TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 804
- Πόντοι
- 86
θα παs σημερα ?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑν είναι να πάει σήμερα κανένας παθ ή κανενα κροσακι, ας στείλει pm ;)
Καλημερα παρακολουθώ το φόρουμ πολυ καιρό κ γίνεται χαμός.
Καμμία σοβαρή πληροφόρηση .
Την προηγούμενη Κυριακή 12 το μεσημέρι πηγα με την γκομενα μου στο adult και εγινε της πουτανας,
Την έγδυσα στην αίθουσα κάτω και έβαλα 4-5 τύπους να την γαμησουν στα τέσσερα ενώ εκείνη μου έπαιρνε πιπα.
Μ έκανε εντύπωση ενώ ειχε αρκετό κοσμο που δεν ήρθανε περισσότεροι κ απλως κοίταζαν.
Καλό θα ήταν να ορίσει το σινεμα κάποιες ωρες μονο για ζευγάρια για να έρχονται οι γκόμενες μας πιο εύκολα και να μη τρομάζουν
για το σκηνικο εμαθα και εγω!Και οντως ειναι ετσι!Και στο σινεμα εχει να κανει οπως τα λεει ο Γιαννης!Δυστυχως αν θες περισσοτερη εμπειρια απο ζευγαρια θα πρεπει να πας σε αλλο μαγαζι...Καλημερα παρακολουθώ το φόρουμ πολυ καιρό κ γίνεται χαμός.
Καμμία σοβαρή πληροφόρηση .
Την προηγούμενη Κυριακή 12 το μεσημέρι πηγα με την γκομενα μου στο adult και εγινε της πουτανας,
Την έγδυσα στην αίθουσα κάτω και έβαλα 4-5 τύπους να την γαμησουν στα τέσσερα ενώ εκείνη μου έπαιρνε πιπα.
Μ έκανε εντύπωση ενώ ειχε αρκετό κοσμο που δεν ήρθανε περισσότεροι κ απλως κοίταζαν.
Καλό θα ήταν να ορίσει το σινεμα κάποιες ωρες μονο για ζευγάρια για να έρχονται οι γκόμενες μας πιο εύκολα και να μη τρομάζουν
Δεν το ειχα προσέξει...
Η γκομενα μου ήταν όντως κομπλάριςμενη αλλα ήταν η πρώτη της φορά και μ έλεγε συνέχεια θελω να δω κ αλλα ζευγάρια οχι μονο ,πουτσους
Έχουμε όρεξη για συνέχεια...
λές για μας τους "Λιλαίους",αλλά είσαι και συ ένα μανουάλι...Μιλεν αμα η γκομενα σου δεν αρκειται στο πουτσο σου αλλα διψαει και γι αλλους, ν αρχισεις ν ανησυχεις...
Εισαι υποψηφιος...ταρανδος!
Καλησπερα θα συμφωνισω και εγω ,πρεπει οσοι ειναι να πλησιαζουν τα ζευγαρια,για να περνουν οι κουκλιτσες θαρος.Βεβαια θα πρεπει να τις σεβονται να μην τις κανουν να αισθανονται ασχημα.Και εγω πλησιασα ενα ζευγαρι αλλα ολοι οι αλλοι καμια εικοσιαρα εβλεπαν αμηχανα.Αν θελει καποιο ζευγαρι να ερθει μαζι μας σινεμα,ας στειλη μηνυμα.Και καλο θα ηταν να υπαρχουν ωρες η μερα μονο για ζευγαριαγια το σκηνικο εμαθα και εγω!Και οντως ειναι ετσι!Και στο σινεμα εχει να κανει οπως τα λεει ο Γιαννης!Δυστυχως αν θες περισσοτερη εμπειρια απο ζευγαρια θα πρεπει να πας σε αλλο μαγαζι...
Κανονικά αν θέλετε να υπαρχουν ζευγάρια σε τέτοιο μαγαζί, πρεπει να πέφτει και πόρτα σε ορισμένους. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια..
το 80% που πανε συνεχεια στο σινεμα ειναι gay χωρις να εχω κατι μαζι τους...απλα μερικες φορες το παραγαμανε...πχ μου ειχε τυχη σκηνικο στο ανταλτ κ την ωρα που επαιζα με γκομενα ενος ζευγαριου ενιωσα χερια να προσπαθουν με χαιδεψουν πραγμα που με ξενερωσε!Το ιδιο και το ζευγαρι...Καλησπερα θα συμφωνισω και εγω ,πρεπει οσοι ειναι να πλησιαζουν τα ζευγαρια,για να περνουν οι κουκλιτσες θαρος.Βεβαια θα πρεπει να τις σεβονται να μην τις κανουν να αισθανονται ασχημα.Και εγω πλησιασα ενα ζευγαρι αλλα ολοι οι αλλοι καμια εικοσιαρα εβλεπαν αμηχανα.Αν θελει καποιο ζευγαρι να ερθει μαζι μας σινεμα,ας στειλη μηνυμα.Και καλο θα ηταν να υπαρχουν ωρες η μερα μονο για ζευγαρια
Δεν το ειχα προσέξει...
Η γκομενα μου ήταν όντως κομπλάριςμενη αλλα ήταν η πρώτη της φορά και μ έλεγε συνέχεια θελω να δω κ αλλα ζευγάρια οχι μονο ,πουτσους
Έχουμε όρεξη για συνέχεια...