπουκοσι η γνωστη ξανθεια εχω γαμισει 2-3 γκομενες που μπικαν σαν ζευγαρι μεσ τα χρονια αυτα και δεν με νοιαζει πιοσ την εφερε πιοσ την πληροσε κλπ...περασα καλα .παω κανα 2 φορεσ τον μηνα αν κατσει σκινικο καλοσ αν δεν κατσει οκ τα μπουρδελα διπλα εινε δεν χρειαζετε να το φιλοσοφιτε μερικοι ευτιχοσ λιγοι το ολο θεμα .αν περιμεναμε να γαμισοθμε μουνι μονο πιγενοντασ στο ατ με το καυλι στο χερι θα ειμασταν .

Τύπε ξέχασες και τα λεσβιακά που έχεις πετύχει αρκετές φορές στο τσοντάδικο.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
κουκλιτσα εχει ωρα να γραψεισ καμια φιλοσοφια και ανισιχο.μπεικα μετα απο τοσεσ ωρες και τιποτα ,εισε σε καταστολη?πηρεσ χαπια τι σου σιμβενει χαχααααα!!!
ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΔΙΕ ΜΗΝ ΤΡΙΒΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ..ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ..ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ Κ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΣΟΜΑΛΟΣ-ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ???ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΑΡΤΑΛΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ..ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΔΙΕ ΜΗΝ ΤΡΙΒΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ..ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΕΛΑ..ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΠΛΟ Κ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΣΟΜΑΛΟΣ-ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ???ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΧΑΡΤΑΛΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗΣ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ..ΣΚΑΣΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ..

ρε αρωστε συχναζεις και στα τσονταδικα ? τι κανεις εκει ρουφας ψωλες γερων :2funny: :2funny:  πεσμου οτι σκας και συγγρου μεταμεσονυχτια :S :S

• Like

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
280
Πόντοι
21
μπορει να ηταν λιγο "ακομψο" το τελευταιο σχολιο του φιλιπα3739,
πολλα γραφονται εν θερμω στα -ελληνικα- φόρα
(γι αυτο τα λενε και "φόρα"! γιατί γραφονται πραγματα εν θερμώ, με ...φόρα! χωρις πολυ αναλυση)
μην δωσει κανεις συνεχεια σε κατι τετοιο. απλα δεν ειναι κατι σημαντικο.

Ούτε εν θερμώ, ούτε εν ψυχρώ και δεν κατάλαβα φίλε που το είδες το "άκομψο"?

Εκείνος είπε επί λέξη.."Εχω μια γνωριμια με ιδιοκτητρια κωλομπαρου και της ειχα προτεινει να την στειλω εκει για δουλεια και ειχε δεχτει"....

Και ρωτάω εγώ τώρα... της πρότεινε να την στείλει εκεί για δουλειά? Εκείνος δηλαδή είναι που της προτείνει και την στέλνει σε διάφορα μαγαζιά? Εσύ τι καταλαβαίνεις?

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι εάν εσύ έχεις μια φίλη που θα ήθελες να την ενημερώσεις για το ατ ή οποιοδήποτε άλλο μαγαζί θα της έλεγες "θες να σε στείλω εκεί?" και τι είσαι εσύ που θα την στείλεις? Νταβατζής της? Ή μέλος ενός κλειστού club που χωρίς την σύσταση σου δεν θα μπορούσε να μπει εκεί?

Και ποιος ο λόγος να μας πει και την επαγγελματική της ιδιότητα? "ιδοκτήτρια κωλόμπαρου"? για να μας δείξει τις γνωριμίες του ή για να μας επιβεβαιώσει ότι εκδίδεται? Και τι μας ενδιαφέρει όλους τους υπόλοιπους εάν είναι ιδιοκτήτρια κωλόμπαρου ή αστροναύτης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom