Nearoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2019
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
για δώσε λεπτομέρειες, τι έγινε;αυτην την στιγμη στο ιδρυμα
οποιος προλαβε προλαβε
για δώσε λεπτομέρειες, τι έγινε;αυτην την στιγμη στο ιδρυμα
οποιος προλαβε προλαβε
Ρε συ, είναι απλό, γίνονται φάσεις αλλά όχι πολλές και θέλει αρκετή δόση τύχης για να τις πετύχεις και φυσικά να αφιερώνεις αρκετό χρονο. Δυστυχώς δεν έχει πολλές μόνες γυναίκες και ζευγάρια να ξέρεις ότι θα παίξει φάση στανταρ, δεν ειναι swingers club. Αν θες κάτι πιο στανταρ, πάρε μια φίλη και πηγαίνετε σε swinger club, αλλιώς παίζε τα ρέστα σου Σάββατο στο τσοντοσινεμά, φάση 8-12, ε, δε γίνεται να μην πετύχεις σκηνικό. Οχι πως αν πετύχεις σημαίνει ότι θα γαμήσεις κιόλας γιατί η ουρά του Ικα από τους θαμώνες είναι μεγάλη.Οι Ασιάτισσες που σκάνε μύτη τετράδα και τα κάνουν όλα ξέρετε αν ξαναήρθαν από την προηγούμενη εβδομάδα; εγώ ίσα ίσα πρόλαβα να χύσω κωλάντερο.
Αυτές οι ασιατισσες κανουν τουρ όλα τα τσονταδικα απ' ότι κατάλαβα τύπεΟι Ασιάτισσες που σκάνε μύτη τετράδα και τα κάνουν όλα ξέρετε αν ξαναήρθαν από την προηγούμενη εβδομάδα; εγώ ίσα ίσα πρόλαβα να χύσω κωλάντερο.
Είναι μπουκιά και συγχωριο. Σου κάνουν και μασάζ αν γουστάρουν.Αυτές οι ασιατισσες κανουν τουρ όλα τα τσονταδικα απ' ότι κατάλαβα τύπε![]()
χαμος φιλε με κυνηγουσαν σε ολο το σινεμα ασιατισσες μουναρες και παντρεμενες απο επαρχια για να τις γαμησω,τελικα προτιμησα την ξανθια αεροσυνοδο σε παρτουζα με την υποτακτικη ξανθια που μου ειπε και ευχαριστω δια χειραψιας οταν την εχυσαγια δώσε λεπτομέρειες, τι έγινε;
εχεις ερθει αθηναικον?Το 8 ταουν ειναι φοβερο μεροσ το καλυτερο απ οολα !
Το 8 ταουν ειναι φοβερο μεροσ το καλυτερο απ οολα ! το προηγουμενο σαβατο που μασ περασε στισ 12 ηταν η γνωστη ψωλαρπαχτρα στιν πανω καμπινα προσ την μεση κ ολοσ ο διαδρομοσ ειχε γεμισει ματακιδεσ που προσπαθουσανε να παρουνε ματι αλλα ειχανε κανει κ μια σειρα απεξω μπασ κ γαμησουνε στισ 12.30 κατεβηκε με το γκομενο τησ στην κυριοα αιθουσα μπηκε πισω στο μικρο αιθουσακι εκατσαν κανα 10 λεπτο κ φυγανε κ αμεσω ο κοσμοσ απο 30 κ βαλε ατομα πηγε στα 10 με γκευ ζομπι να τριγυρνανε στα ιδια μερη ξανα κ ξανα ! μια κροσ αραγμενη μεσα στισ πανω καμπινεσ επαιζε με το κιν τησ αδιαφορη μια αλλι στουσ καναπεδεσ πισω τσιμπουκωνε κ γαμιοτανε με 2 κ εγω πηγα κ πηρα δοση σπερματοσ κ κολοτριπιδα ανοιγμα κατω στην μεγαλη καμπινα απ ο2 καλουσ γαμιαδες ! τελιο μεροσ κ ολα καλα ! αλλα το να λετε για τισ κροσ οτι δε τισ θελετε εκει την στιγμη που οσοι θελετε γυναικα να γαμησετε με το που φυγει τσιμπουκωνετε ο ενασ το καβλι του αλλου αν το κοιταξετε ! το ιδιο με εσασ ειμαστε κ εμεισ πουτσο ψαχνουμε αλλα απλα ντυνομαστε ! προσ τουσ 2 γκευ ενα χοντρο με γενια κ εναν αλλο που κλειστιηκανε στιν πανω καμπινα τερμα του δρομου καντε κανα μπανιο μυριζχε σκατιλα ο διαδρομοσ μετα ! αυτα φιλακια
2 φορεσ ναι πολυ κατουρλιλα βρωμα κ μπιχλα κ γεροντια ξεκολιασμενα στισ σκαλεσ η κατω απο εναφαλακρα πακιστανοχαμος φιλε με κυνηγουσαν σε ολο το σινεμα ασιατισσες μουναρες και παντρεμενες απο επαρχια για να τις γαμησω,τελικα προτιμησα την ξανθια αεροσυνοδο σε παρτουζα με την υποτακτικη ξανθια που μου ειπε και ευχαριστω δια χειραψιας οταν την εχυσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχεις ερθει αθηναικο
κ σε ενα σινεμα στα βιλατζ λερωνουνε δεν εχει γ μαγκυ καμια σχεσι ! μην το διαλυουμε το φορουμ με τετοια παιδιαΣφυριξε στη Μάγκι μια την προισταμενη να στείλει τον πρακτικαριο του τσονταδικου να καθαρίσει τυπισσα!!!
Οι θαμωνες κατουρανε στους τοιχους γιατι σιχαινονται να πανε στην τουαλετα,οι αστεγοι εχουν συνηθισει να κατουραν οπου βρουνε ετσι και αλλιως,γιαυτο μυριζει κατουρλιλα,ο πακιστανος καραφλας ειναι γνωστος γαμιας του ιδρυματος εχει πολλους φαν που πανε για να τους γαμησει2 φορεσ ναι πολυ κατουρλιλα βρωμα κ μπιχλα κ γεροντια ξεκολιασμενα στισ σκαλεσ η κατω απο εναφαλακρα πακιστανο
Μπορεις να πας και εσυ να καθαρισεις με τη γλωσσα σου.Σφυριξε στη Μάγκι μια την προισταμενη να στείλει τον πρακτικαριο του τσονταδικου να καθαρίσει τυπισσα!!!
Πεστα αγάπη μου.Το 8 ταουν ειναι φοβερο μεροσ το καλυτερο απ οολα ! το προηγουμενο σαβατο που μασ περασε στισ 12 ηταν η γνωστη ψωλαρπαχτρα στιν πανω καμπινα προσ την μεση κ ολοσ ο διαδρομοσ ειχε γεμισει ματακιδεσ που προσπαθουσανε να παρουνε ματι αλλα ειχανε κανει κ μια σειρα απεξω μπασ κ γαμησουνε στισ 12.30 κατεβηκε με το γκομενο τησ στην κυριοα αιθουσα μπηκε πισω στο μικρο αιθουσακι εκατσαν κανα 10 λεπτο κ φυγανε κ αμεσω ο κοσμοσ απο 30 κ βαλε ατομα πηγε στα 10 με γκευ ζομπι να τριγυρνανε στα ιδια μερη ξανα κ ξανα ! μια κροσ αραγμενη μεσα στισ πανω καμπινεσ επαιζε με το κιν τησ αδιαφορη μια αλλι στουσ καναπεδεσ πισω τσιμπουκωνε κ γαμιοτανε με 2 κ εγω πηγα κ πηρα δοση σπερματοσ κ κολοτριπιδα ανοιγμα κατω στην μεγαλη καμπινα απ ο2 καλουσ γαμιαδες ! τελιο μεροσ κ ολα καλα ! αλλα το να λετε για τισ κροσ οτι δε τισ θελετε εκει την στιγμη που οσοι θελετε γυναικα να γαμησετε με το που φυγει τσιμπουκωνετε ο ενασ το καβλι του αλλου αν το κοιταξετε ! το ιδιο με εσασ ειμαστε κ εμεισ πουτσο ψαχνουμε αλλα απλα ντυνομαστε ! προσ τουσ 2 γκευ ενα χοντρο με γενια κ εναν αλλο που κλειστιηκανε στιν πανω καμπινα τερμα του δρομου καντε κανα μπανιο μυριζχε σκατιλα ο διαδρομοσ μετα ! αυτα φιλακια
Πέρασες καλά. Εφάρμοσες το συστημα για λιγους. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.χαμος φιλε με κυνηγουσαν σε ολο το σινεμα ασιατισσες μουναρες και παντρεμενες απο επαρχια για να τις γαμησω,τελικα προτιμησα την ξανθια αεροσυνοδο σε παρτουζα με την υποτακτικη ξανθια που μου ειπε και ευχαριστω δια χειραψιας οταν την εχυσα
ευτυχως που -οπως λες σε καθε ποστ- δεν ασχολείσαι αλλο.Σφυριξε στη Μάγκι μια την προισταμενη να στείλει τον πρακτικαριο του τσονταδικου να καθαρίσει τυπισσα!!!
κ σε ενα σινεμα στα βιλατζ λερωνουνε δεν εχει γ μαγκυ καμια σχεσι ! μην το διαλυουμε το φορουμ με τετοια παιδια
σε βρισκουμε καπου λορενα ? στειλε μου προσωπικο αν ειναι φιλακιαΤο 8 ταουν ειναι φοβερο μεροσ το καλυτερο απ οολα ! το προηγουμενο σαβατο που μασ περασε στισ 12 ηταν η γνωστη ψωλαρπαχτρα στιν πανω καμπινα προσ την μεση κ ολοσ ο διαδρομοσ ειχε γεμισει ματακιδεσ που προσπαθουσανε να παρουνε ματι αλλα ειχανε κανει κ μια σειρα απεξω μπασ κ γαμησουνε στισ 12.30 κατεβηκε με το γκομενο τησ στην κυριοα αιθουσα μπηκε πισω στο μικρο αιθουσακι εκατσαν κανα 10 λεπτο κ φυγανε κ αμεσω ο κοσμοσ απο 30 κ βαλε ατομα πηγε στα 10 με γκευ ζομπι να τριγυρνανε στα ιδια μερη ξανα κ ξανα ! μια κροσ αραγμενη μεσα στισ πανω καμπινεσ επαιζε με το κιν τησ αδιαφορη μια αλλι στουσ καναπεδεσ πισω τσιμπουκωνε κ γαμιοτανε με 2 κ εγω πηγα κ πηρα δοση σπερματοσ κ κολοτριπιδα ανοιγμα κατω στην μεγαλη καμπινα απ ο2 καλουσ γαμιαδες ! τελιο μεροσ κ ολα καλα ! αλλα το να λετε για τισ κροσ οτι δε τισ θελετε εκει την στιγμη που οσοι θελετε γυναικα να γαμησετε με το που φυγει τσιμπουκωνετε ο ενασ το καβλι του αλλου αν το κοιταξετε ! το ιδιο με εσασ ειμαστε κ εμεισ πουτσο ψαχνουμε αλλα απλα ντυνομαστε ! προσ τουσ 2 γκευ ενα χοντρο με γενια κ εναν αλλο που κλειστιηκανε στιν πανω καμπινα τερμα του δρομου καντε κανα μπανιο μυριζχε σκατιλα ο διαδρομοσ μετα ! αυτα φιλακια
Πεστα αγάπη μου.
Πολύ σωστά και πολύ σωστή σε όλα όσα λες.
Να δω τι θα γίνει όταν πάμε οι δύο μας....