Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
όρεξη να έχεις να διαβάζεις !!!!

χθεσινή επιδρομή στο ΑΤ
ώρα άφιξης 23.00
με το που μπαίνω βλέπω στην μεσαία αίθουσα μπροστά αριστερούς καναπέδες ζευγάρι 45+ . :rockon:
τριγύρω είχε κάποιους διακριτικά να κάθονται
κάθισα και εγώ πρώτη θέση δίπλα τους σχεδόν .η κυρία σαν την νοικοκυρά της διπλανής πόρτας με κοραλι παντελόνι τακουνάκι και λευκό μπλουζάκι με το μπούστο να δείχνει ωραίο καθώς είχε βυζαρες η τύπισσα.
ξεκίνησε ο δικός της τα χάδια σε μουνάκι έξω από παντελόνι και αυτή έβγαλε τα βυζιά της να της τα γλείψει
τότε άρχισε και το παιχνίδι .
στην αρχή πήγε ο ..... που τον θυμάμαι από την δικιά μου που την είχε πάρει σε κάποια παρτούζα .καθαρό παιδί και γεροδεμένο γύρω στα 37.
δίπλα του εγώ με την ψωλή στα χέρια καυλωμένος περασμένο προφυλακτικό και ετοιμοπολεμος.
ο ...... κάθισε δίπλα της και άρχισε να της γλύφει τα βυζιά της και ο δικός της μου παραχώρησε την άλλη πλευρά για γλύψιμο και εμένα .
με πολλά φιλάκια σε λαιμό και βυζιά (η γκόμενα μύριζε απίστευτα ωραία) και τα χέρια της να παίζουν τον πούτσο μας που μας έκανε turbo.
ο ....... την παρακάλεσε να παίξει με την μουναρα της και επειδή τον είδε ότι είναι καθαρό παιδί δεν του αρνήθηκε .σε όλους τους άλλους δεν άφησε να αγγίξουν μουνί και καλά έκανε.
τα δάκτυλα ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο και τα πρώτα βογκητά άρχισαν να βγαίνουν και όλο και ποιο πολύ κόσμος να μαζεύεται.
το παντελόνι κατέβηκε στον αστράγαλο και η κοπέλα δεν άργησε να στηθεί στα 4 για τον πρώτο γύρο. :fuck2: :fuck2:
με δυνατό γαμήσι και χαστούκια στα κωλομέρια ο ........ δεν έκανε πάνω από 5 λεπτά να χύσει και έτσι τέλος ο πρώτος γύρος.
μετά σειρά σαν κάλο παιδί είχα εγώ . 0:) 0:) 0:) :fuck2:
αφαίρεση παντελονιού για να είμαι ποιο άνετος και σφυροκόπημα στα 4 με χαστούκια και προστυχόλογα για να φτιαχτούν όλοι έκανα και εγώ τον γύρο μου στο 10 λεπτό χωρίς σταματημό μέχρι που με τέτοια κολάρα δεν αντεχες περισσότερο και τελείωσα. :wanker:
παραχώρηση σε έναν άλλο τύπο όπου και αυτός με την σειρά του έκανε τον γύρο του .
κάθισμα για χαλάρωση η κοπέλα και πίπες σε 3 άτομα στην σειρά. :2on1:
γύρο της 22 μέτρησα κάποια στιγμή . :grouphug: βεβαία οι περισσότεροι δροσεροί να παίρνουν μάτι.
έφυγα για ένα λεπτό και πήγα να της φέρω ένα μπουκαλάκι νερό όπου και αυτό την έκανα να με κερδίσει αργότερα. :dancing:
όταν της το πήγα μου είπε ''εσύ τελικά είσαι καλός γαμιάς άλλα και καλό παιδί''.  0:) :thefinge:  0:)
το παιχνίδι συνεχίστηκε με έναν τύπο όπου ρε παιδιά πρέπει να τρώνε πόρτα κάτι τέτοιοι εκεί μέσα .
ο τύπος γύρω στα 30 με μούσι και κοτσιδακι να μην μπορεί να χύσει 45 λεπτά τι μαλάκια τι γαμήσι τίποτα . :jerking: :jerking:
είπα να του την πω άλλα δεν είμαι και τροχονόμος. :police: :police:
μέχρι η κοπέλα του είπε πολύ ασχολήθηκα μαζί σου και εσύ ούτε να χύσεις δεν μπορείς.
όλο καύλα είσαι της έλεγε και όλο με το πουλί στο χέρι να την παρακαλάει ήταν .
ρε φίλε σε όλους συμβαίνει αυτό δεν πειράζει κάτσε ποιο άκρη να παίξουν και οι άλλοι.
τσιγαράκι με την ....... στο καπνιστήριο και μετά συνεχεία για τον δεύτερο γύρο.
στην θέση της με πολλές ψωλές να παίζουν μπροστά ης και αυτή να μην χορταίνει και να απολαμβάνει αυτό που κάνει .
τελικά δεν είχε άλλο γύρο γαμήσι πήρε 4-5  άτομα μόνο άλλα από πίπα αρκετούς.''πάντα με προφυλακτικό''
σε κάποια στιγμή πριν το τέλος ξάπλωσε έβγαλε τα ρούχα της και άρχισε μια ποδομαλακια σε όλους που ήταν  μπροστά της που άπλα μείναμε όλοι μαλάκες .η κοπέλα το έκανε σαν επαγγελματιας .άφηνε τον έναν έπιανε τον άλλον.
στο τέλος έπαιξε την μουναρα της για πάρτη μας και εμείς τα καυλιά μας για αυτήν μέχρι να χύσουν και οι υπόλοιποι .
μας ευχαρίστησε που πέρασε ωραία και είπε στο επανιδειν. :rockon:
μετά έξω με τον δικό της τσιγαράκι όπου πήγα και εγώ λόγο ''νερού συμπάθειας''
και έγινε μια κουβέντα 10λεπτη υψηλού σεξολογικου επιπέδου .
υποσχέθηκε ότι θα τα ξαναπούμε και ότι γούσταρε πολύ ,έχει έρθει μου είπε άλλη μια φορά.

την ευχαριστούμε και ευχόμαστε να μας ξαναξεκαυλωσει . :kneel: :kneel:

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

χθεσινή επιδρομή στο ΑΤ
ώρα άφιξης 23.00
με το που μπαίνω βλέπω στην μεσαία αίθουσα μπροστά αριστερούς καναπέδες ζευγάρι 45+ . :rockon:
κάθισα και εγώ πρώτη θέση δίπλα τους σχεδόν .η κυρία σαν την νοικοκυρά της διπλανής πόρτας με κοραλι παντελόνι τακουνάκι και λευκό μπλουζάκι με το μπούστο να δείχνει ωραίο καθώς είχε βυζαρες η τύπισσα.
ξεκίνησε ο δικός της τα χάδια σε μουνάκι έξω από παντελόνι και αυτή έβγαλε τα βυζιά της να της τα γλείψει
στην αρχή πήγε ο ..... που τον θυμάμαι από την δικιά μου που την είχε πάρει σε κάποια παρτούζα .καθαρό παιδί και γεροδεμένο γύρω στα 37.
δίπλα του εγώ με την ψωλή στα χέρια καυλωμένος περασμένο προφυλακτικό και ετοιμοπολεμος.
ο ...... κάθισε δίπλα της και άρχισε να της γλύφει τα βυζιά της και ο δικός της μου παραχώρησε την άλλη πλευρά για γλύψιμο και εμένα .
με πολλά φιλάκια σε λαιμό και βυζιά (η γκόμενα μύριζε απίστευτα ωραία) και τα χέρια της να παίζουν τον πούτσο μας που μας έκανε turbo.
ο ....... την παρακάλεσε να παίξει με την μουναρα της και επειδή τον είδε ότι είναι καθαρό παιδί δεν του αρνήθηκε .σε όλους τους άλλους δεν άφησε να αγγίξουν μουνί και καλά έκανε.
τα δάκτυλα ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο και τα πρώτα βογκητά άρχισαν να βγαίνουν και όλο και ποιο πολύ κόσμος να μαζεύεται.
το παντελόνι κατέβηκε στον αστράγαλο και η κοπέλα δεν άργησε να στηθεί στα 4 για τον πρώτο γύρο. :fuck2: :fuck2:
με δυνατό γαμήσι και χαστούκια στα κωλομέρια ο ........ δεν έκανε πάνω από 5 λεπτά να χύσει και έτσι τέλος ο πρώτος γύρος.
αφαίρεση παντελονιού για να είμαι ποιο άνετος και σφυροκόπημα στα 4 με χαστούκια και προστυχόλογα για να φτιαχτούν όλοι έκανα και εγώ τον γύρο μου στο 10 λεπτό χωρίς σταματημό μέχρι που με τέτοια κολάρα δεν αντεχες περισσότερο και τελείωσα. :wanker:
παραχώρηση σε έναν άλλο τύπο όπου και αυτός με την σειρά του έκανε τον γύρο του .
γύρο της 22 μέτρησα κάποια στιγμή . :grouphug: βεβαία οι περισσότεροι δροσεροί να παίρνουν μάτι.
έφυγα για ένα λεπτό και πήγα να της φέρω ένα μπουκαλάκι νερό όπου και αυτό την έκανα να με κερδίσει αργότερα. :dancing:
όταν της το πήγα μου είπε ''εσύ τελικά είσαι καλός γαμιάς άλλα και καλό παιδί''.  0:) :thefinge:  0:)
το παιχνίδι συνεχίστηκε με έναν τύπο όπου ρε παιδιά πρέπει να τρώνε πόρτα κάτι τέτοιοι εκεί μέσα .
ο τύπος γύρω στα 30 με μούσι και κοτσιδακι να μην μπορεί να χύσει 45 λεπτά τι μαλάκια τι γαμήσι τίποτα . :jerking: :jerking:
μέχρι η κοπέλα του είπε πολύ ασχολήθηκα μαζί σου και εσύ ούτε να χύσεις δεν μπορείς.
ρε φίλε σε όλους συμβαίνει αυτό δεν πειράζει κάτσε ποιο άκρη να παίξουν και οι άλλοι.
τσιγαράκι με την ....... στο καπνιστήριο και μετά συνεχεία για τον δεύτερο γύρο.
στην θέση της με πολλές ψωλές να παίζουν μπροστά ης και αυτή να μην χορταίνει και να απολαμβάνει αυτό που κάνει .
τελικά δεν είχε άλλο γύρο γαμήσι πήρε 4-5  άτομα μόνο άλλα από πίπα αρκετούς.''πάντα με προφυλακτικό''
σε κάποια στιγμή πριν το τέλος ξάπλωσε έβγαλε τα ρούχα της και άρχισε μια ποδομαλακια σε όλους που ήταν  μπροστά της που άπλα μείναμε όλοι μαλάκες .η κοπέλα το έκανε σαν επαγγελματιας .άφηνε τον έναν έπιανε τον άλλον.
στο τέλος έπαιξε την μουναρα της για πάρτη μας και εμείς τα καυλιά μας για αυτήν μέχρι να χύσουν και οι υπόλοιποι .
υποσχέθηκε ότι θα τα ξαναπούμε και ότι γούσταρε πολύ ,έχει έρθει μου είπε άλλη μια φορά.

κάβλα περιγραφή οκ.Αλλά η τύπισα είδε ότι ήταν καθαρό παιδί χωρίς παράσημα επειδή ήταν μπανιαρισμένος ε? η είχε πιστοποιητικό καθαριότητας στο κούτελο αναρτημένο.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ήταν καθαρός και μπανιαρισμενος .
τα παράσημα δεν τα είδε .
άλλα αυτό που την ενδιέφερε ήταν μόνο τα χέρια του που της τα έχωσε .

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
νικολα δες λιγο τα μηνυματα σου

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Θωμά η γκόμενα ήταν και Παρασκευή βράδυ εκει; Ξανθιά κοντά στα 50;

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παρασκευή δεν έκανε τιποτα... Φαινόταν πως ήθελε αλλά δεν έκανε...

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Εγω μπορει να παω πιο αργα.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Παρασκευή δεν έκανε τιποτα... Φαινόταν πως ήθελε αλλά δεν έκανε...
την παρασκευή είχε έρθει για να δει μάλλον και εχθές μας πρόσφερε 2 ώρες απόλαυσης χωρίς να αφήσει κανένα αρσενικό παραπονεμένο . :hi:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Θωμά θα πας εσυ; Εγω λέω να πάω κατα τις 11:30!

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ξερεις κατι φιλε θωμα; αν ειναι να παω!
και να ηξερα επειδη ειναι απροβλεπτα τα κοριτσια και αλλαζουν γνωμη τελευταια στιγμη δεν θα μιλαγα.δοκιμασε για εμενα μπορει να εισαι τυχερος

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Τελευταια μας εξόρμηση με το μωρο τη περασμένη παρασκευή κατα τις 2 το μεσημέρι.αρκετός κόσμος για μεσημέρι.μπήκαμε με το μωρο στο κεντρικό κάτω δωματιακι.αυτο το σκισμένο κουρτινσκι θέλει αλλαγή κάποια στιγμη.το μμωρο ντροπαλό όπως παντα μέχρι να καυλωσει ήθελε να μπούμε στο σκοτεινό δωματιακι.οπου εκείνη την ωρα βρισκόταν ενας ωραίος τύπος με το πουτσο εξω να τον παιζει.πηγαίνω κ του εξηγω τη φαση και ευγενικά διατίθεται να μας παραχωρήσει το σωματιακι.έτσι λοιπον βρεθηκαμε με το μωρο να χαμουρευομαδτε εκεί κ στο τζαμί μπροστά 2 τύποι να μσς παρακολουθουν με την οποία δυσκολία προσέφερε ο χαμηλός φωτισμός.μετα απο τα πρωτα τσιμπουκια κ αφού μου τον έκανε κάγκελο το μωρο έφτασε η ωρα για την αγαπημένη της στάση.εκατσα με τη πουτσα σκληρή και τουμπανο στο καναπέ κ το μωρακι ήρθε κ καρφώθηκε με δύναμη πάνω. Μετα απο ποκυ δυνατό κάρφωμα και αναλαγη στάσεων ήρθε η ωρα γι ομαδικό παιχνιδι.φώναξαν το τυπο πιυ μσς είχε παραχωρήσει το δωματιακι καθώς ηταν ο μοναδικος ευπαριυσιαστος σύμφωνα παντα με τα γούστα μας μέσα σύο χώρο. Το μωρακι μας περιποιηθηκε τα καυλα ταυτόχρονα με τα χειλακια της και αφού είδα το καυλι του φίλου έτοιμο τη γυρισα να απολαύσει το κολαρακι της.τη γάμου σε δυνατά κ με ενταση ενω εγώ ποτε της τον εδειμα στο στόμα ποτε τον έπαιζα.στη συνέχεια ήρθε πάλι η σειρα μου να της τον χωσω πισοκολητα.η καυλα ηταν όταν τη γαμουσα εγώ ένιωθα τα χέρια του φίλου να με χαιδευουν στα αρχίδια κ στο κώλο. Η απόλυτη καυλα είναι το τρίο με 1 γυναικα κ δυο άντρες bisexual τέλος.το μωρο ξανά στο φιλο πισοκωλητα να το καρφώνει με δυναμη ενω εγω να τον παίζω μέσα στη καυλα.ο φιος χύνει το μωρο ενω εγώ γρήγορα την αρπάζω και της χωνω 4 δάχτυλα στο Μούνι .το μωρο αρχίζει να ουρλιάζει κ να χύνει με δυναμη δημιουργωμτσς μια λίμνη απο καυλουγρα στο πάτωμα. Το μωρο κάνει απίστευτο squirting.ο φίλος αποχωρεί κ εγώ συνέχιζε ακάθεκτος το σφυροκόπημα με ανοιχτή τη πόρτα κ ενα τυπακι να τον παιζει μέχρι πιυ χυνω κ εγώ. Γενικά ομορφο μεσημερι μετα απο πολύ καιρό πιυ ειχαμε να επισκεφτιυμε το χώρο. Παρατηρησεθς προς αρμόδιους .ο χωρίς θέλει οπωσδήποτε κάποια παραπανω προσοχή στο θέμα της καθαριότητας.τα δωματιάκια επανω βρωμαααγαν χυσιμο απο τις σκάλες.επίσης σημαντικό οι πελάτες να προσέχουν το χώρο και να καθαρίζουν μετα τα παιχνίδια τους τα χυσια απί το πατωμσ κσι τους τοίχους εμείς ρε παιδιά. Ο χώρος είναι καταπληκτικός κ πρεπει να τον προσέχουμε όλοι ιδιοκτήτης και πελάτες

παντα τετοια...  :kneel: :kneel:
:hi: :hi:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

χθεσινή επιδρομή στο ΑΤ
ώρα άφιξης 23.00

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

tigerdick78

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καταλαβαινω οτι αυτο το "τυχαιο" εχει την γοητεια του,αλλα αν δεν κανονιστει η φαση απο πριν καταληγουμε εκει μεσα να περιφερομαστε χωρις νοημα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom