Όπως βλέπεις σχεδόν γυναίκα , από τα καλύτερα σώματα κ κωλομερια που έχουμε δει ,γεννήθηκε σε λάθος σώμα αυτό το πουστρακι !Cross ή γυναίκα είναι;;;
Το Σάββατο νομίζω θα φάει πολύ καλά
Όπως βλέπεις σχεδόν γυναίκα , από τα καλύτερα σώματα κ κωλομερια που έχουμε δει ,γεννήθηκε σε λάθος σώμα αυτό το πουστρακι !Cross ή γυναίκα είναι;;;
μακάρι να ηταν γυναικά φιλεCross ή γυναίκα είναι;;;
γυναικα με πουλιCross ή γυναίκα είναι;;;
πεμπτη ειναι η μερα που πανε οι ασιατισσες μουναρες μην παςΤεταρτη ή Πεμπτη αξιζει να παω και να στησω κωλο ή δεν θα εχει ψυχη;
βρηκες μονιμο γαμια?παει χαλασε η κοινωνιαετσι για την καβλα μου!!!!
ρε φιλε αν θες να γλυφεις τουαλετες ελα αθηναικο να τις καθαρισεις και λιγο που ειναι μες την βρωμαΡε παιδιά να ρωτήσω... Εγώ πως μπορώ να κανονίσω κάτι παρόμοιο; Με πολύ ξεφτίλισμα, ξύλο και γαμήσι χωρίς όχι και δεν θέλω; Αν κάποιος με βρίσκει αξιογάμητο και γουστάρει απόλυτο παθητικό δουλάκι να μου στείλει μήνυμα παρακαλώ!
Γαμήσι και ξύλο, με τόσες μώλωπες.ετσι για την καβλα μου!!!!
Κανόνισε να πατε κροσοπαρεα τύπε, τελευταία λένε μαζεύονται και πάνε σαν σχολική εκδρομή στα τσονταδικαΡε παιδιά να ρωτήσω... Εγώ πως μπορώ να κανονίσω κάτι παρόμοιο; Με πολύ ξεφτίλισμα, ξύλο και γαμήσι χωρίς όχι και δεν θέλω; Αν κάποιος με βρίσκει αξιογάμητο και γουστάρει απόλυτο παθητικό δουλάκι να μου στείλει μήνυμα παρακαλώ!
θα στην χαλασω αλλα οι μωλωπες ηταν γλυστρα που εφαγα!!!!!δεν μου αρεσει καθολου το ξυλο ,μονο η καβλαΓαμήσι και ξύλο, με τόσες μώλωπες.
να προσεχεις γιατι ξερεις τι λενε,ο γερος ειτε απο χεσιμο ειτε απο πεσιμο θα παειθα στην χαλασω αλλα οι μωλωπες ηταν γλυστρα που εφαγα!!!!!δεν μου αρεσει καθολου το ξυλο ,μονο η καβλα
ειχε πιο πολλες επιτυχιες οταν ειχε αλλο ονομα τωρα που δηλωνει κρος τρωει απαξιωσηΚανόνισε να πατε κροσοπαρεα τύπε, τελευταία λένε μαζεύονται και πάνε σαν σχολική εκδρομή στα τσονταδικα. Να μας ενημερώσεις όμως μετά αν έφαγες και καμιά πουτσα γιατί έχουμε διαβάσει διάφορα εδώ μέσα
![]()
Μου έδωσε μια οδό δίπλα στο διαμέρισμα που θα τη στήσει ο γαμιας της , να την ανεβάσω εδώ ; Ή πριβέ μηνύματα να πάμε ομάδα για να το σκίσουμε ?Με ανανεωμένες φωτό το μωρό![]()
Στημενη 26.4.2025
Το επομενο Σαββατο βράδυ (26/4/2025) θα στήσω την πουτανα μου μετά τις 22:00 σε διαμερισμα Ζωγραφου ντυμένη τέρμα μουναρα για ξεκολιασμα από γαμιαδες. Σκίζεις χύνεις φεύγεις εχεμυθα με καθαριότητα. Θα δίνω λεπτομέρειες εκείνη τη μέρα στο τηλ της όπου θα το έχω εγώ Κ θα σας απαντάω ! Για...kanesex.com
Δημόσιος υπάλληλος είσαι τυπισσα και πας στο σχολασμα της δημόσιας υπηρεσίαςΕγώ πάντως όταν πάω μόνο Δευτέρα με Πέμπτη μια ημέρα από αυτές κατά τις 2 το μεσημέρι περίπου.
Μόνη η με την φίλη την κολλητή μου Κρος.
Φυσικά για όσους έχουν αυτές τις προτιμήσεις.
Αν οι προτιμήσεις σας είναι άλλες δεν υπάρχει λόγος κακόβουλων σχολίων.
Καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους σας.
Τελικά ;;Έχω σοβαρότατη πληροφορία ότι στις 8.30 σήμερα μιλφ θα χαρίσει ωραίες στιγμές σε ευγενικούς επισκέπτες για μια ώρα. Με τάξη και προπαντώς με ασφάλεια και καθαριότητα.
Σωστή πληροφόρηση με ακρίβειαΤελικά ;;
ΝαιΈρχονται και ζευγάρια?