mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
τα διαβάζει ήδη και καυλώνει .
τα διαβάζει ήδη και καυλώνει .
βαλε κ εμενα μεσα να ερθω με τον Κωστακη που το εχει αναγκη!δωστης χερετισματα απο ζορεν και πες της την επομενη φορα θα παμε και οι 3
εμεις σε ευχαριστουμε Giannis Zorbakis για το σχολιο σου.Παιδιά. Χθες έπαθα την πλακα μου. Ακομα κ τωρα καυλωμενος ειμαι!!!!!
Μπήκε ενα ζευγαρι με την κοπελίτσα περιπου 25 πολυ καυλα. Περπάταγε στον χορό κ μονο με αυτο εχυνες!!!!! Ωραιο βυζακι, απιστευτο κολαρακι.
Τους χαζευαμε στο σκοτεινο στο υσογειο. Ακομα κ οι αδερφές θέλαν να μπουμε!!!!!!!
Ενας ηταν ο τυχερός!!!!ευχαριστουμε πολυ για το θεαμα
εμεις ευχαριστουμε για την παρεα σου .να μας ξαναερθεις.μυστες, ο thomas εδωσε πονο επισης
δυνατο σκηνικο με την τυπισσα μεσα στην καυλα.
τα σεβη μου και στους δυο
γιατι οχι ολοι οι καλοι χωρανε .βαλε κ εμενα μεσα να ερθω με τον Κωστακη που το εχει αναγκη!
δεν ξερω αν το οργανωσες εσυ!Αλλα αν θα υπαρχει και επομενη φορα σιγουρα θα ερθω!γιατι οχι ολοι οι καλοι χωρανε .
Αν δεν ειμαι εγω δεν ειναι και η κοπελα απλα τα πραγματα.δεν ξερω αν το οργανωσες εσυ!Αλλα αν θα υπαρχει και επομενη φορα σιγουρα θα ερθω!
Αν δεν ειμαι εγω δεν ειναι και η κοπελα απλα τα πραγματα.
σε περιμενουμε .
δεν το ηξερα Θωμα!Γιαυτο ρωτησα!Θα τα πουμε και απο κοντα!Αν δεν ειμαι εγω δεν ειναι και η κοπελα απλα τα πραγματα.
σε περιμενουμε .
κανενα νεο σημερα πηγε κανενα ζευγαρακι να πεταχτουμε στα γρηγορασημερα εχει τπτ το μενου?
ή ενα cross εστωκανενα νεο σημερα πηγε κανενα ζευγαρακι να πεταχτουμε στα γρηγορα
ή ενα cross εστω
λοιπον γραφω εγω ενημερωση σημερινη.σημερα εχει τπτ το μενου?
με ταξι η λεωφοριο που εχει μεχρι 00.00δεν εχει μμμ πως θα πανε τα κροσακια?
λοιπον γραφω εγω ενημερωση σημερινη.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ
εσκασε ζευγαρι 15.00 περιπου βολτα πανω και κατω και μετα κατσανε κεντρικη δεξια καναπε μπροστα μπροστα .
ηλικιας περιπου 35 η κοπελα με πιασιματακια.
την πηρε ο δικος της στα 4 στον καναπε και επερνε πιπα σε συναγωνιστή .
λεπτομεριες αλλες δεν θα πω . :-*
το καλο ειναι οτι επαιξε με ατομο εκει μεσα.