Καταρχήν μπράβο, φίλε, για την επίσκεψη που έκανες στο σινεμά, την πρόθεση να μοιραστείς το κορίτσι σου με αγνώστους και για το ανέβασμα των φωτογραφιών, για του λόγου το αληθές. Δυστυχώς ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD, το λυμαίνονται οι γνωστοί ανέραστοι φιδέμπορες.
Επειδή έχω διαβάσει και άλλα μηνύματα, από ζευγάρια, τα οποία κάνουν παράπονα, για το ότι δεν συμμετέχουν άνδρες, στα σκηνικά που κάνουν, θα ήθελα να πω κάποια πράγματα, καθώς είμαι τακτικός θαμώνας, κάτι που μπορεί να το διαπιστώσει, ο καθένας, από τις κριτικές που έχω ανεβάσει στο παρελθόν.
Οι θαμώνες τέτοιων χώρων, είναι 90% ομοφυλόφιλοι και το υπόλοιπο 10% ηδονοβλεψίες. Οπότε είναι άδικο να κατηγορούμε αυτά τα άτομα, στο ότι αρκούνται μόνο να κοιτάνε. Έτσι είναι η φύση τους και έτσι ηδονίζονται.
Επίσης διαβάζω και έχω δει ζευγάρια να μπαίνουν στο σινεμά και να κλείνονται κατευθείαν μέσα σε καμπίνες, χωρίς να δώσουν την ευκαιρία σε κάποιον να περάσει μαζί τους μέσα.
Επίσης οι περισσότεροι που κοιτάνε, περιμένουν να τους κάνει πρόσκληση ο άνδρας, ώστε να συμμετέχουν, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει πάντα. Γνωρίζουν ότι δεν είναι εύκολο να πάρει κανείς θάρρος και να χωθεί ακάλεστος, ως τρίτος, μέσα στο ζευγάρι, με τον φόβο να προκληθεί παρεξήγηση.
Έγραψα όλα τα παραπάνω, ώστε να καταλάβουν τα ζευγάρια, πριν κρίνουν, να συνειδητοποιήσουν πρώτα σε ποιους χώρους εισέρχονται και τι ακριβώς ψάχνουν.