sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 498
- Πόντοι
- 21
Καλη χρονια σε ολους τους θαμωνες ανεξαρτητου φυλου.
καλη χρονια με υγεια και φουλ παιχνιδι και απο εμενα...Καλη χρονια σε ολους τους θαμωνες ανεξαρτητου φυλου.
Εχει site αν το googlαρεις ωστε να τα δεις ολα τσακ μπαμΚαλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε. Γραφω πρωτη φορα στη νημα σας και ηθελα καποιος συνοπτικα λιγα πραγματα για το τσοντοσινεμα. Μενω τα τελευταια 2 χρονια αθηνα και δεν εχω ιδεα. Τα ερωτηματα μου ειναι, σε ποια οδο ειναι το σινεμα? Τι ωρες?? Τιμη? Ευχαριστω
Ιου μπλιαχΗ γνωστή crossdresser Νικόλ.
Ναι είπε απο την νεα χρονιά θα μας κερνά συχνότεραΩ μια χαρα.Πως σου φανηκε?Ειπε τιποτα περι επανεμφανισης της?
Ζήτω η Ασία, Ζήτω το 2025.Ναι είπε απο την νεα χρονιά θα μας κερνά συχνότερα
Να είναι ιου μπλιαχ με τέτοια κωλάρα Κ καθαρη μέχρι εκει που δεν πάει λίγο δύσκολο , κατανοητό όμως να μη σαρεσει ,ειδικά αν έχεις φάει και άκυρο γιατί μπορεί να μην ήσουν του γούστου της , αλλά ιού μπλιαχ σε καμμία περίπτωσηΙου μπλιαχ
Γεια σου φίλε μου Καλη ΧρονιαΝα είναι ιου μπλιαχ με τέτοια κωλάρα Κ καθαρη μέχρι εκει που δεν πάει λίγο δύσκολο , κατανοητό όμως να μη σαρεσει ,ειδικά αν έχεις φάει και άκυρο γιατί μπορεί να μην ήσουν του γούστου της , αλλά ιού μπλιαχ σε καμμία περίπτωση
Την Κυριακή θα δούμε αν έρθει Κ αν θα είναι ιου μπλιαχ ή τέρμα καύλα όπως πάντα
Ναι ανοικτα ειναιΚαλη χρόνια
Λέω να πάω στις 18 00 θα είναι ανοιχτά σημερα?
να σου μπει όπως ποθείς
Υγεία Κ να περνάτε σούπερ
Κυριακή ίσως βρεθούμε πάλι !
Καλή χρονιά και σένα.και καλή διασκέδαση ;)
Υγεία Κ να περνάτε σούπερ
Κυριακή ίσως βρεθούμε πάλι !
Τελεια.Οποιος τη δει πρωτος να ενημερωσει!Ναι είπε απο την νεα χρονιά θα μας κερνά συχνότερα