Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

nudemale20

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
θα γουσταρε κανείς φαση σε τσοντοσινεμά???
να μου βγαλει  ολα τα ρουχα, να τα κρατήσει ΟΛΑ αυτός, και ετσι ολογυμνος να μαι στις διαταγες του????
(φαντασιωση)

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
να μου βγαλει  ολα τα ρουχα, να τα κρατήσει ΟΛΑ αυτός, και ετσι ολογυμνος να μαι στις διαταγες του????
(φαντασιωση)
αμα μας πεις τις μαρκες τω ρουχων :think: :think:

stef_alex

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
μπορει καποιος να μας πει ποια ειναι τα ορια (αν υπαρχουν και ποιος τα εξασφαλιζει)για ενα ζευγαρι που θελει να το επισκεφτει το σινεμα?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
μπορει καποιος να μας πει ποια ειναι τα ορια (αν υπαρχουν και ποιος τα εξασφαλιζει)για ενα ζευγαρι που θελει να το επισκεφτει το σινεμα?

εκει μονο ζευγαρι gay ειναι να παει ... lol

Nicosiabull

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2012
Like
120
Πόντοι
1

stef_alex

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ναι τωρα ειδα τον οδηγο συμπεριφορας..πληρως κατατοπιστικος...σε ευχαριστουμε ερωτηση ξερεις πχ τι γινετε αν δεν θελεις την παρουσια καποιου κοντα σου του το λες απλα και φευγει?

Fallen1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
ναι τωρα ειδα τον οδηγο συμπεριφορας..πληρως κατατοπιστικος...σε ευχαριστουμε ερωτηση ξερεις πχ τι γινετε αν δεν θελεις την παρουσια καποιου κοντα σου του το λες απλα και φευγει?

Κοίταξε, μπορείς απλά και ευγενικά να του πεις να πάει λίγο πιο πέρα. Αν δεν αλλάξει θέση απλώς αλλάζεις εσύ. Εάν σας ακολουθεί κατά πόδας μπορείς να κάνεις παράπονα στο ταμείο και να είσαι σίγουρος ότι θα τον βάλλουν στην θέση του. Αλλά νομίζω ότι με την πρώτη σύσταση θα φύγει.

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ολοκλήρωσαν την ανακαίνιση; Έβγαλαν τα σπασμένα έπιπλα έξω; Έγινε και πάλι ανθρώπινο;;;

bitzibitzidis1981

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ολοκλήρωσαν την ανακαίνιση; Έβγαλαν τα σπασμένα έπιπλα έξω; Έγινε και πάλι ανθρώπινο;;;
Λογικά θα ανοίξει και πάλι την Παρασκευή. Εχει χαρτί απ΄εξω που λεει οτι από 11 εως 17 θα είναι κλειστό

bitzibitzidis1981

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά όντως έγινε καλή ανακαίνιση στο σινεμά. Μετα από απογευματινή επίσκεψη είδα τις εξής αλλαγές.
Στο ισόγειο στην πίσω πλευρά έχουν φτιαχτεί τρία δωματιάκια με καναπέδες τα οποία είναι πιο ευρύχωρα από τα πάνω και ερκετά καλής αισθητικής. Τα 2 έχουν τηλεοράσεις που παίζουν διαφορετική τσόντα από την κεντρική οθόνη, είναι αρκετά φωτεινά(λόγω των τηλεοράσεων) και έχουν ενα μικρό τζάμι ανάμεσα που κλείνει με κουρτινακι. Το 3ο δεν εχει TV και είναι θεοσκότεινο. Στον πάνω όροφο έγιναν αλλαγές στους καναπέδες σε όλες τις καμπίνες και έβαλαν καποιους που κάνουν σαν γωνία. Οι τηλεοράσεις λειτουργουσαν ολες. Στο βάθος και προς τα δεξια έχει κλειστει όλο και δεν έχεις οπτικη ούτε με την οθόνη. Πιο πριβε ας πούμε.
Στο υπόγειο δεν υπάρχει πια τηλεόραση και έχει φτιαχτεί κάτι σαν λαβύρινθος με glory holes και 1-2 καναπέδες. Ειναι αρκετά πιο σκοτεινά από πριν. Προσβαση εκεί υπάρχει πια μόνο από την σκαλα μπροστα από το ταμείο. Η αλλη σκαλα, μπροστά από το μηχάνημα με τα αναψυκτικά, καταργήθηκε.

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Στα glory holes παίχει με προφυλακτικό ή όλα χύμα;

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Όλα χύμα τύπε παίζουν. Άκου καπότα στα glory holes.

Συνημμένα

• gloryAss.png
    gloryAss.png
    193,9 KB · Εμφανίσεις: 83

aummoon

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2014
Like
228
Πόντοι
20
Καλημερά! Παρακολουθω καιρό τις συζητησεις και αποφάσισα να εγγραφώ για να κανω τις ερωτησεις μου.
Με το φιλο μου μας αρεσει η ιδεα του τριο και του παιχνιδιου σε δημοσιους χωρους... Ψαχνουμε για ενα μερος με gloryholes να κανουμε την αρχη  :2on1:... Διαβαζοντας για το συγκεγκριμενο σινεμα ειδα οτι ισως υπαρχει μια δυνατοτητα... Μπορουμε να επισκεπτουμε το χωρο (straight ζευγαρι) ή ειναι μονο για gay και δν θα ικανοποιηθώ. Θα θελα να μπω σε θαλαμο και να παιξω με μερικους μεσω gloryhole  :pipa1:..... Ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον πληροφοριες!!!!

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Λίγο προσοχή με τα τσοντοσινεμά..Ένα παιδί Γυμνασίου έκανε κοπανα με άλλο ένα και πήγαν σε κάποιο παρακμιακό σινεμά του είδους και παραλίγο να τα βιάσουν τα παιδιά.Τι χουφτώματα καιπέσιμο ομαδικό από 3 μαντράχαλους που φάγαν είπαν και έπαθαν μεγάλο σοκ αφού παρα τρίχα γλίτωσαν το γαμήσι.Μου τα λεγε ο 14χρονος πιτσιρίκος που ήρθε ένα πρωι να πάρει τυρόπιτα για το σχολείο,αφού έχω γίνει ο συμβουλάτορας της γειτονιάς και ειδικάμε τους μικρούς έχω τη διάθεση να τους προστατεύω

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Καλημερά! Παρακολουθω καιρό τις συζητησεις και αποφάσισα να εγγραφώ για να κανω τις ερωτησεις μου.
Με το φιλο μου μας αρεσει η ιδεα του τριο και του παιχνιδιου σε δημοσιους χωρους... Ψαχνουμε για ενα μερος με gloryholes να κανουμε την αρχη  :2on1:... Διαβαζοντας για το συγκεγκριμενο σινεμα ειδα οτι ισως υπαρχει μια δυνατοτητα... Μπορουμε να επισκεπτουμε το χωρο (straight ζευγαρι) ή ειναι μονο για gay και δν θα ικανοποιηθώ. Θα θελα να μπω σε θαλαμο και να παιξω με μερικους μεσω gloryhole  :pipa1:..... Ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον πληροφοριες!!!!

Έλα στο μπάνιο μου να ανοίξω μια τρύπα στον τοίχο να με απομυζείς  :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Ερώτηση: Οι φίλες σου βλέπουν θετικά το gloryhole σαν ιδέα ή δεν κάνουν πίπες σε αγνώστους;  :grin:

nudemale20

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom