Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
899
Πόντοι
86
Cross ή γυναίκα είναι;;;
Όπως βλέπεις σχεδόν γυναίκα , από τα καλύτερα σώματα κ κωλομερια που έχουμε δει ,γεννήθηκε σε λάθος σώμα αυτό το πουστρακι !
Το Σάββατο νομίζω θα φάει πολύ καλά

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.698
Πόντοι
206
Cross ή γυναίκα είναι;;;
γυναικα με πουλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τεταρτη ή Πεμπτη αξιζει να παω και να στησω κωλο ή δεν θα εχει ψυχη;
πεμπτη ειναι η μερα που πανε οι ασιατισσες μουναρες μην πας

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.698
Πόντοι
206
ετσι για την καβλα μου!!!!
βρηκες μονιμο γαμια?παει χαλασε η κοινωνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε παιδιά να ρωτήσω... Εγώ πως μπορώ να κανονίσω κάτι παρόμοιο; Με πολύ ξεφτίλισμα, ξύλο και γαμήσι χωρίς όχι και δεν θέλω; Αν κάποιος με βρίσκει αξιογάμητο και γουστάρει απόλυτο παθητικό δουλάκι να μου στείλει μήνυμα παρακαλώ!
ρε φιλε αν θες να γλυφεις τουαλετες ελα αθηναικο να τις καθαρισεις και λιγο που ειναι μες την βρωμα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.568
Πόντοι
7.885
Ρε παιδιά να ρωτήσω... Εγώ πως μπορώ να κανονίσω κάτι παρόμοιο; Με πολύ ξεφτίλισμα, ξύλο και γαμήσι χωρίς όχι και δεν θέλω; Αν κάποιος με βρίσκει αξιογάμητο και γουστάρει απόλυτο παθητικό δουλάκι να μου στείλει μήνυμα παρακαλώ!
Κανόνισε να πατε κροσοπαρεα τύπε, τελευταία λένε μαζεύονται και πάνε σαν σχολική εκδρομή στα τσονταδικα :confused::confused:. Να μας ενημερώσεις όμως μετά αν έφαγες και καμιά πουτσα γιατί έχουμε διαβάσει διάφορα εδώ μέσα :confused::confused:

Κόκκινη λυσσα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
2.685
Πόντοι
441

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.698
Πόντοι
206

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.698
Πόντοι
206
Κανόνισε να πατε κροσοπαρεα τύπε, τελευταία λένε μαζεύονται και πάνε σαν σχολική εκδρομή στα τσονταδικα :confused::confused:. Να μας ενημερώσεις όμως μετά αν έφαγες και καμιά πουτσα γιατί έχουμε διαβάσει διάφορα εδώ μέσα :confused::confused:
ειχε πιο πολλες επιτυχιες οταν ειχε αλλο ονομα τωρα που δηλωνει κρος τρωει απαξιωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom