ptsolias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη πρίν 3 μέρες κατα τις 21:00. Ανεβαίνω πάνω και ήταν 3-4 που προσπαθούσαν να πάρουν μάτι σε μιά καμπίνα. Άκουσα γυαικεία φωνή που μου έλυσε την απορία για το στριμωξίδι έξω απο την καμπίνα. Κατεβαίνω κάτω και περατζάδα στο υπόγειο για αναγνώριση. Για καλή μου τύχη η κυρία και οι 2 τύποι που την έπαιρναν στην καμπίνα, κατέβηκαν κάτω. Η κυρία μεσήλιξ με μεγάλα μαστάρια αξιαγάμητη θα έλεγα. Πήγαν απο τη μεριά που ήταν οι τουαλέτες και ξεκίνησαν παιχνίδι.Τόλμησα και κέρδισα να παίξω και γώ μαζί της αφού αποδείχθηκε οτι η κυρία ήταν ή έκανε τη δύσκολη. Αφού βεβαιώθηκε για το σκουφί, μου γύρισε τον κώλο της και τσιμπούκωνε τον μαλλιά. Γύρω τριγύρω συρφετός και όχλος. Αφού της τον έχωσα μετά δέν μπορούσα να κουνηθώ.Μπρός μουνί και πίσω τάβλα. Στριμόκωλα πολύ μωρ αδερφάκι μου. Αφού προσπάθησα να κερδίσω λιγάκι χώρο, συνειδητοποίησα οτι δέν, αφού ο όχλος είχε μπεί όλος μέσα στο 1x2 δωματιάκι να πάρει μάτι. Ζέστη και στριμωξίδι. Την έκανα να πάρω λίγο αέρα αφού πέρασα απο το ναρκοπέδιο με τις ψωλές και γλίτωσα τα χειρότερα. Περίμενα λιγάκι πάνω μπας και ανέβουν και κερδίσουμε λιγάκι χώρο για παιχνίδι αλλα μετά απο 5' ανέβηκαν και την έκαναν παραπονούμενοι απαξάπαντες για τη ζέστη. (ήμουν ο συναγωνιστής με το άσπρο μπλουζάκι για όποιον ήταν εκεί και θέλει να επιβεβαιώσει το σκηνικό).
Εν κατακλείδι: Αφού η κυρία τόνιζε οτι δέν ήθελε να συμμετάσχουν άλλοι, καταλαβαίνω οτι το μάτι είναι ωραίο, λίγο χώρο ρε παιδιά.
Για τους ιδιοκτήτες του ιδρύματος: Κάντε κάτι με τον εξαερισμό επιτέλους.
Υγειινή: Λίγο και μείς συναγωνιστές να προσπαθήσουμε. Χαρτιά και χυσαμόλια παντού. Πάμε να κάνουμε την καύλα μας στην κυριολεξία όμως και να περνάμε ωραία, κριμα δεν είναι; Και ο ιδιοκτήτης ας κανει και το κατιτίς παραπάνω.
Εν κατακλείδι: Αφού η κυρία τόνιζε οτι δέν ήθελε να συμμετάσχουν άλλοι, καταλαβαίνω οτι το μάτι είναι ωραίο, λίγο χώρο ρε παιδιά.
Για τους ιδιοκτήτες του ιδρύματος: Κάντε κάτι με τον εξαερισμό επιτέλους.
Υγειινή: Λίγο και μείς συναγωνιστές να προσπαθήσουμε. Χαρτιά και χυσαμόλια παντού. Πάμε να κάνουμε την καύλα μας στην κυριολεξία όμως και να περνάμε ωραία, κριμα δεν είναι; Και ο ιδιοκτήτης ας κανει και το κατιτίς παραπάνω.