Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (15 μέλη και 37 επισκέπτες)

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
329
Πόντοι
20
Γράφω και αλλού. Όχι μόνο στο μπουρδέλο σας. :confused: Στο τι τρέχει με τις Ελλεεινίδες ψάχνω να βρω αν υπάρχει έστω κι ένας που να ρίχνεται φυσιολογικά μιας που όλη μέρα σέρνονται στις πουτάνες. :2funny: Πονάς πάντως έτσι που κάνεις. Άσε που δεν γράφω εναντίον που λες. Όταν θα έρθω θα σας δω λατρευτά μου καρναβάλια. Τώρα βλέπω μάστερ σεφ.
εσυ ο ξερολασ ξερεισ τα παντα κ τα λεφτα κ οτι μασ τσουζει κ ολα ολα τα ξερεισ κοιτα απο καμια κλειδαροτρυπα μπασ κ περασεισ ωραια κ ασε το τι κανουμε εμεισ κ το " ειδοσ" μασ οπωσ μασ αποκαλεισ αλλα δεσ λιγο κ τα χαλια σου που πλιρωνεισ εισητηριο να πασ να κοιταξεισ απο μια τριπα μπασ κ δεισ καμια πουτσα η κολο να γαμιεται η να τον γαμανε αλλοι γιατι εισαι το ιδιο ανικανοσ στο μυαλο το ιδιο ανικανοσ κ στο σεξ !
τραγελαφικοσ το λιγοτερο.....

• Like
Αντιδράσεις: teo78

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
329
Πόντοι
20
Τα ζευγάρια γενικά τι ρόλο παίζουν σαυτα τα μέρη παιδιά?(κάτι απτην δικιά μου)
20250102_153858.png
μια χαρα ζευγαρια εχει κουκλα μου στο σινεμα ειδικα παρασκευη σαββατο κ αν το ψαξεισ εδω θα δεισ οτι θα βρεισ κ αλλα ζευγαρια για να κανονισετε πριβε !
μην ακουσ γνωμεσ ασχετων που μπηκαν πριν μια βδομαδα !
οτι θεσ στειλε μου προσοπικο μηνυμα να σου πω !

• Like
Αντιδράσεις: teo78

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
εσυ ο ξερολασ ξερεισ τα παντα κ τα λεφτα κ οτι μασ τσουζει κ ολα ολα τα ξερεισ κοιτα απο καμια κλειδαροτρυπα μπασ κ περασεισ ωραια κ ασε το τι κανουμε εμεισ κ το " ειδοσ" μασ οπωσ μασ αποκαλεισ αλλα δεσ λιγο κ τα χαλια σου που πλιρωνεισ εισητηριο να πασ να κοιταξεισ απο μια τριπα μπασ κ δεισ καμια πουτσα η κολο να γαμιεται η να τον γαμανε αλλοι γιατι εισαι το ιδιο ανικανοσ στο μυαλο το ιδιο ανικανοσ κ στο σεξ !
τραγελαφικοσ το λιγοτερο.....
Ρε μπας και νοσηλεύεσαι σε τρελλαδικο; :2funny: Πότε είπα εγώ για το "είδος"σας; Δείξε ποστ. Ίσα ίσα που θέλω να πηγαίνετε για να έρχομαι να γελάω. Δεν είμαι μόνος. Γελούν κι άλλοι. Καμιά ενημερωση θα κάνετε; πόσο κόσμο έχει σήμερα ή μάλλον πόσα ζόμπι γιατί αυτά συντηρούν το ίδρυμα. :confused:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
805
Πόντοι
86
Μήπως πρέπει να λέμε και μπράβο; για δείξε μας ένα ενημερωτικό ποστ της κυριούλας που να λέει ότι "αυτή την στιγμή έτσι κι έτσι". Δεν υπάρχει τίποτα ρε κακομοίρο πλάσμα. :confused: Μόνο γράφετε ότι περάσατε ωραία και θα ξαναπάτε. Να πάτε. Σας ενοχλεί κανένας; :2funny:
Εσύ τελικά πρέπει να είσαι μεγάλος βλάκας

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
μια χαρα ζευγαρια εχει κουκλα μου στο σινεμα ειδικα παρασκευη σαββατο κ αν το ψαξεισ εδω θα δεισ οτι θα βρεισ κ αλλα ζευγαρια για να κανονισετε πριβε !
μην ακουσ γνωμεσ ασχετων που μπηκαν πριν μια βδομαδα !
οτι θεσ στειλε μου προσοπικο μηνυμα να σου πω !
Ποια κούκλα λες ρε ναυάγιο; :2funny: άνδρας είναι ο άνθρωπος και στέλνει φωτό από το έτερο ήμισυ. Ποια άλλα ζευγάρια έχει; μσζευτηκατε ομάδα κροσάκια και βλέπετε οράματα; :confused:

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
Εσύ τελικά πρέπει να είσαι μεγάλος βλάκας
Ότι πεις τζουτζόυκο μου. :2funny:
Μην ξεχάσεις όμως όταν πας να κάνεις ακριβής ενημέρωση τύπου "είμαστε εδώ τόσοι, ποιοι ονομαστικά και έτσι κι αλλιώς". Αλλιώς σας γράφουμε στα παπάρια μας ότι κι αν λέτε.
Έτσι κι αλλιώς τα κρος δεν τα γαμάει κάνεις όσο κι αν ψάχνονται. Ακόμα κι αν πληρώσουν ροχάλα τρώνε. Αυτά διαβάζουμε και δυστυχώς για εσάς ισχύουν. :confused:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
805
Πόντοι
86
Μην ξεχάσεις όμως όταν πας να κάνεις ακριβής ενημέρωση τύπου "είμαστε εδώ τόσοι, ποιοι ονομαστικά και έτσι κι αλλιώς". Αλλιώς σας γράφουμε στα παπάρια μας ότι κι αν λέτε.
Έτσι κι αλλιώς τα κρος δεν τα γαμάει κάνεις όσο κι αν ψάχνονται. Ακόμα κι αν πληρώσουν ροχάλα τρώνε. Αυτά διαβάζουμε και δυστυχώς για εσάς ισχύουν. :confused:
Εμάς;;;;;;

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
353
Πόντοι
21
Φίλε μου with all due respect έχεις λαθος

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
329
Πόντοι
20
Ποια κούκλα λες ρε ναυάγιο; :2funny: άνδρας είναι ο άνθρωπος και στέλνει φωτό από το έτερο ήμισυ. Ποια άλλα ζευγάρια έχει; μσζευτηκατε ομάδα κροσάκια και βλέπετε οράματα; :confused:
fetishcouple λεει ξεκαθαρα αλλα απο την βιασυνη σου να γραψεισ την μαλακια σου που να δεισ αλλα ο ξερολασ ο πανιλιθιοσ αλλη μια φορα τα ξερει ολα ακομα κ αν εγραψε ο αντρασ η η γυναικα !
που εισαι κοιτα ολα τα κροσ εδω μαζευτικαμε κ βαλαμε λεφτα κ σου πηραμε αυτο !
κατσε κ κοιτα απο αυτη τη κλειδαροτρυπα κ ασε το παιχνιδι του σινεμα για εμασ που κανουμε σεξ εσυ απλα κοιτα κ κανε μασ την χαρη κ κοιτα απο μακρυα δνε εχουμε καμια ορεξη να δουμε την σαπιοφατσα σου εκει !
ελα για το παθητικο ανικανο ηδονοβλεψια αχρηστο ξερολα ματακια του φορουμ δωρακι απο εμασ !

Συνημμένα

• κοινωνία-768x461.jpg
    κοινωνία-768x461.jpg
    36,3 KB · Εμφανίσεις: 7
  • Like
Αντιδράσεις: xsxa

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.175
Πόντοι
7.885
xaxaxaxa eεγω ποναω ?
εσυ μπηκεσ τελη φεβρουαριου κ κοντευεισ τα 300 ποστ εναντια σε γκευ κροσ κ τσοντοσινεμα !
χαχαχαχαχα χαχαχααχαχχ
μιλανε οι πραξεισ σου χαχαχαχαχχ ερε καταντια χαχαχ τι να περιμενεισ απο ενα μικροψωλη περιστασιακο ματακια χαχαχαχ
Γιατί αποκαλείς μικροψωλη τον μύστη ρε τύπισσα :confused::confused:. Την έχεις τσεκαρει από κοντά :confused::confused:

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
329
Πόντοι
20
Γιατί αποκαλείς μικροψωλη τον μύστη ρε τύπισσα :confused::confused:. Την έχεις τσεκαρει από κοντά :confused::confused:
ο ιδιοσ ειπε παει κοιταει κ ουτε γαμαει ουτε γαμιεται απλα κοιταει !
κλασικο παραδειγμα του μικροψωλη κομπλεξικου που τον παιζει μονοσ του πισω απο την κουρτινα !
εσυ τι πεταγεσαι σου θιξαμε το κομπλεξικο φιλο σου κ βγηκεσ να κουνησεισ σημαιακια ?
κατσε μαζι του να κοιτατε απο την κλειδαροτρυπα του σινεμα αυτοσ ανικανοσ εσυ με απαγορευση εισοδου !
αντε να πεταχτει κ ο αλλοσ να βγει το τριο στουτζες !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.175
Πόντοι
7.885
κλασικο παραδειγμα του μικροψωλη κομπλεξικου που τον παιζει μονοσ του πισω απο την κουρτινα !
εσυ τι πεταγεσαι σου θιξαμε το κομπλεξικο φιλο σου κ βγηκεσ να κουνησεισ σημαιακια ?
κατσε μαζι του να κοιτατε απο την κλειδαροτρυπα του σινεμα αυτοσ ανικανοσ εσυ με απαγορευση εισοδου !
Να μιλάς καλύτερα για τους μύστες του φόρουμ όσο κι αν σ έχει πονέσει η απαξίωση που σου ρίχνουν :confused::confused:

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
329
Πόντοι
20
Να μιλάς καλύτερα για τους μύστες του φόρουμ όσο κι αν σ έχει πονέσει η απαξίωση που σου ρίχνουν :confused::confused:
μονοι σασ κανατε επιθεση σε εμασ εμεισ ουτε καν σασ στειλαμε μηνυμα!
το ιδιο ισχυεει κ για εσασ που μιλατε για μασ λεσ κ ειμαστε οχι ανθρωποι αλλα του πεταματου κ καπακι μασ βγαζετε κ βιζιτεσ !
εσεισ προσεχετε τι λετε γιατι οποιοσ εχει μεγαλο στομα στο τελοσ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ !
μην τα ξαναγραφω...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.175
Πόντοι
7.885
μονοι σασ κανατε επιθεση σε εμασ εμεισ ουτε καν σασ στειλαμε μηνυμα!
το ιδιο ισχυεει κ για εσασ που μιλατε για μασ λεσ κ ειμαστε οχι ανθρωποι αλλα του πεταματου κ καπακι μασ βγαζετε κ βιζιτεσ !
εσεισ προσεχετε τι λετε γιατι οποιοσ εχει μεγαλο στομα στο τελοσ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ !
μην τα ξαναγραφω...
Τι παθαίνει ρε τύπισσα,για πες να μάθουμε κι εμείς :confused::confused:

PavlinaCross

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2023
Like
196
Πόντοι
0
Εσύ τελικά πρέπει να είσαι μεγ
Έτσι κι αλλιώς τα κρος δεν τα γαμάει κάνεις όσο κι αν ψάχνονται. Ακόμα κι αν πληρώσουν ροχάλα τρώνε. Αυτά διαβάζουμε και δυστυχώς για εσάς ισχύουν.

Πολλοί χάνουν. Άστο καλύτερα. :confused: Εσένα σου αρέσουν οι πνευματικές μονομαχίες επειδή η κοινωνία (μιλάω μόνο για την κοινωνία) σας έχει χεσμένους. Κατά συνέπεια βρίσκεσαι σε διαλεκτική πάλη και θες να σε σεβαστούν για την προσωπικότητά σου. Γι αυτό και προσπαθείς να επιχειρηματολογείς. Μείωσε το γράψιμο σου στην μέση με το ίδιο νόημα και θα πας καλύτερα. Στο εγγυώμαι.
Παρακαλω αν βγαλει καποιος το νοημα αυτης της απαντησης να μου το πει γιατι εγω αδυνατω.

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
353
Πόντοι
21
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Btm79

andras28

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2025
Like
318
Πόντοι
21
Εγώ είπα ότι γελάω. Σε πονάει που γελάω και δεν είμαι ο μόνος. :confused:
Επίσης εσείς κουβαλιεστε να μας βρίζετε. Εμείς σχολιάζουμε την κατάσταση. Κάτσε σχολίαζε κι εσύ. Κι αυτό γέλιο βγάζει. Γράψε τώρα τα σεντόνια σου. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom